hoşbuldukk canımm kızznasıl sabrediyonnn sen nezaman gitcen dr a heeeeeee
nanem HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN TATLIM.
Tabiiki dualarım seninle, hep aklımdasın
Sen ve Hatçem hiç çıkmıyorsunuz aklımdan allah yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda
hoşbuldum balım...anamm kız gelmemişya kırmızılarr test yaptınmı bakim sen..slm canım hoşgeldinnn
bende iyiyim canım ne olsun aynı valla değişen bişey yok..hoşgeldin canımm takılıyoruz öylee :) sen napıyosun
allah razı olsun hatunummmm cok sağol..inşallahhhhh aminnnnnnnnnnnnn..nanem HAKKINDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN TATLIM.
Tabiiki dualarım seninle, hep aklımdasın
Sen ve Hatçem hiç çıkmıyorsunuz aklımdan allah yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda
Paradies hadi gözünaydın kocişin gelmiş
hafta sonu için mi geldi eğer döndüyde alışkanlık edinmiştir kız ne yapıcak gidince
:))) valla bende şaşırıyorum kendime ama bir o kadarda merak ediyorum bir yandanda heveslenmek istemiyorum çok karmaşıgım çokkk
o kadar çok yoğunumki bugün doktor gel dedide gidemedim düşün
inş il fırsatta giderim tabi kırmızılar gelmezse:))
saol hatuncummmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden...
aminnn inşallah canım inşallah....
inşallah bakalım fırsatım olursa inş doktora gidicem...
oyyy yerim ben onu yaa doğsunda ısıralım onu:))
aminnn canım aminnn inşallahhh...Rabbim dualarınızı kabul ederde bizde bu vesileyle çocuk sahibi oluruz...
aminnn canım benim aminnnnnnn
inşallahhhh
ayyy ablacımm yoktamamen geldiailesini ziyarete gitmişti ama bidahakine bukadaruzun süreli gideceğini sanmıyorum çünkü çok özlemişşş 3 gündür cılkımı çıkardıhala da tel.da çatıyo banaa yanii bidaha gitmez bukadar uzunnn
hoşbuldum balım...anamm kız gelmemişya kırmızılarr test yaptınmı bakim sen..
ayy inşallah canımm bebişin gelmeiştirde ondan gelmiyodur bu kırmızlarr...
ahhh kuzumbenimmm kafanınkarışması normal...hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gitmeye çalış gülüm..inşallahh vardırr allah ın takdiri en umutsuz anımızda gösterir kendini
hah işte böyle ders olsun ona böyle bağla işte kendine eteğinden ayrılmasın bir daha bakalım
ayyy ablacımm yoktamamen geldiailesini ziyarete gitmişti ama bidahakine bukadaruzun süreli gideceğini sanmıyorum çünkü çok özlemişşş 3 gündür cılkımı çıkardıhala da tel.da çatıyo banaa yanii bidaha gitmez bukadar uzunnn
ahhh kuzumbenimmm kafanınkarışması normal...hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gitmeye çalış gülüm..inşallahh vardırr allah ın takdiri en umutsuz anımızda gösterir kendini
Ayy teyzesii hayırlısıyla doğsun inşallah da ısıralım her birini :))
Amin cnm dualarımız her daim sizlerle...Güzel günler kapıda inşallah :)
Gözün aydın canım kocişin gelmiş!
Hem de baya bir sert gelmiş anladığım kadarıyla ama pekte bir romantik yaw:)
Sizleri dinleyince 5bucuk ay önceki hallerimiz geliyor benimde aklıma,valla ben ekşının sözlük anlamını unuttum diyebilirim :)))
ayy sen çok yaşa emii
aman maşallah nazar degmesin muhabbetinize...
kocişin artık bu kadar uzun süre ayrı kalamaz senden yoksa valla halin yaman:))
ayşe bugün gün alıcaktı ameliyat için acaba naptı???
inşallah alabilmiştir biran önce kurtulur şu ameliyat olayındada çalışmalara başlar:))
he ya gelmedi daha benide heyecanlandırıyor bu kırmızılar gelmediği için:))
yok yapmadım canım ya doktor bugün gel yapalım dedi ama vakit bulupta gidemedim
ayy inşallah canım yaa yoksa niye bu kadar geciksin dimii:))
sağoll mervecimm hemdenasılllaşk tazeliyoz eee bebişolursa bende unutucam bu günlerii
ayşe bugün gün alıcaktı ameliyat için acaba naptı???
inşallah alabilmiştir biran önce kurtulur şu ameliyat olayındada çalışmalara başlar:))
kızlar çok duramıyorum pc başında ben, gelip gidiyorum. selizden haber yok muuuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?