anam yeliz sen ne yaman çıktın böle kız içinizde en pısırık benim galiba bizim apartma iki kapılı birini kapattılar ama ben zorlanıyorum arka tarafı dolanıp servise yetişmekte bir anahtarı alamadım üst komşudan peki öle olsun dedimayy ben bugün çok sinirliyim ya dün akşam aptmandan iki kişiyle kavga ettim.dün eve erken gittim dedim bi temizlik yapıyım çıkardım halıları balkona fırçayla kılları topluyodumki alt konşum var ekrem die 70 yaşında bi amca ama inanılmaz sinir bi adam dioki aşağıdan kıl oluyo balkonum bende dedim görmüyomusun fırçayla topluyorum daha napıyım bıdı bıdı konuştu durdu hiç umursamadım bende.sonra evimi temizledim yeri sildigim suyuda dökmedim apt merdivenini silerim diye çünkü bizim apt temizlikçi gelmiyo 10 tl nin lafını ediyo aptmandakiler gelen temizlikçiye vermiolar parasınıoda bırakıyo tabi neyse aldım elime süpürgeyi alt katın merdivenlerine kadar süpürdüm ama alt kattakiler laf edecegi için alta bi gram çöp bile düşürmeden özenle süpürdüm kürekle aldım sonrada silmeye başladım bitirdim tam işimi kapının önünü düzeltiyorumki alttaki kadın çıktı benim yukarda oldugumu farketmeden ayakkabıların üzerine süpürmüş yine falan dedi benimde tepem attı bagırmaya başladım zırt kapıyı kapatıp girdi içeri ama o kadar sinirlendimki bagırmaya devam ettim.o kadında hiç silmiyo merdivenlerini pislik içinde her yer kokuyo artık resmen dedim bende kendi pisligini görmüyosun bari millete laf etme die bagırdım bide karşıma çıkma sakın geberticem seni dedim bi kere daha kavga etmiştik döverim seni dedim die kadın yolunu degiştiriodu beni görünce ya sinir oluyorum böyle salak insanlara hem korkuyo hemde milletin arkasından demedigi laf kalmıyo
anam yeliz sen ne yaman çıktın böle kız içinizde en pısırık benim galiba bizim apartma iki kapılı birini kapattılar ama ben zorlanıyorum arka tarafı dolanıp servise yetişmekte bir anahtarı alamadım üst komşudan peki öle olsun dedim:2::2::2::2:
günaydın bu arda
ayy ben bugün çok sinirliyim ya dün akşam aptmandan iki kişiyle kavga ettim.dün eve erken gittim dedim bi temizlik yapıyım çıkardım halıları balkona fırçayla kılları topluyodumki alt konşum var ekrem die 70 yaşında bi amca ama inanılmaz sinir bi adam dioki aşağıdan kıl oluyo balkonum bende dedim görmüyomusun fırçayla topluyorum daha napıyım bıdı bıdı konuştu durdu hiç umursamadım bende.sonra evimi temizledim yeri sildigim suyuda dökmedim apt merdivenini silerim diye çünkü bizim apt temizlikçi gelmiyo 10 tl nin lafını ediyo aptmandakiler gelen temizlikçiye vermiolar parasınıoda bırakıyo tabi neyse aldım elime süpürgeyi alt katın merdivenlerine kadar süpürdüm ama alt kattakiler laf edecegi için alta bi gram çöp bile düşürmeden özenle süpürdüm kürekle aldım sonrada silmeye başladım bitirdim tam işimi kapının önünü düzeltiyorumki alttaki kadın çıktı benim yukarda oldugumu farketmeden ayakkabıların üzerine süpürmüş yine falan dedi benimde tepem attı bagırmaya başladım zırt kapıyı kapatıp girdi içeri ama o kadar sinirlendimki bagırmaya devam ettim.o kadında hiç silmiyo merdivenlerini pislik içinde her yer kokuyo artık resmen dedim bende kendi pisligini görmüyosun bari millete laf etme die bagırdım bide karşıma çıkma sakın geberticem seni dedim Bi kere daha kavga etmiştik döverim seni dedim die kadın yolunu degiştiriodu beni görünce Ya sinir oluyorum böyle salak insanlara hem korkuyo hemde milletin arkasından demedigi laf kalmıyo
hakkaten dayaklıkmış hekız napıyım başka türlü anlamıyolar bak ne diorum dövüyodum kadını neredeyse yaaa ama hala konuşuyo iyi bi dayak yiycek ama bakalım ne zaman.zaten ilk evlendigimizden beri delirtiyo kadın beni bizim dügün vumartesi günüydü işte pazar günü saat sabah 10 zil çaldı açtım kapıyı otomatik parası topluyo bu bi hoşgeldin demeden parayı istedi verdim bide diyoki bana bidaha kapınıza getirtmeyin beni dedi allahtan daha yeni uyanmıştımda o an anlamadım yokse alırdı agzının payını
günaydın ayşem sallasın dimi[sıze="3"]günaydın kızlaarr [/sıze]
ohhh ne güzel kavga etmıssınnn boşver sallaa
korkuyosa sölemesınnn laaff :d
günaydın :)
[sıze="3"]günaydın kızlaarr [/sıze]
ohhh ne güzel kavga etmıssınnn boşver sallaa
korkuyosa sölemesınnn laaff :d
günaydın :)
hakkaten dayaklıkmış he
insan yeni evlenmiş birinin kapısını o saatte çalarmı hem çaldı diyelim bi hayırlı olsun der yani yuh diyorum kısaca
günaydın ayşem sallasın dimisalla dedik ya yeliz onu tutar saçından sallar
hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrr
ayyy yıldızzz bayıldım yoruma evet evet ben bu kadını saçından tutup sallıycam sallıycam vurcam duvara
ayşem aynen yaaa hep öyle yapıyo farketmeden bi konuşuyo biri duyup kızıncada fare gibi saklanıyo
günaydın canımcımgünaydın kızlarrrrr
napıyosunuz bakimm:) yelizcim valla helal olsun diyorum sana iyi hakkından geliyosun herkesin:))
ay ben bugün evdeyim keyif yapıyorum 2 gün rapor aldım...evde su yok kombi çalışmıyo buz gibi ama olsun evde olmak bile güzel:))
günaydın kızlarrrrr
napıyosunuz bakimm:) yelizcim valla helal olsun diyorum sana iyi hakkından geliyosun herkesin:))
ay ben bugün evdeyim keyif yapıyorum 2 gün rapor aldım...evde su yok kombi çalışmıyo buz gibi ama olsun evde olmak bile güzel:))
ohhh ohhhh valla ne güsell yaaaa keşke bende evde olsaydımm
ayy napıyım tatlımm tepemi attırıyolar yaaaa
kıslarrrr yaaaaa ben rüyamda balık su tabanca ve altın küpe gördüm, rüya tabiri bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?