zekası benzesinde kadınlık hormonları saglıgı benzemesin
iyi aksamlar kizlarrr.
yaa bu kizim hic düzenli uyumuyo düzenli emmiyo kafayi yiyicem hic kendime vakit ayiramiyorum hep böylemi olacak neden böyle huzursuzmu yoksa.
okudugum kadariyla sizler iyisiniz.
seliz hamileymis ne kadar heycanli ilk hamilelik hep böyle oluyo.
Ayy şımar canım ne olcakk o da yakısır kız sana:))
Çok doğru diyorsun abla valla helal olsun :81:
Bebişler zamanını çok iyi biliyor...Fatoşuma da en güzel zamanında gelmiş bencee hediye gibi masallah kuzuyabir de kucaklarımıza gelseler pekte güzel olcak ınsallah
kızz sus senin kocan yok benim yasagım çok libido tavanda zatennnn
selam canlarım nasılsınız. konu ne anlamadım bu saatte :))) misafir vardı cok yorgunum. hepinizi öpüyorum..
emosun ve merveniin ask hikayesini okudum çok güzeldi..
iyi geceler...
iyi aksamlar kizlarrr.
yaa bu kizim hic düzenli uyumuyo düzenli emmiyo kafayi yiyicem hic kendime vakit ayiramiyorum hep böylemi olacak neden böyle huzursuzmu yoksa.
elmicim valla bu bebekler hep böle :9))) benim oglum 3,5 aylık hala düzene girmedi canım..sabaha kadar 4 kez uyanıyo...
ayy sorma kısss..zati 4 gündür adet bekliyozzz. .bu gecede koçiş yokkk.:98:.neyse acısını cıkarcem yarın...
ama senin adına üzgünüm kuşummm...
zaten ne olduysa bu libido yüzünden oldu iyikide oldu incimiz geldi..
Kızlar ben yatıyorum malesefff benim kısce alttan alttan vuruyo oturmak pek bir zor olmaya başladı hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorummmmmm
Merveci tekrar sölüyorum sakin ollllll
iyi aksamlar kizlarrr.
selam canım hoşgeldinnn...selam canlarım nasılsınız. konu ne anlamadım bu saatte :))) misafir vardı cok yorgunum. hepinizi öpüyorum..
emosun ve merveniin ask hikayesini okudum çok güzeldi..
iyi geceler...
iyi akşamlar canım hoşgeldin..iyi aksamlar kizlarrr.
Ayy Haticem çok güzeller gerçekten de!
Hemen sık kullanılanlar a ekledim..Döndüğümde eve inşallah detaylarıyla bakıcam.Şimdi de modellere baktımda renk renk desen desen ayy insan böyle karar vermekte de zorlanıyor...
İyi geceler canım hoşgeldin.Ayy kıyamam yoruldun mu hemen git yat sen..Sağol hayatım güzel beğenin için :)) Hayatlarımıza böyle girdi bu kocişler işte iyiki de varlar...
İyi aksamlar canım. Sıkma sen canını.Olabiliyor böyle düzensizlikler ilk zamanlarda.Kendim yasamadım da tabii cevremden gördüğüm duydugum kadarıyla biliyorum.Seni yorgun ve bitkin düşürüyordur bu durum eminim ama sen güçlü bir annesin!Bu günlerin geçici oldugunu bil.Anneliğinde tadını çıkar canım.Allah bilir biz neler cektırdık analarımıza:)
Kızlar ben yatıyorum malesefff benim kısce alttan alttan vuruyo oturmak pek bir zor olmaya başladı hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorummmmmm
Merak etme canım...Çokta sağol gerçekten!Mesaj atarım ben sana kusum...
Ben de çıkıyorumm yarın sabah ucagı kacırmıs olarak topiğe gelmıyım sonra...:)
Hepinize iyi geceler canlarım...Girebilirsem girerim yine ordan ama giremezsem artık Fatoştan alırım haberleri..Allah a emanet olun emi..Sizleri seviyorum!Vee de çok özlicemm....
hatırlıyorsun dimi o zmnlarda hayatımda ilk defa resmen duvara tırmanacaktım allah işte çok büyük ayyy çok komik yaaaa
acaba şimdi yapabilsem neler gelir başımaaaa
Merak etme canım...Çokta sağol gerçekten!Mesaj atarım ben sana kusum...
Ben de çıkıyorumm yarın sabah ucagı kacırmıs olarak topiğe gelmıyım sonra...:)
Hepinize iyi geceler canlarım...Girebilirsem girerim yine ordan ama giremezsem artık Fatoştan alırım haberleri..Allah a emanet olun emi..Sizleri seviyorum!Vee de çok özlicemm....
yapma yaa .
yandik desene bende diyom belki kirki cikinca düzelir offff.
kafam allak bullak yazarken f harfini bile bulamiyorum yaa ne olcak bunun sonu byle
canım benim bünyem alıstı artık az uyumaya ama göz altlarım hala mor. anne olmak fedakarlık istiyo..
bide 2 hafta sonra çalışmaya baslıyorum. bakalım nasıl olacak. bazı coccuklar cok uyuyomus ama genelde mama kullananlar. meme emen bebekler genelde cabuk acıkıyo bide memeye bagımlı gibi yapısık uyuyo benim oglan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?