biz acıcık uyuyalımyeter bu kadar kudurukluk uyuyayım da söndüreyim içimdeki volkanı
ayy evet evet zaten bugün kendimi çokk seksü hissediyorumm maşallah bana
valla ya mart kedisi gibiyiz topikcene maşallahh
ama ben daha fazla dayanamıcam saırırm yarın atlarım gibi gelıo kocişe
demin aradım banyodan çıktım şimdi dedi töbe bismillaah falan oldumm
ay ben bi sahalara geri dönsem,neler neler anlatcam size:82:
biz acıcık uyuyalımyeter bu kadar kudurukluk uyuyayım da söndüreyim içimdeki volkanı
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben yineee karaköye gidiorummmgerçi bugünde hava güzel galata köprüsünden yürüyerek geçerimmm
hadi öptüm hepinizzzzziiiiii
wouwwww bu gece artık bilemiyorum neler olur neler
çatılara çıkıp bi miyavlamadıgımız kaldı zaten :))
wouww yarın bol ekşınlı bir gece geçicek sanırım wuwwwww ayşeyi tutabilene aşkolsun
dört gözle bekliyoruz balımm
rüyalarda sevişelim diyorsun
hadi iyi uykular o zaman tatlım
heralde yarına biter reglım yaa bitsin yanı artıkk :)
zaten haftasonu arkadasa gıdıcez orda kalıcaz pazar gunu doncez orda ekşınlayamayızz
gitmeden yapmamız lazımmm
sizin de dularınız hemen gelsın şekerimm yauu
zor yani bu da bı ıhtıyac demı amaa
kızlar yaaa pardon ama libido nee :26: :26:
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben yineee karaköye gidiorummmgerçi bugünde hava güzel galata köprüsünden yürüyerek geçerimmm
hadi öptüm hepinizzzzziiiiii
heralde yarına biter reglım yaa bitsin yanı artıkk :)
zaten haftasonu arkadasa gıdıcez orda kalıcaz pazar gunu doncez orda ekşınlayamayızz
gitmeden yapmamız lazımmm
sizin de dularınız hemen gelsın şekerimm yauu
zor yani bu da bı ıhtıyac demı amaa
canım libido sexs isteğinin artması gibi bişey..
hani bkm mutfakta hatce varya o diyoda benim libido arttı ekşın yapalımmı diye..
haaa bu arada kızlar koçişim bkm mutfağı izlediğinde diyoki..galiba bütün hatcelerin kanında var libido artması..
ayyyyyyyy yanlış alarm yaaa gitmiomuşum yarın sabah beklioarmış beni
KIZZ BENİMKİDEE YARIN GELİYOOO GELİR GELMEZ ÜSTÜME ATLICAK ŞİMDİDEN SÖYLÜYOOOO SU ISIT BEN GELİYOM DİYE ahahahhahahahahha
sizi kuduruklarrr sizi yine azdınız değilmii...
valla benimde libido tavandıı dün hallattik o işi anummm sanki üstümden büyük yük kalkmış gibim oldumm.
ayy hamiş kalınca ne yaparım bilmiyorummm..rüyalarda buluşuruz artıkın koçişimle ne yapalımm.
canım libido sexs isteğinin artması gibi bişey..
hani bkm mutfakta hatce varya o diyoda benim libido arttı ekşın yapalımmı diye..
haaa bu arada kızlar koçişim bkm mutfağı izlediğinde diyoki..galiba bütün hatcelerin kanında var libido artması..
iş iptal oldu canım yarın sabah demişler bende bugğn anladımgörüşürz canım öptüm kolay gelsin
oooo bencede bitmeli artık reglin yoksa pztesiye kadar elşın mekşın yok vuuuu Allah korusun:))
Allahım sen ayşemin bugün-yarın regl bitmesini ihtiyaçlarının karşılanmasını nasip eyleeeee Allahım...
ayşem yani bu durumda tabiki dualarımızı esirgermiyiz hiç kesinlikle bu da bir ihtiyaç
oo üsper:)) muhabbete devam
wouwwww yarın büyük depremler olucak ekşınlar havada uçuşacak
ayy bizimde sular gelse ya inş yine 3 gün kesilmesin sular valla halimiz yaman
valla çiğdoş azdırdı bizi sonra gitti
ayy düşünemiyorum hatcem sizi ekşınsız günler
ama deger be canım
oo üsper:)) muhabbete devam
wouwwww yarın büyük depremler olucak ekşınlar havada uçuşacak
ayy bizimde sular gelse ya inş yine 3 gün kesilmesin sular valla halimiz yaman
valla çiğdoş azdırdı bizi sonra gitti
ayy düşünemiyorum hatcem sizi ekşınsız günler
ama deger be canım
iş iptal oldu canım yarın sabah demişler bende bugğn anladımhayaller hopp dedi düştü suya yani
evet nanemmm muhabbete devammm
evet yaaa ne depremler olucakkk hele bi gelsinde hayırlısıylaaa çok sarsıntı olacakkkkk ahahahahahahha
Kızz benimkidee yarın geliyooo gelir gelmez üstüme atlıcak şimdiden söylüyoooo su ısıt ben geliyom diye ahahahhahahahahha
görüşürz canım öptüm kolay gelsin
Oooo bencede bitmeli artık reglin yoksa pztesiye kadar elşın mekşın yok vuuuu allah korusun:))
allahım sen ayşemin bugün-yarın regl bitmesini ihtiyaçlarının karşılanmasını nasip eyleeeee allahım...
Ayşem yani bu durumda tabiki dualarımızı esirgermiyiz hiç kesinlikle bu da bir ihtiyaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?