Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım inş. hayırlısıyla alırsınız evinizi...
amann seninde patron ne gıcıkk sanki iki gün boş kalsa alıp gitcekler iş yerini töbeee..
neyse senin içinde değişiklik olur iki gün cok değil allahtan..

aaaahahhahahah aminnnnn güzelmişşş

dua demişken kızlar bende 4444 dua yı okuyomm heee 444 kaldıı inş. enkısazmanada bitiiricemmmm allahımm bu ekşınları boşkoymasın yaaaaaaaaa
canım allahım ettiğin dualrını kabul etsinn..bende başlıcam bu duaya..

Çıkıyorum kızlar hepinizi kokulu öpüğyorummm

libidolarınıza sahip çıkın gündüz gündüz
güle güle canımmmm dikkat et kendine cok yorulmaa..
öpüyorum bendeeeee...
bu arada ayşe,paradis ve naneye söyle sen onu..ben kendi adıma cok rahatımm

hoşgeldin canımmm iyi olmana sevindimmm...
evet ya defneye bizde cok üzüldükk böyle genc yaşta birisinin öşümü beni cok üzüyorr..
allahım ailesine sabırlar versin...

neyse kızlarr bende cıkıyorummmm..
moskof cariye hürremi aldım bursadan ona başladım cok heyecanlı bir kitapmışş acayip sardı beni onu okuyayım birazzz...
hepinizi en kocamanından öpüyorummm..
görüşürüzzz..:80:

slm kızlar nasılsınız.maşallah döktürüyosunuz yine.benimde moralim bozuktu bide üstüne defne joy a üzüldüm(Allah ailesine sabır versin).valla iyiki varsınız güldürdünüz beni.:13:

sağol canım sorma yaa üzüldüm bende ama madem astımı fln vardı neden o kadar dans etti bilmiyourum biraz ihmal var gibi geldi bana

slm kızlar nasılsınız.maşallah döktürüyosunuz yine.benimde moralim bozuktu bide üstüne defne joy a üzüldüm(Allah ailesine sabır versin).valla iyiki varsınız güldürdünüz beni.:13:

slm neyin var canım

slm neyin var canım[/QUOTE]

merhaba cnm.bugün doktara gittim klomen kullanıyorum ultrasonda baktı yumurta falan göremedi belkide çatlamıştır dedi ama moralim çok bozuldu klomani yurt dışından getirtmemi istedi türkiyede üretilenler çok iyi deilmiş.offffffff falan filan işte.sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoo

slm neyin var canım

merhaba cnm.bugün doktara gittim klomen kullanıyorum ultrasonda baktı yumurta falan göremedi belkide çatlamıştır dedi ama moralim çok bozuldu klomani yurt dışından getirtmemi istedi türkiyede üretilenler çok iyi deilmiş.offffffff falan filan işte.sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyoo[/QUOTE]

hıı anladım Allah kolaylık versin zor bi durum ama umarım en kısa zamaanda çözüme kavuşur.
hamilelik iyi gibi gidiyor bulantılarım çok fazla ve yorgun oluyorum iş yeri beni çok yoruyor

bende çıkıyorum kızlar çok yogunum cvp yazamıyorum...
bu arada facebook hesabımıda kapattım maalesef(
emir büyük yerden
işlerim bitince yine gelirim görüşürz ballarım

12 haftalıkken sanırım

yoğunuz ama sana ayırcak vaktimiz var canım ekşın mevzusuna yetişemedim gerçi herüfümde yok ama

kız herüf olsa nolcak anacım yapmayın zaten sizzz
ayy benimkide sabah uykudan uyandırdı beni ama o kadar yorgundumki uyumuşum yine halledemedide işini

kız herüf olsa nolcak anacım yapmayın zaten sizzz
ayy benimkide sabah uykudan uyandırdı beni ama o kadar yorgundumki uyumuşum yine halledemedide işini
kız olsun yinede koklaşırdık herüflen
ahhhhh ah gider ayakda bişi yapmadan gitti saten kardeş kardeş uyuduuk
sende hı uyunurmu
yarın öbür gün hamile kalınca görürsün kıymetiini mumla ararsın
mum mum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…