kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......
Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?
aaa bebişim inşallah kızzz sen artıkım hamiş bir bayansın benim için çok çok dua etmelisinnn hade sende benim kankim ollll ardından benide çek kızzzbuarada benimde bugün kırmızılar geldii ilkdefa hamiş olmadığıma sevindim çünkü hem doktorum kızacaktı hemde alkol aldım vicandım sızlardı valla
şimdiii kızlar ben birdahaki günümü nasıl hesaplıcam adetimin 33.günü oldum yanii 5-6 gün geciktimmm aşağı yukarı 1 şubat diyelimde hadii kızlar benide ekleyinn listeye 3 ay sonra yeniden çalışma aşamasına geçtim ve yeniden listedeyimmm inanın kızlar buna bile çok sevindimmçok yakında gelecek benim bebişimde
slm bu arada herkese
inşallah canımmmmm ama benden önce yeliz var paradis var nanem var..gamzeli sırada sen varsın şekerimmmmmmmmmmmmmm
Anam okurken agladım bendeeeee
selam nanem şekerimm hoşgeldin...slm bu arada herkese
pembem beni çekti bende gamzelimi çekicem,oda ayşemle yelizimi çekergamzeli sırada sen varsın şekerimmmmmmmmmmmmmm
inşallah tatlım son adet tarihim 2 ocak..ticker yaparsan çok sevinirim.dün adetimin 26.günüydü değerim 143.4 normalmiii bilen var mı?ne heycanlı bişey ama di,mi sen dur daha ne mucizeler beklıyo senı :))
Allah ım sağlıkla kcucagına almayı nasib etsinnn canımm :)
son adet tarıhını söyle yapayım tickerini canımm :)
İnşallah canım ben bi iyileşeyım gelirinş. benım bebekımde :))
ama zaman çabucak gectii az bi zaman sonrada kucağında olcaklar ınsallahh
canımmmmm şuan çok duygusalımAnam okurken agladım bendeeeee
inşallah ara veririm canım doğru söylüyorsunn artık beni rahat bırakırlar belkiii çok sağol canımmseliz hayırl olsun çok sevindim...
gezxmelerine biraz ara verirsiniz artık:)
Allahım tamamına erdirir inş..
canımmmmmmm darısı seninde başına olsun inşallah evet preeseda gerek kalmadı hepinizin içinee doğmuşşş demekkiselizim tatlım benimmmmmmmmmmmmm inanamıyorum ya harka bir haber bu çok sevindim oldu sonunda
bak gördünmü preseede bile gerek kalmadı canım
tebrik ediyorum canım seni sağlıkla sıhhatle kucagınada alırsın inşallah
ayy çok kötüsün yaa okurken gözlerim doldu((
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin canım...
Rabbim bizlerede nasip eder inşallah
canımsınnn çok sağol arkadaşımmmmm bu topik çok ama çok uğurlugeldi bebeğim sonunda topuklummmm çok mutluyummmmmm çok heyecanlıyım değişik duygular yaşıyorum birazda şoktayım donmuş bir vaziyetteyim
seliz tebrik ederim hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah
tşk ederimmmm çok sağol amin inşallah...
EHEHE BUDA 3 HAFTALIK BEBEİŞ PORTRESİ
canım çok sağol ama ben 2 ocakta adet oldum yani ilk günü 2 ocaktı.sen neden 1 ocak diye hesapladın acaba öylemii yapsaydın canım,bunumu yapıştırayım?REGLININ 2. GUNU OLDUGUNA GÖRE SON ADET TARIHIN 1 OCAK DİE DÜŞÜNDÜM :)
HESAPLADIM BEBISIN DOĞUM TARIHI 8 EKİM 2011 :)
TİCKER LİNKİDE BURDAA :) http://tickers.baby-gaga.com/p/dev280pr___.png
ŞU ANDA 3 HAFTALIK VE 6 GÜNLÜK :)
EHEHE BUDA 3 HAFTALIK BEBEİŞ PORTRESİ
bak selizzzzzzzzzz
nerden bulduk bunu , bende benimkine bi bakiimmm ne oldu yaratık gibiler di mi yaaaayiyolar bizii
pembem beni çekti bende gamzelimi çekicem,oda ayşemle yelizimi çeker
inşallah tatlım son adet tarihim 2 ocak..ticker yaparsan çok sevinirim.dün adetimin 26.günüydü değerim 143.4 normalmiii bilen var mı?
canımmmmm şuan çok duygusalımdeğişik duygular içersindeyim
inşallah ara veririm canım doğru söylüyorsunn artık beni rahat bırakırlar belkiii çok sağol canımm
tşk ederimmmm çok sağol amin inşallah...
hoşgeldin canımmmmm..kızzzzzzzz preseed i bana göndersenee:):):):) selize gerek kalmadı:))))
inşallah canımmmmm ama benden önce yeliz var paradis var nanem var..
inşallah akkahım izin verirse ben martta vericem güzel haberler...
selam nanem şekerimm hoşgeldin...
siz ne kara verdiniz eşin ne zaman ameliyat olucak..:26:
inş. aynı anda başlarız senlee tedaviye..
canım çok sağol ama ben 2 ocakta adet oldum yani ilk günü 2 ocaktı.sen neden 1 ocak diye hesapladın acaba öylemii yapsaydın canım,bunumu yapıştırayım?
resmi göremiyorum yaaaaa
nerden bulduk bunu , bende benimkine bi bakiimmm ne oldu yaratık gibiler di mi yaaaayiyolar bizii
hoşbuldum canım benim...ya kusura bakma tatlım ben onu verim bir arkadaşıma
senin yazdıgını sonradan görmüştüm(
kusura bakma olurmu canım(
hoşbuldum bitanemmmbiz hala beklemedeyiz canım eşim ameliyat olmayacak istemiyor şuan doktor da zaten tavsiye etmiyor biraz daha bekleyelim dedi...martta felan tekrar bi test ypatırmayı düşünüyoruz yine 0 çıkarsa artık bakalım doktor ameliyat derse olur heralde eşimde...hayırlısı olsun bitanem...ben seni bekliyorum sen hamiş kalcanki benide arkandan çekicen ama yine bizde tık yok ayşemi beklicem o hamiş kalınca beni arkasından çekicek inş dimi ayşemm:)))
bizimki biraz uzun süreç olucak gibi o yüzden beklemedeyiz canım
hoşbuldum canım benim...ya kusura bakma tatlım ben onu verim bir arkadaşıma
senin yazdıgını sonradan görmüştüm(
kusura bakma olurmu canım(
hoşbuldum bitanemmmbiz hala beklemedeyiz canım eşim ameliyat olmayacak istemiyor şuan doktor da zaten tavsiye etmiyor biraz daha bekleyelim dedi...martta felan tekrar bi test ypatırmayı düşünüyoruz yine 0 çıkarsa artık bakalım doktor ameliyat derse olur heralde eşimde...hayırlısı olsun bitanem...ben seni bekliyorum sen hamiş kalcanki benide arkandan çekicen ama yine bizde tık yok ayşemi beklicem o hamiş kalınca beni arkasından çekicek inş dimi ayşemm:)))
bizimki biraz uzun süreç olucak gibi o yüzden beklemedeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?