Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi aksamlar kizlarrr.
yaa bu kizim hic düzenli uyumuyo düzenli emmiyo kafayi yiyicem hic kendime vakit ayiramiyorum hep böylemi olacak neden böyle huzursuzmu yoksa.
okudugum kadariyla sizler iyisiniz.
seliz hamileymis ne kadar heycanli ilk hamilelik hep böyle oluyo.

elmicim valla bu bebekler hep böle :9))) benim oglum 3,5 aylık hala düzene girmedi canım..sabaha kadar 4 kez uyanıyo...

Ayy şımar canım ne olcakk o da yakısır kız sana:))

Rabbimmm isteyen herkese tez zamanda saglıkla versin inşAllahhhh

kızz sus senin kocan yok benim yasagım çok libido tavanda zatennnn

ayy sorma kısss..zati 4 gündür adet bekliyozzz..bu gecede koçiş yokkk.:98:.neyse acısını cıkarcem yarın...
ama senin adına üzgünüm kuşummm...
zaten ne olduysa bu libido yüzünden oldu iyikide oldu incimiz geldi..

selam canlarım nasılsınız. konu ne anlamadım bu saatte :))) misafir vardı cok yorgunum. hepinizi öpüyorum..

emosun ve merveniin ask hikayesini okudum çok güzeldi..

iyi geceler...

İyi geceler canım hoşgeldin.Ayy kıyamam yoruldun mu hemen git yat sen..Sağol hayatım güzel beğenin için :)) Hayatlarımıza böyle girdi bu kocişler işte iyiki de varlar...

İyi aksamlar canım. Sıkma sen canını.Olabiliyor böyle düzensizlikler ilk zamanlarda.Kendim yasamadım da tabii cevremden gördüğüm duydugum kadarıyla biliyorum.Seni yorgun ve bitkin düşürüyordur bu durum eminim ama sen güçlü bir annesin!Bu günlerin geçici oldugunu bil.Anneliğinde tadını çıkar canım.Allah bilir biz neler cektırdık analarımıza:)

Kızlar ben yatıyorum malesefff benim kısce alttan alttan vuruyo oturmak pek bir zor olmaya başladı hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorummmmmm

Merveci tekrar sölüyorum sakin ollllll

elmicim valla bu bebekler hep böle :9))) benim oglum 3,5 aylık hala düzene girmedi canım..sabaha kadar 4 kez uyanıyo...

yapma yaa .
yandik desene bende diyom belki kirki cikinca düzelir offff.
kafam allak bullak yazarken f harfini bile bulamiyorum yaa ne olcak bunun sonu byle

hatırlıyorsun dimi o zmnlarda hayatımda ilk defa resmen duvara tırmanacaktım allah işte çok büyük ayyy çok komik yaaaa

acaba şimdi yapabilsem neler gelir başımaaaa

Kızlar ben yatıyorum malesefff benim kısce alttan alttan vuruyo oturmak pek bir zor olmaya başladı hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorummmmmm

Merak etme canım...Çokta sağol gerçekten!Mesaj atarım ben sana kusum...

Ben de çıkıyorumm yarın sabah ucagı kacırmıs olarak topiğe gelmıyım sonra...:)

Hepinize iyi geceler canlarım...Girebilirsem girerim yine ordan ama giremezsem artık Fatoştan alırım haberleri..Allah a emanet olun emi..Sizleri seviyorum!Vee de çok özlicemm....

tekrar hoşgeldin, ben de diyordum bu kız niye selam vermiyor, geçmişteymişsin meğerse,

e normal kızım, daha kızın minnacık, çok yeni daha, sana alışıyor, hayata alışıyor, seslere alışıyor, yakında düzelicek merak etme, kızın karnını güzelce doyurmayı öğrendiğinde daha rahat olucak ve uyuyacak, neden düzenli emmiyor acaba sütün yeterlidir inşallah, eğer doymuyorsa ondan da olabilir.

benim eşşek sıpam da yeni doğduğunda bütün gece iki saatte bir ortalığı ayağa kaldırıyordu, ben anlamıştım sütüm çok azdı doymuyor diye ağlıyor diyordum bana diyorlardı olsun ver memeni o emdikçe gelir sütün, şimdi ne kızıyorum 32 gün çocuğa boş meme veriyordum, sonra bir gün kızdım herkese eşimle doğru doktora o zaman humana ve milupalar yeniydi daha doktor onlardan verdi numunelik birkaç çeşidinden hangisini daha çok severse ona devam ederiz dedi.
o gün doktordan geldik çocuk 6 saat boyunca gözünü açmadı mamayı yedikten sonra, yaklaşık 4-5 aylıkken de uykusu düzene girmişti artık................

ay gözlerim doldu yazarken sanki dün gibi, ama bir o kadar da çooook gerilerde kalmış gibi geldi, ya fena oldum işte offfff........
ama sen bakma güzelim bana,
bebeğin daha bir aylık bile olmadı di mi,
düzelir, sen de lohusalıktan gergin olduğun için böylesin, sen de düzeleceksin bak o zaman bebişinin keyfini nasıl çıkaracaksın gör....

selam canlarım nasılsınız. konu ne anlamadım bu saatte :))) misafir vardı cok yorgunum. hepinizi öpüyorum..

emosun ve merveniin ask hikayesini okudum çok güzeldi..

iyi geceler...
selam canım hoşgeldinnn...
cok yorulmuşsun dinlen en iyisii sen zaten oğluşta yoruyo senii...

iyi akşamlar canım hoşgeldin..
canım düzene girer ama biraz zaman alıyooo bu süre zarfında yorulursun ama yapıcak bişey yok..
ben kendi adıma iyiyim canım..
inş. seninde kıscen düzene girerde rahatlarsınız...

evet mervecim benimde cok hoşuma gitti ne güzeller insanın içine bir bebek doğrup yatırıveresi geliyor..
inş. sende kıscene hazırlarsın böyle bir oda..

ewet hayatim haklisin annelerimiz nasil büyütmüs bizi düsünmeden edemiyorum bunlari yasadikca.
ewet yaa bazen öyle yorgun oluyorumki acaba biraz uzaklassam mi diyorum onada kiyamiyorum.

tamam canım iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrr...
bende incimi seni cok öpüyorummm...görşürüüüzzz başş başşşş

eh be kızım diyorum sana yorulma dinlen diye, bak dün de korkmuşsun okudum az önce, hadi bakalım hadi meleklerle uyuyun inşallah hayırlı geceler

Canım çok öpüyorum, hayırlı yolculuklar dilerim, sakin ve stressiz bir yolculuk olsun inşallah, tatilde iyi eğlenceler sana.
Kendine ve kızına iyi bak.
Biz de seni özleyeceğiz.........

hatırlıyorsun dimi o zmnlarda hayatımda ilk defa resmen duvara tırmanacaktım allah işte çok büyük ayyy çok komik yaaaa

acaba şimdi yapabilsem neler gelir başımaaaa

hatırlamammı kızzzz hatta cok güldüktüü kacak et muhabbeti olmuştuu...
libido kurbanı olduydun garibimmm..ama işte allahım demekki o zaman yazmış..

amann şimdi denemeye kalkma bile bence..

canım hayırlı yolculukkk dikkat et kendinee.sakın heyecan yapmaaa sakin sakin git gel..
bizdee seni özlücezzz sende allaha emanet oll..öpüyorum kocamann...

yapma yaa .
yandik desene bende diyom belki kirki cikinca düzelir offff.
kafam allak bullak yazarken f harfini bile bulamiyorum yaa ne olcak bunun sonu byle

canım benim bünyem alıstı artık az uyumaya ama göz altlarım hala mor. anne olmak fedakarlık istiyo..
bide 2 hafta sonra çalışmaya baslıyorum. bakalım nasıl olacak. bazı coccuklar cok uyuyomus ama genelde mama kullananlar. meme emen bebekler genelde cabuk acıkıyo bide memeye bagımlı gibi yapısık uyuyo benim oglan.

yaa, ay çok az kalmış gerçekten kıyamam, nasıl yapıcaksınız, kim bakıcak oğluşuna, evinle işin yakın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…