Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende cıkıyorum kızlarrr..biraz beyazı izliyeyim sonrada yatarım zaten...
herkeze hayırlı hafta sonlarıı diliyorum..
görüşürüzzzz ben yarın yine burdayım...:80:
hadin iyi geceler tatlı rüyalarr öpüyorum hepinizi..

yok Allaha sükür sütüm iyi hatta bosaltamiyoda atesler icinde yaniyordum neyseki simdi pompayla o skintidan kurtuldum.haklisin birazda lohusaligin verdigi gerginlik bazen tahammülüm kalmiyo.stres yapiyorum hep böylemi devam edecek diye böyle düsünmek bile yoruyo beni.
ewet güya uyutuyorum biraz degisiklik olsun diye kendime geliyim diye buraya geliyorum konuyu okumadan uyaniyo pcde acik kaliyo öyle bazen sabaha kadar bile kaliyo.
ohh biraz olsun rahatladim yazdiklarinizdan.
insan insani bile özlüyo dertlesmek icin.ohh bee gercekten rahatladim...

sana da iyi geceler kuzum, tatlı rüyalar, görüşürüz inşallah yarın.

çok sevindim rahatladığına, ne mutlu bize,
zaten topiğimizde aslolan da bu değil miydi?
"Bu günler geçirilmesi gereken günler, öyle ya da böyle bir şekilde geçecek" diye düşündüğünde daha kolay atlatıcaksın, zaten zamanın nasıl geçtiğini de anlamazsın kısa bir süre sonra,
benimki 13 yaşını geçti hala anlamadım yaaa......

seliiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiimmmmmmmmmmm

hadi kuzum ya bitmedi mi daha kutlamalar

seni bekliyorum tatlım sıcak sıcak kutlayayım diye ama sen bebiş gelince bizi unuttun mu yoksa

ewet anne olmak cok zor ..
zaten hic bir zaman kendimi annelige laik görmedim.yaa birde böyle düsünüyorum sanki kizima ii anne olamicam gbi geliyo.bunada cok üzülüyorum.senin isinde zormus canimcim allah kolalik versin sanada.bakalim memeyle uyuyan minik anne calisinca napcak.

aydemet geçmişte misin yoksa hala, almadın selamımı ya, görmedin mi canım.

yoksa nickini değil de adını yazdım diye fark etmedin galiba,

oğlun diyorum sindirimi nasıl düzeldi mi diyorum kız

bana bi cevap verin lütfen gebeliği kolaylaştırmak için 1 saat belin altına yastık koyup ayakları kaldırın diyorlar ama ben böyle yaptıgım halde spermler bi kaç dakikada akıyor neden acaba yani normal mi?

ya ben de yatıcam artık, gözlerim kapanmaya başladı, yazmakta zorlanıyorum ,

İyi akşamlar kızlar

kızlar günaydınlar bana yardımcı olur musunuz adetime 1.5 hafta kala bulantılar basladı bende ve ne yediysem cıkardım özleliklede aksamları duramadım birsey yedim mi cıkıyor simdi 5 gün var ve kasıklarım cok ağrıyor batıyor tam ümitleniyorum bu seferde adet ancısı giriyor kafam allak bullak oldu arkadaslar ya göğüsler şiş taş gibi ve acıyor uzun zamandır cocuk istiyoruz esimde bu sefer oldu diyor ben öyle hissediyorum diyor sürekli biryerim ağrıyor dünde diş agrısından duramadım imdide boğazım yanıyor allak bullak oldum resmen belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorum bugün abah esimin zoruyla test yaptım tabiki negatif cıktı

canımm cok erken düşünmeye başladığın için psikolojikmen beynin kedini hamile olarak düşündüğü için bulunatılar baş dönmesi vesayire bundan diye düşünüyorum..
yoksa normalde hamile olunca zaten 6-7 haftalarda başlıyo bulantı..
ama sonucta bu demek değilki hamile değilsin..daha gününe 5 gün var erken yapmışsın testii.idrar testeleri ancak 1 vey 2 iki gün kala kesin sonuc verir gec döllenmeyse eğer hatta adetinin 3-4 günlerde bile cıkıyo..
yani sen bu durumuda hamileliği hiç aklına getirme normal yaşa tabi bunu yapmakta cok zor kendimden bilirim..
ama cokta stres yaparsan hamile olmasan bile adetini geciktirirsin bu şekilde..
bol şanslar diyorum inş. rabbim yüzünü güldürür inş. hamilesindir..

Günaydın kızlar...nasılsınız bugün?
ben iyi sayılırım .. Dün kızım hep ağladı nedenini anlayamadım... altı temiz, karnı tok...gazı da yok...kucağıma aldım, emzik verdim ama yine de susturamadım...en sonunda banyo yaptırdım...biraz ağladı ama sonra yorgun düşüp uyudu...

Son düzenleyen: Moderatör:

canım günaydın

meltemde gecen dıyodu öyle hersey tamam gende de aglıo susmuyo fln diye

bazen öyle yapıyolar demekkı canları sıkılıyo :)

istersen rahatlatrmaya çalış yağla masajyap fln

bilemıyorum hıc tecrubem yok bu konuda ama gergın rahatsızlarkı ağlıyoalr

diye dusununce rahatlatmak lazım demı sanırım

kızlar naber, yaa bi şey sorcam, benim adetim ocak 14 te oldu, sonra yumurtlama haftasında birlikte olduk hala şeffaf akıntım gelmedi ama, bugün yumurtlama gösterio, bi program vardıya , oraya göre yumurtlama günüm yarın

biraz gecikebilir tatlım ama bugün itibari ile gün aşırı ilşki derim ben...1 hafta!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…