Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yapar tatlım, ama sabah erken kalkmakta kötü yapıyor insanı. uykunu alıp kalmayı istiyor vucut... vallahi işin zor bi 15 gün izin alabilsen belki rahatlardın azcık

evet canım ama alamam ki yani alırımda bi sürü laf ederler çekmem onları idare etmeye çalışıyorum artık annemde böylemiş ama ilk 3 ay patates haşlaması ve zeytinden başka birşeyde yememiş ben gene az da olsa yiyom bişeyler acaba diyorum folik asiti akşam 10 da içiyorum ben o da vücümda etki ediyo o yüzden çok bylanıyo olabilir mi diye

gün içinde al tatlım, gece su bile bulandırır mideni... vallahi bende daha bi düzelme yok, 9. hafta bitiyoooo....

gün içinde al tatlım, gece su bile bulandırır mideni... vallahi bende daha bi düzelme yok, 9. hafta bitiyoooo....

olabilir bugün işte 19.00 alıcam bundan sonra bakalım bi faydası olucakmış başucumda kraker fln oluyo kalkmadan onu yiyorum öyle dediler ama bugün o bile fayda etmedi
benimde yarın 10. haftaya giriş yapıyoruz
ya bişey diycem 12 . haftada ikili tarama testleri oluyormuş onlar ne sen biliyormusun

ewet canım çok önemli. kan testi bu. yüzdesel olarak hastalıklara yakınlığını söyleyen bi test.doktoruna hatırlat mutlaka canım...
ben direk bebekten parça aldırıcam başka sorunlardan dolayı, o yüzden yaptırmayacağım ama, unutturma sakın dr.a, oda söyler sanırım zaten...

tmm canım zaten doktorumı değiştirecem gittiğim doktor tıp fakültesi doktoru haftada 3 gün bazen 4 gün ameliyatı var bugün işte ağrım olunca bulantım olunca onu bulamadık asistanı baktı kadın doğum hastanesinde eşimin tanıdığı bi doktor var cumartesi onun özel muayesine gigicez o olucak doktorum bundan sonra gece gündüz ararız diyolar yakın görüşüyorlarmış

ne gibi sorun var canım şimdi sen de en son alınmıştın bebeğin bir tanesi dimi

talasemi var bizde...bu seferde %25 risk var
onu geçtimde turners sendromu çıktı inanılmaz bir şekilde...rastlantısal bi rahatsızlıkmış bu da...

talasemi var bizde...bu seferde %25 risk var
onu geçtimde turners sendromu çıktı inanılmaz bir şekilde...rastlantısal bi rahatsızlıkmış bu da...
Allah Allah çok geçmiş olsun arad sırada bakıyorum ya o yüzden bu konuyu bilmiyordum.
çok geçmiş olsun umarım riskli birşey olmaz hem senin hemde bebğin için

merhaba bayanlar, ben 5haftalık hamileyim... acaba genel olarak bulantı ve kusmalar ne zaman başlar ne zaman biter. tecrübeli ablalarım ve arkadaşlarımdan cvplar bekliyorum teşekkürler.

allah herkese bebeklerini sağsağlım kucağına almayı nasip etsin

hayırlısı canım Allah kucağına almayı nasip etsin
canım ben yarın itibari ile 10. haftya girmiş olucam özellikle son 2 haftadır ve bu hafata daha da arttı bulantılarım çok şiddettli devam ediyor söylenenlere göre 13-14 hatta bazılarının 9 ay bile sürüyormuş

huuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu
topiğimin güzelleriiiiii nerdesiniz..:80:
ben geldimmmm:92::92:

kimse yok sanırsam bende halaaa iş yerinde çalışıyorum

topukluuuu, nasıl gidiyorrrr.... nefes alman bile zorlaşmıştır senin şimdi di mi? az kaldıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…