yani biraz tuhaf bi kadin ya cildirticask beni su evlilik sureci icinde..
cilgin kadin ya herseyi o secmek istiioo fikri alinsin istioo onun istedigi sekilde istio dayi dayi hareket edio ya offf..heyecandan bol ne var hayatimin anlami benim olucak:)
nasıl yapcezzzz...böylemi..
evet canım biz geldikk..
hadi bakalım yarın izin için startı veriyosun..
güle güle git canımmm...
dualarım seninle hiç korkma zaten 1 saatlik yok ne olacakki..
bizde seni özlücez sen dikkat et kendineee gerisi önemli değil..gelince anlatırsın bol bol..
inşallah canım benim..Anlatırım tabii.Asıl sizden alcam ama haberleri inşallah..Ayy bugünkü gibi hep güzel haberler duyarız ınsallah....
hoşgeldin hatunummmmm...
ne olsun ablacım aynı tas aynı hamammm..değişen bişey yok...
haaaa dur durrr seliz hamileeeeeeee...bugün öğrendik..
tamam canımın içi sana mail yazarım yada tel verirsen msj atarım sende atarsın seni merak etmeyiz
ayy ben bişi anamadım begenmeyen annenmi kayınvalidenmi
eşim diosun dügün haziranda yazmışsın nikah kıyıldımı
agustosta 65 tin şimdimi 80 kg sun
mervecim, hadi gözünaydın tatiliniz başladı, yarın yolculuk varmış sıkma canını stres yapma tamam mı,
bol bol dinlen eğlen
okudum moralin bozulmuş biraz sıkılmışsın, ama yorma aklını ve kalbini böyle şeylerle, allaha havale et canım. Sonuçta sen kendini üzdükçe bebişin bundan huzursuz olur tatlım,
bak ne güzel tatile çıkıyorsun işte, gerisin boşver bebişinle uzun uzun dinlen keyfini çıkar
haziran ayı gelinlerinin hepsi bizim topike toplanmış
bu sözcüklerle başladı bu güzel serüven benim için ...1 yılı aşkın bir sürede ne güzel şeyler de yaşamışız...kimimiz amacımıza kolay ulaşmısız kımımız sıkıntılarla mücadele ederek..ama herkesin büyük bir emeği var topiğin bu günlere gelmesinde..daha sonra yeni arkadaşlar da katıldı aramıza ve biz hepsini bağrımıza bastık...el ele vererek 10000 lere sürükledik ve de sabit forum haline geldik...ne güzel bizlere ...
ben kendi adıma bu süre zarfında çok güzel vakitler geçirdim sizlerle..acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl..hepimizin hepimiz üzerinde hakkımız var.
derken belli bir zaman sonra yaprak dökümü başladı aramızda..kimimize yaşadıkları ağır geldi,kimimiz kırıldı kimi de yoğunluktan artık bizlerle değil..üzülerek söylemek gerekirse ben de artık sizlerle olamayacağım canlarım..buna sevinir misiniz üzülür müsünüz bilemem belki de kızabilirsiniz...ama benim de kendime göre birtakımnedenlerim çıktı ve artık gelemeyeceğim..sizleri çok seviyyorum ..allaha emanet olun..
başka kim var kızz..:26:
ceronika ezgi deniz var
ezgi, sen Türkiye'de mi oturacaksın evlenince?
ceronika ezgi deniz var
yook ben burdayim canim amerikada kalicam okulumvar iki yil daha .
ezgi kactı..galiba benim sorumdan utandı..
sen nerden biliyon kız onların haziran gelini olduklarını, ben daha önce görmedim onları bizim burada,
ay sen başka topiclere de gidiyon yohsam........
Kalleş :84::84::84::84:
Merve Msn çok kalabalık şuan benim ondan hemen kaçtımb
kızı kaçırttın demiiii
ayy abla nasıl güldüm şuannnn çok yaşa emiiiii kalleş çok hoşuma gitti
yok ezgiyi merak ettim profiline baktım da hangi topikteyse ona gttim ordan vbiliyom
ben hiç size İHANET edermiyimmmm
kızı kaçırttın demiiii
yok ezgiyi merak ettim profiline baktım da hangi topikteyse ona gttim ordan vbiliyom
kızı kaçırttın demiiii
Tamam canım hiç sorun değil burdan devam edelimm:)
evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..
seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?