Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nasıl yapcezzzz... böylemi..
evet canım biz geldikk..
hadi bakalım yarın izin için startı veriyosun..
güle güle git canımmm...
dualarım seninle hiç korkma zaten 1 saatlik yok ne olacakki..
bizde seni özlücez sen dikkat et kendineee gerisi önemli değil..gelince anlatırsın bol bol..

hatice, fatoş, merve, elmi, selam kızlar naber
yeni gelen arkadaşlar da var galiba, hoş geldiniz sizler de,,,,,
ne var ne yok iki gündür giremedim pek bir geçmişe gideyim geliyorum hemen
hoşgeldin hatunummmmm...
ne olsun ablacım aynı tas aynı hamammm..değişen bişey yok...
haaaa dur durrr seliz hamileeeeeeee...bugün öğrendik..

aman allahım ya neler okuyorum

selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
süpersin ya, yaptın olacak haaa
vallahi de yaptın kızım ya

hay maşallah maşallah,
canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

ay gerçekten çok mutlu oldum

şimdi ne yazsam ifade edemem ki

ama dedik sana de mi,
adam boşuna atlamıyordu üstüne yaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!

ezgiezgi bişi sorcam bu topiki nasıl buldun ?

yani tuhafıma gitti evli değilsin ama hamile topiğindesinde

bilmeem sen dedim cnaim sikildi diyeondan geldim vallah ayy allah korusun bide hamile olursam sonum hepten kotu benim... :)

Merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin!!
Günün en güzel ve önemli olayı biliyormusun bilmiyorum ama:Selizz hamileee!!!

hoşgeldin ablacımmm

Pekte bişi olmadı dicem inanmaaaa
Seliz Hamişşşşş

nasıl yapcezzzz... böylemi..

hoşgeldin hatunummmmm...
ne olsun ablacım aynı tas aynı hamammm..değişen bişey yok...
haaaa dur durrr seliz hamileeeeeeee...bugün öğrendik..

ay gördüm gördüm kızlar, çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah, kıyamam ne sevinmiştir kuzum benim yaa

ayy sağol canım allahta seni güldrüsün inş..
gerci güldürmüş baksana koçişini cıkarmış karşına..:98:
kiloları dert etme ne olsa hamiş kalınca alıcan kilo...
bu arada kaynanan şuanda iyi sonra cıkar foyası ortaya..
hepimizin kaynanası alana kadar ayıya dayı hesabı yapıyo sonradanda herşey ortaya dökülüyo..ama inş. seninkisi öyle olmaz..

tamam canımın içi sana mail yazarım yada tel verirsen msj atarım sende atarsın seni merak etmeyiz

bilmeem sen dedim cnaim sikildi diyeondan geldim vallah ayy allah korusun bide hamile olursam sonum hepten kotu benim... :)

ayy ben bişi anamadım begenmeyen annenmi kayınvalidenmi
eşim diosun dügün haziranda yazmışsın nikah kıyıldımı
agustosta 65 tin şimdimi 80 kg sun

ay amin insallah anam yeter tum dunyaya zaten sizinde oylemi oldu ya nerdeyse dugunu gectimde hamile bile kalmam izin vermio okulum bitene dek ya benim bebek sana ne oluo diyemiom ama surekli bi kavga halindeyizz bense istiyorum seneye bu zmanada hamile olsamda temuzda dogursam diye yani baklaim kismet ksayinvalideme gelince cok ii simdilik herseye k yani nasil istersen dioo dedigim hersyee evet haklisin diyo ama bakalaim snumuz ne olcak :) ayy ne guzel hepiniz hamilesiniz allah kolaylik versin ii kolay dogum olsun insallah .. birinizde adini ezgi koyarsiniz artik eh :)

ezgicim sen nerde yaşıon eşin nerede tr de nerelisiniz valla benim kızımın ismi belli kusura bakmazsan inci koymayı istiyoruz

mervecim, hadi gözünaydın tatiliniz başladı, yarın yolculuk varmış sıkma canını stres yapma tamam mı,
bol bol dinlen eğlen
okudum moralin bozulmuş biraz sıkılmışsın, ama yorma aklını ve kalbini böyle şeylerle, allaha havale et canım. Sonuçta sen kendini üzdükçe bebişin bundan huzursuz olur tatlım,
bak ne güzel tatile çıkıyorsun işte, gerisin boşver bebişinle uzun uzun dinlen keyfini çıkar

ben hamile değilim canımm..
ama olursada eşimin istediği bir isim koyarım...
bu arada sen annendenmi acizleniyon...

hoşgeldin idilcan,
kızın napıyor, geçti mi sivilceleri
geçenlerde bir fotosunu koymuştun profilini, aynı benim oğlumun doğduğu hali, onun da öyle simsiyah saçları vardı ve pembe beyaz bir oğlandı ya maşallah kızına artık elbiseler de giyiyor hay maşallah

selam, hoşgeldin
yaş kaçtı acaba?
Kayınvalideler baştan hep böyle olurlar ama olsun, adı üstünde kaynana işte, güzel bir şey olsaydı adı başka olurdu, annen de kimbilir belki seni verecek ellere diye böyledir, boşver sen üstünde durma, önemli olan senin hayatın........

cilgin kadin ya herseyi o secmek istiioo fikri alinsin istioo onun istedigi sekilde istio dayi dayi hareket edio ya offf..heyecandan bol ne var hayatimin anlami benim olucak:)

benim yasim 25 esimde 34 evimin tek kiziyim esim zaten tek cocuk olabilri annem ondan olsa diycem ama annem kardesime tapar erkekya kadinin bakisi bile farkli ogluna karsi sanki benimlede surekli bi yarsi halinde .. kayinvalidem aman bilemiyorum ki zaten ayda yilda bigorcem umarim anlasiriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…