Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nazar değmesin kuzuna

işte böyle diyeceksinki bende çekecem tabi Rabbimin izniyle inşallah

kızlar cvp hydiiii doktor görürmü keseyiiiiii

fatosa katılıyorum foktor ıcın en erken 5. hafta bı hafta daha bekle zaten 3+5 desın 4 sayılır

1 hafta sonra gidersinn :)

fatosa katılıyorum foktor ıcın en erken 5. hafta bı hafta daha bekle zaten 3+5 desın 4 sayılır

kızlar, çok heyecanlı bi durum erken ama bence bi gitsin, ondan sonra folikleri vitaminlerş alsın. bence havaya girmesine yardımcı olur gibi

AYDEMET kıs bişi sorcam bana dünden benri alttan sancı giriyo sanki kemiklerim ayrılıyor gibi normal mi bu

normal fatoşum bu bende de oluyorduu...rahmin genişliyo o yüzden

gunaydın gusellerım

nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bı gırıp bakayım dedımmmmm
yahu ben hala adet oluyorum normal mı ?:26::26::26::26:

gökcem ben bile hala adet oluyorum sana ne oluyo

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh

hadi yaaaaa......çok sevindimmmmmmmm selizim. ben sana ne demiştimmm??????????? tebrik ederim şekerimmmmmmmmmmm.....
çok çok çok çoooooooooooooooooooook sevindim

günaydın kızlarrr gerçi öğle oldu ama kızımla anca girebildim şimdi uyuyo elbise giydirdim yaa çok tatlı oldu :)))

kızlar, çok heyecanlı bi durum erken ama bence bi gitsin, ondan sonra folikleri vitaminlerş alsın. bence havaya girmesine yardımcı olur gibi

benim 4 haftalıktı ögrendigimde doktoroum bakmamıştı neyse almış randevuyu inşAllah görür içi rahatlar

normal fatoşum bu bende de oluyorduu...rahmin genişliyo o yüzden
Ne rahimmiş genişle genişle nereye kadar
korkmuştum ama saol idilcim

bencede bencede

kızlar randevuyu aldım bile ben beklesem bile eşim beklemez kiiii yani doktor keseyi görmezsede moralim bozulur
çok sağol tatlım evet demiştin bak hemencecik hamiş kaldım Allahıma şükürler olsun kiiii
kendim 5. haftayı bekledim, sende sabırsızlandımmmm

canımmmm sen beklemişmiydin acaba bendemi bekleseydimki eşimin yüzünden hemen aldım randevuyu iptal ederim ama eşim sabırsızlanır ama kese görmessede üzülürüm

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy canım benimmmm çoookkkk sevindimmmm maşallahhhhh
Olleyy bir bebişimiz daha geliyorr halay çekmeliyizzzzKupanı da al hayatımmmmm
Kucagına aldıgın günleri de gör inşallahhhhhh

Ne rahimmiş genişle genişle nereye kadar
korkmuştum ama saol idilcim

eeee 35cm kafa çıkacak ordann genişlesinnnn

çok sağol tatlım evet demiştin bak hemencecik hamiş kaldım Allahıma şükürler olsun kiiii

inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım çok dikkat et kendine tamam mıı??
o kadar çok mutlu oldum kiiiii selizzz

ayy canım benimmmm çoookkkk sevindimmmm maşallahhhhh
Olleyy bir bebişimiz daha geliyorr halay çekmeliyizzzzKupanı da al hayatımmmmm
Kucagına aldıgın günleri de gör inşallahhhhhh

sağol bitanemmmm çok tşk ederim çok mutluyum merveeeemmmmmmmm çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

eeee 35cm kafa çıkacak ordann genişlesinnnn

inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın canım çok dikkat et kendine tamam mıı??
o kadar çok mutlu oldum kiiiii selizzz

canımmmmmmm çok sağol bende çok mutluyummmm
bebeğim 13 ay sonra geldi annesinee çok şükürrrrr

seliz ne demek göremezsemde moralim bozulur bak valla döverim seni heeeeee

önce sakin ol hamile oldugunu bil unutma görsende görmesende şuan anne adayımızsın tammmı aklımdan çıkarma hiç

canımmmmmmm çok sağol bende çok mutluyummmm
bebeğim 13 ay sonra geldi annesinee çok şükürrrrr

4 haftalıkken keseyi gören yokmu kızlar :26:

valla canim ben kaç haftalikken gordum bilmiyorum, ben adetim geciktikten 3 gun sonra gittim galiba doktora, doktor da bana "cok erken 15 gun sonra gel" demisti o zamanlar
ama bence cok erken :26: biraz daha bekle

seliz ne demek göremezsemde moralim bozulur bak valla döverim seni heeeeee

önce sakin ol hamile oldugunu bil unutma görsende görmesende şuan anne adayımızsın tammmı aklımdan çıkarma hiç
ayy tamam tamam kızma hemen okdr mutluyumkiiii valla sonra görürüz napalımmm
valla canim ben kaç haftalikken gordum bilmiyorum, ben adetim geciktikten 3 gun sonra gittim galiba doktora, doktor da bana "cok erken 15 gun sonra gel" demisti o zamanlar
ama bence cok erken :26: biraz daha bekle
neyse canım artık randevuyu aldım ben gideyimde görünmezse sonra bidaha gideriz..
ben ögrendigimde adetim 1 gün geçmişti degerim 300 çıkmıştı doktora gittim bakmadı bile görünmez dedi 5+5 iken çağırdı hem kalbini hem kesesini gördüm

oo 6 haftalıkken bendemi duyucam kalp atışlarını inşallah tabii ay çok heyecanlıyım kızlar...

seliz ben çok sey kaçirmisim valla sen ne zaman kan testi yaptirdin hiç haberim olmadi kimse bana bisey demiyoooo :84: :84: :84:

oleeeeeeeeeeyyy
canım benim çoook sevindimmm tebrik ederimmm
hadi gözün aydın Allah gönlüne göre verdi..ameliyatını oldun
ve kuzucuğuna kavuştun çok şükürr
Allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucaklarsın inşallahh

kızlar hepinize takrar tekrar tşk ederimmmmmm desteğiniz,ilginiz için çok çok tşk ederim iyiki varsınız....bugünlük doktora gideyim kızlar artık randevuyu aldım hemde eşim beklemek istemez.ama doktor görmezsede sonra birdaha gideriz.buarada facebookta bişey yazmıcam sizde yazmazsınız biliyorum ama şimdilik sadece sizler,eşim,ablam ve annelerim biliyor..kayınvaldem ağladı duyunca....yani babalarıma bile demicez keseyi görene kadar...face falanda yazmıcam....ben şimdi çıkmam lazım anneme giidicez çarşıya çıkıcaz....ayy çok heyecanlıyım kızlar sizleri seviyorummmmmm görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…