mehabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşecim tarif çok güzel yazdım
kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: Doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
canım benim çok sağol...
Doğumdan sonra o derece kötü olmadım...yani bir değişiklik olmadı benim için.... Dediğim gibi hastanede biraz ağladım o da emziremediğim içindi...sen de mi gökce gibi sendroma yakalandın? Merak etme geçer canım....ama kırkından sonra mı geçer orasını bilemem...
Kızlar bu arada doğumdan kaç ay sonra tekrar adet olunur?
İYİ GİDİYO CANIM SAOL GÜNLER GEÇİYO İŞDEmehabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm hamilelik nasıl gidiyo maşallah bebeğin büyümüş.hangi ara 3.ye geçtin.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
SENDE NE VAR NE YOK
evet ya ozur dilerim aysem gormedimtesekkur ederim
pasta harika gorunuyo ama bugun yapamicam galiba malzemelerim eksik
ellerine saglik vallaa salyalarim akti :)))
hemsomm sagolasin canim nasilsin?
nasil gidiyo hamilelik bulanti kusma va rmi?
İYİYİM BİTANEM YOK ÇOK ŞÜKÜR İYİYM ARADA BULANTI OLUYO AMA KUSMUYORUM ÇOK ŞÜKÜR, ANNEME ÇEKMİŞİM ODA ÖLEYMİŞ
mikifarem taniyamadim seni ?
SENİ SENİ SENİkızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmışEEEEE KIRKINDA ÇIKTI ARTIK KİM TUTAR DİMİ
AY CANIM FAZlA KAFAYA TAKMA İSTERSEN TAKTIKÇA DAHA DA ARTAR HELEDE YORGUNLUKslm herkese
sanırım sorunlu bir hamilelik yaşıyorum ben yiyemiyorum içemiyorum sürekli mide bulantısı uykusuzluk yorgunluk bugünde kasıklarım olduğu yerde hafif hafif ağrı hissediyorum
hava çok soğuk ısınamıyorum bir türlü offf eve gidebilsem keşke izin alabilsem
OYOYYOYOYOY YERİM SENİ BAHARRRRRRRRR
maşallahh :) süslü böceek
:)))
affelim size
canım kırkın dolmadan az bi süre önce regl olman lazım ama olmayadabilrisin
emzirdiğin için prolaktının yuksek olabılır bu da reglını gecıktırır
veya emzirdiğin sürece hiç reglde görmeyebilirsinn
bünyeye göre değişiyor...doğum sonrası kontrollerinde doktorun
bişey demedıyse hersey yolundadır canım :)
SENİ SENİ SENİEEEEE KIRKINDA ÇIKTI ARTIK KİM TUTAR DİMİ
16:
OYOYYOYOYOY YERİM SENİ BAHARRRRRRRRR
MAŞALLAHH :) SÜSLÜ BÖCEEK
doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim...bir kaç hafta sonra randevu almam lazım yaa iyiki hatırlattın :)) sağol varol ayşem
eee hemşom tabii ki kim tutar beniiiii :))) 9 aydır doğru dürüsttt şey yapmadıkk acısını çıkaralım dimi...ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyoo valla çocuk uyanacak mı korkusuu var sürekli :)))
AY CANIM FAZlA KAFAYA TAKMA İSTERSEN TAKTIKÇA DAHA DA ARTAR HELEDE YORGUNLUK [/QUOTE .!.:herhalde öyle bilmiyorum cuma doktora gidicez bakalım işte ama çok zorlanıyorum
hakettin tabi canım tadını çıkarmana bak tek derdin bebiş uyanacak olsun ağrın sızın olasındadoğumdan sonra hiç kontrole gitmedim...bir kaç hafta sonra randevu almam lazım yaa iyiki hatırlattın :)) sağol varol ayşem
eee hemşom tabii ki kim tutar beniiiii :))) 9 aydır doğru dürüsttt şey yapmadıkk acısını çıkaralım dimi...ama hiç bir şey eskisi gibi olmuyoo valla çocuk uyanacak mı korkusuu var sürekli :)))
güle güle tatlı hemşomkızlar kızım uyumuşken ben de azcık kestireyimmm kendinize iyi bakın öpüyorummmmmmmmmmm :79: :79:
napalım canım zorlansakta katlanacazherhalde öyle bilmiyorum cuma doktora gidicez bakalım işte ama çok zorlanıyorum
Gökçe canım benım bebegının gazı var bazı bebekler çok gazlı olur benım oglumda öyleydı 3 ayı doldu bıttı çok sükür sana bu mesajı 3.ye yazıyorum görmüyosun sanırım yaptıklarınla gazını halledemezsın gazlı bebek çok zordur eczaneden nurse harveys adlı bır ılaç var tamamen bıtkısel onu al ver rahatlayacaksın sende bebegınde
Evet yaaa!Gökçe doğum yaptı hem de benim doğduğum gün... :)
Gökçe'cim Allah bebişine uzuuunnnn upuzuuzuunnnnn ömür versin :)
Sanırım Gökçe biraz loğusalık sendromuna girmişÇok üzüldüm ama en kısa zamanda toplayacağına eminim ben onun.Herşeyi yoluna sokacaktır o;başlangıçta itiraf edemese de herkes benzeri şeyelr yaşıyordur sanırım.
Karagül canım senin de bebişine Allah uzunnnn upuzuuunn ömür versin... :)
Oyyy oyyy oyy....Çİğdem'ciğim de doğum mu yapacakkkmışşşAyy kıyamam ya;eskiden hamile bile bulamazdık soru sormaya şimdi ise etrafımzı profesyonel annelerle doldu resmen hamile bulmayı bırakıp :)) Herşey emek işi işte.Burayı bu hale bizler getirdik.
Neden bu kadar form sessiz ne eksik tuz mu eksik bibermi tamam yavyum gelmiyo artık ama zaten gündüz işleri dolayısıyla pek katılamazdı
tinkerinde küçük bebeği vardı oda aşırı katılamazdı.
Yani gelmeyenleer yüzünden olmasa gerek,
bakıyorum en yüksek görüntüleme bizim topiğimize ait ama nedense şu sıra bi sessizlik var
girip çıkıp üzülüyorum önceden sayfalara yetişemiyodum şimdi
kızlarr bşey sorcammm
ben amelıyattan berı hala adet oluyorum kanamam var yanıı yoğun olmasa da var yanıı
ne zaaman gececek acabaa :26:
hakettin tabi canım tadını çıkarmana bak tek derdin bebiş uyanacak olsun ağrın sızın olasında
güle güle tatlı hemşom
napalım canım zorlansakta katlanacaz
Neden bu kadar form sessiz ne eksik tuz mu eksik bibermi tamam yavyum gelmiyo artık ama zaten gündüz işleri dolayısıyla pek katılamazdı
tinkerinde küçük bebeği vardı oda aşırı katılamazdı.
Yani gelmeyenleer yüzünden olmasa gerek,
bakıyorum en yüksek görüntüleme bizim topiğimize ait ama nedense şu sıra bi sessizlik var
girip çıkıp üzülüyorum önceden sayfalara yetişemiyodum şimdi
gökcecimm senin kanaman adet değill doğum sonrası kanama rahimin temizleniyo ilk 1 hafta yoğun olur sonra leke leke devam eder 40 ın bitene kdr sürer az da olsa ama adet deilll
adet mı dedım ben yahuuu
pardon kanama yazacaktımmmmm evet kımısı 40 çıktıktan snra geçer dıo kımısı 40ında geçer dıooo hayırlısı yaaa
mert kağan kucağa alıştı sankı yaaa
gunduzlerı kucakta ayakta uyuyoooo yatağına koyunca basıyoo zılgıtııııı :26:
gece yatağında uyuyoo ama değişir mı bılemem napcam benn
Yeliizz kız nerdesın sennn
canım hakkında en hayırlı olan neyse o olsun..zaten 6. kez kullandığın zaman başkada kullanılmıyor..bende doktor kontrolünde klomen kullanıyorum cnm bu 5.kullanışım.bakalım hayırlısı artık,inşallah en kısa zamanda hamiş kalırım.çok sıkıldım yaa:85:
oooooooooooooo idilimm maşallahın.kızlarrr bu arada o iş tamam :92: :92: :92: :92: doğumdan sonra ilk defaaa dünya varmış
canımmm allahmı söyletti ney kızın demişsinn..inş. rabbim sağlıklı nasi etsinde kız erkek hiç fark etmezz ama kız olursa koçişimin daha cok hoşuna gider..ama hepsi bizim evladımız erkekte olsa cok mutlu oluruz..merhabalar kizlarr.
ya niye durgunsunuz önceden bu saatlerde acinca sayfalar ucmus olurdu..
Gamzelikiz hersey yolundaymis sevindim senin adina ins en kisa zamanda alirsin kizini kucana.
IDILCAN kirkiniz hayirli olsun ,darisi basimiza.
sende degisiklik oldumu kirkin ciktiktan sonra piskolojik olarak ben simdi cok kötüyüm kirkin dolunca gecer diyolar....
oyyy yerim ben kızınııı bu ne süs böyle şimdiden maşallahınız var.
Yeliizz kız nerdesın sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?