gökçe doğum yaptı,
karagül doğum yaptı,
çiğdemin üç haftası kaldı,
Evet regl olduğunu okumuştum;ama yumurtasının iyi olduğunu bilmiyordum :)) Vaayyyy yakında bir yeğenimiz daha oalcak desene :)))haticenin adeti geldi, çok kaliteli yumurtası varmış, eşinde sorun yokmuş, tüpe başlayacaklar
Fatoş hep acelecidir zaten;ne gerek avrdı şimdiden almaya kıızzııımmmmfatoşun bebek odası geldi, hergün temizzlik yapıyor sonra oram acıyor buram ağrıyor diyor
Evet yaaa!Gökçe doğum yaptı hem de benim doğduğum gün... :)
Gökçe'cim Allah bebişine uzuuunnnn upuzuuzuunnnnn ömür versin :)
Sanırım Gökçe biraz loğusalık sendromuna girmişÇok üzüldüm ama en kısa zamanda toplayacağına eminim ben onun.Herşeyi yoluna sokacaktır o;başlangıçta itiraf edemese de herkes benzeri şeyelr yaşıyordur sanırım.
Karagül canım senin de bebişine Allah uzunnnn upuzuuunn ömür versin... :)
Oyyy oyyy oyy....Çİğdem'ciğim de doğum mu yapacakkkmışşşAyy kıyamam ya;eskiden hamile bile bulamazdık soru sormaya şimdi ise etrafımzı profesyonel annelerle doldu resmen hamile bulmayı bırakıp :)) Herşey emek işi işte.Burayı bu hale bizler getirdik.
Evet regl olduğunu okumuştum;ama yumurtasının iyi olduğunu bilmiyordum :)) Vaayyyy yakında bir yeğenimiz daha oalcak desene :)))
Fatoş hep acelecidir zaten;ne gerek avrdı şimdiden almaya kıızzııımmmmİndirim mi vardı
Ben hç bebek odası takımı falan almayı düşünmüyorum kendi adıma.Şu seyyar taşınabilenler var ya kaliteli bebek mağazalarında onalrdan bir tane,hoopp tammammmm!Nerde istersem orası onun odası oalcakGecesine göre bile değişebilir.
Tabiii,ben hamile kalmaya tekrar niyetleneceğim de,tutacak da ,olacak da,doğacak da... :82: Kimbilir daha naler çıkar o zamana kadar
Senin tüm pozitifliğinle ve sıcaklığınla başlamasaydı bugüne kadar gelmezdi, artık çok arayı açma sen de olur mu canım, senin yokluğunu hissediyoruz ama sen nasıl rahat hissedersen öyle davran diye düşündüğüm için üzülmüyorum yokluğuna, çünkü her zaman buradaymışsın gibi hissediyorum, paylaşılanlar değerliydi ve hep öyle kalacak, herkes için aynı olmasını umut ediyorum, mazeretsiz gidenlerin de bir gün geri dönmesini diliyorum.
önce su aldı, fatoş da geç kaldığını düşünüp panik yaptı arkasından da o aldı, annesi hediye etti,
Bunları sen mi söylüyorsun, tek atışla nokta vuruşu yapan kadın, güldürme beni
Ya!Ben arayı çok açtım farkındayım ama içimden geldiği gibi davrandım.Psikolojim onu getirdi beraberinde;ama asıl olan şu ki hep aklımdaydınız.Girmemem sizi düşünmediğim anlamına asla gelmedi.
Ben sebepsiz gitti dediğin kim varsa;bizi sevdiklşerine ve döneceklerine de inanıyorum.İnsanlar zaman zaman hava değişimine ihtiyaç hissedebilirler.
Sonuçta burayı hep birlikte bu hale getirdik.Birlikte sorduk,birlikte cevapladık... Hepimiz bunun farkıdayız.
İsteyince olmuyor biliyorsun;o yanlışlıkla olmuştu ;yanlış da olmuştu...
Şimdi istesem yine olmaz biliyorum ben ondna öyle söylüyorum!:44:
QUOTE]
Hayır çok bilmiş bayan öyle değil işte, herşeyi bilemezsin ki.............
Şaka bir yana doğru zamanda doğru şekilde görelim inşallah, sağlık ve huzur olsun önemli olanlar bunlar
Canımcım çıkıyorum ben tatil olunca saati fark edemiyorum:)
ekleyecek bir tek kelimeye bile hiç gerek yok.
ammmiiiiiinnnnnnnn!!!!hayır çok bilmiş bayan öyle değil işte, herşeyi bilemezsin ki.............
şaka bir yana doğru zamanda doğru şekilde görelim inşallah, sağlık ve huzur olsun önemli olanlar bunlar
iyi geceler kızlarrrr...
bugün fatoş msj attı evde değilmiş..onada karagul mesaj atmış doğum yaptım saat 12 kızım geldi diye..
banada listeyi güncelle diya yazmış ama bende malum evde değildim anca yazabildim..
neyse sağlıklı geldi 14. bebeğimizde darısı diğer hamişlerimize olsun inş..
neyse gelelim bizeeee...
bugün dr. gittim kızlar rahime sıvı vericekti.:18:.rahme sıvıyı verdi biraz canım yandı ama rahim filmindeki gibi değildi..dediki cok temiz bir rahmin var duvarları cok güzel tüp bebeğe engel bişey yok dedi..
speklüm denilen şeyden taktı anamm nasıl acıdıı içimi temizledi batikonlaa filann..diyoki içerde cok güzel birinci kalitede yumoş var isterseniz bu ay bir kez daha şansınızı deneyin.:87:.bende dedimki artı işi şansa bırakmak istemiyoruz dedi siz bilirisiniz..
bu arada koçişin spermişkolarda süper hiç anormal bir durum yokk herşeyi normalmişş.
koçişteki sevinci bir görsenizzz nasıl mutlu oldu..
allah izin verirse şubatta adetimin ikinci günü gidiyoruz iğneleri vericek ve iğnelerimize başlıcaz..
maliyete gelince::18:
tüp bebek.. 4250 tl
iğneler..1050 tl..normalde 1500 ama 1050,den üstünü hastane karşılıyomuş..
pgd yöntemide..2200 tl
toplamda 7500 tl kızlarr..ama ne yapalım sağlıklı gelecekse kuzum razıyım..
ne olur benim için cok dua edin bunca emeğim karşılıksız kalmasın..rabbim ettiğim dualrı kabul etsinn inş. yüzümüz gülsün..
dr. dedimki ne kadar şansımız var %50 şans verdi normalde %20 veririz dedi ama enin dez avantajın cok fazla daha önce hamile kalmışsın eşinin spermlerde sorun yok senin yumoşlar iyi genetikte bir sorun yok yani bu şekilde şannız daha yüksek dedi..
ayy inş. allahım rabbimmm yar ve yardımcımız olsun ne diyelim..
bu topiğin hali ne böyleee
canım yumoşunun kalitesli olmasına eşinde bısey cıkmamasına cok sevındım :)
inşallah hersey yolunda gider göbüşün bebısl dolar ınsallah canımmm benimm :)
Allah ım aynı acıları tekrar tekrar yaşatmasın inşallahh
haticenin adeti geldi, çok kaliteli yumurtası varmış, eşinde sorun yokmuş, tüpe başlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?