Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canımm çok sevindim allahım inşallahhh bundan sonrasınıda sag salim hayırlısını verirde biran önce senin hemiş haberini hatta dogum haberini alırım

yeliizz kız nerdesın sennn

eminönünde balık ekmek yeme planları yapıyor Arkasından da bi çay,yanına bi cigara bi de tavla..ohhhh

canımmsınız yaaaaa neyseki bi kaç kişi farketti olmadıgımıı
Kızlar bu iki gündür çok yogundum bennn Dolanıp durdum vallaaa
Ama akşam çigdoşumun anlattıklarını uygulamaya geçiricemm yaaaa bi takılıyım hatta balıgın yanında iki dublede rakı süper olurrr

kızlarrr ben geldim...sürekli giriorum ama yazacak mecalim yok...
şimdi bişiler yedimde azcık gücüm var bi yaziiiiim çıkayım ortaya dedim.
cumartesi gidicem doktora, bakalım ne durumdayız...bu çocuk beni mahvediyorrrrrr vallahiiii

Gokceeee kotu aliskanliklari hemen hemennn birakk :)
ben elimden geldigi kadar kucagima almiyorum, yani sevmek için tabikii kucagima aliyorum ama uyku zamani gelince kucagima almiyorum, yatagimda yatirmiyorumm genelde salonda uyuyo sesli bir ortamda... ilerde sessizlik aramasin diye... ve masallah yani davul calsak uyanmaz kizim :))

bence hemen bu aliskanliklari birak..mertisko kucaga alismis olamaz, ama ilerde alisacak sen simdiden onlemini al bence...
agliyorsa mutlaka bir nedeni vardir, gaz filandir belki? bacaklarini kendine dogru cekiyor mu?

evet hatçem napalimmm ben insan degilmiyimmmmmm

OYYYYYYYYY NE TATLI BU YAA MAŞALLAHH İDİLCİM 40 INIZDA ÇIKMIŞ MAŞALLAH SİZEEE

nasilsin yelizim

eminönünde balık ekmek yeme planları yapıyor Arkasından da bi çay,yanına bi cigara bi de tavla..ohhhh

balık ekmeke okey tavlaya okeyy cigaraya bööööö

aaa kızlarrr geçiş dönemi diyelimm

bencede öle dielimm :)

sende yapma nütfen şekercim bırısılerı fraketmıs fln ne o ööle :d

hoşgeldin canım..ee mahvedicek tabi anneesii en aç oldugu zaman küçük vampirin büyümeye çalışıyo

iyiyim bi tanemmmm nasıl oluyum iş ev arası mekik vaziyetindeyim valla ama bugün aşıcam kendimi sen nasılsınn bahar kuzumuz nasıl gerçi pek bi keyfş yerindedir tabi ye iç yat s..ç maşallahhh bızdıga yaaa

idilişkommmmm yapacak bşey yokkı kuzummm nasıl ağlıyorrr bılıyır musunn erkek çocuğu da çok ağlatmazlarrr allah korusun bşey olur derlerrr (bunlar kayınpederımın kayınvalıdemın laflarıı ) ee ınanıyo ınsann bır de içim kıyılıyorr ağlamasına dayanamıyorum yaaaa

gazı varrr evet çıkarmaya çalışıyoruzz ama bazen çıkıyo bazen çıkmıyoooo allahım nolurrrrrrr kurtrrrr oğlumuuuu

şimdı uyuyooo bı ahh mahh dıyoo ama uyuyooo allahıma bınlerce şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tinkerden biliyorumm onunda oğluşunu gazı oluyodu hatta tv,dede duymuştum sac kurutma makinasını düşük dereceke karnına tutuyoduu uzaktan ve kurutma makinasının sesi anne karnında duyduğu seslere benzediği sakinleştiriyomuşta aklında bulunsun dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…