Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

maşallah canım aman nazar degmesin
bende hatceme katılıyorum bence eşine sölemelisin ilk görüşte aşık olduguna gerçekten eşinin hoşuna gidecektir ve sana hergün soracaktır gerçekten ilk görüştemi aşık oldun bana diye:))
bende eşimi ilk gördüğümde çok hoşlanmıştım her sabah işe giderken onun için çok süslenirdim ve bunu ona söledigimde çok hoşuna gitmişti günlerdir agzındaydı bu sözler

aynen canım iyikide olmamış diyorumm..
ben aşkımla cok mutluyum allahım hiç bozmasın inş..

aminnnn canım aminnnnnnnnn

saol canım alışmaya çalışıyorum şimdiden onada ağır geliyor gitmek ama mecbur

üzülmekte haklısın canım ama yinede şükretmek lazım 3 ay sonra tekrar geri gelicek ve inş birdaha gitmeyecek...ya her zaman gitmek zorunda kalsaydı Allah korusun...
o yüzden canını sıkma sakın miniğinde seninle beraber daha çabuk geçer günler

haklısın canım mecbursa yapcak bişe yok..
inşallah hemencecik geçiverir

inşallah kıslar napalım bisde telefonlaşırız aşkitomla ne zamndır mesajlaşmıyoz eski günlerimize döneriz belki daha romantik olur
yok canım olmadım daha...yarında olmazsam test yapmayı düşünüyorum canım...
ay canım hiç belli olmaz zaten en ummadık zamnda geliyo bu melekler inş. testte silikte olsa çıkar

ayy ne romantikkk
o mesajlaşmalar felan süper oluyor ya tadı bir başka gerçektende

inşallah canım hayırlısı olsun

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız

---------

Beklenen Regl Tarihleri:

Yelizcem.............................12 ŞUBAT
Gamzelikiz..........................25 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--mercan.a--yaren0144--cerenankara

KASIM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
oglak75--Yavyum

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Yildiz10--nurum84--pembedana--seastar

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Seliz--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

BenIpek10.05.2010 (Başak bebek dünyaya gözlerini açtı)
kontes26 12.08.2010(Ecmel ve Elvin bebek dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_pack 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)
aydemet 18.10.2010 (Mert bebek dünyaya gözlerini açtı)
zehsel 24.10.2010 (Rüzgar bebek dünyaya gözlerini açtı)
dilemma26.10.2010 (Arda ve Duru bebek dünyaya gözlerini açtı)
Sedef35 17.11.2010 (Beril bebek dünyaya gözlerini açtı)
idilcan 22.12.2010 (Bahar bebek dünyaya gözlerini açtı)
melojj 28.12.2010 (Elif bebek dünyaya gözlerini açtı)
elmi 01.01.2011 (Betül Zümra bebek dünyaya gözlerini açtı)
superisiyim 11.01.2011 (Deniz bebek dünyaya gözlerini açtı)
gökcegökce 19.01.2011 (Mert Kağan bebek dünyaya gözlerini açtı)

Son düzenleme:
söleyim ozaman sevinecekse ilk görüşte vurulduğumu belki mutluluk işe yararda kocama belki o zaman bebek yapmayı beceririz mutlulukla şu bebek işini bi beceremedik gitti anam benle evlenenler hep hamile yaffffff

selam kızlarrrrrrrrrrrr

seliz hamılemııııııııııııı

Bende anlatim Bare

ekim 2005 te itiraf.com un arkadaslık sitesine 3 günlüğüne resim koymuştum sürekli birileri ekliyordu msn den (nick ve msn adresim aynıydı) sonra birinin ekledigini gördüm msn adresi bizim mahlleden bir telefoncuya aitti bende şu kerizle accık ugraşim demiştim
16 ekim 2005 te buluştuk 16 ocak 2006 da nişanlandık oda babam 1 ay bekletti erken diye ki babam 6 aydır çıkıyoruz ve eskiden beri tanıyorum sanıyordu bilseki internetten tanıştıgımı hayatta vermezdi. sonra 2 defa nişan attık olmuyor dedim (eltim sağolsun ) sonra bir gün zorla düğün salonuna götürdü beni çok begendigiim bi yer vardı benim haberim yoktu pat gün aldı ben yapmayalım falan dedim ama almış olduk 16 haziran 2007de de evlendik
24 eylül 2010 da boşanacaktık ki 23 agustos 2010 da bebişimi ögrendim sanırım Allah istemedi
İşte böle aman aman deli gibi aşık falan değiliz ama artık bebekten dolayı büyüdük gibi geliyor çok kavga etmiyoruz başkalarını karıştırmıyoruz umarım böle devam eder hayatımız

selam kızlar biz geldikkk hemen biz olduk valla yaptım olacak felsefesiyle başardım doktor amcamızdan geliyoruz kese görünmedi tabiki 7 şubatta gidicez doktor bebeğin yerleşeceği rahimin büyümüş beyaz böyle yuvarlak bişey onu gösterdi çok erken öğrenmişsin dedi amileyattan sonrada hemen kalmışsın tebrik ederim dedi:86:salı günü tahlillerim yapılacak....kan hapı verdi ayrıca folik asite vermedii kullanacağım kan hapında folik asitte varmış..doktor çok sevindi ama benii herşeye hazırladı ama ben umutluyum doktorda umutluymuşş.eşimi bi görsenizz ultrasona girdiğimde nasıl bakıyor ekrana şu ne bu ne geçen ay doktordayken bebek bekleyen bir çift görmüştük nasılda imrenmiştik acaba biz nezaman bebeğimiz için gelicez demiştik bugün gittik hernekdr bebeğimiz bir toplu iğne başı kadar küçük olduğu için görünmesede biz yinede çok mutluydukAllahım herkese nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…