Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ohh güzelmiş vallaa kumpirde ye bakırköye gıtmısken aayy canım çektı hee

bakırköy demek kumpir demek benım ıcın nedense öle bi yer etmıs hafızamda

oyyyy benimde nasıl canım cekti şimdiii şöyle kaşarları uzaya uzayaa ben ortaköyde yemiştimm denize karşıı muhteşemdi..

oyyyy benimde nasıl canım cekti şimdiii şöyle kaşarları uzaya uzayaa ben ortaköyde yemiştimm denize karşıı muhteşemdi..

aynen walla, sonra başka yerlerde de yedim ama o tadı bulamıyorum, hatta sonra kendim yaptım yok , ortaköyde çok güzel oluo

yaaaaaaa cnm istedi, akşam kocişkom gelsinde çıkalım yiyelim

kız ben hiçç sevmem kumpiriii

enee ağzının tadını bılmıyon sen

ohh vallahi yaa ne güzel olurduuu

ay dünde pastanede ekler pasta gördüm deıdm marketten cıkınca alayım
çok canım çektı unutmusum bıraz once aklıma geldı :2:

aynen walla, sonra başka yerlerde de yedim ama o tadı bulamıyorum, hatta sonra kendim yaptım yok , ortaköyde çok güzel oluo

yaaaaaaa cnm istedi, akşam kocişkom gelsinde çıkalım yiyelim

ayy hıc ortaköyde yemedımmmm yaa ben bigün gıdemde yıyeım yauu

hem kumpir hem deniz havası ohhh

kızzz ne bu böyle herşeyide canım cekiyoo hamiş desem değilsinn..gerci ben hamiş olsamda olmasamda herşeyi canım cekerde..
ortaköyde hakkaten cok güzel yapılıyolar kumpiri her yerde yemişimdir ama oranınki gibi lezzetli gelmedi bana yada denizin havsından öyle gelmişti..

Selam Boncuklar nasılsınız
slm canımmmmm
günaydın kızlarrrrr aslında tünaydın desem daha uygun olucak galiba..
nasılsınızzzzz ne var ne yok..
tünaydın canım iyiyiz bbugün sen nasılsın
selam kızlarrrr nasılsınızz bakalımm.ben daha yeni gelebildim ofise ama yine çıkıcam bi ödeme bekliorum gelsinde o
yelis ya sen bbu ara ne kadar yoğunsun
kırmızılara 9 gün kaldı, inşallah gelmezler
inşallah tatlım

slm canımmmmm

tünaydın canım iyiyiz bbugün sen nasılsın

yelis ya sen bbu ara ne kadar yoğunsun
inşallah tatlım

yaaa canişkooo sormaaaa nazar degdirdiler bana ne güzel boş boş oturuyodum ofistee ama olsun bööle daha iyi oluyo saatler hemen geçio ve akşam oluyooo

Ben çıkıyorum kızlar mucu mucu hepinize

Çalışim bare 3,5 ay aradan sonra

yaaa canişkooo sormaaaa nazar degdirdiler bana ne güzel boş boş oturuyodum ofistee ama olsun bööle daha iyi oluyo saatler hemen geçio ve akşam oluyooo
hm canım çalış çalış iyi gelir

iş kadını mı oldun üç aydan sora sende çalış çalış

valla ya ben normalde de böyleyımdır ne yazıkkı herhaltı canım ister
bide hamılelıgımı dusun kocişim seferber olduydu istedıkleırmı toparlayana kadar

güle güle canım kolay gelsın :)

acil cıkmam gerekti kızlarrr...
ayşemm sana bişey sorucamm dr. bize tüp bebeğe kadar yaptırmamız greken tahlilleri verdi bişey anlamadım ama bilgisi olan yazssın bunlar ney testi..
HBsAg
AntiHCV
Anti HIV
Rubella IgG
ve kan gurubu

kan grubu tamamda diğerlerini anlamadım
aynılarından eşimdende istedi..

HBsAg=hepatit b için yapılan bi test
AntiHCV=hepatit c için yanlış bilmiyorsam
Anti HIV=Aids için yapılan bi test
Rubella IgG=enteresan bu da kızamık hastalıgıla alaaklı bı testmıss

HBsAg=hepatit b için yapılan bi test
AntiHCV=hepatit c için yanlış bilmiyorsam
Anti HIV=Aids için yapılan bi test
Rubella IgG=enteresan bu da kızamık hastalıgıla alaaklı bı testmıss

kızamıkcık :))) ben yeni yaptırdım biliyorum.
devlet hastanesinde yaptır gamzecim hiç para verme...

hatcecim şimdide şöyle bi yerde buldum bak burda daha güzel yazıyo

HbsAg- Anti HbsAg : Hepatit B hastalığının ve taşıyıcılık durumunun tanısında kullanılan testlerdir. Taşıyıcı olan annelerin hastalığı bebeklerine ve tedavileri ile ilgilenen sağlık personeline bulaştırmamaları için gebelik sırasında ,mutlaka yapılması gereklidir.

Anti HCV: Hepatit C virusunun anne adayında bulunup bulunmadığının araştırılması için yapılır.Önemli bir sağlık sorunu olan Hepatit C doğumda bebekten anneye geçebilir.

Anti HIV: AIDS hastalığı için yapılan tarama testidir.Bugün tüm dünyada gebelik sırasında yapılması önerilmektedir.

Anti Rubella Ig G- Anti Rubella IgM: Kızamıkçık hastalığına ait antikorlardır. Kızamıkçık geçiren ya da aşı olarak bağışıklık kazanan kişilerde Ig G değerinin (+) olur.Bu durum kişinin hastalığa karşı diirençli olduğunu gösterir ve istenen bir durumdur. IgM değeri (+) bulunursa kişinin hastalığı halen geçirdiği ya da çok yakın zamanda geçirmiş olduğu anlaşılır .Gebelik sırasında,özellikle ilk üç ayda kızamıkçık geçirilmesi bebek açısından tehlikeli olabileceğinden son derece önemlidir.

ayrıca şu linkte gebelık oncesı ve sonrası tüm testler hakkında bilgi veriyor

Gebelik ile ilgili tetkikler - Bebek Beklerken...

deliriyorum kek yaptı annem, çıkarıp fırından yicem şimdi....
tutamıyorum kendmiii, gözüm dönmüş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…