aşk hikayeleri paylaşılıyor ben de paylaşayım bariiii
bizim kocişle aşkmız ilk görüşte başladı..... Benim halamın kızı kayınvaliidemin teyzesinin gelini kuzenim eşimle bizi yakıştırmış bana geldi kocişimi kastederek su çocuk sana aşık evlenmek istiyor diye onada gitmiş demişki beni kastederek şu kız sana aşık demiş ben olmaz dedim ama eşim merak etmiş bana aşık bu kız kim diye çalıştığı yerden apar topar izne ayrılmış gelmiş bizi tanıştırdılar tabi ben tanışma ya gidesiye kadar olmaz olmaz olmaz diyorum evlenmeyi düşün müyorum ya ammmmmmaaa o mavi gözleri görünce şok oldum vuruldum ama gurum yok dedim ya başta süründürdüm biraz bizim kki inatcı çıktı babamla tanışmaya geldi onu ikna etti sevdirdi kendini bende istmem yan cebime koy tamam dedim babam istedi ya ondan diye söylermiyim sana aşık oldum diye neyse biz mayıs 2009 nişanlandık haziran 2010 evlendik ama hala eşime ilk görüşte ona aşık olduğumu sölemiyorummmmm
herkezin hikayesi farklı..allahım mutluluğunuzu hep daim etsin canım inş. bir bebeklede taclansın..
ama bence eşine söyle ilk görüşte aşık olduğunu..ben söyledim nasıl mutlu oldu..sürekli der sen bana aşıkmıydın diye hoşuna gidiyo..
aynen canım iyikide olmamış diyorumm..
ben aşkımla cok mutluyum allahım hiç bozmasın inş..
kızlarr bende cıkıyorumm..öpüyorum sizi yemek işine bakım birazzz görüşürüzzz...
işi çıktı en az üç ay gelmicek:85::85::85:
oyy kıyamam sanaa inş çarçabuk geçer biran önce kavuşursun canım eşine
kızlarr bende cıkıyorumm..öpüyorum sizi yemek işine bakım birazzz görüşürüzzz...
işi çıktı en az üç ay gelmicek:85::85::85:
görüşürüz kuşum kolay gelsin :80::80:
aa ben de 1-2 gün sandım..
Allah kavuştursun canım
saol canım alışmaya çalışıyorum şimdiden onada ağır geliyor gitmek ama mecbur
inşallah canım adet oldunmu sen canım belirtilerden söz ediyordun
saol canım alışmaya çalışıyorum şimdiden onada ağır geliyor gitmek ama mecbur
haklısın canım mecbursa yapcak bişe yok..
inşallah hemencecik geçiverir
inşallah kıslar napalım bisde telefonlaşırız aşkitomla ne zamndır mesajlaşmıyoz eski günlerimize döneriz belki daha romantik olurüzülmekte haklısın canım ama yinede şükretmek lazım 3 ay sonra tekrar geri gelicek ve inş birdaha gitmeyecek...ya her zaman gitmek zorunda kalsaydı Allah korusun...
o yüzden canını sıkma sakın miniğinde seninle beraber daha çabuk geçer günler
ay canım hiç belli olmaz zaten en ummadık zamnda geliyo bu melekler inş. testte silikte olsa çıkaryok canım olmadım daha...yarında olmazsam test yapmayı düşünüyorum canım...
inşallah kıslar napalım bisde telefonlaşırız aşkitomla ne zamndır mesajlaşmıyoz eski günlerimize döneriz belki daha romantik olur
ay canım hiç belli olmaz zaten en ummadık zamnda geliyo bu melekler inş. testte silikte olsa çıkar
iyi akşamlar kıslar iyi hafta sonları
saol canım sanada
bende çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi pztesi görüşürz kendinize iyi bakın
iyi akşamlar kıslar iyi hafta sonları
bende çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi pztesi görüşürz kendinize iyi bakın
selam kızlarrrrrrrrrrrr
seliz hamılemııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?