tekrar hoşgeldin, ben de diyordum bu kız niye selam vermiyor, geçmişteymişsin meğerse,
e normal kızım, daha kızın minnacık, çok yeni daha, sana alışıyor, hayata alışıyor, seslere alışıyor, yakında düzelicek merak etme, kızın karnını güzelce doyurmayı öğrendiğinde daha rahat olucak ve uyuyacak, neden düzenli emmiyor acaba sütün yeterlidir inşallah, eğer doymuyorsa ondan da olabilir.
benim eşşek sıpam da yeni doğduğunda bütün gece iki saatte bir ortalığı ayağa kaldırıyordu, ben anlamıştım sütüm çok azdı doymuyor diye ağlıyor diyordum bana diyorlardı olsun ver memeni o emdikçe gelir sütün, şimdi ne kızıyorum 32 gün çocuğa boş meme veriyordum, sonra bir gün kızdım herkese eşimle doğru doktora o zaman humana ve milupalar yeniydi daha doktor onlardan verdi numunelik birkaç çeşidinden hangisini daha çok severse ona devam ederiz dedi.
o gün doktordan geldik çocuk 6 saat boyunca gözünü açmadı mamayı yedikten sonra, yaklaşık 4-5 aylıkken de uykusu düzene girmişti artık................
ay gözlerim doldu yazarken sanki dün gibi, ama bir o kadar da çooook gerilerde kalmış gibi geldi, ya fena oldum işte offfff........
ama sen bakma güzelim bana,
bebeğin daha bir aylık bile olmadı di mi,
düzelir, sen de lohusalıktan gergin olduğun için böylesin, sen de düzeleceksin bak o zaman bebişinin keyfini nasıl çıkaracaksın gör....
bende cıkıyorum kızlarrr..biraz beyazı izliyeyim sonrada yatarım zaten...
herkeze hayırlı hafta sonlarıı diliyorum..
görüşürüzzzz ben yarın yine burdayım...:80:
hadin iyi geceler tatlı rüyalarr öpüyorum hepinizi..
bende cıkıyorum kızlarrr..biraz beyazı izliyeyim sonrada yatarım zaten...
herkeze hayırlı hafta sonlarıı diliyorum..
görüşürüzzzz ben yarın yine burdayım...:80:
hadin iyi geceler tatlı rüyalarr öpüyorum hepinizi..
yok Allaha sükür sütümiyi hatta bosaltamiyoda atesler icinde yaniyordum neyseki simdi pompayla o skintidan kurtuldum.haklisin birazda lohusaligin verdigi gerginlik bazen tahammülüm kalmiyo.stres yapiyorum hep böylemi devam edecek diye böyle düsünmek bile yoruyo beni.
ewet güya uyutuyorum biraz degisiklik olsun diye kendime geliyim diye buraya geliyorum konuyu okumadan uyaniyo pcde acik kaliyo öyle bazen sabaha kadar bile kaliyo.
ohh biraz olsun rahatladim yazdiklarinizdan.
insan insani bile özlüyo dertlesmek icin.ohh bee gercekten rahatladim...
canım benim bünyem alıstı artık az uyumaya ama göz altlarım hala mor. anne olmak fedakarlık istiyo..
bide 2 hafta sonra çalışmaya baslıyorum. bakalım nasıl olacak. bazı coccuklar cok uyuyomus ama genelde mama kullananlar. meme emen bebekler genelde cabuk acıkıyo bide memeye bagımlı gibi yapısık uyuyo benim oglan.
kızlar günaydınlar bana yardımcı olur musunuz adetime 1.5 hafta kala bulantılar basladı bende ve ne yediysem cıkardım özleliklede aksamları duramadım birsey yedim mi cıkıyor simdi 5 gün var ve kasıklarım cok ağrıyor batıyor tam ümitleniyorum bu seferde adet ancısı giriyor kafam allak bullak oldu arkadaslar ya göğüsler şiş taş gibi ve acıyor uzun zamandır cocuk istiyoruz esimde bu sefer oldu diyor ben öyle hissediyorum diyor sürekli biryerim ağrıyor dünde diş agrısından duramadım imdide boğazım yanıyor allak bullak oldum resmen belkide hepsi psikolojiktir bilemiyorum bugün abah esimin zoruyla test yaptım tabiki negatif cıktı
günaydın kızlar...nasılsınız bugün?
Ben iyi sayılırım .. Dün kızım hep ağladı nedenini anlayamadım... Altı temiz, karnı tok...gazı da yok...kucağıma aldım, emzik verdim ama yine de susturamadım...en sonunda banyo yaptırdım...biraz ağladı ama sonra yorgun düşüp uyudu...
kızlar naber, yaa bi şey sorcam, benim adetim ocak 14 te oldu, sonra yumurtlama haftasında birlikte olduk hala şeffaf akıntım gelmedi ama, bugün yumurtlama gösterio, bi program vardıya , oraya göre yumurtlama günüm yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?