mehabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm hamilelik nasıl gidiyo maşallah bebeğin büyümüş.hangi ara 3.ye geçtin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
amin cnm inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin.bende bursaya gidip geliyorum oyüzden sormuştum cnm.
kolay gelsın hatcemm :))) güzel olur inşallahh
bu arada kırkınız hayırlı olsun dediydim görmedın sanırım canım :)
İşte burda tarif :)
Acemi Şef: Dikey Katlı Pasta..
bu da benımkı Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Dikey Katlı Pastam :) "Acemi Şef'ten"
hemşom hoş geldin kırkınız çıkmış hayırlı olsun, kocaman kız oldu bahar
haticecim çok sevindim en kısa zamanda topiğimize bi müjdeli haber gelecek desene
mehabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm hamilelik nasıl gidiyo maşallah bebeğin büyümüş.hangi ara 3.ye geçtin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
mikifarem taniyamadim seni ?
sen ne için gidiyosun bursaya..ben acıbademe gidiyorum..
mikifarem taniyamadim seni ?
slm öncelikle inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum.bendede kist vardı 3-4 günlük gecikmeler yapıyordu.hastaneye gittiğinde tahlil verseydin keşke.bence idrar tahlili yada kan tahlili yaptırlamısın.rahim filmi çektirdiğinde kist ortaya çıkmadmı?ayrıca ben kistimi laparoskopiyle aldırdım şuanyeni hamileyim doktora gittiğimde yeniden kist oluştuğunu öğrendim ama doktorum bu iyi bişey kist küçük ve kist bebeğin tutunmasını sağlayan sıvıyı oluşturuyor gibi bişeyler dedi yani her yeni hamilede görülür çoğunda dedi..seninde öyle olabilir hemen tast yapmalısın
merhabalar kizlarr.
ya niye durgunsunuz önceden bu saatlerde acinca sayfalar ucmus olurdu..
Gamzelikiz hersey yolundaymis sevindim senin adina ins en kisa zamanda alirsin kizini kucana.
IDILCAN kirkiniz hayirli olsun ,darisi basimiza.
sende degisiklik oldumu kirkin ciktiktan sonra piskolojik olarak ben simdi cok kötüyüm kirkin dolunca gecer diyolar....
kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
slm kızlaarr nbrsinizzzz
ooowww idilimm kırkınız hayırlı olsun inş...
o iş oldu demek acımadı mı kızzz :18::18::18:
merhabalar kizlarr.
ya niye durgunsunuz önceden bu saatlerde acinca sayfalar ucmus olurdu..
Gamzelikiz hersey yolundaymis sevindim senin adina ins en kisa zamanda alirsin kizini kucana.
IDILCAN kirkiniz hayirli olsun ,darisi basimiza.
sende degisiklik oldumu kirkin ciktiktan sonra piskolojik olarak ben simdi cok kötüyüm kirkin dolunca gecer diyolar....
slm kızlaarr nbrsinizzzz
ooowww idilimm kırkınız hayırlı olsun inş...
o iş oldu demek acımadı mı kızzz :18::18::18:
canım benim çok sağol...
doğumdan sonra o derece kötü olmadım...yani bir değişiklik olmadı benim için.... dediğim gibi hastanede biraz ağladım o da emziremediğim içindi...sen de mi gökce gibi sendroma yakalandın? merak etme geçer canım....ama kırkından sonra mı geçer orasını bilemem...
ewet yaa bunalimdayim.ins,gecer.
kızlar bu arada doğumdan kaç ay sonra tekrar adet olunur?
mrb elmiii nasılsın napıosnnn geçenlerde msjlarını gördüm bunalmışsın galibaa sıkma canını geçer hjepsii bende ik zamanlarda iice bunalmıştım ama alıştımm artık şimdi daha iyisindir inş.
kisiye göre emzirdigin icin hic olmayada bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?