Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

evet ya ozur dilerim aysem gormedim tesekkur ederim
pasta harika gorunuyo ama bugun yapamicam galiba malzemelerim eksik
ellerine saglik vallaa salyalarim akti :)))

hemşom hoş geldin kırkınız çıkmış hayırlı olsun, kocaman kız oldu bahar

haticecim çok sevindim en kısa zamanda topiğimize bi müjdeli haber gelecek desene

hemsomm sagolasin canim nasilsin?
nasil gidiyo hamilelik bulanti kusma va rmi?

canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.senide tebrik ederim sağlılkla kucağına alırsın inş.bebişini.sana hayırlı bir evlat olur.bana gelince kan testi yaptırdım sonuç negatif.bir yıkım daha .zaten az öncede hasta oldum.neyse napalım...

merhabalar kizlarr.
ya niye durgunsunuz önceden bu saatlerde acinca sayfalar ucmus olurdu..
Gamzelikiz hersey yolundaymis sevindim senin adina ins en kisa zamanda alirsin kizini kucana.
IDILCAN kirkiniz hayirli olsun ,darisi basimiza.
sende degisiklik oldumu kirkin ciktiktan sonra piskolojik olarak ben simdi cok kötüyüm kirkin dolunca gecer diyolar....

canım benim çok sağol...
doğumdan sonra o derece kötü olmadım...yani bir değişiklik olmadı benim için.... dediğim gibi hastanede biraz ağladım o da emziremediğim içindi...sen de mi gökce gibi sendroma yakalandın? merak etme geçer canım....ama kırkından sonra mı geçer orasını bilemem...

kızlar bu arada doğumdan kaç ay sonra tekrar adet olunur?

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlaarr nbrsinizzzz

kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış

ooowww idilimm kırkınız hayırlı olsun inş...

o iş oldu demek acımadı mı kızzz :18::18::18:

mrb elmiii nasılsın napıosnnn geçenlerde msjlarını gördüm bunalmışsın galibaa sıkma canını geçer hjepsii bende ik zamanlarda iice bunalmıştım ama alıştımm artık şimdi daha iyisindir inş.

slm herkese
sanırım sorunlu bir hamilelik yaşıyorum ben yiyemiyorum içemiyorum sürekli mide bulantısı uykusuzluk yorgunluk bugünde kasıklarım olduğu yerde hafif hafif ağrı hissediyorum
hava çok soğuk ısınamıyorum bir türlü offf eve gidebilsem keşke izin alabilsem

kisiye göre emzirdigin icin hic olmayada bilirsin.

ewet hayatim ilk zamana göre daha iym.
ins dedigin gbi gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…