Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn canım hoşgeldinnnnnn

Sağol hayatım..Haklısın;doktorumda her gittiğimde aynısını söylüyor tuzludan kaçın diye.Dün çok moralim obuzlmuştu ama şimdi çk daha iyiyim heleki kızım tepik attıkça daha da bir iyi oluyorum :)

ayy tamam tamam kızma hemen okdr mutluyumkiiii valla sonra görürüz napalımmm

oo 6 haftalıkken bendemi duyucam kalp atışlarını inşallah tabii ay çok heyecanlıyım kızlar...

kızmadım kız çılgın ama stres yapıp fasulyeyi üzme o senle onu bil istedim
evet yaklaşık 3 hafta sonra görürsün en geç kalbini pıt pıt

SariLale+ GamzeliKiz+ ademerve idilcan+ pembedana yelizcem Seliz+

selam kızlar

fatoş kuzum 7.kareye geçmemiş alla alla ben mi yanlış hatırlıyorum
26+3 ya da 26+4 olması lazımdı..demekki 26+5 miş

Son düzenleme:
seliz ben çok sey kaçirmisim valla sen ne zaman kan testi yaptirdin hiç haberim olmadi kimse bana bisey demiyoooo :84: :84: :84:
canım dün arkadaşımda fenalaştım test varmış yap dedi verdi ama ben yapmadım çıkmaz daha adetime çok var dedim.eşim akşama doğru haftasonu ist gidicez hazırlan deyince hemen yapim dedim eğer hamileysem gitmem yani arkadaşım soktu kafama akşam bi yaptım 6da çift çizgi ben tabi şokk daha kızlara haber veremedim kına gecesine gitcez millet beni beklio tabi ablam duydu hemen hastaneye gidioz dedi gittim kan verdim ordanda kayınvaldemi almaya gittim eve gelmeden kınaya gittik akşam gelir gelmezde haber verdim sabahta sonucumu aldım öle işte canımcım birande gelişti olaylar....

canım benim çok sağollll Allahım nasip etti çok şükür çok değişik duygular yaşıyorum çok ama çok mutluyum canım bnm...

su06 SariLale+ GamzeliKiz+ ademerve idilcan+ pembedana yelizcem Seliz+

selam kızlar

hosgeldin canim nasil gidiyo hamilelik agrin sizin var mi?

sağol bitanemmmm çok tşk ederim çok mutluyum merveeeemmmmmmmm çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

İnan içim kıpır kıpır oldu sana anlatamam;tüylerim böyle diken diken...O derece mutlu oldum !!!!
Bundan sonra kendine çok dikkat ediceksin tamam mı hayatım ve herşey çok güzel olacak inşallah..
Bu arada doktora git tabi ama kese görünmeyebilir biraz erken ya ben de yanılmıyorsam 4+5 veyahut 4+6 da görmüştüm ve genelde de 5.haftada görünüyor.Beta 1000e ulaşınca...Ama onuda göreceksin kuzum sonra kalp atışlarını duyacaksınn ayyy çok heyacanlııı süperrrr

su06 SariLale+ GamzeliKiz+ ademerve idilcan+ pembedana yelizcem Seliz+

selam kızlar

yaaa gıcık oldum zaten bu tickeri değiştiricem ben sat a göre 2 mayıs görünüyor ya dogum doktor dosyamda 30 nisan yazıyo oda normal dogum dio acaba 30 nisanımı baz alsam yoksa 23 nisanımı

SariLale+ GamzeliKiz+ ademerve idilcan+ pembedana yelizcem Seliz+

selam kızlar

Selam hayatım...Umarım güzel kızce ve güzel annesi iyidir...Ben de okuldayım kaçamak girdim.Az sonra çıkıcamm...Ay versekte şu karneleri gitsek evimize...

Allahim Hatçeme, Naneme Ayseme Yelizime nasip etsin insallahh

Aminn İdilişkom...Bu arada sen nasılsınn güzel anne o senin saçlarını yidiğimm kızcen nasıl bakiyim

canım benim çok sağollll Allahım nasip etti çok şükür çok değişik duygular yaşıyorum çok ama çok mutluyum canım bnm...

canım benimm hep daim olsun mutluluğun inşallah

sizleri seviyorummmmm hoşçakalınnnn

biz de seni seviyoruz canım güle güle :80::80:

hosgeldin canim nasil gidiyo hamilelik agrin sizin var mi?

hoşbulduk canım :)
yok valla ağrım sızım çok şükür
yalnız dün bi sancı gibi bişe olmuştu böyle iğne batar gibi
felaket acıdı ayşe'ye sordum meğer bizim sıpacık rahim
çıkışını tekmelemiş ben de ilk defa olunca anlayamadım korktum

mertçik de emişiyo benımleee ağlıyorr sonra da uyuyorrrrrrr napsınnn 11 gunluk oldukkkkk
sen nasılsın şeker portakalı

aldım aldım

Hoşgeldin canımmmmmmm

Hoşbuldum kızlarrrr

hoşbuldukkk fatoşcummm

anca cvp yazabılıorummm düşünun artıkkkk

Ahh mutlu bir şekilde ayrılıyorum şimdilik topikten güzeller...
Allah ım bu güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah Haticemin,Yelizimin,Ayşemin,Nanemin ve adını unuttuysam affola diğer tüm arkadaşlarımın başına ...Her daim dualarımdasınız kızlar....

Görüşmek üzere...Öptüm sizi kokulu kokulu:))

ohh ohhh maşallahhh mert bebişeeee..iyiyim bende canım napıyım yuvarlanıp gidiyoruz işteee.

ben çok iyiyim canim sen nasilsin :) kizim da iyi uyuyo yanimda, çok sirin bir elbise giydirdim cok tatli oldu ya durun resmini yukliyim de bakin :))

Ayy yükle yükle canımmm eminimm çook tatlı olmustur Allah nazarlardan saklasın
Eve gidince bakıcamm kuzum...Ben de iyiyim çok şükür bebişte iyi.Okuldayız karneler verilsinde evimize gidelim diye bekliyoruzz...Gelicemm yıne..Öptüm canım benım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…