Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anam libidolar tavan yapmış iyiki kalacak vaktim yok yoksa yine mafolurdum

Ne yapıyorsunuz bakalım

Smart gelmiş gecen gece karşılaşamadık canımcım oda benim fikrim değildi annecigimi kıramadım diyelim ama hoş oldu
Bu arada msn den yazdıklarınıda aldım ama misafirlerim var ankaradan kuzenlerim geldi onları gezdiriyorum onlar gidince halettecemmm

sen suyu koy olursa olur olmazsa çay demlersiniz

amıınnnn allah ım kımseyı gördüğünden mahrum etmesın bu duayı Fatoş yapıyodu
demi bi zamnlar

ayyy benimki ikisinede hayır demezzzz çoközlemişşşş tel de tutmasammmm ordan görecek işi:):):)

ahh çiğdoşu ahh ne yaptın kız bunlara böyle çakmak çaksn hepsi tutuşacak valla libido yüzünde..
birinin suyu yok birinin adeti varr..allah sabır versin kızlarr valla bu cok özel bir ihtiyac olmassa olmaz yani..
hani bazen kadınlar diyoyaa amann istemeyizz bende onları anlamıyommm..hani bende diyemiyomki ben cok seviyomm utanırım zatii artık evet evet bende sevmem..ama gelde içime sor içim cayır cayır yanıyo o iş olmadımı..

nanemmm dediğin gibi ekşınsız 9 ay yaşamaya razıyımm yeterki bebem olsun..

evet nanemmm muhabbete devammm

iyi insan lafının üstüne kız bu kadar mı olur

ayyy benimki ikisinede hayır demezzzz çoközlemişşşş tel de tutmasammmm ordan görecek işi:):):)

durum fena yani kırmızı alarm verıyonuz ıkınızde öylemi

Bazen kociş yaramazlıka cagırıo bende yorgunum ama bılmem kı falan

deyince dio onu kociş gel sen gel olursa olur olmazsa çay demleriz diyo

hoşgeldin zuzuuuu...
anam daha gitmedi kız senin misafirler...
valla canım siz taşınan insan değilsiniz iyide yaptınız oda yapmakla..ama smartla bizim durum aynı biliyonn..bize en portatifinden olmalıki taşınırken hop götürebilelim..

Hoşbuldummm kuzummmm
Taşıncam kız bende ev almak istiyoz ya gerçi kısmet benim önce işe başlamam lazım
ama tabi siizin gibi değilim çok şükür
bu arada cumaya kadar işe dönüyorum patronun eniştesi kaza geçirmiş şirkete sahip çık dedi sanki kaçıp gidecek şirket ama işte zor günü diye bişi diyemedim 2 gün iş kadınıyım yani

kız allah ne deyim gülmekten öldüm

Duamı sölüm " ALLAH KİMSEYİ GÖRDÜGÜNDEN GERİ KOYMASIN"

aaaahahhahahah aminnnnn güzelmişşş

dua demişken kızlar bende 4444 dua yı okuyomm heee 444 kaldıı inş. enkısazmanada bitiiricemmmm allahımm bu ekşınları boşkoymasın yaaaaaaaaa

Çıkıyorum kızlar hepinizi kokulu öpüğyorummm

libidolarınıza sahip çıkın gündüz gündüz

slm kızlar nasılsınız ben sabahtan kötüyüm ama şimdş daha iyi gibiyim şansıma bugün bankada sakin çok iyi oldu yaa haberleri fln yeni okudum Defne Joy ölmüş yaaa çok şaşırdım ve üzüldüm

kızzzzzzz bizde senden bahsediyorduk hoşgeldin balımmmmmmm

anammmmm sizi tutabilene aşkolsun

hahahahhahah olmazsa olmazlarımızın ilk sıralarında yer alıyor
bende hiç anlamam ölelerini istemem yan cebime koy misali

inşallah balım gelir biran önce bebişiniz ekşınsız günler olsa bile

ben hala o duayı ediyorum kız bir defa rahatladım ondada hamiş kaldım

ay sen çok yaşa emi

o da güzelmiş yaa

kızzzzzzz ne duası söyleyindee bizde okuyalım belkim bi faydasıolurr

kız allah ne deyim gülmekten öldüm

Duamı sölüm " ALLAH KİMSEYİ GÖRDÜGÜNDEN GERİ KOYMASIN"

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayy bugün çok güldüm başıma bişey gelmese bari bide bugün sefer ayının son günü bugün bilmem kaç bin felaket yer yüzüne iniyormuş Allahım korusun bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…