Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yaa internetim gittitamda sohbet ediyodukkk dayımın yanındayım şimdi ordan yazıyorum size...tamda kalabalıktıkkiiiibendeki şans işteneyse şimdiii eve gidiyorum yemektii bulaşıktıı dolu işim varr artıkım görüşürz herkes kendisine ii baksın..iyiakşamlar....

kızlar selamlar, herkes iyidir inşallah

seliz,bebişine kavuşmuşsun. allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

başka hamile kalan arkadaşlarımız varsa hepsini tebrik ediyorum. allah kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah

slm cnmm sana bişey sormak istiyorum maşallah senin hamilelik baya ilerde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,benim göbek deliğimde karnımda yani saniye süren bir sancı girip çıktı 2 gündür oluyo acaba nedenki sendede olmuşmuydu.

ablacımmmmmm, iyiyim sen nasılsın evet ben bu ara geceleri buralardayım, ay evet sorma ne sevindim var ya, kendimi paspal, yaşlı, kaknem karılar gibi hissediyordum uzun zamandır

tabi tabii

hoşgeldin hatun aplacım :)
canım benim, hoşgeldine bak anca bu saatte yazıyorum anla gerisini halimin valla çok yoğundum ya bir girdim öğlen bi daha bakamadım

tşk ederim zonox çok şükür inşallah kucağımada alırım sağlıkla..
kızlar şubat hamilelerine hürremide ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…