Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anlamadim ben bu ihanet konusunu ?? ne oldukinee?sadece hamileler konsuuyorsa ben cikabilirim rahatsiz etmek istemem kimseyi ?

yok canım öyle ihanet değil sen üstüne alınma...
burda zaten öyle cok hamilelikle ilgili cok konu konuşmayız biz..
nerde aşkna fişne varsa bizdedir..

anlamadim ben bu ihanet konusunu ?? ne oldukinee?sadece hamileler konsuuyorsa ben cikabilirim rahatsiz etmek istemem kimseyi ?

yok canım herkes hamile değil burda ama biz fazla +18 siz de ondan merak ettim hani evlenmemiş biri hamile olan ve kalmak isteyenlerin topikinde neyi merak eder die yoksa rahatsızlık yok dimi kızlarr

evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..

seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..

ben bulurum kaçmaz bendeennnnn

yok ablam yok başından beri burdayım sonundada burda olurum ben bırakmam BIRAKAMA SİZİ

evet evetttt..ee hamişler topiğine geldiyse böyle sorulara alışacak..

seni çakalll seniii hemende bulurmuşş nerden geldiklerini..

Ayy ilahi Haticee yaa hemende geçtin kırmızı noktalı sorulara:))

Merhaba arkadasım!öncelikle hosgeldin diyim...Estağfırullah öyle sey olur mu.Hem sadece hamileler gelmiyorki topiğimize.Çok güzel muhabbetlerımız oluyor çokta güzel arkadaslıklar kuruluyor burda

uçagın kaçta senin şekercim geç kalma uyu dinlen kız varya sen korkuyorsun die bende panik yapıom şöle bi desen korkmuyorum gidip gelcem bişicik olmucak allaha emanet bende rahatlıcam valla

Canım uçak sabah 09.10 da.Henüz yatamadık.Başım aşırı ağrıyor yine ama uykumda gelmedi.Erkenden kalkıp gitcez sabah.O zaman diyim canımm için rahat etsin.Aslında zevkli olacagını düşünüyorum ben böyle pamuk bulutların üstünde tadı damagımızda kalan bir seyahat olcak hayırlısıyla da gidip gelicezzz...

valla kız çok uyanık bu hee
elinden bir uçanla kaçan yani......

eee ne de olsa onikiden hedef vuran biri bu kız hem de tek atışta he mi

sen bu gece bemi öldürecen valla billa bak gülmekten yediklerim bogazımda kaldı

tek atış heeee onikiden hemdeee ben onu ögrenmek için 4 sene ugraştım hep ıska hep ıska sonunda usta oldum

yok canım ne rahatsızlığı..
oyyy bırakma bizi tabi zuzummm..

amin canim ya keske duzelse iice bi farjkli oldu bu kadin ya kavga etmeye yer ariooo.. resmen..

hay allah kız yanlış anlama hemen, ihanet ne biliyon mu, şimdi burdaki arkadaşlar başka topiclere gezmeye giderlerse biz hemen onlara takılırız, biz varken nere gidiyon diye işte ondan dedik fatoş gitmiş ya haziran gelinleri topiğine ondan didik yani

ay sen de mi çok alıngansın yoksa......

olma canım olma, her lafa alınılsa bu topic bu sayfalara kadar gelmezdi

sen merak etme kimse kimseyi rahatsız etmez burda canım

ii o halde simsiki tuttum sizi gitmiyom bi yere:)

maşallah cok zekiii kızıda aynı kend gibim olur inş...
evet yaaa tek atışta 4 yıllık olmayanı başardı..

zekası benzesinde kadınlık hormonları saglıgı benzemesin

hadi inşAllah bencede süperrr olacak çooooooooooook zevkli bişi

yok canım ne rahatsızlığı..
oyyy bırakma bizi tabi zuzummm..

Evet abla haklısın Fatoşumuz kocaman :))

Şımartıyorsunuz benii :86: :86: :86: :86:

sen bu gece bemi öldürecen valla billa bak gülmekten yediklerim bogazımda kaldı

tek atış heeee onikiden hemdeee ben onu ögrenmek için 4 sene ugraştım hep ıska hep ıska sonunda usta oldum

kız helal helal boğazdan gelir insanın başına zaten demişler.

eeee tabi maşallah sana ama ne kadar tuhaf di mi insanın içi buz gibi olur herhalde 4 sene yapmadığın şey kalmasın, tut tek kerede başar, insan geçen 4 yılını heba etmiş gibi olur yaa,,

ama işte hep diyoruz ya hayırlı zamanda gelsin diye demek doğru senin olayında da belki bu kadar kolay olsaydı 4 yıl önce eşin ve sen birbirinizin ve bebeğinizin kıymetini böyle bilmeyecektiniz.

Nasıl dedik bu bir ışık, yüce bir işaret, işte demek ki gerçekten zamanını bekliyor bu melekler be....

Çok doğru diyorsun abla valla helal olsun :81:
Bebişler zamanını çok iyi biliyor...Fatoşuma da en güzel zamanında gelmiş bencee hediye gibi masallah kuzuyabir de kucaklarımıza gelseler pekte güzel olcak ınsallah

Tabi canımmm boşuna 4 yıl geçti bide kendimi yedim bitirdim bileydim böle olacak 4 yıl her ekşından daha bir keyif alırdım yok ayagımı dikim yok amuda kalkim yok duşa gircem yok girmicem sonu hep stresti ahhh ahhh bileydmmmm bennn

rabbime çok şükür gerçekten işin şakası bi tarafa binlerce şükür ki anne olmayı bana layık gördü

kızzz saat 12 gectii normal yani benim +18 gecmemm..

kızz sus senin kocan yok benim yasagım çok libido tavanda zatennnn

ayşe hoşgeldin, nasılsın, oğlun iyi mi,
maşallah fotolarını görüyorum profilinde, karayağız bir delikanlı olucak herhal.
Sindirim probleminiz geçti mi düzene girdi mi artık?

Senin işe başlamana da az kalmıştır di mi?

selam canlarım nasılsınız. konu ne anlamadım bu saatte :))) misafir vardı cok yorgunum. hepinizi öpüyorum..

emosun ve merveniin ask hikayesini okudum çok güzeldi..

iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…