güle güle gökcemmmmmm..canm benm mertişkoyu emzırmekten gazını almaktan buraya vakıt kalmıorkııı
bı yazayım okuyayım dıorumm bebişim bağırıyorrrrr
en yakın zamanda fotolarını eklerım hayatımm heelee bıraz daha ıyıleşeyımm
şimdı çıkıp yatayım azcıkk geceler malum uykusuzlukkk
sızlerı sevıorummmmmm ve kocaaman opüyorummmmmmmmmmmmmm
goruşurusss şeker portakallarımmmmmmmmmmmmm:80::80::80::80:
hadi hayırlısı canımcım inşallah güzel haberlerle gelirsin
oyy yesinler sizin aşkınızıııı...
maşallah canım allahım mutluluğnuzu daim etsinn..
canm benm mertişkoyu emzırmekten gazını almaktan buraya vakıt kalmıorkııı
bı yazayım okuyayım dıorumm bebişim bağırıyorrrrr
en yakın zamanda fotolarını eklerım hayatımm heelee bıraz daha ıyıleşeyımm
şimdı çıkıp yatayım azcıkk geceler malum uykusuzlukkk
sızlerı sevıorummmmmm ve kocaaman opüyorummmmmmmmmmmmmm
goruşurusss şeker portakallarımmmmmmmmmmmmm:80::80::80::80:
Sağol canım benim.Desteğin ilgin gerçekten rahatlattı iyi geldi bana.
Dediğin gibi insanoğlu değil miyiz doktor her ne kadar sorun yok desede öküz altında illaki buzağı arıcaz :))
Dün eşimle taktık kafaya biraz ama bugün çok daha iyiyim çok şükür canım..
Ayy evet şimdi karne vermeye gidiyorum çocuklar gibi şenimmm :))))Çok sağol hayatımmm
Bebişlerimiz de bizlerde Allah a emanetizz duyalım kokularnı inşallah
İlkokuldan beri onu görünce elim ayağım titrerdi kendisi uzaktan akrabamız olur benden bi sınıf öndeydi. lise 1. Sınıftaydım bi gün kendi kendime açıldım ben ona aşığım dedim. Benle yaşıt olan teyzemle dertleştik dedim ona ben birine aşığım çok seviyorum. Oda gitmiş sınıf arkadaşına konuşma esnasında bu çocuğa (eşimi kastedmiş ) bi kız aşık ve yıldız biliyo kim olduğunu demiş. Arkadaşı dururmu yetiştirmiş .
Bizimki(eşim)kapılarının önünden geçerken beni çevirdi bana kim aşık dedi kıpkrmızı oldum şok nedir ki yüzüne bakamadım sadece kendi ayaklarıma bakıyordum bilmiyorum dedim.o an anladığını düşündüm
Bu bikaçgün sonra yine okulun önünde beni çevirdi kim bu kız dedi şumu bumu saydı hayır hayır hayır....
Okul numarası 175 dedim (kendi numaram)o gitmiş 176 ya bakmış Zehra diye bir kıs hiç pas vermemiş hatta bizimki seni sevmiyorum gibisinden kavga etmiş.sonra yine geldi ben o kızı sevmiyorm dedi 176 tıydı değilmi dedi hayır 175
Şoka girmiş nasıl olur diye bana bi mektup yolladı.bende seviyorum diye
ben ona o bana derken hiç konuşmadan 3 yıl boyunca sadece yolda karşılaşıp 50 metre yürüdük sessizzzz sadece okula girince iyi dersler dedik.
Lise bitince dershane yıllarında ilerisinin olmayacağını düşünerek mektupla ayrıldık. aradan 2 yıl geçti Ama unutamadık birbirimizi askere gideceği zaman aradı ben gidiyorum hakkını helal et ama ben bulmuşum bırakırmıyım dershaneye gel yüzyüze görüşelim dedim. Oturduk utanarak konuştuk ilk elimi tuttu ama tirtir titriyordu. Askere gitti geldi ailem vermek istemedi ama 23 aralık 2006 ta nişanlandık veeeeee 2 ağustos 2008 de evlendikkkkkkkk çok mutluyum kocişimle
Bazen tartıştığımızda kavuşmak için neler çektiğimizi düşünüyoruz uzatmıyoruzo bensiz ben onsuz yaşayamam heralde
evet canım cok güzell bir duygu...:98:
hatta daha önce bir filörtüm olduydu...
çocuk memurdu annesi beni istemedi..oğluna memur alacakmış sanki aldığı kız memurda.
ama neyse gecmişe mazi derlerrrrrr....
sonsuza kadar açılmamayı düşünüyordum ama çok ısrar etti kim kim diye npimwouwwww aşka bak cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım
Allah muhabbetinizi dahada arttırsın canım
şimdi iyikide olmamamış diyorsundur dimi canım
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın
sonsuza kadar açılmamayı düşünüyordum ama çok ısrar etti kim kim diye npim
sonsuza kadar açılmamayı düşünüyordum ama çok ısrar etti kim kim diye npim
aşk hikayeleri paylaşılıyor ben de paylaşayım bariiii
bizim kocişle aşkmız ilk görüşte başladı..... Benim halamın kızı kayınvaliidemin teyzesinin gelini kuzenim eşimle bizi yakıştırmış bana geldi kocişimi kastederek su çocuk sana aşık evlenmek istiyor diye onada gitmiş demişki beni kastederek şu kız sana aşık demiş ben olmaz dedim ama eşim merak etmiş bana aşık bu kız kim diye çalıştığı yerden apar topar izne ayrılmış gelmiş bizi tanıştırdılar tabi ben tanışma ya gidesiye kadar olmaz olmaz olmaz diyorum evlenmeyi düşün müyorum ya ammmmmmaaa o mavi gözleri görünce şok oldum vuruldum ama gurum yok dedim ya başta süründürdüm biraz bizim kki inatcı çıktı babamla tanışmaya geldi onu ikna etti sevdirdi kendini bende istmem yan cebime koy tamam dedim babam istedi ya ondan diye söylermiyim sana aşık oldum diye neyse biz mayıs 2009 nişanlandık haziran 2010 evlendik ama hala eşime ilk görüşte ona aşık olduğumu sölemiyorummmmm
sende sevipte evlenenlerdensin allahım mutluluğunuzu bir ömür boyu sürdürsünaşk hikayeleri paylaşılıyor ben de paylaşayım bariiii
bizim kocişle aşkmız ilk görüşte başladı..... Benim halamın kızı kayınvaliidemin teyzesinin gelini kuzenim eşimle bizi yakıştırmış bana geldi kocişimi kastederek su çocuk sana aşık evlenmek istiyor diye onada gitmiş demişki beni kastederek şu kız sana aşık demiş ben olmaz dedim ama eşim merak etmiş bana aşık bu kız kim diye çalıştığı yerden apar topar izne ayrılmış gelmiş bizi tanıştırdılar tabi ben tanışma ya gidesiye kadar olmaz olmaz olmaz diyorum evlenmeyi düşün müyorum ya ammmmmmaaa o mavi gözleri görünce şok oldum vuruldum ama gurum yok dedim ya başta süründürdüm biraz bizim kki inatcı çıktı babamla tanışmaya geldi onu ikna etti sevdirdi kendini bende istmem yan cebime koy tamam dedim babam istedi ya ondan diye söylermiyim sana aşık oldum diye neyse biz mayıs 2009 nişanlandık haziran 2010 evlendik ama hala eşime ilk görüşte ona aşık olduğumu sölemiyorummmmm
şimdi iyikide olmamamış diyorsundur dimi canım
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın
eevt canım kader yazgı derler ya
sebep olucak ya bazı şeyler Allahım ne güzel de ayarlıyor kaderimizi
maşallah aşkınıza kızlarrr..
hep ilk günki gibi olsun aşkınız inşallah
amin canım seninkide sen biras anlatırken kısa tutmuşun ama hadi yeniden uzun anlat
aşk hikayeleri paylaşılıyor ben de paylaşayım bariiii
ben kısaca anlatim :)
2005 yılında tanıştık bir iki ay görüştük sonra anlaşamadık pek
sürekli tartışıyoduk ayrıldık..ama arada bir mesajlaşıyoduk falan
sonra aradan 3 sene geçti bi tesadüf sonucu mayıs 2008 de yeniden
karşılaştık,tekrar denedik,sonra evlenme teklifi etti
ben de kabul ettimağustos 2008 de nişanlandık
aralıkta 2008 de evlendik
kısmet işte birbirimize yazılmışız ki 3 sene aradan sonra yeniden
karşılaştık
sizde bizim gibi ayrılıp birleşenlerdensiniz demekki insan ayrı kalınca kıymet biliyokısadan anlattım işte kız
topikçene hep sevdiğimizle evlenmişiz ne güzel
sizde bizim gibi ayrılıp birleşenlerdensiniz demekki insan ayrı kalınca kıymet biliyo
aşkitom istanbla gidecek ben nasıl dayanacaksam
evet canım aynen öyle Allah ayırmasın hiçbirimizi inşallah
niye gidiyo kızz kaç gün kalcak :26:
kızlarr bende cıkıyorumm..öpüyorum sizi yemek işine bakım birazzz görüşürüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?