Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar!
naslsınız? hatçem herşey yolundaymış çok sevindim...inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak hatçemm dualarım hep seninle hayatım....

karagül doğum yapmış...off yine mi sezeryan :)))) korkaklar siziii şaka şaka karagülü tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı büyütsün........

bizim de dün kırkımız çıktı :86:

günaydın idilimmmm hoşgeldin canım..
ben kendi adıma cok iyiyim haberlerimdende belli.
ettiğin dualar için allah raz olsun idilimm inş. herşey cok güzel olur..

sizinde kırkınız hayırlı olsun canımm..maşallah kıscene.zaman ne kadar cabuk geciyor daha dün gibi doğurdum doğuracam demenn..

sağol canım evet zaman çok çabuk geçiyo ben inanamıyorum doğurduğumaa
şimdi adet oldun ya ne yapacaklar anlatsana... ne zaman başlayacaklar

Son düzenleyen: Moderatör:
sağol canım evet zaman çok çabuk geçiyo ben inanamıyorum doğurduğumaa
şimdi adet oldun ya ne yapacaklar anlatsana... ne zaman başlayacaklar

maşallahh size allahım nazardan korusunn..

canım adet oldum dr. demişti adet olduktan sonra gel rahime sıvı verip bakıcam diye dün onun için gittimm rahime baktı işte herşey cok güzel dedi..

şubattaki adetimin ikinci günü gidicem iğnelere başlıcam göbekten ve kalcadan olmak üzere..iğnelerden sonra 13 gün cağırıp yumoşların durumuna bakıcak ve eğer yeterli büyüklüğe geldiyse catlatma iğnesi vericek catlatma iğnesi yaptırıp 24 saat içinde yumoşları toplucaklar..eşimde spermişkoları alıp yumoşları döllücekler..ve döllendikten sonra genetik araştırmaya giricek alınmadan 5 gün içersinde transfer yapılıcak yani yumoşlar rahime koyulucak..sonrasında 12 gün sonra belli olucakk..işte bu kadar canımmm o kadar heyecanlıyımki anlatırken bile heyecandan kalbim carpıyor..

ben de heyecanlandım kızz :18: :18: hayırlısı canım yaaa inşallah bu kezzz olacakkk

amin canım amınn ınsallhh :))

kırkınız hayırlı olsun idilcimm bizde inşallahh 121 şubatta kırk mevlüdü yapcaz bakalım :)
kırkı accık gecmıs oluyo ama olsun haftasonuna denk getırelım dedik :)

kızlarrr ben iimdilik gidiyom..akşama misafir cağırıcam pastamı yapim..
ayşemm hani senin verdiğin tarif acemi şeftekii inş. güzel olur..

kızlarrr ben iimdilik gidiyom..akşama misafir cağırıcam pastamı yapim..
ayşemm hani senin verdiğin tarif acemi şeftekii inş. güzel olur..

kolay gelsın hatcemm :))) güzel olur inşallahh

kolay gelsin canımm bana da verin şu tarifiii ben de yapmak istiyorummmmm :81: :81: :81:

bu arada kırkınız hayırlı olsun dediydim görmedın sanırım canım :)

İşte burda tarif :)

Acemi Şef: Dikey Katlı Pasta..

bu da benımkı http://eyluluntarifdefteri.blogspot.com/2008/12/dikey-katl-pastam-acemi-eften.html

Son düzenleme:
hemşom hoş geldin kırkınız çıkmış hayırlı olsun, kocaman kız oldu bahar
haticecim çok sevindim en kısa zamanda topiğimize bi müjdeli haber gelecek desene

hatice cnm sen bursada mı oturuyosun.bu arada çok sevindim inşallah bu ay sonunda hamiş haberi alcaz senden.dualarım seninle cnm

Son düzenleme:
hatice cnm sen bursada mı oturuyosun.bu arada çok sevindim inşallah bu ay sonunda hamiş haberi alcaz senden.dualarım seninle cnm

yok canım çanakkalede oturuyorum ben..bursaya tüp bebek için gidip geliyorum..
inşallah canım allahım herkeze nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…