Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mehabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşecim tarif çok güzel yazdım

:)))

kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: Doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış

affelim size

canım kırkın dolmadan az bi süre önce regl olman lazım ama olmayadabilrisin
emzirdiğin için prolaktının yuksek olabılır bu da reglını gecıktırır

veya emzirdiğin sürece hiç reglde görmeyebilirsinn
bünyeye göre değişiyor...doğum sonrası kontrollerinde doktorun
bişey demedıyse hersey yolundadır canım :)

doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim...bir kaç hafta sonra randevu almam lazım yaa iyiki hatırlattın :)) sağol varol ayşem

SENİ SENİ SENİEEEEE KIRKINDA ÇIKTI ARTIK KİM TUTAR DİMİ
16:
OYOYYOYOYOY YERİM SENİ BAHARRRRRRRRR

eee hemşom tabii ki kim tutar beniiiii :))) 9 aydır doğru dürüsttt şey yapmadıkk acısını çıkaralım dimi...ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyoo valla çocuk uyanacak mı korkusuu var sürekli :)))

MAŞALLAHH :) SÜSLÜ BÖCEEK

rica ederim canım :)

hadi sana iyi uykular

hakettin tabi canım tadını çıkarmana bak tek derdin bebiş uyanacak olsun ağrın sızın olasında

kızlar kızım uyumuşken ben de azcık kestireyimmm kendinize iyi bakın öpüyorummmmmmmmmmm :79: :79:
güle güle tatlı hemşom

herhalde öyle bilmiyorum cuma doktora gidicez bakalım işte ama çok zorlanıyorum
napalım canım zorlansakta katlanacaz

Neden bu kadar form sessiz ne eksik tuz mu eksik bibermi tamam yavyum gelmiyo artık ama zaten gündüz işleri dolayısıyla pek katılamazdı
tinkerinde küçük bebeği vardı oda aşırı katılamazdı.
Yani gelmeyenleer yüzünden olmasa gerek,
bakıyorum en yüksek görüntüleme bizim topiğimize ait ama nedense şu sıra bi sessizlik var
girip çıkıp üzülüyorum önceden sayfalara yetişemiyodum şimdi

canm benm yenı gordum ınan bakınıorum ama bakan kör modunda yanı düşünnnn...bu ılacı netten de okudum ama bılıosun eşim de dr ve eşimın çocuk dr arkadaşı onermedı açıkcasıı ..ınş.çok uzun surmez bu gaz olayııı ben dayanamıorummm bebeğime olee ağlayıncaaa pıtırcığım benm yaaaa

şimdı de poposu kızrmışş pişik olmuşş canımıniçi yaaa
nıvea pişik kremı kullanıoruzz bakalımmmm sureklı de değiştiriyorummm altını ama hayırlısııı

canmmm benm nasılsınn
gırmıyorsun artıkkkk göremıorum senııı
evet akşamları ozellıkle çok kötu oluyorummmm
pasıflora denılen şurubu kullanıorummm allahım kurtarsın bu sıkıntıdan benı ve tum bole sıkıntı çekenlerıııı

sen nasılsın nerelerdesınnnnnnn

kızlarr bşey sorcammm
ben amelıyattan berı hala adet oluyorum kanamam var yanıı yoğun olmasa da var yanıı
ne zaaman gececek acabaa :26:

kızlarr bşey sorcammm
ben amelıyattan berı hala adet oluyorum kanamam var yanıı yoğun olmasa da var yanıı
ne zaaman gececek acabaa :26:

gökcecimm senin kanaman adet değill doğum sonrası kanama rahimin temizleniyo ilk 1 hafta yoğun olur sonra leke leke devam eder 40 ın bitene kdr sürer az da olsa ama adet deilll

hakettin tabi canım tadını çıkarmana bak tek derdin bebiş uyanacak olsun ağrın sızın olasında

güle güle tatlı hemşom

napalım canım zorlansakta katlanacaz

evet yapıcak bişey yok bebeğimiz için değer

evet çok sessiz gerçi ben çok bakamıyorum işimin yoğunluğundan dolayı ama rada sırada giriyordum

gökcecimm senin kanaman adet değill doğum sonrası kanama rahimin temizleniyo ilk 1 hafta yoğun olur sonra leke leke devam eder 40 ın bitene kdr sürer az da olsa ama adet deilll

adet mı dedım ben yahuuu
pardon kanama yazacaktımmmmm evet kımısı 40 çıktıktan snra geçer dıo kımısı 40ında geçer dıooo hayırlısı yaaa

mert kağan kucağa alıştı sankı yaaa
gunduzlerı kucakta ayakta uyuyoooo yatağına koyunca basıyoo zılgıtııııı :26:
gece yatağında uyuyoo ama değişir mı bılemem napcam benn

bebekler 3 aynıa kdr kucağa alışmazlarmışş kucağa almak gerekir bebeği senin sıcaklığını kokunu alsın diye gündüzde demekki bebeğinin bi rahatsızlığı oluyo senşn yanında rahat edio kucağında yatağına koyuncada uyanıyo onun için geçer hepsi merak etme

bende doktor kontrolünde klomen kullanıyorum cnm bu 5.kullanışım.bakalım hayırlısı artık,inşallah en kısa zamanda hamiş kalırım.çok sıkıldım yaa:85:
canım hakkında en hayırlı olan neyse o olsun..zaten 6. kez kullandığın zaman başkada kullanılmıyor..
inş. rabbim bu denemende nasip etsinn 6. gerek bilem kalmasınn..

kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
oooooooooooooo idilimm maşallahın..kırk cıktı hemen ekşına atlamışın bakıyomda..
canımmm allahmı söyletti ney kızın demişsinn..inş. rabbim sağlıklı nasi etsinde kız erkek hiç fark etmezz ama kız olursa koçişimin daha cok hoşuna gider..ama hepsi bizim evladımız erkekte olsa cok mutlu oluruz..

kızlarrr kızıma bakın
oyyy yerim ben kızınııı bu ne süs böyle şimdiden maşallahınız var.
allahım nazarlardan korusun canım maşallahhh cok tatlı..

Yeliizz kız nerdesın sennn

aaaa evet bugün yeliz hiç yoktu nerdeydin kızz hesap ver hemen..

selam kızlar bu arada ;:))

haticem canım çok sevindim görüşmenin güzel geçmesine..çok yakında bi kuzu daha gelicek inşallah topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…