Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
güle güle gökcemmmmmm..
sabırsızlıkla bekliyoruz mertin fotolarını...

hadi hayırlısı canımcım inşallah güzel haberlerle gelirsin

inşallah canımmmm sağol..

oyy yesinler sizin aşkınızıııı...
maşallah canım allahım mutluluğnuzu daim etsinn..

ya evet çok ilginç dimi aşkımız bence o her ne kadr sevidm desede önce o sevmedi beni ayrılınca sevdiğini anladı. geri döndü
döndü ya sonuçta

oyy yerim ben onu
tamam canım benim inşallah daha iyi olucaksın..bende seni çok seviyorum balım benim öpüyorum seni ve mertişkoyu

canım benim dün bayagı bi telaşlanmış korkmuşsun hamile arkadaşlarımız bu konuda daha tecrübeliler o yüzden sakın kafana takıpta üzülme canım...doktorunda sorun olmadıgını sölemiş zaten...
şimdi daha iyiymişsin çok sevindim canım... kucagına alacagın günleri hayal et ve kötü şeyler aklına getirme tamammı canım

wouwwww aşka bak cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım
Allah muhabbetinizi dahada arttırsın canım

evet canım cok güzell bir duygu...:98:
hatta daha önce bir filörtüm olduydu...
çocuk memurdu annesi beni istemedi..oğluna memur alacakmış sanki aldığı kız memurda.
ama neyse gecmişe mazi derlerrrrrr....

şimdi iyikide olmamamış diyorsundur dimi canım
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın

wouwwww aşka bak cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım
Allah muhabbetinizi dahada arttırsın canım

şimdi iyikide olmamamış diyorsundur dimi canım
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın
sonsuza kadar açılmamayı düşünüyordum ama çok ısrar etti kim kim diye npim

aşk hikayeleri paylaşılıyor ben de paylaşayım bariiii

bizim kocişle aşkmız ilk görüşte başladı..... Benim halamın kızı kayınvaliidemin teyzesinin gelini kuzenim eşimle bizi yakıştırmış bana geldi kocişimi kastederek su çocuk sana aşık evlenmek istiyor diye onada gitmiş demişki beni kastederek şu kız sana aşık demiş ben olmaz dedim ama eşim merak etmiş bana aşık bu kız kim diye çalıştığı yerden apar topar izne ayrılmış gelmiş bizi tanıştırdılar tabi ben tanışma ya gidesiye kadar olmaz olmaz olmaz diyorum evlenmeyi düşün müyorum ya ammmmmmaaa o mavi gözleri görünce şok oldum vuruldum ama gurum yok dedim ya başta süründürdüm biraz bizim kki inatcı çıktı babamla tanışmaya geldi onu ikna etti sevdirdi kendini bende istmem yan cebime koy tamam dedim babam istedi ya ondan diye söylermiyim sana aşık oldum diye neyse biz mayıs 2009 nişanlandık haziran 2010 evlendik ama hala eşime ilk görüşte ona aşık olduğumu sölemiyorummmmm

sonsuza kadar açılmamayı düşünüyordum ama çok ısrar etti kim kim diye npim

maşallah aşkınıza kızlarrr..
hep ilk günki gibi olsun aşkınız inşallah

sende sevipte evlenenlerdensin allahım mutluluğunuzu bir ömür boyu sürdürsün
topikçene hep sevdiğimizle evlenmişiz ne güzel

herkezin hikayesi farklı..allahım mutluluğunuzu hep daim etsin canım inş. bir bebeklede taclansın..
ama bence eşine söyle ilk görüşte aşık olduğunu..ben söyledim nasıl mutlu oldu..sürekli der sen bana aşıkmıydın diye hoşuna gidiyo..

kısadan anlattım işte kız
sizde bizim gibi ayrılıp birleşenlerdensiniz demekki insan ayrı kalınca kıymet biliyo
aşkitom istanbla gidecek ben nasıl dayanacaksam

sizde bizim gibi ayrılıp birleşenlerdensiniz demekki insan ayrı kalınca kıymet biliyo
aşkitom istanbla gidecek ben nasıl dayanacaksam

evet canım aynen öyle Allah ayırmasın hiçbirimizi inşallah
niye gidiyo kızz kaç gün kalcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…