canım inş. hayırlısıyla alırsınız evinizi...Hoşbuldummm kuzummmm
Taşıncam kız bende ev almak istiyoz ya gerçi kısmet benim önce işe başlamam lazım
ama tabi siizin gibi değilim çok şükür
bu arada cumaya kadar işe dönüyorum patronun eniştesi kaza geçirmiş şirkete sahip çık dedi sanki kaçıp gidecek şirket ama işte zor günü diye bişi diyemedim 2 gün iş kadınıyım yani
canım allahım ettiğin dualrını kabul etsinn..bende başlıcam bu duaya..aaaahahhahahah aminnnnn güzelmişşş
dua demişken kızlar bende 4444 dua yı okuyomm heee 444 kaldıı inş. enkısazmanada bitiiricemmmm allahımm bu ekşınları boşkoymasın yaaaaaaaaa
güle güle canımmmm dikkat et kendine cok yorulmaa..Çıkıyorum kızlar hepinizi kokulu öpüğyorummm
libidolarınıza sahip çıkın gündüz gündüz
slm kızlar nasılsınız ben sabahtan kötüyüm ama şimdş daha iyi gibiyim şansıma bugün bankada sakin çok iyi oldu yaa haberleri fln yeni okudum Defne Joy ölmüş yaaa çok şaşırdım ve üzüldüm
kız allah ne deyim gülmekten öldüm
Duamı sölüm " ALLAH KİMSEYİ GÖRDÜGÜNDEN GERİ KOYMASIN"
canım inş. hayırlısıyla alırsınız evinizi...
amann seninde patron ne gıcıkk sanki iki gün boş kalsa alıp gitcekler iş yerini töbeee..
neyse senin içinde değişiklik olur iki gün cok değil allahtan..
canım allahım ettiğin dualrını kabul etsinn..bende başlıcam bu duaya..
güle güle canımmmm dikkat et kendine cok yorulmaa..
öpüyorum bendeeeee...
bu arada ayşe,paradis ve naneye söyle sen onu..ben kendi adıma cok rahatımm
hoşgeldin canımmm iyi olmana sevindimmm...
evet ya defneye bizde cok üzüldükk böyle genc yaşta birisinin öşümü beni cok üzüyorr..
allahım ailesine sabırlar versin...
slm kızlar nasılsınız.maşallah döktürüyosunuz yine.benimde moralim bozuktu bide üstüne defne joy a üzüldüm(Allah ailesine sabır versin).valla iyiki varsınız güldürdünüz beni.:13:
slm neyin var canım
Iş iş iş iş işYoruldum
Iş iş iş iş işYoruldum
bende bende bende
iş iş fakat sorunlu çözülemiyoda öfsssssssssssssssss yarın ben rapor alacam bu gidişle
hm bide ikili tarama testi varmış ondan yaptıracam doktorum bir ay sonra gel dedi ama heralde unuttu bu testi
12 haftalıkken sanırımne zaman oluyormuş ki o test
yogunmu herkez hala yaaaaabenimle muhabbet edicek kimse yokmuki:26::26:
12 haftalıkken sanırım
yoğunuz ama sana ayırcak vaktimiz var canım ekşın mevzusuna yetişemedim gerçi herüfümde yok ama
kız olsun yinede koklaşırdık herüflenkız herüf olsa nolcak anacım yapmayın zaten sizzz
ayy benimkide sabah uykudan uyandırdı beniama o kadar yorgundumki uyumuşum yine halledemedide işini
kız olsun yinede koklaşırdık herüflen
ahhhhh ah gider ayakda bişi yapmadan gitti saten kardeş kardeş uyuduuk
sende hı uyunurmu
yarın öbür gün hamile kalınca görürsün kıymetiini mumla ararsın
mum mum
yogunmu herkez hala yaaaaabenimle muhabbet edicek kimse yokmuki:26::26:
12 haftalıkken sanırım
yoğunuz ama sana ayırcak vaktimiz var canım ekşın mevzusuna yetişemedim gerçi herüfümde yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?