anladım canım ne diyelim güc olmasında gec olsun hesabı..hoşbuldum bitanemmmbiz hala beklemedeyiz canım eşim ameliyat olmayacak istemiyor şuan doktor da zaten tavsiye etmiyor biraz daha bekleyelim dedi...martta felan tekrar bi test ypatırmayı düşünüyoruz yine 0 çıkarsa artık bakalım doktor ameliyat derse olur heralde eşimde...hayırlısı olsun bitanem...ben seni bekliyorum sen hamiş kalcanki benide arkandan çekicen ama yine bizde tık yok ayşemi beklicem o hamiş kalınca beni arkasından çekicek inş dimi ayşemm:)))
bizimki biraz uzun süreç olucak gibi o yüzden beklemedeyiz canım
bende bunlardan 3 tane varkemirdi içimi dışımı sıpalar
7 HAFTA 6 GUNLUK BIDIK RESMISIS
bende bunlardan 3 tane varkemirdi içimi dışımı sıpalar
canım benim işallahhh biran önceee herşey yoluna girer.bu erkekleri anlamak zor valla yaaa hep diolarki yogurt yiyelim hemde kaşık kirlenmesin diolarrrr ööle bişiydi yaniibeyazın pisikopat tiplemesi vardı yaaa aynı onun gibilerrr
AYYYY canımm olurmu öyleee şeyyy neksuura bakmasıı önemlideğilll ben duruyosa diye şeeettiydim
dogduklarındada annesi yiyip bitircek onları
aslında eşim ilk başta hemen olayım bitsin dedi ama doktor çok tehlikeli bir ameliyat oldugunu hatta organını bile kaybedebilecegini söleyince vazgecti...bende açıkçası olmasını istemedim hemen en son çare olsun bizim için dedim...
çünkü bir kere sperm olduysa tekrar olabilir dedi doktor..
inşallah canım inşallahhh
canım 3 haftalık bebek böyle belirgin olurmu çok şaşırdım valla ben sadece kese olur diye biliyordum:26:bugün doktordan randevu aldıkkk acaba keseyi görürmü?EHEHE BUDA 3 HAFTALIK BEBEİŞ PORTRESİ
canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ben inanıyorum bu topik hamişsiz kalmayacak ben inşallah hepinizi çekerim yeterki seliz benide çekecek diye yürekten inanın çünkü ben pembe beni çekecek diye yürekten inanmıştım.Allahım kocanada sanada sağlık versin gerisi zaten olur herşey güzel olur inşallahhoşbuldum bitanemmmbiz hala beklemedeyiz canım eşim ameliyat olmayacak istemiyor şuan doktor da zaten tavsiye etmiyor biraz daha bekleyelim dedi...martta felan tekrar bi test ypatırmayı düşünüyoruz yine 0 çıkarsa artık bakalım doktor ameliyat derse olur heralde eşimde...hayırlısı olsun bitanem...ben seni bekliyorum sen hamiş kalcanki benide arkandan çekicen ama yine bizde tık yok ayşemi beklicem o hamiş kalınca beni arkasından çekicek inş dimi ayşemm:)))
bizimki biraz uzun süreç olucak gibi o yüzden beklemedeyiz canım
canımmmmmmm darısı seninde başına olsun inşallah evet preeseda gerek kalmadı hepinizin içinee doğmuşşş demekkimutluyum umutuluyum inşallah herşey çok gzüel olur canım benim.bak pembe beni çekti bende gamzelimi çekerim oda sizleri çeker inşallahh en kısa zamanda
ay kızlar valla salya sümük oldum. bide nezle oldum ben...hapşurup duruyorum. doktoru arasam mı acaba? ilaç falan alamam herhalde... naapsammm
anladım canım ne diyelim güc olmasında gec olsun hesabı..
gerci bizimkiside belli değil daha eşimin sonuclarını almadık ben gidince alıcam inş. eğer olumsuz bieşy varsa bizimkiside zor olur..
neyse sağlık olsun allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
inşallah hepimiz birbirimizi cekicezz..
hamiş kalmayan kalmıcak..
aaaaaaaaaaaa tehlikelimiymişş organ kaybetmesimiiii amann allaaahım korusun o zaman olmasın tabi yaa ben böle oldugunu bilmiodumm:26::26::26:
işallah tüp bebege bile gerek kalmaz canım benim yaaa hayırlısı herşeyin işallah senin göbeginide boş bırakmazzz
canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ben inanıyorum bu topik hamişsiz kalmayacak ben inşallah hepinizi çekerim yeterki seliz benide çekecek diye yürekten inanın çünkü ben pembe beni çekecek diye yürekten inanmıştım.Allahım kocanada sanada sağlık versin gerisi zaten olur herşey güzel olur inşallah
anam benim kuzuma bakın hele.... kız bu kız bu sefer...
ewet canım öleymiş maalesef...aminnnn canım aminnnnnnn
inşallah Rabbim hayırlı olanını nasip etsin...sizin dualarınızla bende hamiş kalırım inşallah...
inşallah canım...
çek beni selizzzzzzzzzzzzzz çeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkk
aminn canım Allah saglık sıhhat versin en önemlisi o zaten canım...
tickerın hayırlı olsun canım bu arada çok güzel oldu
kızlar cvp haydiiii doktor görürmü keseyiiiiii
kızlar doktor bugün keseyi görürmüü ben randevu aldım erken ama kan hapı falan içiyordum ona devam edeyimmi bırakayımmı falan diye endişe ettim eniyisi gideyim görmezse sonr bidaha giderim dedim inşallah görürde bende rahatlarım.
vajinalse belki görürler canım, belkide bir hafta bekleyelim derler...bencede bekeme git bi dene şansını... hadi kese fotosu bekleyotuz...
benimkini de istiyorummmm
ayşe bende istiyomm
anam benim kuzuma bakın hele.... kız bu kız bu sefer...
ama çok sabırsızlanıyorumbence doktor için çok erken en az 5+ larda git derim ben ilaçta kullanma bırak 2 haftadan bişicik olmaz
vajinalse belki görürler canım, belkide bir hafta bekleyelim derler...bencede bekeme git bi dene şansını... hadi kese fotosu bekleyotuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?