Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrr, gözümü açar açmaz buraya geldim. ben çift çizgi hafif silik olsada gördüm. inansam mı bilemiyorum. elim ayağım titriyor.
ben hamileyim kızlar yaaaaaaaaaa ikinci kere......

Eki Görüntüle 121929
Sizce de bu iş olmuş değil mi?

bak selizzzzzzzzzz

gamzeli sırada sen varsın şekerimmmmmmmmmmmmmm
inşallah canımmmmm ama benden önce yeliz var paradis var nanem var..
inşallah akkahım izin verirse ben martta vericem güzel haberler...

Anam okurken agladım bendeeeee

slm bu arada herkese
selam nanem şekerimm hoşgeldin...
siz ne kara verdiniz eşin ne zaman ameliyat olucak..:26:
inş. aynı anda başlarız senlee tedaviye..

gamzeli sırada sen varsın şekerimmmmmmmmmmmmmm
pembem beni çekti bende gamzelimi çekicem,oda ayşemle yelizimi çeker
inşallah tatlım son adet tarihim 2 ocak..ticker yaparsan çok sevinirim.dün adetimin 26.günüydü değerim 143.4 normalmiii bilen var mı?
Anam okurken agladım bendeeeee
canımmmmm şuan çok duygusalımdeğişik duygular içersindeyim
seliz hayırl olsun çok sevindim...
gezxmelerine biraz ara verirsiniz artık:)
Allahım tamamına erdirir inş..
inşallah ara veririm canım doğru söylüyorsunn artık beni rahat bırakırlar belkiii çok sağol canımm
canımmmmmmm darısı seninde başına olsun inşallah evet preeseda gerek kalmadı hepinizin içinee doğmuşşş demekkimutluyum umutuluyum inşallah herşey çok gzüel olur canım benim.bak pembe beni çekti bende gamzelimi çekerim oda sizleri çeker inşallahh en kısa zamanda

ay kızlar valla salya sümük oldum. bide nezle oldum ben...hapşurup duruyorum. doktoru arasam mı acaba? ilaç falan alamam herhalde... naapsammm

canım çok sağol ama ben 2 ocakta adet oldum yani ilk günü 2 ocaktı.sen neden 1 ocak diye hesapladın acaba öylemii yapsaydın canım,bunumu yapıştırayım?
EHEHE BUDA 3 HAFTALIK BEBEİŞ PORTRESİ

bak selizzzzzzzzzz

resmi göremiyorum yaaaaa

DEĞERİN NORMAL CANIM ZATEN BILIYOSUN ÖNEMLİOLAN GUN AŞIRI IKIYE KATLAMASI

TİCKERIN BURADA TAHMINIDOĞUM TARIHI 9 EKIM 2011

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev281pr___.png :)))

Son düzenleme:
hoşgeldin canımmmmm..kızzzzzzzz preseed i bana göndersenee:):):):) selize gerek kalmadı:))))

hoşbuldum canım benim...ya kusura bakma tatlım ben onu verim bir arkadaşıma
senin yazdıgını sonradan görmüştüm(
kusura bakma olurmu canım (

hoşbuldum bitanemmm biz hala beklemedeyiz canım eşim ameliyat olmayacak istemiyor şuan doktor da zaten tavsiye etmiyor biraz daha bekleyelim dedi...martta felan tekrar bi test ypatırmayı düşünüyoruz yine 0 çıkarsa artık bakalım doktor ameliyat derse olur heralde eşimde...hayırlısı olsun bitanem...ben seni bekliyorum sen hamiş kalcanki benide arkandan çekicen ama yine bizde tık yok ayşemi beklicem o hamiş kalınca beni arkasından çekicek inş dimi ayşemm:)))
bizimki biraz uzun süreç olucak gibi o yüzden beklemedeyiz canım

canım benim işallahhh biran önceee herşey yoluna girer.bu erkekleri anlamak zor valla yaaa hep diolarki yogurt yiyelim hemde kaşık kirlenmesin diolarrrr ööle bişiydi yanii beyazın pisikopat tiplemesi vardı yaaa aynı onun gibilerrr

AYYYY canımm olurmu öyleee şeyyy neksuura bakmasıı önemlideğilll ben duruyosa diye şeeettiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…