ohhh ne güzel valla sana bu yıl hep tatilll ohhhh
bende istiyorum tatil ama bu haksızlıkkk
ewet canım ya hala gelmedi bugün doktor gel dedi ama yogunluktan gidemedim..bakalım belki yarın gidebilirim canım vaktim olursa...valla bende merak etmiyor değilim:))
sağol canım,evet geçici acılar
inşallah senin ikincide de ağrı sancı olmaz
ohhh ne güzel valla sana bu yıl hep tatilll ohhhh
bende istiyorum tatil ama bu haksızlıkkk
ewet canım ya hala gelmedi bugün doktor gel dedi ama yogunluktan gidemedim..bakalım belki yarın gidebilirim canım vaktim olursa...valla bende merak etmiyor değilim:))
inşallah canım sana bişi soracam canım ya sen ikili test yaptırmışmıydın
İnşallah canım benim...Acısada geçer napalım herşey kızceler için :))
İnşallah bir an önce geçerde şu günler evimde dinlenirim.Bu kızce her geçen gün büyüyor daha şimdiden dik pozisyondan başka şekilde oturamaz oldum:)) Bir de öyle bir kroşeleri var ki aman Allah ım :)
evet canım herşey onlar için
ay yesinler onun kroşelerinibazen çok fena vuruyolar dimii
hadi hayırlısı kuşum inşallah güzel sebeplerden dolayı gelmiyodur adetin
keşke sabah evde bi test daha yapsaydın kız çatlıcaz valla :)
Ayy ben bile çok merak ettim valla ! İnşallah hersey yolundadır canım. Ahh şu yoğunluk insanı sağlığıyla ilgilenmekten bile alıkoyuyorİhmal etme canım yarın mutlaka git emi...
İnşallah bir an önce geçerde şu günler evimde dinlenirim.Bu kızce her geçen gün büyüyor daha şimdiden dik pozisyondan başka şekilde oturamaz oldum:)) Bir de öyle bir kroşeleri var ki aman Allah ım :)
Evett canım ya sorma;bazen hiç sesi çıkmıyor.Sonra bir anda bir başlıyor uzun süre nerden geldiği belli olmayan kroşe tekme ne varsa atıyor;sağlı sollu :))
Eşimin elini aldım dün koydum karnıma;yüzü öyle tuhaf oldu ki görende onun karnında atılıyor sanır :)
İçim çok fena oldu diyor:))Dedim gel bir de sen onu bana sor :))
ayyy inşallahh canım yaa inşallahhh
valla canım son bir testim kaldı ama yapmak istemedim kan testi kesin sonuç ya dedim yine negatif çıkarsa en azından söktürücü felan verir doktorum yada neden geciktiğine bakar muayene ederek o yüzden yapmak istemedim canım ya...yoksa kendimi zor tutuyorum test yapmamak için:))
:))) inşallah canım...sorma şu iş yogunlugundan sıra gelmiyor kendimize
inşallah canım hiç merak etme o kadar çabuk geçiyorki günler hiç anlamıyorsun bile...
artık koccaman kız oldu o kadar olcak daha dur son aylarda görücen sen o kroşeleri:)) çıkmak için daha çok zorlayacak kapıları :))
ayy ne harika bişey yaa...Rabbim bizlerede nasip eder inşallahh
Evett canım ya sorma;bazen hiç sesi çıkmıyor.Sonra bir anda bir başlıyor uzun süre nerden geldiği belli olmayan kroşe tekme ne varsa atıyor;sağlı sollu :))
Eşimin elini aldım dün koydum karnıma;yüzü öyle tuhaf oldu ki görende onun karnında atılıyor sanır :)
İçim çok fena oldu diyor:))Dedim gel bir de sen onu bana sor :))
ayyy inşallahh canım yaa inşallahhh
valla canım son bir testim kaldı ama yapmak istemedim kan testi kesin sonuç ya dedim yine negatif çıkarsa en azından söktürücü felan verir doktorum yada neden geciktiğine bakar muayene ederek o yüzden yapmak istemedim canım ya...yoksa kendimi zor tutuyorum test yapmamak için:))
Hadi bakalım yarın git doktoruna da bize de herşeyin yolunda olduğunu hatta inşallah bir sürprizle bu gecikmenin başka sebepleri olduğunu söyle canım;sabırsızkla bekliyoruz valla!
Sorma teyzesi son aylarda neler yapıcak bu kızceler bebişler bilmiyorum artık;yer daralıcakk çıkmak için deli gibi tepincekler belli ki içerde:)))
Kesinlikle canım bir mucizeye içinden şahit olmak bambaşkaymış...
Tabiki canım benim;inşallah senin ve diğer arkadaşlarımızın da bebişlerinin tepiklerini,pıt pıtlarını hatta doğumlarını konuştuğumuz günler gelicekk en tez zamanda...Dualarımız daima sizlerle...Allah ım isteyen herkese en sağlıklı ve hayırlısından evlatlar nasip etsin inşallah!!!
evet onlar da nasıl heyecanlılar yaa..çok güzel duygular gerçekten..
Allah'ım herkeslere nasip etsin,bizleri de hayırlısıyla
tamamına erdirsin inşallah AMİNNNNNNNNN!
anladım canım çok doğru düşünmüşsün:13:
inşallah fırsatın olur da doktora gidebilirsin,bebiş yoksa da (inş. vardır)
umarım herşey yolundadır
selammmmmm kızlarrr napıyosunuz bakalımmm...:92::92:
slm canım hoşgeldinnn
selammmmmm kızlarrr napıyosunuz bakalımmm...:92::92:
Su'cum geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz geçer sonuna kadar,
kızlardan gökçe'nin di galiba onun da çok ağrımıştı yanlış hatırlamıyorsam
selammmmkıslarrr nanemmm gelmemişya senin kırmızılarr hade hayırlısı kızzzzzz
slm canım hoşgeldinnn
ewet daha gelmedi kırmızılar :))
inşallah canım inşallahh
inşallah bakalım fırsatım olursa inş doktora gidicem...
oyyy yerim ben onu yaa doğsunda ısıralım onu:))
aminnn canım aminnn inşallahhh...Rabbim dualarınızı kabul ederde bizde bu vesileyle çocuk sahibi oluruz...
aminnn canım benim aminnnnnnn
inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?