cnm acım taze biliyorsun daha bnm elimden geldiğince olumlu olmaya calışıyorum daha da iyi olacam inş.
korunma sürem bitsin bende başlıyacam inş.
evet canım biliyorum rabbim sabır versin tabiki kolay değil yaşadıkların..ama inş. rabbim takrar sağlıklı bir velta nasip ederse hiç olmassa acın hafifler..
korunma süren bitince en kısa zamanda sağlıkla gelsin bebişin..
gerci benimde cok yeni sayırlır..bende 9 haftalık gebeliğim sonlandı aralıkta benimkisi boş gebelikti kürtaj oldum..
beni en cok neyin iyi edeceği belli yeniden hamile kalmak ve sağlıklı kucaklamak.
inşallah rabbim bu defa aynı acılarla sınamaz hiçbirimizi..
buna katılıyorum bende civi civiyi söker olacak Allahın izniyle
ikimizinde olacak senin enerjik olmana bayılıyorum maşallah korunma sürem bitinceye kadar inş. daha iyi olurum
neyse kızlarr sohbetinize doyum olmazz...ben bugün 5,de kalktım ve o saatten bu yana hiç dinlenmedim ve gidiyimde uyuyum gözlerim kan canağına dönmeden..
hepinizden allah razı olsunn desteklerinizle ayaktayımm sizlerle avunuyorumm ben herzaman...,sizi seviyommm benn yaaaa
içerde cok güzel birinci kalitede yumoş var isterseniz bu ay bir kez daha şansınızı deneyin.:87:.bende dedimki artı işi şansa bırakmak istemiyoruz dedi siz bilirisiniz..
bu arada koçişin spermişkolarda süper hiç anormal bir durum yokk herşeyi normalmişş.
koçişteki sevinci bir görsenizzz nasıl mutlu oldu..
allah izin verirse şubatta adetimin ikinci günü gidiyoruz iğneleri vericek ve iğnelerimize başlıcaz..:
Selam Kızlar iyi geceler
Sabah 9da evden bir çıktım 1 saat once geldim 1 saattirde evi süpürüp sildim ayyy bayılıcam komşular
Hatçemmmm canım çok sevindim yaaa herşey yummoş yummoşmuş maşAllahhhhh
Allahım inşAllah saglıkla verir bebegini
Bu arada hatcemde sölemiş ama bende tebrik edeyim tekrardan Karaguul dogumu yapmış biraz sancıları varmış sezeryandan dolayı ama bebegimizde karagulumuzde çok iyimiş
allah analı babalı büyütsün inşAllah
Selam milllet nasılsınız :)))
Özledim canım arkilerimi :))
hah, geldin mi nihayet
hoşgeldin sefalar getirdin
neler yapıyorsun anlatsana hadi geziyor musun yie
sömestr desiniz tatile çıkmadın mı,
eşin gelmedi mi daha
İyi canım çok sevindim.Bunları da halledersen bomba gibi bir hatun oalcaksınhımm, peki o zaman. 5-6 ay derken korunma sürenden bahsediyorsun di mi, eh hadi bakalım yazın güzel güzel çalışırsınız
benim durumum daha netleşmedi, şimdilik endokrindeyim daha, sintigrafim soğuk çıktı, bakalım ultrasonum çekilecek 15 gün sonra o zaman tedavi şekli belli olacak ama gerçekten rahatsızım artık hiç halim yok, bitkinlik, uykuya meyil, bi de saçlarım çok dökülüyor artık,
bir an önce başlasa tedavim çok iyi olucak
jinekolojik olarak bir sorunum yok şu anda çok şükür
İyi canım çok sevindim.Bunları da halledersen bomba gibi bir hatun oalcaksın
5-6 aydır eşim yok ya ondan bahsediyorum;e haliyle korunmuş da olduk tabi
Zaten düşünmüyorum bir süre daha biliyosun. :44:
Yaaa...Tek mi kaldıpembeyi diyorsun galiba di mi yanlış hatırlamıyorsam tabii
yok canım bebişleri tek kaldı artık ama gayet iyi gidiyor şu anda
allah tamamına erdirsin inşallah
durgun zaten bura birkaç gündür,
yeni haber düşünüyorum ama heee seliz var yeni hamilemiz, ameliyatını oldu ikinci ayında geldi bebişi onun da
karasuyu biliyorsundur o çok oldu gelmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?