anlamadim ben bu ihanet konusunu ?? ne oldukinee?sadece hamileler konsuuyorsa ben cikabilirim rahatsiz etmek istemem kimseyi ?
anlamadim ben bu ihanet konusunu ?? ne oldukinee?sadece hamileler konsuuyorsa ben cikabilirim rahatsiz etmek istemem kimseyi ?
evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..
seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..
ha şöyle bakiyim, zaten topu topu kaç kişi kaldık şurda, bak duymayayım bir daha başka gülleri kokladığını heeeee, bakarsın transfer falan ederler seni, senin gibi bir dostu kaçırmak istemeyiz tatlişkom,
hele hele kızının adı inci olan bir arkadaşımızı,
valla kız çok uyanık bu hee
elinden bir uçanla kaçan yani......
eee ne de olsa onikiden hedef vuran biri bu kız hem de tek atışta he mi
evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..
seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..
uçagın kaçta senin şekercim geç kalma uyu dinlen kız varya sen korkuyorsun die bende panik yapıomşöle bi desen korkmuyorum gidip gelcem bişicik olmucak allaha emanet bende rahatlıcam valla
yok canım herkes hamile değil burda ama biz fazla +18 siz de ondan merak ettim hani evlenmemiş biri hamile olan ve kalmak isteyenlerin topikinde neyi merak eder die yoksa rahatsızlık yok dimi kızlarr
yok ablam yok başından beri burdayım sonundada burda olurum ben bırakmam BIRAKAMA SİZİ
heee e iyi o zaman işte, kaynananı fazla görmezsin zaten, bence okulun bitince de dönmezsin ne yapıcaksın ki alışmışsındır şimdi sen oralara, annenler de amerika'da o zaman, işte onunla işin zor, ama evlenince kız anneleri daha başka oluyorlar, şahsen kendi annem de öyleydi, ben de diyordum yeni evliyken ay annem beni ne kadar seviyormuş da ben bilmezmişim diye..........
Ayy ilahi Haticee yaa hemende geçtin kırmızı noktalı sorulara:))
Merhaba arkadasım!öncelikle hosgeldin diyim...Estağfırullah öyle sey olur mu.Hem sadece hamileler gelmiyorki topiğimize.Çok güzel muhabbetlerımız oluyor çokta güzel arkadaslıklar kuruluyor burda
Canım uçak sabah 09.10 da.Henüz yatamadık.Başım aşırı ağrıyor yineama uykumda gelmedi.Erkenden kalkıp gitcez sabah.O zaman diyim canımm için rahat etsin.Aslında zevkli olacagını düşünüyorum ben böyle pamuk bulutların üstünde tadı damagımızda kalan bir seyahat olcak hayırlısıyla da gidip gelicezzz...
kızzz saat 12 gectii normal yani benim +18 gecmemm..Ayy ilahi Haticee yaa hemende geçtin kırmızı noktalı sorulara:))
ii o halde simsiki tuttum sizi gitmiyom bi yere:)
kızzz saat 12 gectii normal yani benim +18 gecmemm..
maşallah cok zekiii kızıda aynı kend gibim olur inş...
evet yaaa tek atışta 4 yıllık olmayanı başardı..
Canım uçak sabah 09.10 da.Henüz yatamadık.Başım aşırı ağrıyor yineama uykumda gelmedi.Erkenden kalkıp gitcez sabah.O zaman diyim canımm için rahat etsin.Aslında zevkli olacagını düşünüyorum ben böyle pamuk bulutların üstünde tadı damagımızda kalan bir seyahat olcak hayırlısıyla da gidip gelicezzz...
yok canım ne rahatsızlığı..
oyyy bırakma bizi tabi zuzummm..
Evet abla haklısın Fatoşumuz kocaman:))
sen bu gece bemi öldürecen valla billa bak gülmekten yediklerim bogazımda kaldı
tek atış heeee onikiden hemdeee ben onu ögrenmek için 4 sene ugraştım hep ıska hep ıska sonunda usta oldum
zekası benzesinde kadınlık hormonları saglıgı benzemesin
hadi inşAllah bencede süperrr olacak çooooooooooook zevkli bişi
Şımartıyorsunuz benii :86: :86: :86: :86:
kız helal helal boğazdan gelir insanın başına zaten demişler.
eeee tabi maşallah sana ama ne kadar tuhaf di mi insanın içi buz gibi olur herhalde 4 sene yapmadığın şey kalmasın, tut tek kerede başar, insan geçen 4 yılını heba etmiş gibi olur yaa,,
ama işte hep diyoruz ya hayırlı zamanda gelsin diye demek doğru senin olayında da belki bu kadar kolay olsaydı 4 yıl önce eşin ve sen birbirinizin ve bebeğinizin kıymetini böyle bilmeyecektiniz.
Nasıl dedik bu bir ışık, yüce bir işaret, işte demek ki gerçekten zamanını bekliyor bu melekler be....
kız helal helal boğazdan gelir insanın başına zaten demişler.
eeee tabi maşallah sana ama ne kadar tuhaf di mi insanın içi buz gibi olur herhalde 4 sene yapmadığın şey kalmasın, tut tek kerede başar, insan geçen 4 yılını heba etmiş gibi olur yaa,,
ama işte hep diyoruz ya hayırlı zamanda gelsin diye demek doğru senin olayında da belki bu kadar kolay olsaydı 4 yıl önce eşin ve sen birbirinizin ve bebeğinizin kıymetini böyle bilmeyecektiniz.
Nasıl dedik bu bir ışık, yüce bir işaret, işte demek ki gerçekten zamanını bekliyor bu melekler be....
kızzz saat 12 gectii normal yani benim +18 gecmemm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?