Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
laleee hani incinin odası???????????

anamm ben hala düzenliyorum son hlini gösterim dedim
bugun kumaşlar aldık ananesi uylu seti dikicek oyun mideri dikiyoruz bir fiil çalışıyruz anlıcagın

Bu arada kızlar Merve gitmiş herşey yolundaymış selamı var hepinize

ay gördüm gördüm kızlar, çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah, kıyamam ne sevinmiştir kuzum benim yaa

seliiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiimmmmmmmmmmm

hadi kuzum ya bitmedi mi daha kutlamalar

seni bekliyorum tatlım sıcak sıcak kutlayayım diye ama sen bebiş gelince bizi unuttun mu yoksa

canımmmm ablam çok tşk ederim güzel bütün dileklerin için.hemde okadar heyecanlı ve mutluyum ki bunu kelimelere dökmek çok zorr anlatılamaz zaten,gerçi hala bi şoklar yaşıyoruz ama tam gelemedik kendimize diyebiliriz.bak gördünmü amileyatımı oldum geldimm hemenceceik hamiş kaldımdarısı sana sende amileyatını oldun geldin sende şimdş hemenceceik hamiş kalacakasın.hiç unuturmuyum sizleri bugün çok ama çok yoğun birgündüü anca geldik şimdi eve pijamalarımı giydim hemen buraya geldim ama kimsecikler yoktabi bu saate kalırlarmı.kendine çok ii bak ablacım darısı sana inşallahh isteyen herkese inşallah

Ben geldim ama gidiyorum
Çok yoruldum misafirlerim vardı yarın yine var işler çok amanda aman birde ankaradan misafirlerim gelecek yatılı pazartesi benden artık umudun kesin gelemem gibi

aydemet geçmişte misin yoksa hala, almadın selamımı ya, görmedin mi canım.

yoksa nickini değil de adını yazdım diye fark etmedin galiba,

oğlun diyorum sindirimi nasıl düzeldi mi diyorum kız

hatuncum dün gece mert aglayınca hemen cıkmak zorunda kaldım ancak şimdi cevap yazabiliyorum. evet canım ya iki gün kaka yapapamaıstı . sonra yaptı ama bugün yine yapmadı. yarın yapmazsa yine huzursuz olucak...doktora gidince ilaç yazdıracam ..ticker zinco önermişti aldım ama nane kokuyo oglumun midesi bulandı . bakalım bu kaka sorununu napacamm.sen deneyimli anne olarak bana ne önerirsin..
yine yogun bşr gün gecirdim oglumla sogukta gezdik taaaaaa okmeydanına gittim yarında izmite gidiyom . akraba ve arkadas ziyaretleri malüm izinime iki hafta kaldı.salıda esk ye gdiyom..haftaya kadar giremicem hepinizi öpüyorumm

Ben geldim ama gidiyorum
Çok yoruldum misafirlerim vardı yarın yine var işler çok amanda aman birde ankaradan misafirlerim gelecek yatılı pazartesi benden artık umudun kesin gelemem gibi

hoşgeldim kuşummm...
yaaa anamm hamiş hamiş bu ne yoğunluk..
aman diyim dikkat et kendine cok yorulma gelen kendisi yapsın işini..
senin sağlığın iyi olsunda gelmesenden olur zuzu...
öpüyorum seniii cokkk dikkat et tamammı..:26:

selız canım senı çok tebrık edıyorum hamıleymıssın Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı ısteynlerın basına

Dogum yapan arkadaslar bebegınıze ek gıda baslamayı düşündügünüzde yaralanbılecegınız bır kıtap var ben dün aldım çok güzel ve faydalı tavsıye edıyorum Hatice Kübra Tongar ın mınık bebegıme afıyetle adlı kıtabını alabılırsınız benım ufaklık emmedıgı için ben 4. ayım doldugu gün baslıcam ek gıdalara zaten ek gıdalara baslamak için en uygun zaman 4. ıle 6. ay mış daha geç yada erken olmamalıymıs hersey yazıyor dedıgım kıtapta almak ıstersenız D&R da var yada ınternetten temın edebılırsınız

selizzz hoşgeldin canım..kız artık az gez bakimm bebikin var seninnn..
kızz yazını görmedim çok yorgundum çıktım hemenn az gezmeyi bende çok istiyorum ama malesef düğün falan vardıı sabah kahvaltı sözüm vardı öğleden sonrada gezme sözüü öle işte bacım bizim buralarda oturtturmazlar kii
selız canım senı çok tebrık edıyorum hamıleymıssın Allah ım saglıkla kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı ısteynlerın basına

çok tşk ederim zehsel amin inşallah isteyen herkese nasip olsun

arkadaşlar mrb bizde 2,5 yıldır çocuk istiyoruz.tüm testleri yaptırdık sorun yok.son adet tarihim 31 aralık 10 ocaktada rahim filmi çektirdim.normalde 28 günde adet oluyorum.düzenlidir adetlerim.ama adet tarihime 2 gün kala karın ağrısı şikayeti ile hastaneye gittim.3 4 cmlik bir kist var dedi dr.şu an adetim 2 gün geçti ama olmadım hala.karnımda ara ara ağrı devam ediyor .göğüs uçlarımda ağrı var dokununca.birde okuduğuma göre gebelikde kist oluşturabiliyormuş.hamile olabilirmiyim acaba?test yapmaktanda korkuyorum çünkü bu zamana kadar çok hüsrana uğradım,üzüldüm.lütfen bana bir akıl verin napıyım şimdi?hamile kalmayı o kadar çok istiyorum kiii:26:

slm öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum.bendede kist vardı 3-4 günlük gecikmeler yapıyordu.hastaneye gittiğinde tahlil verseydin keşke.bence idrar tahlili yada kan tahlili yaptırlamısın.rahim filmi çektirdiğinde kist ortaya çıkmadmı?ayrıca ben kistimi laparoskopiyle aldırdım şuanyeni hamileyim doktora gittiğimde yeniden kist oluştuğunu öğrendim ama doktorum bu iyi bişey kist küçük ve kist bebeğin tutunmasını sağlayan sıvıyı oluşturuyor gibi bişeyler dedi yani her yeni hamilede görülür çoğunda dedi..seninde öyle olabilir hemen tast yapmalısın

slm iyi geceler kızlarrr yoğun geçen 2 günden sonra yine burdayımmmm :79:nabersinizz iyisiniz inşallah

idilimm nasılsın canım kızın nasıll.
maşallah allahım nazardan korusunn cok tatlı kızın yaa..

iyi geceler canımmmm...
ne gezmesi kız bu iki gündür..
ne yaptın tüp bebeği gittinizmi.:94:.

yok cnm ya gezme değil aslında abimler bendeydi iki gündür ev bakıyoruz da ondan dedim yoğunn cnm tüp bebiş konusunda az daha ara vercem ben sanırım ya kararsız kaldım bu arada iyi bir merkez bakıcam artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…