Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben yineee karaköye gidiorummm gerçi bugünde hava güzel galata köprüsünden yürüyerek geçerimmm
hadi öptüm hepinizzzzziiiiii

ayy evet evet zaten bugün kendimi çokk seksü hissediyorumm maşallah bana

wouwwww bu gece artık bilemiyorum neler olur neler

valla ya mart kedisi gibiyiz topikcene maşallahh

ama ben daha fazla dayanamıcam saırırm yarın atlarım gibi gelıo kocişe

demin aradım banyodan çıktım şimdi dedi töbe bismillaah falan oldumm

çatılara çıkıp bi miyavlamadıgımız kaldı zaten :))
wouww yarın bol ekşınlı bir gece geçicek sanırım wuwwwww ayşeyi tutabilene aşkolsun

ay ben bi sahalara geri dönsem,neler neler anlatcam size:82:

dört gözle bekliyoruz balımm

biz acıcık uyuyalım yeter bu kadar kudurukluk uyuyayım da söndüreyim içimdeki volkanı

rüyalarda sevişelim diyorsun
hadi iyi uykular o zaman tatlım

heralde yarına biter reglım yaa bitsin yanı artıkk :)

zaten haftasonu arkadasa gıdıcez orda kalıcaz pazar gunu doncez orda ekşınlayamayızz

gitmeden yapmamız lazımmm

sizin de dularınız hemen gelsın şekerimm yauu

zor yani bu da bı ıhtıyac demı amaa

KIZZ BENİMKİDEE YARIN GELİYOOO GELİR GELMEZ ÜSTÜME ATLICAK ŞİMDİDEN SÖYLÜYOOOO SU ISIT BEN GELİYOM DİYE ahahahhahahahahha

sizi kuduruklarrr sizi yine azdınız değilmii...
valla benimde libido tavandıı dün hallattik o işi anummm sanki üstümden büyük yük kalkmış gibim oldumm.
ayy hamiş kalınca ne yaparım bilmiyorummm..rüyalarda buluşuruz artıkın koçişimle ne yapalımm.

kızlar yaaa pardon ama libido nee :26: :26:

canım libido sexs isteğinin artması gibi bişey..
hani bkm mutfakta hatce varya o diyoda benim libido arttı ekşın yapalımmı diye..

haaa bu arada kızlar koçişim bkm mutfağı izlediğinde diyoki..galiba bütün hatcelerin kanında var libido artması..

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben yineee karaköye gidiorummm gerçi bugünde hava güzel galata köprüsünden yürüyerek geçerimmm
hadi öptüm hepinizzzzziiiiii

görüşürz canım öptüm kolay gelsin

oooo bencede bitmeli artık reglin yoksa pztesiye kadar elşın mekşın yok vuuuu Allah korusun:))
Allahım sen ayşemin bugün-yarın regl bitmesini ihtiyaçlarının karşılanmasını nasip eyleeeee Allahım...

ayşem yani bu durumda tabiki dualarımızı esirgermiyiz hiç kesinlikle bu da bir ihtiyaç

ayyyyyyyy yanlış alarm yaaa gitmiomuşum yarın sabah beklioarmış beni

oo üsper:)) muhabbete devam

KIZZ BENİMKİDEE YARIN GELİYOOO GELİR GELMEZ ÜSTÜME ATLICAK ŞİMDİDEN SÖYLÜYOOOO SU ISIT BEN GELİYOM DİYE ahahahhahahahahha

wouwwww yarın büyük depremler olucak ekşınlar havada uçuşacak
ayy bizimde sular gelse ya inş yine 3 gün kesilmesin sular valla halimiz yaman

valla çiğdoş azdırdı bizi sonra gitti
ayy düşünemiyorum hatcem sizi ekşınsız günler
ama deger be canım

iş iptal oldu canım yarın sabah demişler bende bugğn anladım hayaller hopp dedi düştü suya yani

evet nanemmm muhabbete devammm

evet yaaa ne depremler olucakkk hele bi gelsinde hayırlısıylaaa çok sarsıntı olacakkkkk ahahahahahahha

Kızz benimkidee yarın geliyooo gelir gelmez üstüme atlıcak şimdiden söylüyoooo su ısıt ben geliyom diye ahahahhahahahahha

sen suyu koy olursa olur olmazsa çay demlersiniz

amıınnnn allah ım kımseyı gördüğünden mahrum etmesın bu duayı Fatoş yapıyodu
demi bi zamnlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…