Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende çıkıyorum canlarr öpüyorum sizi benim delüğanlı geldii

anam çok uzun olmuş heee smile lerde çıkmadı bazılarını değiştirmiştrim ama idare ediverin gariiii alıntı yapmayın sakın bütün sayfaları benim hikaye doldurmasınnn
canım cok güzelmiş aşk hikayenizz..film izler gibi okudumm..
allahım inş. en kısa zamanda bu mutluluğunuz bir bebile taclandırsın..tek eksik bebiş oda sağlıkla gelsin en kısa zamanda..

iyiyim canım evet biraz daha yatıştı heyecanım doktor sağolsun heyecanımı yatıştırdı inşallah herşey yolunda gider haticem...

inşallah canım allahım izin verdiği sürece herşey yolunda gidecek sen dert etme...

ayy canim hayatimda duydugum ennnn güzel hikaye ins devami bebekle gelir[/B]

cok güzelmiş canım sizinde aşk hikayenizz...rabbim hiç ayırmasınnn.
maşallahhh diyim..allahım evladınızla sağlıklı mutlu bir ömür sürmeyi nasip etsin..

Ayy sağol canım benimm....Allah ım hiç birimizi ayırmasın kocişlerimizden iyi ki varlar...Bir de evlatlarımız gelsın onlarla artsın bu güzellikler ınsallah kuzum...

Emoşumm çook güzel bir hikayeniz varmış gerçekten eşinin düştüğü durumda traji komik neler çekmiş adam megersem haketmiş kız seni :))
Allah ım mutlulugunuzu daim etsin;Veee dee tabiki sağlıklı hayırlı yumuk yumuk bir evlatla daha da arttırsın ınsallah canım!!!

aman hangisini desemkine evlilik dugun hazirligi haziran 26 okul is ev annem kayinvalidem esim babam kardesim kilom off ya ne cok derdim var!!!

Kızlar siz mi geldiniz...
Benimde çook başım agrıdı kötü oldum.Bavulumuzu hazırladım zar zor.Yarın sabah nasipse yola çıkıyoruz.Uçağa binicez Bana çok dua edin canlar.Bir hafta kalıcaz orda gelemeyebilirim topiğe sizi çok özlicem...

hatice, fatoş, merve, elmi, selam kızlar naber
yeni gelen arkadaşlar da var galiba, hoş geldiniz sizler de,,,,,
ne var ne yok iki gündür giremedim pek bir geçmişe gideyim geliyorum hemen

aman hangisini desemkine evlilik dugun hazirligi haziran 26 okul is ev annem kayinvalidem esim babam kardesim kilom off ya ne cok derdim var!!!

bunlar tatlı telaşlarrrr...keşke bende o zamanlara dönenbilsemde tadını cıkarsaydım..
kendi kendime diyomki ne safmışım evlendiğim zaman..keşke tadını cıkararak evlenseydimm..hiçbişiycik anlamadımmm cok cubuk bitti herşey..

ohh ohh tatil başladı deseneee
uçaktan sakın korkma sakın gerilme olurmu çok güzel olacak herşey rahat rahat gidip geleceksiniz
kendine ve bilgemize iyi bak

Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin!!
Günün en güzel ve önemli olayı biliyormusun bilmiyorum ama:Selizz hamileee!!!

hoşgeldin ablacımmm

Pekte bişi olmadı dicem inanmaaaa
Seliz Hamişşşşş

ohh ohh tatil başladı deseneee
uçaktan sakın korkma sakın gerilme olurmu çok güzel olacak herşey rahat rahat gidip geleceksiniz
kendine ve bilgemize iyi bak

Evet canım çok şükür başladı tatil bugün itibariyle çook mutluyum o yüzden...
Ayy inşallah kuzum ya dediğin gibi güzel olur hersey..Bakıcamm canım sen de kendine ve İnci mize iyi bak emi :))
Bol bol fotograf cekilicem tabii :)) Sizde havadisleri toplayın sonra bana anlatırsınız :)

:) guldurdun beni yaa ne tatlisin kiz stres hersey var esimi cok seviyorum cok huxzur veriri anlayislidir sakindir hic kizmaz ne dersem bikerede yapar gec yapar amam yapar ama annem off ya herseyin iicnde koltugumu o secti masami o secti kahve masami ben sectim bu bicim bisi dedi ya cildirtcak beni sevksixz dioo kayinvalidem herseyi siz bilrisiniz dioo canim benim sen kullanicaksin istedigini al dioo vok gecimli ama anlayamadim iilikten mi dioo yoksa gixcikligi sonradanmi cikicak bilemiyoeum yani .. bwen yurtduisindayim o yuzden yarim orda yarim burda dugun orda olcak kayinvalidem secti bicok seyi ama degistirebilirsin dioo gelince hzairdan da gelicem sonu nda dugunum varuya elbise almadim cunku kilo vermedim 80 oldum 65den agustos bu yaana simdi arkadasimla konustum kiz hamile 4 aylik 48kg ya cildiricam... isimden oldum cunku univ ogrencisiyim vederslerim agir o yuzden cikmak zorunda kaldim ... of ya ne derdim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…