selam kızlar biz geldikkkhemen biz olduk valla yaptım olacak felsefesiyle başardım doktor amcamızdan geliyoruz kese görünmedi tabiki 7 şubatta gidicez doktor bebeğin yerleşeceği rahimin büyümüş beyaz böyle yuvarlak bişey onu gösterdi çok erken öğrenmişsin dedi amileyattan sonrada hemen kalmışsın tebrik ederim dedi:86:salı günü tahlillerim yapılacak....kan hapı verdi ayrıca folik asite vermedii kullanacağım kan hapında folik asitte varmış..doktor çok sevindi ama benii herşeye hazırladı ama ben umutluyum doktorda umutluymuşş.eşimi bi görsenizz ultrasona girdiğimde nasıl bakıyor ekrana şu ne bu ne geçen ay doktordayken bebek bekleyen bir çift görmüştük nasılda imrenmiştik acaba biz nezaman bebeğimiz için gelicez demiştik bugün gittik hernekdr bebeğimiz bir toplu iğne başı kadar küçük olduğu için görünmesede biz yinede çok mutluyduk Allahım herkese nasip etsin inşallah...
Bende anlatim Bare
ekim 2005 te itiraf.com un arkadaslık sitesine 3 günlüğüne resim koymuştum sürekli birileri ekliyordu msn den (nick ve msn adresim aynıydı) sonra birinin ekledigini gördüm msn adresi bizim mahlleden bir telefoncuya aitti bende şu kerizle accık ugraşim demiştim
16 ekim 2005 te buluştuk 16 ocak 2006 da nişanlandıkoda babam 1 ay bekletti erken diye ki babam 6 aydır çıkıyoruz ve eskiden beri tanıyorum sanıyordu bilseki internetten tanıştıgımı hayatta vermezdi. sonra 2 defa nişan attık olmuyor dedim (eltim sağolsun ) sonra bir gün zorla düğün salonuna götürdü beni çok begendigiim bi yer vardı benim haberim yoktu pat gün aldı ben yapmayalım falan dedim ama almış olduk 16 haziran 2007de de evlendik
24 eylül 2010 da boşanacaktık ki 23 agustos 2010 da bebişimi ögrendim sanırım Allah istemedi
İşte böle aman aman deli gibi aşık falan değiliz ama artık bebekten dolayı büyüdük gibi geliyor çok kavga etmiyoruz başkalarını karıştırmıyoruz umarım böle devam eder hayatımız
wuhuuuuuuu :) aşkınız nelere direnmiş öyle kızz maşallah
Allah bozmasın canım bebişinizle beraber hep mutlu olun inşallahh
selam kızlar biz geldikkkhemen biz olduk valla yaptım olacak felsefesiyle başardım doktor amcamızdan geliyoruz kese görünmedi tabiki 7 şubatta gidicez doktor bebeğin yerleşeceği rahimin büyümüş beyaz böyle yuvarlak bişey onu gösterdi çok erken öğrenmişsin dedi amileyattan sonrada hemen kalmışsın tebrik ederim dedi:86:salı günü tahlillerim yapılacak....kan hapı verdi ayrıca folik asite vermedii kullanacağım kan hapında folik asitte varmış..doktor çok sevindi ama benii herşeye hazırladı ama ben umutluyum doktorda umutluymuşş.eşimi bi görsenizz ultrasona girdiğimde nasıl bakıyor ekrana şu ne bu ne geçen ay doktordayken bebek bekleyen bir çift görmüştük nasılda imrenmiştik acaba biz nezaman bebeğimiz için gelicez demiştik bugün gittik hernekdr bebeğimiz bir toplu iğne başı kadar küçük olduğu için görünmesede biz yinede çok mutluyduk Allahım herkese nasip etsin inşallah...
allahın izniyle kucağınızıda alırsınız inşallah çoksevindi ya sizi yeni tanımama rağmen mutlu oldum inşallah allahım bana nasip eder yaaa
anamm ne badireler atlatmışınız kuşum yaaa..ama bak bebişiniz sizi bağladı birbirinizee...Bende anlatim Bare
ekim 2005 te itiraf.com un arkadaslık sitesine 3 günlüğüne resim koymuştum sürekli birileri ekliyordu msn den (nick ve msn adresim aynıydı) sonra birinin ekledigini gördüm msn adresi bizim mahlleden bir telefoncuya aitti bende şu kerizle accık ugraşim demiştim
16 ekim 2005 te buluştuk 16 ocak 2006 da nişanlandıkoda babam 1 ay bekletti erken diye ki babam 6 aydır çıkıyoruz ve eskiden beri tanıyorum sanıyordu bilseki internetten tanıştıgımı hayatta vermezdi. sonra 2 defa nişan attık olmuyor dedim (eltim sağolsun ) sonra bir gün zorla düğün salonuna götürdü beni çok begendigiim bi yer vardı benim haberim yoktu pat gün aldı ben yapmayalım falan dedim ama almış olduk 16 haziran 2007de de evlendik
24 eylül 2010 da boşanacaktık ki 23 agustos 2010 da bebişimi ögrendim sanırım Allah istemedi
İşte böle aman aman deli gibi aşık falan değiliz ama artık bebekten dolayı büyüdük gibi geliyor çok kavga etmiyoruz başkalarını karıştırmıyoruz umarım böle devam eder hayatımız
konu direnme olunca evet inatla birşey birbirimize çekiyor bizi
Sibel bunu aslında çok iyi biliyor o ayrılık döneminde uzun uzun oturup konuşmuştuk bahçelide
gerçi sende bi çok seyi biliyorsun kısmetmiş demekki ya fazla direnmenin anlamı yok
anamm ne badireler atlatmışınız kuşum yaaa..ama bak bebişiniz sizi bağladı birbirinizee...
allahım hep incimzile mutlu bir hayat nasip etsin..
canımmm çok sağollll senin ilk hamile olduğun zamanlar geldi aklıma da şimdi aynı heyecanı ben yaşıyorum:86:tamam herşey dikkat edicem bebeğim için kendimi çok yormucam merak etme uslu bir anne olucam:89:evet doktorda dedi 5 haftalıkken gelde dedi sanırım 5000e ulaşınca görünüyormuş tek tek hesapladı çünkü pazar denke gelince pazartesi gel dediİnan içim kıpır kıpır oldu sana anlatamam;tüylerim böyle diken diken...O derece mutlu oldum !!!!
Bundan sonra kendine çok dikkat ediceksin tamam mı hayatım ve herşey çok güzel olacak inşallah..
Bu arada doktora git tabi ama kese görünmeyebilir biraz erken ya ben de yanılmıyorsam 4+5 veyahut 4+6 da görmüştüm ve genelde de 5.haftada görünüyor.Beta 1000e ulaşınca...Ama onuda göreceksin kuzum sonra kalp atışlarını duyacaksınn ayyy çok heyacanlııı süperrrr
Ahh mutlu bir şekilde ayrılıyorum şimdilik topikten güzeller...
Allah ım bu güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah Haticemin,Yelizimin,Ayşemin,Nanemin ve adını unuttuysam affola diğer tüm arkadaşlarımın başına ...Her daim dualarımdasınız kızlar....
amiiiiiiiiiiiiin bu topik uğurluuuuuubence er geç herkes bebişine kavuşacak
Görüşmek üzere...Öptüm sizi kokulu kokulu:))
evet canım gyoferon verdi foliğe gerek yok dedi içinde zaten var dedi..inşallah böyle devam eder lalecimhadi herşeyn yolunda olması güzel umarım böle devam eder
İlacın gynoferon mu ? artık folic pek vermiyor doktorlar bende ilk 3 folıcten sonra sürekli bunu kullanıyorum
tşk ederimmm inşallah sizede nasip olur ama hayırlısını dile hep ben hayırlısıysa,sağlıklı olucaksa olsun diye dua ettim birde çok fazla dilek hacet duları okudum..tesbih çektim.kayınvaldem falanda çekti..duaların çok faydası oluyor inan buna..allahın izniyle kucağınızıda alırsınız inşallah çoksevindi ya sizi yeni tanımama rağmen mutlu oldum inşallah allahım bana nasip eder yaaa
hoşgeldin canım..tabiki biz olcaksınız artık iki kişiniz
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım bidahaki gittiğinizde
görürsünüz keseyi.. hadi bakalım bundan sonra yorulmak yok
kendine iyi bakıyosun ağır kaldırmıyosun iş güç yapmıyosun
öyle sürekli gezmiyosun yormasınlar seni
sıcak suyla da yıkanma,ilaçlarını da ihmal etme :)
evet kuzum kısmet olunca işte ne kadar direnirsen
diren nafile.. o zaman ne kadar üzülmüştük ama her şerde bi hayır var işte,
hediyelerin en güzeli geldi bu vesileyle
evet canım gyoferon verdi foliğe gerek yok dedi içinde zaten var dedi..inşallah böyle devam eder lalecim
inşallah canımmm artık sadece dua edicez elimizden bişey gelmez çalışma falanda yok artık.doktor o konuda bir yasak getirmedi ama ben kesinlikle düşünmüyorumCanımm hoşgeldiniz minişinle ikiniz
Ayy yirim sizi,olsun canım bugünler hayırlısıyla geçicek yavaş yavaş ve zamanla daha neleri görceksin inşallah.Eşinin mutluluğunu ve heyecanını kendi eşimden tahmin edebiliyorum o ekranın karşısında çocuk gibi oluorum hem meraklı hem çok mutlu.Allah ım mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle.Sen de artık ağır işleri unut.Zaman buldukca uzat ayaklarını dinlen.İlaçlarını iç ve doktorunu dinle canım 7subatta inşallah kesemizi de görüceksinn oyy çok tatlı
anamm ne badireler atlatmışınız kuşum yaaa..ama bak bebişiniz sizi bağladı birbirinizee...
allahım hep incimzile mutlu bir hayat nasip etsin..
canım herşeyin yolunda olmasına inan cok sevindimmm...inş. ayın 7,sinde hem keseyi hemde pıt pıtları duyarsınız...
Fatoş çum gerçekten çok ilginç bir şekilde tanışmış ve ilişkinizi ilerletmişsiniz ama seninde dediğin gibi kopamamışsınız demek ki sizi bağlayan görünmeyen bağlar var.En son da güzel kızcenle bağlandınız birbirinize...Bundan sonrasında da hep birlikte olursunuz inşallah...
Bu arada kızlar hepinizin aşk öykülerini okudum hepsi de çok güzeller maşallah
Su cum yıllar sonra tekrardan ölene dek olmak üzere kavuşmuş kocişiyle;haticemm ta çocukluktan abayı yakmıs anamm yerim sizi ben!
Balıklarımı kızartayım ben de anlatcam kızlar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh
selız hamıleymıssın tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?