Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hadi herşeyn yolunda olması güzel umarım böle devam eder
İlacın gynoferon mu ? artık folic pek vermiyor doktorlar bende ilk 3 folıcten sonra sürekli bunu kullanıyorum

wuhuuuuuuu :) aşkınız nelere direnmiş öyle kızz maşallah
Allah bozmasın canım bebişinizle beraber hep mutlu olun inşallahh

wuhuuuuuuu :) aşkınız nelere direnmiş öyle kızz maşallah
Allah bozmasın canım bebişinizle beraber hep mutlu olun inşallahh

konu direnme olunca evet inatla birşey birbirimize çekiyor bizi
Sibel bunu aslında çok iyi biliyor o ayrılık döneminde uzun uzun oturup konuşmuştuk bahçelide
gerçi sende bi çok seyi biliyorsun kısmetmiş demekki ya fazla direnmenin anlamı yok

hoşgeldin canım..tabiki biz olcaksınız artık iki kişiniz
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım bidahaki gittiğinizde
görürsünüz keseyi.. hadi bakalım bundan sonra yorulmak yok
kendine iyi bakıyosun ağır kaldırmıyosun iş güç yapmıyosun
öyle sürekli gezmiyosun yormasınlar seni
sıcak suyla da yıkanma,ilaçlarını da ihmal etme :)

Canımm hoşgeldiniz minişinle ikiniz
Ayy yirim sizi,olsun canım bugünler hayırlısıyla geçicek yavaş yavaş ve zamanla daha neleri görceksin inşallah.Eşinin mutluluğunu ve heyecanını kendi eşimden tahmin edebiliyorum o ekranın karşısında çocuk gibi oluorum hem meraklı hem çok mutlu.Allah ım mutluluğunuzu daim etsin bebeğinizle.Sen de artık ağır işleri unut.Zaman buldukca uzat ayaklarını dinlen.İlaçlarını iç ve doktorunu dinle canım 7subatta inşallah kesemizi de görüceksinn oyy çok tatlı

anamm ne badireler atlatmışınız kuşum yaaa..ama bak bebişiniz sizi bağladı birbirinizee...
allahım hep incimzile mutlu bir hayat nasip etsin..

canım herşeyin yolunda olmasına inan cok sevindimmm...inş. ayın 7,sinde hem keseyi hemde pıt pıtları duyarsınız...

evet kuzum kısmet olunca işte ne kadar direnirsen
diren nafile.. o zaman ne kadar üzülmüştük ama her şerde bi hayır var işte,
hediyelerin en güzeli geldi bu vesileyle

canımmm çok sağollll senin ilk hamile olduğun zamanlar geldi aklıma da şimdi aynı heyecanı ben yaşıyorum:86:tamam herşey dikkat edicem bebeğim için kendimi çok yormucam merak etme uslu bir anne olucam:89:evet doktorda dedi 5 haftalıkken gelde dedi sanırım 5000e ulaşınca görünüyormuş tek tek hesapladı çünkü pazar denke gelince pazartesi gel dedi

hadi herşeyn yolunda olması güzel umarım böle devam eder
İlacın gynoferon mu ? artık folic pek vermiyor doktorlar bende ilk 3 folıcten sonra sürekli bunu kullanıyorum
evet canım gyoferon verdi foliğe gerek yok dedi içinde zaten var dedi..inşallah böyle devam eder lalecim
allahın izniyle kucağınızıda alırsınız inşallah çoksevindi ya sizi yeni tanımama rağmen mutlu oldum inşallah allahım bana nasip eder yaaa
tşk ederimmm inşallah sizede nasip olur ama hayırlısını dile hep ben hayırlısıysa,sağlıklı olucaksa olsun diye dua ettim birde çok fazla dilek hacet duları okudum..tesbih çektim.kayınvaldem falanda çekti..duaların çok faydası oluyor inan buna..

hoşbulduk tatlım,tamam canım sizler benm önümde tecrübesiniz sıcak su yokilaçlarımı himal etmicem ve yorulmucampozitif düşünücem nasıl yaptım olacak felsefesiyle hareket ettim bundan sonrada olumlu düşünücem

evet kuzum kısmet olunca işte ne kadar direnirsen
diren nafile.. o zaman ne kadar üzülmüştük ama her şerde bi hayır var işte,
hediyelerin en güzeli geldi bu vesileyle

evet canım çok şükür allahımaaa bugunleri gösterdi bize

Fatoş çum gerçekten çok ilginç bir şekilde tanışmış ve ilişkinizi ilerletmişsiniz ama seninde dediğin gibi kopamamışsınız demek ki sizi bağlayan görünmeyen bağlar var.En son da güzel kızcenle bağlandınız birbirinize...Bundan sonrasında da hep birlikte olursunuz inşallah...

Bu arada kızlar hepinizin aşk öykülerini okudum hepsi de çok güzeller maşallah
Su cum yıllar sonra tekrardan ölene dek olmak üzere kavuşmuş kocişiyle;haticemm ta çocukluktan abayı yakmıs anamm yerim sizi ben!
Balıklarımı kızartayım ben de anlatcam kızlar

evet canım gyoferon verdi foliğe gerek yok dedi içinde zaten var dedi..inşallah böyle devam eder lalecim

çok iyi ilaçtır o dediği gibi içinde bi çok şey var benim kan oranım arttı sayesinde böle devam eder canımcım rabbim ona yenilecek ekmek nasip ettiyse naparsak yapalım engelleyemeyiz

CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN KESEYİ GÖREMEMİŞSİNİZ AMA OLSUNNN ALLAHIN İZNİYLE DAHA NE HEYECANLAR YAŞARSINIZ

inşallah canımmm artık sadece dua edicez elimizden bişey gelmez çalışma falanda yok artık.doktor o konuda bir yasak getirmedi ama ben kesinlikle düşünmüyorumbebeğim için beklcez.kendimide yormayacağım inşallah evet eşim çok mutlu babana deme dediğim halde gitmiş babasına demiş babasıda çok sevinmiş hayırlı olsun demiş

canım doktor 5 haftalık olacak ozaman keseyi görürüz sonraki haftada kalp atışına bakarız o kaç mm olduğuna bağlı ölçerim ozaman demişti.neyse önce keseyi görelimde inşallahh sonrada kalp atışlarınıd duyarızz haticem hadi bak ilk seni çekicem kızz içime öyle doğuyor benimm

evet şekercim kısmetimiz kaderimizmişisz
hadi heyecanla bekliyoruz cabul gel

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kan beta sonucum 143.4
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğe bir bebiş daha geliyor inşallahhh

selız hamıleymıssın tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmmmm

Balıklar kızaradursun bakalım ben anlatayım kocişimle tanışmamızı...
:))

Kızlar şimdi ben Gölcük lüyüm...Bizim orda da Türkiye nin en büyük denizci donanması var..Benim eşimde okulunu bitirince oraya atanmış gemiye... Ben de orada yasıyorum donanmanın bas ucunda :)
Neyse bir gün arkadasımla kafeye indik sahile.Tavla falan oynuyoruz üç tane çocuk geldi oturdu karşı masaya.Neyse biz yine tavlamızı oynuyoruz o masadan bir çocuk megerse arkadasımı çok begenmıs geldi pat diye oturdu patavatsızz tavla oynayabilir miyiz dedi..Şimdi ben babamdan çok korkarım dedim eyvah ya kulagna giderse o anda ayıp olur diyede dilimiz tutuldu bişi diyemeden oturdu çocuk.Diğer ikisi diger masada kaldı neyse ben yerimi çocugu verdim bir kac el tavla oynadılar sonra çocuk arkadaslarına mahcup oldum die onlarda gelebilir mi dedi ama benı ates basıyor biz de biz zaten kalkıcaz ama isterlerse otursunlar dedik geldiler...Eee tabi Adem de onlardan biriydi :)))
Ama Adem çok utangac hiç yüzümüze bakmıo süreklı yüzü yerde ama en yakısıklıları da o...Bir de ben de renkli göz merakı sevgisi var Ademin gözleri de yemyeşil zümrüt gibi :)))
Neyse biz kalktıkk o salak çocuk arkadasımın zorla tel.nosunu aldı fln eve gittik aksam aradı bunlar konustular ama kız hiç hoslanmadı hatta basından savmak için neler dedi.Neyse bir gün yine karsılastık biz. Bu sefer o çocukla Adem vardı bir de o kız arkadasım.Biz Adem le bir muhabbet etmeye baslatık ki bizi tutabilene ask olsun :))) Yıllardır sankı tanısıyormusuz gibi neden konussak muhabbet sürüyor derken aksam fln oldu ayrıldık...Sonra ulastık telden birbirimize.Aynı gunde de acıldık...O ben sana asık oldum dedi;ben de "ben de sanaaaa""" dedim!
Böylece 14.05.2005 te ilişkimiz başladı.4yıl çıktık. 2009 şubatta nişanımız ve haziranda da düğünümüzz olduu o benim tek ve gercekten asık oldugum erkek oyy oyyy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…