Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hatcemmm çoooook sevindim dün girememiştim topiğee aklımada geldin valla bu kızz naptı die çok ama çok sevindim canım benim hadi bakalım sıra sende kupa verme zamanımız geldii sana şubatt ayında seni görmek istiyoruz sahalarda... tşk ederim smartcımmm çok sevindim kızz seni görünce çok öpüyorum seniii
canımmm zaman ne çabuk geçiyor bak 40ıda çıktı maşallah kızına
sakın üzülme bende 13 ay boyunca çok üzüldüm ama bak şuan bebeğim benimle inşallah darısı başına inşallahhhh morelini yüksek tut
kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
wwwwaaaaaaawwwwwwwwsüpersin idilim bak işte normal doğumun faydaları saymakla bitmio

kızlarrr kızıma bakın
ayy bu kızz sana çok benziyor idilimmmm

günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik
canım şuan çok iyi gidiyor valla kasıklarımda ağrılar var ve göğüslerimde şişkinlik var ama yinede turp gibiyimsen nasılsın canımcım
günaydın kızlayyy seliz yıldız nasılsınız bakalım bebişler nasıl
canımmmm iyiyim sen nasılsın?bebişlermii ayyy Allahmı söyletti bebiş de kızz
günaydın canım ben kendi adıma iyi gidiyo şimdilik
defne joy foster ölmüş hayat doluydu

ayyyy ölmüşmüüüü inanmıyorum yaaaaküçücük bebeği vardı onun

[ aman iyi ol canım bendede bulantı azaldı çok şükür ama gögüslerim hiç biyere sığmıyor patlicak
evet canım ya bebeği de varmış zaten pazar güü bebk hasta diyodu

canımmm cok sağol hayatımmm..inş. mart ayında ilk kupayı ben alıcamm allahım nasip ederse..
bende seni merak ettim dün hiç gelmeyince..
ee nasılsın bakalılım taza annecik hamişlik nasıl gidiyo..

ayyyy ölmüşmüüüü inanmıyorum yaaaaküçücük bebeği vardı onun

bende şimdi yıldız söyleyince merak ettim ve baktım arkadaşının evinde ölü buşunmuş ama sebebi belli değilmiş araştırma yapılıyomuş..

[aman iyi ol canım bendede bulantı azaldı çok şükür ama gögüslerim hiç biyere sığmıyor patlicak
evet canım ya bebeği de varmış zaten pazar güü bebk hasta diyodu
yazık yaa.Allah rahmet eylesin...
iyiyim tatlım valla daha bişey anlayamadım göğüslerimde bir büyüme varr doldu sankii bide kassıklarım çok batıyor,ağrıyor...hadi bakalım mart ayında bekliyoruz bir bebiş daha topiğimize

kız ben bebişler derken yıldız ile seni kasttettim.
belki Allah sana söyletti kız bebişler mi istiyon yoksam.

günaydın haticecim naber.

günadın canım

iyiyim tatlım valla daha bişey anlayamadım göğüslerimde bir büyüme varr doldu sankii bide kassıklarım çok batıyor,ağrıyor...hadi bakalım mart ayında bekliyoruz bir bebiş daha topiğimize

ee daha cok yeni annesi dur bakalım 6. haftadan sonra bulantılar başlarsa belli eder kendini minnak..
inşallahh canımmm cok dua edin benim için oldumu hamişlerin duası kabul olur..:26:
ilk denememizde sağlıklı tutunsun bebişim..

Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır verisn biz bu kadar etkilendikte

inşallah ilk denemede tutar canım çünkü maddi manevi çok emek verecen

kız ben bebişler derken yıldız ile seni kasttettim.
belki Allah sana söyletti kız bebişler mi istiyon yoksam.

günaydın haticecim naber.
canımmm hayırlısı ama bebiş istiyorum tek tek doğurmak istiyorum ama hayırlısı tabiiii
canım benimmm inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve doğurursun tabikide dua ediyorum herzaman...ama sen aklımdan hep hep geçiyorsunnn herzaman duacınım canım inşallahh güzel haberlerle mutlu edersin bizleri

kızlarr artık bu tickerimi kaldırmanın zamanı geldii...
bakıpta olumsuz düşünmemek adına yeni adet tickeri yapim kendime değilmi..
artık daha umutlu ve heyecanlı olmam için..

inşallah ilk denemede tutar canım çünkü maddi manevi çok emek verecen
inşallahh canımmmm...herşeyi gectim doğuya gidicez orda tadavimi yaptıramam..bu şekilde bir dr bulamam kendime..inş. rabbim bu defa sağlıklı nasip etsin..

allah razı olsun balımm biliyorum tabiki duacım olduğu bunuda hissediyorumm cok sağol hayatım..
inş. dularımızı kabul eder..

Günaydın milleett :)

kesınlıkle canımm :))

ayşeeeee kızzzzzzzzzz ordamısın????????????
gelip slm vermion bize

canım maıllerıem bakıodm geldım ıste günayydınn :)) yeliz gene yok demi

evet canım çok doğru söylüyorsun olumlu düşün ki olumlu olsun.valla kendimden biliyorum YAPTIM OLACAK DEDİM ve oldu çok şükür...pozitif düşününce herşey daha olumlu oluyor buna eminim artık seninde ilk denemende tutacak ve bebeğin seninle kalacakk göreceksin.haydii bakalımmm değiştirrr tickerini..unutma;yaptım olacak......
Günaydın milleett :)

kesınlıkle canımm :))

canım maıllerıem bakıodm geldım ıste günayydınn :)) yeliz gene yok demi

hoşgeldin balımmmmm.yeliz yok valla görmedim ben dur msj atayım şu kıza....

Bakıpta olumsuz düşünmemek adına yeni adet tickeri yapim kendime değilmi..
Artık daha umutlu ve heyecanlı olmam için..
evet canım kaldırman daha iyi olur
inşallahh canımmmm...herşeyi gectim doğuya gidicez orda tadavimi yaptıramam..bu şekilde bir dr bulamam kendime..inş. Rabbim bu defa sağlıklı nasip etsin..
inşallah canım yapacaksınız olcak
yaptın oldu diyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…