günaydınlar ne oldu topiğimize :26::26::26::26::26::26: neden kimse gelmiyo
bu topiğin hali ne böyleee
bilmem :26::26::26::26::26::26:
canımm çok sevindim allahım inşallahhh bundan sonrasınıda sag salim hayırlısını verirde biran önce senin hemiş haberini hatta dogum haberini alırımneyse gelelim bizeeee...
Bugün dr. Gittim kızlar rahime sıvı vericekti.:18:.rahme sıvıyı verdi biraz canım yandı ama rahim filmindeki gibi değildi..dediki cok temiz bir rahmin var duvarları cok güzel tüp bebeğe engel bişey yok dedi..
Speklüm denilen şeyden taktı anamm nasıl acıdıı içimi temizledi batikonlaa filann..diyoki içerde cok güzel birinci kalitede yumoş var isterseniz bu ay bir kez daha şansınızı deneyin.:87:.bende dedimki artı işi şansa bırakmak istemiyoruz dedi siz bilirisiniz..
Bu arada koçişin spermişkolarda süper hiç anormal bir durum yokk herşeyi normalmişş.
Koçişteki sevinci bir görsenizzz nasıl mutlu oldu..
Allah izin verirse şubatta adetimin ikinci günü gidiyoruz iğneleri vericek ve iğnelerimize başlıcaz..
Maliyete gelince::18:
Tüp bebek.. 4250 tl
iğneler..1050 tl..normalde 1500 ama 1050,den üstünü hastane karşılıyomuş..
Pgd yöntemide..2200 tl
toplamda 7500 tl kızlarr..ama ne yapalım sağlıklı gelecekse kuzum razıyım..
Ne olur benim için cok dua edin bunca emeğim karşılıksız kalmasın..rabbim ettiğim dualrı kabul etsinn inş. Yüzümüz gülsün..
Dr. Dedimki ne kadar şansımız var %50 şans verdi normalde %20 veririz dedi ama enin dez avantajın cok fazla daha önce hamile kalmışsın eşinin spermlerde sorun yok senin yumoşlar iyi genetikte bir sorun yok yani bu şekilde şannız daha yüksek dedi..
Ayy inş. Allahım rabbimmm yar ve yardımcımız olsun ne diyelim..
yeliizz kız nerdesın sennn
eminönünde balık ekmek yeme planları yapıyorArkasından da bi çay,yanına bi cigara bi de tavla..ohhhh
canım hakkında en hayırlı olan neyse o olsun..zaten 6. Kez kullandığın zaman başkada kullanılmıyor..
Inş. Rabbim bu denemende nasip etsinn 6. Gerek bilem kalmasınn..
oooooooooooooo idilimm maşallahın..kırk cıktı hemen ekşına atlamışın bakıyomda..
canımmm allahmı söyletti ney kızın demişsinn..inş. Rabbim sağlıklı nasi etsinde kız erkek hiç fark etmezz ama kız olursa koçişimin daha cok hoşuna gider..ama hepsi bizim evladımız erkekte olsa cok mutlu oluruz..
oyyy yerim ben kızınııı bu ne süs böyle şimdiden maşallahınız var.
Allahım nazarlardan korusun canım maşallahhh cok tatlı..
aaaa evet bugün yeliz hiç yoktu nerdeydin kızz hesap ver hemen..
adet mı dedım ben yahuuu
pardon kanama yazacaktımmmmm evet kımısı 40 çıktıktan snra geçer dıo kımısı 40ında geçer dıooo hayırlısı yaaa
mert kağan kucağa alıştı sankı yaaa
gunduzlerı kucakta ayakta uyuyoooo yatağına koyunca basıyoo zılgıtııııı :26:
gece yatağında uyuyoo ama değişir mı bılemem napcam benn
oooooooooooooo idilimm maşallahın..kırk cıktı hemen ekşına atlamışın bakıyomda..
oyyy yerim ben kızınııı bu ne süs böyle şimdiden maşallahınız var.
allahım nazarlardan korusun canım maşallahhh cok tatlı..
OYYYYYYYYY NE TATLI BU YAA MAŞALLAHH İDİLCİM 40 INIZDA ÇIKMIŞ MAŞALLAH SİZEEE
eminönünde balık ekmek yeme planları yapıyorArkasından da bi çay,yanına bi cigara bi de tavla..ohhhh
aaa kızlarrr geçiş dönemi diyelimm
canımmsınız yaaaaa neyseki bi kaç kişi farketti olmadıgımıı
Kızlar bu iki gündür çok yogundum bennnDolanıp durdum vallaaa
Ama akşam çigdoşumun anlattıklarını uygulamaya geçiricemm yaaaa bi takılıyım hatta balıgın yanında iki dublede rakı süper olurrr
kızlarrr ben geldim...sürekli giriorum ama yazacak mecalim yok...
şimdi bişiler yedimde azcık gücüm var bi yaziiiiim çıkayım ortaya dedim.
cumartesi gidicem doktora, bakalım ne durumdayız...bu çocuk beni mahvediyorrrrrr vallahiiii
Gokceeee kotu aliskanliklari hemen hemennn birakk :)
ben elimden geldigi kadar kucagima almiyorum, yani sevmek için tabikii kucagima aliyorum ama uyku zamani gelince kucagima almiyorum, yatagimda yatirmiyorumm genelde salonda uyuyo sesli bir ortamda... ilerde sessizlik aramasin diye... ve masallah yani davul calsak uyanmaz kizim :))
bence hemen bu aliskanliklari birak..mertisko kucaga alismis olamaz, ama ilerde alisacak sen simdiden onlemini al bence...
agliyorsa mutlaka bir nedeni vardir, gaz filandir belki? bacaklarini kendine dogru cekiyor mu?
evet hatçem napalimmmben insan degilmiyimmmmmm
nasilsin yelizim
balık ekmeke okey tavlaya okeyy cigaraya bööööö
bencede öle dielimm :)
sende yapma nütfen şekercim bırısılerı fraketmıs fln ne o ööle :d
aaa kuzum şaka yaw şakaaa
Gokceeee kotu aliskanliklari hemen hemennn birakk :)
ben elimden geldigi kadar kucagima almiyorum, yani sevmek için tabikii kucagima aliyorum ama uyku zamani gelince kucagima almiyorum, yatagimda yatirmiyorumm genelde salonda uyuyo sesli bir ortamda... ilerde sessizlik aramasin diye... ve masallah yani davul calsak uyanmaz kizim :))
bence hemen bu aliskanliklari birak..mertisko kucaga alismis olamaz, ama ilerde alisacak sen simdiden onlemini al bence...
agliyorsa mutlaka bir nedeni vardir, gaz filandir belki? bacaklarini kendine dogru cekiyor mu?
evet hatçem napalimmmben insan degilmiyimmmmmm
nasilsin yelizim
idilişkommmmm yapacak bşey yokkı kuzummm nasıl ağlıyorrr bılıyır musunn erkek çocuğu da çok ağlatmazlarrr allah korusun bşey olur derlerrr (bunlar kayınpederımın kayınvalıdemın laflarıı ) ee ınanıyo ınsann bır de içim kıyılıyorr ağlamasına dayanamıyorum yaaaa
gazı varrr evet çıkarmaya çalışıyoruzz ama bazen çıkıyo bazen çıkmıyoooo allahım nolurrrrrrr kurtrrrr oğlumuuuu
şimdı uyuyooo bı ahh mahh dıyoo ama uyuyooo allahıma bınlerce şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarrrrnasılsınız bakem
günaydın kızlayyy seliz yıldız nasılsınız bakalım bebişler nasıl
günaydın canım ben kendi adıma iyi gidiyo şimdilik
defne joy foster ölmüşhayat doluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?