Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tabii canım no.mu da veririm bulunsun haberleşiriz mesajlasırız..Benim içinde çok ii olur :))

Evet abla tatile start ımızı verdik çok şükür :) İnsanoğlu işte aslında sorun olmadıgını bile bile sorunmus gibi hissetmek;elde olmuyor bazen.çok haklısın abla şimdi iyiyim zaten kızım tekmeledikçe çok daha iyi oluyorumm Allah ıma şükür:)

geçmişi hatırladım birden de güzel paylaşımlarımız olmuştu, hamile kaldığın günler geldi aklıma, halsizliklerin, tansiyonunun sürekli oynaması, baş dönmelerin....................... hatırlıyorum hala....
keşke burada hala devam edebilseydik, bizlerle artık olamayacağını üzülerek söylemişsin, anlayamıyorum hala, keşke birtakım nedenlerini açsaydın biraz, artık gelmeyeceğim değil, artık GELEMEYECEĞİM demişsin, sanki zorunluluk gibi algıladım ama doğrusunu sen bilirsin tabii ki de, belki de burada paylaşamayacağın özelindir olabilir tabii.

Kendine iyi bak. Sana eşinle, oğlunla mutlu bir hayat diliyorum.
Egemuu'yu da öpüyorum. Allah sevdiklerinle bir arada sağlık mutluluk huzur versin.....

yook ben burdayim canim amerikada kalicam okulumvar iki yil daha .

heee e iyi o zaman işte, kaynananı fazla görmezsin zaten, bence okulun bitince de dönmezsin ne yapıcaksın ki alışmışsındır şimdi sen oralara, annenler de amerika'da o zaman, işte onunla işin zor, ama evlenince kız anneleri daha başka oluyorlar, şahsen kendi annem de öyleydi, ben de diyordum yeni evliyken ay annem beni ne kadar seviyormuş da ben bilmezmişim diye..........

ezgi kactı..galiba benim sorumdan utandı..

kızı kaçırttın demiiii

sen nerden biliyon kız onların haziran gelini olduklarını, ben daha önce görmedim onları bizim burada,

ay sen başka topiclere de gidiyon yohsam........

Kalleş :84::84::84::84:

ayy abla nasıl güldüm şuannnn çok yaşa emiiiii kalleş çok hoşuma gitti
yok ezgiyi merak ettim profiline baktım da hangi topikteyse ona gttim ordan vbiliyom
ben hiç size İHANET edermiyimmmm

ha şöyle bakiyim, zaten topu topu kaç kişi kaldık şurda, bak duymayayım bir daha başka gülleri kokladığını heeeee, bakarsın transfer falan ederler seni, senin gibi bir dostu kaçırmak istemeyiz tatlişkom,
hele hele kızının adı inci olan bir arkadaşımızı,

evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..

seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..

anlamadim ben bu ihanet konusunu ?? ne oldukinee?sadece hamileler konsuuyorsa ben cikabilirim rahatsiz etmek istemem kimseyi ?

Tamam canım hiç sorun değil burdan devam edelimm:)

uçagın kaçta senin şekercim geç kalma uyu dinlen kız varya sen korkuyorsun die bende panik yapıom şöle bi desen korkmuyorum gidip gelcem bişicik olmucak allaha emanet bende rahatlıcam valla

evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..

seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..

valla kız çok uyanık bu hee
elinden bir uçanla kaçan yani......

eee ne de olsa onikiden hedef vuran biri bu kız hem de tek atışta he mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…