allahim hatçeme, naneme ayseme yelizime nasip etsin insallahh
canım benimm hep daim olsun mutluluğun inşallah
Biz de seni seviyoruz canım güle güle :80::80:
Hoşbulduk canım :)
yok valla ağrım sızım çok şükür
Yalnız dün bi sancı gibi bişe olmuştu böyle iğne batar gibi
felaket acıdı ayşe'ye sordum meğer bizim sıpacık rahim
çıkışını tekmelemişBen de ilk defa olunca anlayamadım korktum
mertçik de emişiyo benımleee ağlıyorr sonra da uyuyorrrrrrr napsınnn 11 gunluk oldukkkkk
sen nasılsın şeker portakalı
hoşbuldukkk fatoşcummm
anca cvp yazabılıorummm düşünun artıkkkk
banada aynısı olmuştu bılıosn canım :)
doktorum öyle demsıtı sen genede gıdınce doktoruna söyle gene :)
bilgisi olsun :)
Kızlar ben çıkıyorum anestezistle randevum var :)
hadi öptüm herkesii byy :))
teşekkür ederimmm kuşummm...puhh maşAllah sizeee allahım nazardan korusunçok güzelmiş yaaa
aminn canım cümlemizin mutluluğu daim olsun..hatice maşallah canım
Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın
evet bende anlatayım aşk hikayemizi aşkitomla..
2004 yılı haziran ayının 18,zi çalışıyorum güzellik solanunda..eşimin ablası ve yengesi geldi benim çalıştığım salona kaşlarını aldım her ikisininde görümcemin kaşlarını alırken dediki sana bişey dicem ama kızmıcan..yok dedim ne neden kızıyım..ferhat geldi dedi (koçişim) samsunda çalıyor evlenmeyi düşünüyo ve seninle evlenmek istiyor..bizde ailene söylemeden önce seninle görüşelim görüştüğün birisi varmı ona göre ailene söyliyelim..bende dedimki bir ilişkim yok ama aileme danışmadan ben konu hakkında birşey diyemem...ama bir görseniz nasıl heyecanlandımmmm cünki koçişim benim cocukluk platonik aşkımdı...
biz koçişimle 2 yaşından bu yana beraber büyüdük çocukluğumuz aynı mahallede oyun oynayarak gecti..düşünün bir dr. oynamadığımız kalmıştı ama onuda evlenince oynadık..
neyse hemen annemi aradımm dedim böyle böyle annem nasıl mutlu oldu..babanada danışalım ondan sonra haber verirsin dedi..
neyse babişkoda tamam dedi zaten eşimi cok severdi öncedende ailem..
ama ben hala kararsızımm istemem yan cebime koy gibiyim..hem cok istiyorum sonucta yıllardır aşık olduğum adam benimle evlenmek istiyor daha ne olsun..
ama bir yandanda mahallede cıkmadığı kız kalmadı ben haricinde anneme diyorumki ben milletin artıkcısımıyım ne alakaysa..
hani derleeya böyle durumlarda insanın eli ayağı bağlanıyo ve ben görümceme msj attım ailemle görüştüm ve olmamasına karar verdik diye..
aman benim koçiş bu haberi alınca havalara ucmuş..meğer onunda bende gözü varmış ama ailemden cekindiği için yaklaşamamış benim yanıma..
neyse pazartesi istemeye geldiler cuma nişan taktık pazara benim koçiş gitti samsuna döndü..
neyse hergün konuşuyozzzz nasıl özleşiyoz sanki kırk yıllık aşığızz..
benim koçişim dayanamadı dediki ben senin resmen karım olmanı istiyorum gel buraya nikah yapalım..
ben dedim nasıl olur aileme demeden..aileme söyledimm hee onlarada diyozki tayin için ne alakaysa..
haziranda nişanlandık temmuz 27,sinde nikahımız olduuu..ay cok güzeldi o gün konser vardı samsunda konsre gittik koyun koyuna konseri dinledik cok güzeldi..
sonra rus pazarına gittik ordan hatta kedili tanga almıştım o zamandan bu yana benim şeyin adı kediş kaldıydı..ama annemler var yanımızda oynaşamıyoz öylee falza..
bir yıl nikahlı kaldık ama öyle iş filan olmadı tabi ince işler vardı ama mağaraya giriş izni yoktu..
1 yıl sonra 2005 haziran 10 kına gecem haziran 11 düğümün vardı 12,si sabahı milli oldum..
bizim aşkımız görücü usülü gibi oldu ama ben cok ama cok seviyorum koçişimiii....
ah ne güzel konu açıldı
ne güzel sevdiğine kavuşmuşsun haticecim benimde uzun uzun anlatasım geldianlatimmi:26::26:
aminn canım cümlemizin mutluluğu daim olsun..
sizde anlatın bakalımm....
ben kısaca anlatim :)
2005 yılında tanıştık bir iki ay görüştük sonra anlaşamadık pek
sürekli tartışıyoduk ayrıldık..ama arada bir mesajlaşıyoduk falan
sonra aradan 3 sene geçti bi tesadüf sonucu mayıs 2008 de yeniden
karşılaştık,tekrar denedik,sonra evlenme teklifi etti
ben de kabul ettimağustos 2008 de nişanlandık
aralıkta 2008 de evlendik
kısmet işte birbirimize yazılmışız ki 3 sene aradan sonra yeniden
karşılaştık
evet rabbim yazmışkı nasip olmuş canımm...
maşallah allahım hiç ayırmasın...aşkınızın meyveside kıscenizde geliyor ne güzell katmerli mutluluk....
amin canımm
efet kuzumuz da geliyor inşallah..
Allah sizin de aşkınızın meyvenizi tez zamanda yollasın inşallahhh
evet bende anlatayım aşk hikayemizi aşkitomla..
2004 yılı haziran ayının 18,zi çalışıyorum güzellik solanunda..eşimin ablası ve yengesi geldi benim çalıştığım salona kaşlarını aldım her ikisininde görümcemin kaşlarını alırken dediki sana bişey dicem ama kızmıcan..yok dedim ne neden kızıyım..ferhat geldi dedi (koçişim) samsunda çalıyor evlenmeyi düşünüyo ve seninle evlenmek istiyor..bizde ailene söylemeden önce seninle görüşelim görüştüğün birisi varmı ona göre ailene söyliyelim..bende dedimki bir ilişkim yok ama aileme danışmadan ben konu hakkında birşey diyemem...ama bir görseniz nasıl heyecanlandımmmm cünki koçişim benim cocukluk platonik aşkımdı...
biz koçişimle 2 yaşından bu yana beraber büyüdük çocukluğumuz aynı mahallede oyun oynayarak gecti..düşünün bir dr. oynamadığımız kalmıştı ama onuda evlenince oynadık..
neyse hemen annemi aradımm dedim böyle böyle annem nasıl mutlu oldu..babanada danışalım ondan sonra haber verirsin dedi..
neyse babişkoda tamam dedi zaten eşimi cok severdi öncedende ailem..
ama ben hala kararsızımm istemem yan cebime koy gibiyim..hem cok istiyorum sonucta yıllardır aşık olduğum adam benimle evlenmek istiyor daha ne olsun..
ama bir yandanda mahallede cıkmadığı kız kalmadı ben haricinde anneme diyorumki ben milletin artıkcısımıyım ne alakaysa..
hani derleeya böyle durumlarda insanın eli ayağı bağlanıyo ve ben görümceme msj attım ailemle görüştüm ve olmamasına karar verdik diye..
aman benim koçiş bu haberi alınca havalara ucmuş..meğer onunda bende gözü varmış ama ailemden cekindiği için yaklaşamamış benim yanıma..
neyse pazartesi istemeye geldiler cuma nişan taktık pazara benim koçiş gitti samsuna döndü..
neyse hergün konuşuyozzzz nasıl özleşiyoz sanki kırk yıllık aşığızz..
benim koçişim dayanamadı dediki ben senin resmen karım olmanı istiyorum gel buraya nikah yapalım..
ben dedim nasıl olur aileme demeden..aileme söyledimm hee onlarada diyozki tayin için ne alakaysa..
haziranda nişanlandık temmuz 27,sinde nikahımız olduuu..ay cok güzeldi o gün konser vardı samsunda konsre gittik koyun koyuna konseri dinledik cok güzeldi..
sonra rus pazarına gittik ordan hatta kedili tanga almıştım o zamandan bu yana benim şeyin adı kediş kaldıydı..ama annemler var yanımızda oynaşamıyoz öylee falza..
bir yıl nikahlı kaldık ama öyle iş filan olmadı tabi ince işler vardı ama mağaraya giriş izni yoktu..
1 yıl sonra 2005 haziran 10 kına gecem haziran 11 düğümün vardı 12,si sabahı milli oldum..
bizim aşkımız görücü usülü gibi oldu ama ben cok ama cok seviyorum koçişimiii....
ben kısaca anlatim :)
2005 yılında tanıştık bir iki ay görüştük sonra anlaşamadık pek
sürekli tartışıyoduk ayrıldık..ama arada bir mesajlaşıyoduk falan
sonra aradan 3 sene geçti bi tesadüf sonucu mayıs 2008 de yeniden
karşılaştık,tekrar denedik,sonra evlenme teklifi etti
ben de kabul ettimağustos 2008 de nişanlandık
aralıkta 2008 de evlendik
kısmet işte birbirimize yazılmışız ki 3 sene aradan sonra yeniden
karşılaştık
benim de son adete göre 23 nisan gel aynı gün doğuralım
selam canım :) iyiyiz çook şükürrsen nasılsın geçmişi okudum da
biraz canın sıkılmış,seni çok iyi anlıyorum ben de sen gibiyim en ufak bişe
duysam hemen kafaya takarım..ama sakın stres yapma bak doktorun da
hiç sorun değil demiş,hem sen üzülürsen kuzun da üzülür annesi
bebişlerimiz Allah'a emanet canım benim içini ferah tut
bu arada ne güzel tatiliniz başlıyo sizin adınıza çok seviniyorum :)
hoşbulduk canımm
gökçemmmmm hoşgeldin bitanemmm...nasılsın?
eskisine oranla daha iyi gördüm seni yavaş yavaş atlatıyorsun lohusalık dönemini canım...
mertişkomuz napıyor ne zaman koyucaksın resimlerini? çok merak ediyorum bennn
aminn canım inşallahhhhhhhhh..
pazartesiye dr. randevu aldımmm..inş. rahimde bir sorun cıkmaz...
görüyorsun işte nasibin önüne geçilmiyor
Allah yuvanızın muhabbetini daha da artırsın canım benim
ay ne romantikk
çocukluk aşkınla beraber evli olmak süper bi duygu olsa gerek
Sağol canım benim.Desteğin ilgin gerçekten rahatlattı iyi geldi bana.
Dediğin gibi insanoğlu değil miyiz doktor her ne kadar sorun yok desede öküz altında illaki buzağı arıcaz :))
Dün eşimle taktık kafaya biraz ama bugün çok daha iyiyim çok şükür canım..
Ayy evet şimdi karne vermeye gidiyorum çocuklar gibi şenimmm :))))Çok sağol hayatımmm
Bebişlerimiz de bizlerde Allah a emanetizz duyalım kokularnı inşallah
sızlerı sevıorummmmmm ve kocaaman opüyorummmmmmmmmmmmmm
goruşurusss şeker portakallarımmmmmmmmmmmmm:80::80::80::80:
İlkokuldan beri onu görünce elim ayağım titrerdi kendisi uzaktan akrabamız olur benden bi sınıf öndeydi. lise 1. Sınıftaydım bi gün kendi kendime açıldım ben ona aşığım dedim. Benle yaşıt olan teyzemle dertleştik dedim ona ben birine aşığım çok seviyorum. Oda gitmiş sınıf arkadaşına konuşma esnasında bu çocuğa (eşimi kastedmiş ) bi kız aşık ve yıldız biliyo kim olduğunu demiş. Arkadaşı dururmu yetiştirmiş .
Bizimki(eşim)kapılarının önünden geçerken beni çevirdi bana kim aşık dedi kıpkrmızı oldum şok nedir ki yüzüne bakamadım sadece kendi ayaklarıma bakıyordum bilmiyorum dedim.o an anladığını düşündüm
Bu bikaçgün sonra yine okulun önünde beni çevirdi kim bu kız dedi şumu bumu saydı hayır hayır hayır....
Okul numarası 175 dedim (kendi numaram)o gitmiş 176 ya bakmış Zehra diye bir kıs hiç pas vermemiş hatta bizimki seni sevmiyorum gibisinden kavga etmiş.sonra yine geldi ben o kızı sevmiyorm dedi 176 tıydı değilmi dedi hayır 175…
Şoka girmiş nasıl olur diye bana bi mektup yolladı.bende seviyorum diye
ben ona o bana derken hiç konuşmadan 3 yıl boyunca sadece yolda karşılaşıp 50 metre yürüdük sessizzzz sadece okula girince iyi dersler dedik.
Lise bitince dershane yıllarında ilerisinin olmayacağını düşünerek mektupla ayrıldık. aradan 2 yıl geçti Ama unutamadık birbirimizi askere gideceği zaman aradı ben gidiyorum hakkını helal et ama ben bulmuşum bırakırmıyım dershaneye gel yüzyüze görüşelim dedim. Oturduk utanarak konuştuk ilk elimi tuttu ama tirtir titriyordu. Askere gitti geldi ailem vermek istemedi ama 23 aralık 2006 ta nişanlandık veeeeee 2 ağustos 2008 de evlendikkkkkkkk çok mutluyum kocişimle
Bazen tartıştığımızda kavuşmak için neler çektiğimizi düşünüyoruz uzatmıyoruz …o bensiz ben onsuz yaşayamam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?