laleee hani incinin odası???????????
Bu arada kızlar Merve gitmiş herşey yolundaymış selamı var hepinize
tamam canım sağol bilgi verdiğin için..
a.s.
aman allahım ya neler okuyorum
selizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
süpersin ya, yaptın olacak haaa
vallahi de yaptın kızım ya
hay maşallah maşallah,
canım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin, sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah
ay gerçekten çok mutlu oldum
şimdi ne yazsam ifade edemem ki
ama dedik sana de mi,
adam boşuna atlamıyordu üstüne yaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!
ay gördüm gördüm kızlar, çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah, kıyamam ne sevinmiştir kuzum benim yaa
seliiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiimmmmmmmmmmm
hadi kuzum ya bitmedi mi daha kutlamalar
seni bekliyorum tatlım sıcak sıcak kutlayayım diye ama sen bebiş gelince bizi unuttun mu yoksa
aydemet geçmişte misin yoksa hala, almadın selamımı ya, görmedin mi canım.
yoksa nickini değil de adını yazdım diye fark etmedin galiba,
oğlun diyorum sindirimi nasıl düzeldi mi diyorum kız
Ben geldim ama gidiyorum
Çok yoruldum misafirlerim vardı yarın yine var işler çok amanda aman birde ankaradan misafirlerim gelecek yatılı pazartesi benden artık umudun kesin gelemem gibi
kızz yazını görmedim çok yorgundum çıktım hemenn az gezmeyi bende çok istiyorum ama malesef düğün falan vardıı sabah kahvaltı sözüm vardı öğleden sonrada gezme sözüü öle işte bacım bizim buralarda oturtturmazlar kiiselizzz hoşgeldin canım..kız artık az gez bakimm bebikin var seninnn..
selız canım senı çok tebrık edıyorum hamıleymıssın Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı ısteynlerın basına
arkadaşlar mrb bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz.tüm testleri yaptırdık sorun yok.son adet tarihim 31 aralık 10 ocaktada rahim filmi çektirdim.normalde 28 günde adet oluyorum.düzenlidir adetlerim.ama adet tarihime 2 gün kala karın ağrısı şikayeti ile hastaneye gittim.3 4 cmlik bir kist var dedi dr.şu an adetim 2 gün geçti ama olmadım hala.karnımda ara ara ağrı devam ediyor .göğüs uçlarımda ağrı var dokununca.birde okuduğuma göre gebelikde kist oluşturabiliyormuş.hamile olabilirmiyim acaba?test yapmaktanda korkuyorum çünkü bu zamana kadar çok hüsrana uğradım,üzüldüm.lütfen bana bir akıl verin napıyım şimdi?hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kiii:26:
slm iyi geceler kızlarrr yoğun geçen 2 günden sonra yine burdayımmmm :79:nabersinizz iyisiniz inşallah
iyi geceler canımmmm...
ne gezmesi kız bu iki gündür..
ne yaptın tüp bebeği gittinizmi.:94:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?