Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aminnn canımmkimsenin muhabbeti bozulmasınn..(bebişler olsada)

yandık yaniiii bidaha göndermicem zaten bukadaruzun süreli yoksa olan bana oluyooo walla banamısın demiyoo

aminn canımmm

kızlar çok duramıyorum pc başında ben, gelip gidiyorum. selizden haber yok muuuu?

hoşgeldin canım selizden hala haber yok daha gelmedi bizde çok merak ettik naptı diye..

ayyy evet bugun alacaktı demiii eve tya a inşallahhh şunu atlatırda çalışmalara başlar inşallah

inşallah gelsede artık haberlerini alsak

k.k,nın buluşma haberlerine baktımdaaa anamm millet buluşuyoda resimlerini bilem koyuyooo...bir biz beceremedik şu buluşma işini..özendim valla yaaaa..

:))ilk kan testi yaptıgımda negatif çıkınca ne bileyim çok üzüldüm şimdi gecikince acaba diyorum sürekli kendime ama bir yandanda korkuyorum test yapmaya...ama belki yarın sabah yaparım test evde bir tane testim kaldı:))
eger negatif çıkarsa artık doktora giderim direk söktürücü felan verir napalım hayırlısı olsun..

inşallah hayırlısıyla atlatır canımm...
ewet gelmedi bi türlü selizde çok merak ettim valla...

k.k,nın buluşma haberlerine baktımdaaa anamm millet buluşuyoda resimlerini bilem koyuyooo...bir biz beceremedik şu buluşma işini..özendim valla yaaaa..

ahhh keşke bizde buluşabilsek dimii

Evett canım haklısın...
Hepimiz çok istiyoruz ama olmuyor bir türlü nedense..Ama benim umudum devam ediyor buluşçazz biz de inşallah

o zaman yarın sabah gelir gelmez hemen yaz sonucu...

ahh keşke nanemm cok istiyorum hepinizi tanımayıı..

Evett canım haklısın...
Hepimiz çok istiyoruz ama olmuyor bir türlü nedense..Ama benim umudum devam ediyor buluşçazz biz de inşallah

cok istiyoruz evet ama ayrı ayrı yerlerde yaşamak buluşmayı engelliyor..
evet benimde umudum varr inşallahh birgün olucak..

evet canımmmm yeterki gelsinnnnnnnnnnn

ayyy bende isterdimgörüşmekkk bide varyaa görüşmeolunca hepimiz birdenolcak çor çocuk varya süper olurdu

o zaman yarın sabah gelir gelmez hemen yaz sonucu...

ahh keşke nanemm cok istiyorum hepinizi tanımayıı..

tamam canım yazarım eger test yaparsam:)
ayy bende bende hemde çok istiyorummm

ne yemeği pişirceksiniz kızlarrrrr..

varya deminden beri bende düşünüyorum aklıma bişi gelmiyor(
şöyle pratik bişi olsada yapsak hemen..

ne yemeği pişirceksiniz kızlarrrrr..

Off her günkü muallak konumuz...Benim hiç bişi yapasım yok açıkçasıı :)))
Böyle özenerek bişiler yapasım var ama elimi kaldırasım yok kusumm :))
Yeşil mercimek yemeği ve makarna yaptım en kolayından:) Yarına da Allah kerim....

bide bana sor o elini kaldırmayı...kalkmıyo valla şekerim... neyseki önüme gelen herşeyi yiyorum

varya deminden beri bende düşünüyorum aklıma bişi gelmiyor(
şöyle pratik bişi olsada yapsak hemen..

ben sabahtan belli düşünüyommmm..:44:
koçişe soruyom ne yapim diye oda diyoki yap bişey ee yapta neyyy..
büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:

kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor

Hehe olsun napsın adamcağız,ellerine sağlık canım yarasın bebişine de sana da :)))

ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı

Ohh miss gibiii valla canım ellerine sağlık..Sağlık kan can olsun bebişine sana ve kocişine :))
Ispanağı ben de çok severimm...

kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor

olsun kızz ne güzel yapıyor işte

ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı

dün makarna vardı bizdede ıspanagıda eşim yemiyor( pöff ne yapsam ne yapsam deliriciğim:))

büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:

heheheh erkeklerin hepsi aynı sanırım bende bizimkine sorunca aynı cvbı alıyorum:))
yogurt çorba hastasıyım ben ama eşim hayatta içmez karnıbaharıda ben sevmem(
nolcak bizim halimiz

güzel bir hamsi olsada alsam da yapsam acayip derecede canım hamsi istiyor engel olamıyorum kendime:))

oyy oyyy sarımsaklı yoğurtla güzel olur, acıktım vallaa, bakalnım yokk yarın anneme kaçayım ben gene!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…