ben çıkıyorum arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar hoscakalın
tinkerbell09 canım hamıleymıssın Allah tamamına erdırsın saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah canım darısı basımıza
selam canım benden başka kimse yok hoşgeldin:))
hoşbulduk tatlım...bende bi yazı okudum sin,rim bozuldu.
başka bi topik te
selam kızlar,öğleden sonra kadınlar kulubüne bir türlü giremedim çok kaynatmadınız inşallah
ona baktım su oldukça geride kalmışım:)
ne okudun canım ??
pes yani ya doktor yasak demiş kardeşim bu nedir iananılız gibi değilay sorma ya ne kadınlar var.
hamileymiş dr.ilişkiyi yasaklamış düşme tehlikesi varmış...
ona rağmen eşiyle birlikte olmuş ve sonra kanama gelmiş şimdi çok korkuyom diyo.
yaa bana dr.yasak dedi eşim hiç bana el bile sürmedi bişey olmasın diye 3ay hiç beraber olmadık şimdide kürtaj oldum dr.15gün yok dedi.
eşim çok anlayışlıdır o istese bile ben asla yapmam zaten.
ay sorma ya ne kadınlar var.
hamileymiş dr.ilişkiyi yasaklamış düşme tehlikesi varmış...
ona rağmen eşiyle birlikte olmuş ve sonra kanama gelmiş şimdi çok korkuyom diyo.
yaa bana dr.yasak dedi eşim hiç bana el bile sürmedi bişey olmasın diye 3ay hiç beraber olmadık şimdide kürtaj oldum dr.15gün yok dedi.
eşim çok anlayışlıdır o istese bile ben asla yapmam zaten.
mestitosh hamile değilmiydinki?ben neden seni zaten yeni hamiş hatılıyorum:kedi:
canım idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı pek güvenemedim. o yüzden bugün kan testi yaptırdım 633.7 çıktı yani hamileyim değil mi???
ya ben bu değerlerden hiç anlamamki kuşum yaaa ama hamilesindir sanırım..kaç gün geciktin?canım idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı pek güvenemedim. o yüzden bugün kan testi yaptırdım 633.7 çıktı yani hamileyim değil mi???
canım idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı pek güvenemedim. o yüzden bugün kan testi yaptırdım 633.7 çıktı yani hamileyim değil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?