hatcemmm çoooook sevindim dün girememiştim topiğee aklımada geldin valla bu kızz naptı die çok ama çok sevindim canım benim hadi bakalım sıra sende kupa verme zamanımız geldii sana şubatt ayında seni görmek istiyoruz sahalarda...neyse gelelim bizeeee...
bugün dr. gittim kızlar rahime sıvı vericekti.:18:.rahme sıvıyı verdi biraz canım yandı ama rahim filmindeki gibi değildi..dediki cok temiz bir rahmin var duvarları cok güzel tüp bebeğe engel bişey yok dedi..
speklüm denilen şeyden taktı anamm nasıl acıdıı içimi temizledi batikonlaa filann..diyoki içerde cok güzel birinci kalitede yumoş var isterseniz bu ay bir kez daha şansınızı deneyin.:87:.bende dedimki artı işi şansa bırakmak istemiyoruz dedi siz bilirisiniz..
bu arada koçişin spermişkolarda süper hiç anormal bir durum yokk herşeyi normalmişş.
koçişteki sevinci bir görsenizzz nasıl mutlu oldu..
allah izin verirse şubatta adetimin ikinci günü gidiyoruz iğneleri vericek ve iğnelerimize başlıcaz..
maliyete gelince::18:
tüp bebek.. 4250 tl
iğneler..1050 tl..normalde 1500 ama 1050,den üstünü hastane karşılıyomuş..
pgd yöntemide..2200 tl
toplamda 7500 tl kızlarr..ama ne yapalım sağlıklı gelecekse kuzum razıyım..
ne olur benim için cok dua edin bunca emeğim karşılıksız kalmasın..rabbim ettiğim dualrı kabul etsinn inş. yüzümüz gülsün..
dr. dedimki ne kadar şansımız var %50 şans verdi normalde %20 veririz dedi ama enin dez avantajın cok fazla daha önce hamile kalmışsın eşinin spermlerde sorun yok senin yumoşlar iyi genetikte bir sorun yok yani bu şekilde şannız daha yüksek dedi..
ayy inş. allahım rabbimmm yar ve yardımcımız olsun ne diyelim..
tşk ederim smartcımmm çok sevindim kızz seni görünce çok öpüyorum seniiiYaaa...Tek mi kaldıOlsun Allah ona sağlık versin;kıyamam ben ona;çoks eviyorum ben onu...
Evet Karasuyu biliyorum ya çok üzüldüm
Seliz'in de hamile olabileceğine dair testini okumuştum sonra giremedim SELİZ'cim ÇOOKKK tebrike derims eni canım :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Onun dışında kaçırdığım bişey var mı?
canımmm zaman ne çabuk geçiyor bak 40ıda çıktı maşallah kızınaGünaydın kızlar!
naslsınız? hatçem herşey yolundaymış çok sevindim...inşallah bu sefer her şey çok güzel olacak hatçemm dualarım hep seninle hayatım....
karagül doğum yapmış...off yine mi sezeryan :)))) korkaklar siziiişaka şaka karagülü tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıklı büyütsün........
bizim de dün kırkımız çıktı :86:
sakın üzülme bende 13 ay boyunca çok üzüldüm ama bak şuan bebeğim benimle inşallah darısı başına inşallahhhh morelini yüksek tutcanım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.senide tebrik ederim sağlılkla kucağına alırsın inş.bebişini.sana hayırlı bir evlat olur.bana gelince kan testi yaptırdım sonuç negatif.bir yıkım daha.zaten az öncede hasta oldum.neyse napalım...
wwwwaaaaaaawwwwwwwwkızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
ayy bu kızz sana çok benziyor idilimmmm
canım şuan çok iyi gidiyor valla kasıklarımda ağrılar var ve göğüslerimde şişkinlik var ama yinede turp gibiyimgünaydın canımnasıl gidiyor hamilelik
canımmmm iyiyim sen nasılsın?bebişlermii ayyy Allahmı söyletti bebiş de kızzgünaydın kızlayyy seliz yıldız nasılsınız bakalım bebişler nasıl
günaydın canım ben kendi adıma iyi gidiyo şimdilik
defne joy foster ölmüşhayat doluydu
aman iyi ol canım bendede bulantı azaldı çok şükür ama gögüslerim hiç biyere sığmıyor patlicakcanım şuan çok iyi gidiyor valla kasıklarımda ağrılar var ve göğüslerimde şişkinlik var ama yinede turp gibiyimsen nasılsın canımcım
canımmmm iyiyim sen nasılsın?bebişlermii ayyy allahmı söyletti bebiş de kızz
ayyyy ölmüşmüüüü inanmıyorum yaaaaküçücük bebeği vardı onun
canımmm cok sağol hayatımmm..inş. mart ayında ilk kupayı ben alıcamm allahım nasip ederse..hatcemmm çoooook sevindim dün girememiştim topiğee aklımada geldin valla bu kızz naptı die çok ama çok sevindim canım benim hadi bakalım sıra sende kupa verme zamanımız geldii sana şubatt ayında seni görmek istiyoruz sahalarda...
ayyyy ölmüşmüüüü inanmıyorum yaaaaküçücük bebeği vardı onun
[sıze="3"]günaydın kızlarrrrrrrrrrr ben geldimmm:92::92: [/sıze]
yazık yaa.Allah rahmet eylesin...[aman iyi ol canım bendede bulantı azaldı çok şükür ama gögüslerim hiç biyere sığmıyor patlicak
evet canım ya bebeği de varmış zaten pazar güü bebk hasta diyodu
canımmm cok sağol hayatımmm..inş. mart ayında ilk kupayı ben alıcamm allahım nasip ederse..
bende seni merak ettim dün hiç gelmeyince..
ee nasılsın bakalılım taza annecik hamişlik nasıl gidiyo..
bende şimdi yıldız söyleyince merak ettim ve baktım arkadaşının evinde ölü buşunmuş ama sebebi belli değilmiş araştırma yapılıyomuş..
günadın canım
iyiyim tatlım valla daha bişey anlayamadım göğüslerimde bir büyüme varr doldu sankii bide kassıklarım çok batıyor,ağrıyor...hadi bakalım mart ayında bekliyoruz bir bebiş daha topiğimize
yazık yaa.Allah rahmet eylesin...
iyiyim tatlım valla daha bişey anlayamadım göğüslerimde bir büyüme varr doldu sankii bide kassıklarım çok batıyor,ağrıyor...hadi bakalım mart ayında bekliyoruz bir bebiş daha topiğimize
ee daha cok yeni annesi dur bakalım 6. haftadan sonra bulantılar başlarsa belli eder kendini minnak..
inşallahh canımmm cok dua edin benim için oldumu hamişlerin duası kabul olur..:26:
ilk denememizde sağlıklı tutunsun bebişim..
canımmm hayırlısı ama bebiş istiyorum tek tek doğurmak istiyorum ama hayırlısı tabiiiikız ben bebişler derken yıldız ile seni kasttettim.
belki Allah sana söyletti kız bebişler mi istiyon yoksam.
günaydın haticecim naber.
ee daha cok yeni annesi dur bakalım 6. haftadan sonra bulantılar başlarsa belli eder kendini minnak..
inşallahh canımmm cok dua edin benim için oldumu hamişlerin duası kabul olur..:26:
ilk denememizde sağlıklı tutunsun bebişim..
günaydın haticecim naber.
inşallahh canımmmm...herşeyi gectim doğuya gidicez orda tadavimi yaptıramam..bu şekilde bir dr bulamam kendime..inş. rabbim bu defa sağlıklı nasip etsin..inşallah ilk denemede tutar canım çünkü maddi manevi çok emek verecen
canım benimmm inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve doğurursun tabikide dua ediyorum herzaman...ama sen aklımdan hep hep geçiyorsunnn herzaman duacınım canım inşallahh güzel haberlerle mutlu edersin bizleri
kızlarr artık bu tickerimi kaldırmanın zamanı geldii...
bakıpta olumsuz düşünmemek adına yeni adet tickeri yapim kendime değilmi..
artık daha umutlu ve heyecanlı olmam için..
ayşeeeee kızzzzzzzzzz ordamısın????????????
gelip slm vermion bize
evet canım çok doğru söylüyorsun olumlu düşün ki olumlu olsun.valla kendimden biliyorum YAPTIM OLACAK DEDİMkızlarr artık bu tickerimi kaldırmanın zamanı geldii...
bakıpta olumsuz düşünmemek adına yeni adet tickeri yapim kendime değilmi..
artık daha umutlu ve heyecanlı olmam için..
Günaydın milleett :)
kesınlıkle canımm :))
canım maıllerıem bakıodm geldım ıste günayydınn :)) yeliz gene yok demi
evet canım kaldırman daha iyi olurkızlarr artık bu tickerimi kaldırmanın zamanı geldii...
Bakıpta olumsuz düşünmemek adına yeni adet tickeri yapim kendime değilmi..
Artık daha umutlu ve heyecanlı olmam için..
inşallah canım yapacaksınız olcakinşallahh canımmmm...herşeyi gectim doğuya gidicez orda tadavimi yaptıramam..bu şekilde bir dr bulamam kendime..inş. Rabbim bu defa sağlıklı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?