nasıl yapcezzzz...hadi eglenelim
evet canım biz geldikk..Kızlar siz mi geldiniz...
Benimde çook başım agrıdı kötü oldum.Bavulumuzu hazırladım zar zor.Yarın sabah nasipse yola çıkıyoruz.Uçağa binicezBana çok dua edin canlar.Bir hafta kalıcaz orda gelemeyebilirim topiğe sizi çok özlicem...
hoşgeldin hatunummmmm...hatice, fatoş, merve, elmi, selam kızlar naber
yeni gelen arkadaşlar da var galiba, hoş geldiniz sizler de,,,,,
ne var ne yok iki gündür giremedim pek bir geçmişe gideyim geliyorum hemen
Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin!!
Günün en güzel ve önemli olayı biliyormusun bilmiyorum ama:Selizz hamileee!!!
hoşgeldin ablacımmm
Pekte bişi olmadı dicem inanmaaaa
Seliz Hamişşşşş
nasıl yapcezzzz...böylemi..
hoşgeldin hatunummmmm...
ne olsun ablacım aynı tas aynı hamammm..değişen bişey yok...
haaaa dur durrr seliz hamileeeeeeee...bugün öğrendik..
:) guldurdun beni yaa ne tatlisin kiz stres hersey var esimi cok seviyorum cok huxzur veriri anlayislidir sakindir hic kizmaz ne dersem bikerede yapar gec yapar amam yaparama annem off ya herseyin iicnde koltugumu o secti masami o secti kahve masami ben sectim bu bicim bisi dedi ya cildirtcak beni sevksixz dioo kayinvalidem herseyi siz bilrisiniz dioo canim benim sen kullanicaksin istedigini al dioo vok gecimli ama anlayamadim iilikten mi dioo yoksa gixcikligi sonradanmi cikicak bilemiyoeum yani .. bwen yurtduisindayim o yuzden yarim orda yarim burda dugun orda olcak kayinvalidem secti bicok seyi ama degistirebilirsin dioo gelince hzairdan da gelicem sonu nda dugunum varuya elbise almadim cunku kilo vermedim 80 oldum 65den agustos bu yaana simdi arkadasimla konustum kiz hamile 4 aylik 48kg ya cildiricam... isimden oldum cunku univ ogrencisiyim vederslerim agir o yuzden cikmak zorunda kaldim ... of ya ne derdim var
ay gördüm gördüm kızlar, çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah, kıyamam ne sevinmiştir kuzum benim yaa
Evet canım çok şükür başladı tatil bugün itibariyle çook mutluyum o yüzden...
Ayy inşallah kuzum ya dediğin gibi güzel olur hersey..Bakıcamm canım sen de kendine ve İnci mize iyi bak emi :))
Bol bol fotograf cekilicem tabii :)) Sizde havadisleri toplayın sonra bana anlatırsınız :)
bilmeem sen dedim cnaim sikildi diyeondan geldim vallah ayy allah korusun bide hamile olursam sonum hepten kotu benim... :)
:) guldurdun beni yaa ne tatlisin kiz stres hersey var esimi cok seviyorum cok huxzur veriri anlayislidir sakindir hic kizmaz ne dersem bikerede yapar gec yapar amam yaparama annem off ya herseyin iicnde koltugumu o secti masami o secti kahve masami ben sectim bu bicim bisi dedi ya cildirtcak beni sevksixz dioo kayinvalidem herseyi siz bilrisiniz dioo canim benim sen kullanicaksin istedigini al dioo vok gecimli ama anlayamadim iilikten mi dioo yoksa gixcikligi sonradanmi cikicak bilemiyoeum yani .. bwen yurtduisindayim o yuzden yarim orda yarim burda dugun orda olcak kayinvalidem secti bicok seyi ama degistirebilirsin dioo gelince hzairdan da gelicem sonu nda dugunum varuya elbise almadim cunku kilo vermedim 80 oldum 65den agustos bu yaana simdi arkadasimla konustum kiz hamile 4 aylik 48kg ya cildiricam... isimden oldum cunku univ ogrencisiyim vederslerim agir o yuzden cikmak zorunda kaldim ... of ya ne derdim var
bilmeem sen dedim cnaim sikildi diyeondan geldim vallah ayy allah korusun bide hamile olursam sonum hepten kotu benim... :)
ayy ben bişi anamadım begenmeyen annenmi kayınvalidenmi
eşim diosun dügün haziranda yazmışsın nikah kıyıldımı
agustosta 65 tin şimdimi 80 kg sun
ay amin insallah anam yeter tum dunyaya zaten sizinde oylemi oldu ya nerdeyse dugunu gectimde hamile bile kalmam izin vermio okulum bitene dek ya benim bebek sana ne oluo diyemiom ama surekli bi kavga halindeyizz bense istiyorum seneye bu zmanada hamile olsamda temuzda dogursam diye yani baklaim kismet ksayinvalideme gelince cok ii simdilik herseye k yani nasil istersen dioo dedigim hersyee evet haklisin diyo ama bakalaim snumuz ne olcak :) ayy ne guzel hepiniz hamilesiniz allah kolaylik versin ii kolay dogum olsun insallah .. birinizde adini ezgi koyarsiniz artik eh :)
ay amin insallah anam yeter tum dunyaya zaten sizinde oylemi oldu ya nerdeyse dugunu gectimde hamile bile kalmam izin vermio okulum bitene dek ya benim bebek sana ne oluo diyemiom ama surekli bi kavga halindeyizz bense istiyorum seneye bu zmanada hamile olsamda temuzda dogursam diye yani baklaim kismet ksayinvalideme gelince cok ii simdilik herseye k yani nasil istersen dioo dedigim hersyee evet haklisin diyo ama bakalaim snumuz ne olcak :) ayy ne guzel hepiniz hamilesiniz allah kolaylik versin ii kolay dogum olsun insallah .. birinizde adini ezgi koyarsiniz artik eh :)
yani biraz tuhaf bi kadin ya cildirticask beni su evlilik sureci icinde..
selam, hoşgeldin
yaş kaçtı acaba?
Kayınvalideler baştan hep böyle olurlar ama olsun, adı üstünde kaynana işte, güzel bir şey olsaydı adı başka olurdu, annen de kimbilir belki seni verecek ellere diye böyledir, boşver sen üstünde durma, önemli olan senin hayatın........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?