kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın kuşumm hoşgeldinnnn....Günaydın Kızlarrrrrrrrrr
gökcem günaydın canımmmm. hoşgeldin..gunaydın gusellerım
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bı gırıp bakayım dedımmmmm
yahu ben hala adet oluyorum normal mı ?:26::26::26::26:
en önce ben verdim kupayı
anammmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmm gece gece ne güzel bir haber bu böyleeeeeeayyyyyyyyyyyyyyyy bebişin geldimiiiii senin şimdiiii
sabah erkenden git al hemen tahlil sonuclarınıııııı ay inş. canım vardırrrr ayy nasıl heyecan yaptımmm sorma gitsin..
selizzzzzzzz canımmmmmm allahım inş. güzel yüzünü güldürsünnnn..
anaaaaaaaaaaaammmmmmm bu ne güzel haber kızzzzzzzz hadi inşallah yaaaaaaaaaa allahımm hepimizin yüzünü güldürsünn...
hatcem iyi geceler eşin nöbettemi yinee benimkide yok takılıyorum walla:):)
ayyy hayatim ne güzel bir haber buins.kan sonucuda pozitif cikar.sende bir anne adayi olmussundur.
selizzzzz hemşommmmmmmmmmmmmmmmmm hamilesinnolduu güzelimm bu sefer çok şükürrrrrrrrrrr ayy allahım bu ne güzel müjdeeeeeeeeeeeeeee böleeeeeeeeee
sabah sabah ne güzel habr böle
selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cnımmmmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa işalllahhhh kan testindede çıkarrr ve hamilesinidirrrrrrrrrr
evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yaaa arıyorummm selizi cvp vermiooooo
Ayy canım ben de çook heyecanlandımmm!Çookta sevindim Allah süper bir haber bu!
Sonuçları da dört gözle bekliyoruzzz canım.Hemen bizi haberdar et.dualarımız senınle!
Günaydın kızlaar
ayyy seliz ne güzel bi haber buu....doğrusu ben tedavıden sonra hemen hamıle kalcağını
tahmın edıyordum ama genede sürpriiz olduu
Inşallah kandada çıkar
inşallah hayırlı sonuçlAR ALIRSINIZ DAULARIM SİZLERLEEEE
günaydınnnn kızlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun..
ayyy bir heyecan girdim selizden güzel habeler varmı diye ama bizim kız daha teşrfi edememiş..:97:
ayy sabah sabah ne kadar mutlu oldum şimd.. işallah kandada çıkar hayırlı haberlerle gel bitanem
günaydınnnnn hatcemmmm hoşgeldinnn seliz daha yok ortalıktaaa bende merak ettim inş. hamiledir...
günaydınn canımmm evet ya arıyorum cvp ta vermioo:26::26:
olsun kız tahmin ettim zaten eliften fırsat bulmadıgını olsun canımcım aldım ben sepeti daha dogrusu herşeyi hazır gibiyinede teşekkür ederim
deli kısss maşAllah sanaHadi hayırlı olsun saglıkla kucagına gelsin inşAllah
kızlar beni çok merak etmişsiniz sizlere çok tşk ediyorum sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım iyiki varsınız.......
aldım aldım
Hoşgeldin canımmmmmmm
Hoşbuldum kızlarrrr
günaydın adasım bende beni unuttun dicektim şimdi :))
canım ne adeti için temzleniyo senin hala. 40 güne kadar devamlı gelir. ben hala daha adet olmadım
hoşbuldum canımmm
dünden beri çok yoruldum sanırım ondan oldu dedigin gibi yan yatıp uzanim ben
günaydın kuşumm hoşgeldinnnn....
hıhhhhiyi yaptın ne yapalım sankimmm
ver kuşummm ver inş. banada en kocamanından vermek nasip olur..
fatoşşşş zuzu benide 25 şubata yaz bekleyenlere liste boş kalmasın..
bu ay bebiş çalışması yok ama olsun..
kızlar beni çok merak etmişsiniz sizlere çok tşk ediyorum sizin gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım iyiki varsınız.......
amin canım bak bende sen gibi gittim amilatımı oldum geldimmmm Allaha şükürler olsun hiç bekletmedi beniii kupa için tşkTebrik ederim seniiiiiiii canım Allah saglıkla dogurmak nasip etsin
sağol bitanem darısı başına inşallahhh çok sağollllayyyyyyyyyy canımmmmm :87::87::87::87:çoksevindim yaaaaaaaaaAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canımmmmmm hamile olduğumu öğrendiğim ilk dakika hepiniz için dualar ettim hamile kalmakla iş bitmiyor önemli olan bebeği sağlıkla taşıyabilmek neolur dularınızı eksik etmeyin çok tşk ederim tatlım darısı inşallahhhhhhh senin başınaa çok yakında çekicem seni hiç merak etmecanımm kocamann tebrik ediyorum seniiiiii
bu cok güzel bir haberrrr nasıl mutlu oldum anlatamammmmmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heyecanlııııııııııııııııııııı
ilk kupan bendeenn
hadi hayırlı uğurlu olsun canımm rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin inş. sorunsuz sağlıklı bir hamilelik gecirirsin..
maşallah bu aradaaaaaa allahım yüzüü güldürüdü..
canımmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım hayırlısıylaaa inşallahhhhhhhhhh ayy eşine nasıl söylendinn ailennn hepsini anlatt tek tekkk
çok sağol tatlım rüyada gibiyim herşey güzel olur inşal canım kupanı..
hayırlı olsun selizcim. allah eline almayı nasip etsin. öpüyorum taze annee...
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin
amin canım bak bende sen gibi gittim amilatımı oldum geldimmmm Allaha şükürler olsun hiç bekletmedi beniii kupa için tşk
sağol bitanem darısı başına inşallahhh çok sağollll
canımmmmmm hamile olduğumu öğrendiğim ilk dakika hepiniz için dualar ettim hamile kalmakla iş bitmiyor önemli olan bebeği sağlıkla taşıyabilmek neolur dularınızı eksik etmeyin çok tşk ederim tatlım darısı inşallahhhhhhh senin başınaa çok yakında çekicem seni hiç merak etme
çok sağol tatlım rüyada gibiyim herşey güzel olur inş
tşk ederim canım amin inşallahhhh
canımsınnn çok sağol arkadaşımmmmm bu topik çok ama çok uğurluselizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ayyyyy yeliz söyleyince hemen uçtum buraya
allahım çok güzel bir haber butebrik ediyorum canımm allah sonuna kadar böyle devam ettirir inşallah...
ayyyyyyyyyyyyyyyyy çokkkkk sevindimmm yaaaaaaaaa
çok sağol canım inşallah amileyatından sonra darısı senin başına çok çok dua edicem.canım bnm hesaplamalarıma göre 4 gün vardı ama testteki ikinci çizgi çok belirgin heralde ben kistim olduğunda 30 günde bir oluyorum die öyle hesaplamıştım sanırım erken yumurtladım dün verdik kanı adetimin 26.günüydü ama 143.4 çıkmışşşheeuu ben almadın sanayordumm
oo daha reglıne kaç gun var canım çok iyi
haydi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınada alırsınn inşallah canımm
aşkolsun canım senı unuturmuyum :
inşallah canım hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız sende inşallahhhhh haticemmmmmmcanım tabi merak ettik ama sonunda güzel haberi aldıkyaaa gerisi önemli değil..
sende iyiki varsın..bak ne güzel sabrın sonunda rabbim güzel bebişini gönderdi..
inş. sağ salim kucaklarsın canımm..cok ama cok sevindimmmm..
çok sağol arkadaşımmmmmtebrikler canımmmmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmmmmm
canımsınnnnnnnn yaaaaaaaaaaa ayyy çok duygulandımmmcanım arkadaşım benimmmm allahım işallah hayırlısıyla sag salim kucagına almayı nasip etsin sanaa
ee anlat bakalım eşine nasıl söyledin ailen tek tekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?