aminnn canımmkimsenin muhabbeti bozulmasınn..(bebişler olsada)
yandık yaniiii bidaha göndermicem zaten bukadaruzun süreli yoksa olan bana oluyooo walla banamısın demiyoo
kızlar çok duramıyorum pc başında ben, gelip gidiyorum. selizden haber yok muuuu?
ayyy evet bugun alacaktı demiii eve tya a inşallahhh şunu atlatırda çalışmalara başlar inşallah
ayy nanem yaaa ben senin yerinde olsam şimdiye kadarkac tane test yaptıydım..
neyse merakla bekliyom haberlrini inş. güzel haberler veririsin..
yani neden bu kadar geciksinkii bişey var muhakkak..hayırlısı olsun canım..
Evet öğleden sonra doktorla görüşmesi vardı bakalım hayırlı haberlerle gelir inşallah...Evet yaa ameliyatını hayırlısıyla bir atlattımı aman sabahlar olmasın dicekk :)))
Bir de Selizimizz gelmedii bizim ayy inşallah herşey güzel geçmiştir valla sabırsızlıkla bekliyorum...:18:
k.k,nın buluşma haberlerine baktımdaaa anamm millet buluşuyoda resimlerini bilem koyuyooo...bir biz beceremedik şu buluşma işini. .özendim valla yaaaa..
k.k,nın buluşma haberlerine baktımdaaa anamm millet buluşuyoda resimlerini bilem koyuyooo...bir biz beceremedik şu buluşma işini. .özendim valla yaaaa..
o zaman yarın sabah gelir gelmez hemen yaz sonucu...:))ilk kan testi yaptıgımda negatif çıkınca ne bileyim çok üzüldüm şimdi gecikince acaba diyorum sürekli kendime ama bir yandanda korkuyorum test yapmaya...ama belki yarın sabah yaparım test evde bir tane testim kaldı:))
eger negatif çıkarsa artık doktora giderim direk söktürücü felan verir napalım hayırlısı olsun..
ahhh keşke bizde buluşabilsek dimii
Evett canım haklısın...
Hepimiz çok istiyoruz ama olmuyor bir türlü nedense..Ama benim umudum devam ediyor buluşçazz biz de inşallah
Ohh ne güzel canım Allah muhabbetinizi arttırsın :)))
Tabiki canım bebiş gelince o size unutturcak bu aşk kokan günleri ama o yeterki gelsin demi dokuz ayın sonunda yine çıkarsınız acısını nolcekk :))
Evet öğleden sonra doktorla görüşmesi vardı bakalım hayırlı haberlerle gelir inşallah...Evet yaa ameliyatını hayırlısıyla bir atlattımı aman sabahlar olmasın dicekk :)))
Bir de Selizimizz gelmedii bizim ayy inşallah herşey güzel geçmiştir valla sabırsızlıkla bekliyorum...:18:
ayyy bende isterdimgörüşmekkk bide varyaa görüşmeolunca hepimiz birdenolcak çor çocuk varya süper olurduk.k,nın buluşma haberlerine baktımdaaa anamm millet buluşuyoda resimlerini bilem koyuyooo...bir biz beceremedik şu buluşma işini. .özendim valla yaaaa..
ayyy bende isterdimgörüşmekkk bide varyaa görüşmeolunca hepimiz birdenolcak çor çocuk varya süper olurdu
evet canımmmm yeterki gelsinnnnnnnnnnn
ayyy bende isterdimgörüşmekkk bide varyaa görüşmeolunca hepimiz birdenolcak çor çocuk varya süper olurdu
o zaman yarın sabah gelir gelmez hemen yaz sonucu...
ahh keşke nanemm cok istiyorum hepinizi tanımayıı..
ne yemeği pişirceksiniz kızlarrrrr..
Bencedee az kaldıı inşallah dogurayım bağlarım kızımı önüme gelirimmm gezmelere kızlar :)
Off her günkü muallak konumuz...Benim hiç bişi yapasım yok açıkçasıı :)))
Böyle özenerek bişiler yapasım var ama elimi kaldırasım yok kusumm :))
Yeşil mercimek yemeği ve makarna yaptım en kolayından:) Yarına da Allah kerim....
varya deminden beri bende düşünüyorum aklıma bişi gelmiyor(
şöyle pratik bişi olsada yapsak hemen..
kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor
ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı
kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor
ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı
ben sabahtan belli düşünüyommmm..:44:
koçişe soruyom ne yapim diye oda diyoki yap bişey ee yapta neyyy..
büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:
ben sabahtan belli düşünüyommmm..:44:
koçişe soruyom ne yapim diye oda diyoki yap bişey ee yapta neyyy..
büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:
Ohh miss gibiii valla canım ellerine sağlık..Sağlık kan can olsun bebişine sana ve kocişine :))
Ispanağı ben de çok severimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?