nazar değmesin kuzuna
işte böyle diyeceksinki bende çekecem tabi Rabbimin izniyle inşallah
kızlar cvp hydiiii doktor görürmü keseyiiiiii
fatosa katılıyorum foktor ıcın en erken 5. hafta bı hafta daha bekle zaten 3+5 desın 4 sayılır
1 hafta sonra gidersinn :)
AYDEMET kıs bişi sorcam bana dünden benri alttan sancı giriyo sanki kemiklerim ayrılıyor gibi normal mi bu
gunaydın gusellerım
nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bı gırıp bakayım dedımmmmm
yahu ben hala adet oluyorum normal mı ?:26::26::26::26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh
ama çok sabırsızlanıyorum
vajina olsun baksın inşallah görür randevuyu aldım artık saat 5te.fotosunu yükleyebilirsem çok güzel olur
kızlar, çok heyecanlı bi durum erken ama bence bi gitsin, ondan sonra folikleri vitaminlerş alsın. bence havaya girmesine yardımcı olur gibi
Ne rahimmiş genişle genişle nereye kadarnormal fatoşum bu bende de oluyorduu...rahmin genişliyo o yüzden
bencede bencedekızlar, çok heyecanlı bi durum erken ama bence bi gitsin, ondan sonra folikleri vitaminlerş alsın. bence havaya girmesine yardımcı olur gibi
kızlar randevuyu aldım bile ben beklesem bile eşim beklemez kiiii yani doktor keseyi görmezsede moralim bozulurfatosa katılıyorum foktor ıcın en erken 5. hafta bı hafta daha bekle zaten 3+5 desın 4 sayılır
1 hafta sonra gidersinn :)
çok sağol tatlım evet demiştin bak hemencecik hamiş kaldım Allahıma şükürler olsun kiiiinormal fatoşum bu bende de oluyorduu...rahmin genişliyo o yüzden
gökcem ben bile hala adet oluyorum sana ne oluyo
hadi yaaaaa......çok sevindimmmmmmmm selizim. ben sana ne demiştimmm???????????tebrik ederim şekerimmmmmmmmmmm.....
çok çok çok çoooooooooooooooooooook sevindim
günaydın kızlarrr gerçi öğle oldu amakızımla anca girebildim şimdi uyuyo elbise giydirdim yaa çok tatlı oldu :)))
kendim 5. haftayı bekledim, sende sabırsızlandımmmm
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ne rahimmiş genişle genişle nereye kadar
korkmuştum ama saol idilcim
çok sağol tatlım evet demiştin bak hemencecik hamiş kaldım Allahıma şükürler olsun kiiii
ayy canım benimmmm çoookkkk sevindimmmm maşallahhhhh
Olleyy bir bebişimiz daha geliyorr halay çekmeliyizzzzKupanı da al hayatımmmmm
Kucagına aldıgın günleri de gör inşallahhhhhh
eeee 35cm kafa çıkacak ordanngenişlesinnnn
inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım çok dikkat et kendine tamam mıı??
o kadar çok mutlu oldum kiiiii selizzz
bencede bencede
kızlar randevuyu aldım bile ben beklesem bile eşim beklemez kiiii yani doktor keseyi görmezsede moralim bozulur
çok sağol tatlım evet demiştin bak hemencecik hamiş kaldım Allahıma şükürler olsun kiiii
canımmmm sen beklemişmiydin acaba bendemi bekleseydimki eşimin yüzünden hemen aldım randevuyu iptal ederim ama eşim sabırsızlanır ama kese görmessede üzülürüm
canımmmmmmm çok sağol bende çok mutluyummmm
bebeğim 13 ay sonra geldi annesinee çok şükürrrrr
4 haftalıkken keseyi gören yokmu kızlar :26:
ayy tamam tamam kızma hemen okdr mutluyumkiiii vallaseliz ne demek göremezsemde moralim bozulurbak valla döverim seni heeeeee
önce sakin ol hamile oldugunu bil unutma görsende görmesende şuan anne adayımızsın tammmı aklımdan çıkarma hiç
neyse canım artık randevuyu aldım ben gideyimde görünmezse sonra bidaha gideriz..valla canim ben kaç haftalikken gordum bilmiyorum, ben adetim geciktikten 3 gun sonra gittim galiba doktora, doktor da bana "cok erken 15 gun sonra gel" demisti o zamanlar
ama bence cok erken :26: biraz daha bekle
ben ögrendigimde adetim 1 gün geçmişti degerim 300 çıkmıştı doktora gittim bakmadı bile görünmez dedi 5+5 iken çağırdı hem kalbini hem kesesini gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?