Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyy inşallah kızzzzzzzzzzzzzz

İnşallah canım benim!Şöyle çoluklu çocuklu cümbür cemaat bir kalabalık olalım ohh ne güzel :))

bide bana sor o elini kaldırmayı...kalkmıyo valla şekerim... neyseki önüme gelen herşeyi yiyorum

Tahmin edebiliyorum canımmm seni çok iyi anlıyorum :)))
Ohh maşallah ye ye hem sana yarasın yediklerin hem de bebişine

ayy ıspanağı ben yumurtalı çok severimmm

kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor
hahaha cok hoşsun ben hamileykende aynı menü oluyo hergün..

ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı
ohh maşallahh rahatsın vallaaa..aslında sabahtan yapmak lazımki akşama rahat olasın..
ıspanağı gecen gün yaptım bende..
yarına nuhtlu et ve pilav yapıcamm eğer akşamdam nohutu ıslatmayı unutmassam..

aynen anımm iyice uyuşuk oldum valla canım hiçbişey yapmak istemiyoo ne olcak bu halim bilmiyomm...
ee seninde iyiymiş menüü..
bende yoğurt corbbası ve karnıbaha kızartması yapim başka şuanda pişecek bişey yok dondurucy-uda var ama onuda erken cıkarmak gerek..

hamişler siz hiç rüyanızda yemek yediniz mi yaa? ben dün taze fasulye ve pilav yedim kaşık kaşık? neden öle oluyo anlamadım bu kaçıncı oldu? yarın yapiim bari

Son düzenleme:
ben sabahtan belli düşünüyommmm..:44:
koçişe soruyom ne yapim diye oda diyoki yap bişey ee yapta neyyy..
büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:

ohh daha ne olsun kuzum insanoğlu aslında iki çeşitle doğuyoruz ama gözümüz çok çeşit görmek istiyorr :))
Bence menü gayet lezzetli bana uyuyor yaniii :)))

evet canım ya genelde hemen yapmaya çalışıyorum aradan çıksın diye :)
ayy iyi fikir ben de yarın nohut yapim iyi gider sıcacık :)

İnşallah canım benim!Şöyle çoluklu çocuklu cümbür cemaat bir kalabalık olalım ohh ne güzel :))

inşallahh o günü dört gözle bekliyorum valla

off sorma canım ya ben de deliricem valla

:)) önceden ne yapıyordum varya haftalık yemek listesi yapıyordum kolay oluyordu şimdi o kadar üşeniyorumki 1 haftalık menü çıkarmaya düşünmekten anam ağlıyor valla:))

Son düzenleme:
ayy allahtan bizde hiç yemek secilmezz ne pişerse koçişim yer bende öyleyimdir..
ahhh bak hamsi dedinde dondurucuda hamsi vardı onu yapsam olurdu ama cıkarmadımm..neyse yarın ya hamsi yada nohut pilav yapıyım bari...

oyy oyyy sarımsaklı yoğurtla güzel olur, acıktım vallaa, bakalnım yokk yarın anneme kaçayım ben gene!!!
ayy canım ya seninde canını cektirdimm...neyse yarın annene gitti yedirsin sana...

:)) önceden ne yapıyordum varya haftalık yemek listesi yapıyordum kolay oluyordu şimdi o kadar üşeniyorumki 1 haftalık menü çıkarmaya düşünmekten anam ağlıyor valla:))

iyi fikir canım ya hazırlıcan aslında hergün düşünmicen..
bunu bi deneyim ben

ayy allahtan bizde hiç yemek secilmezz ne pişerse koçişim yer bende öyleyimdir..
ahhh bak hamsi dedinde dondurucuda hamsi vardı onu yapsam olurdu ama cıkarmadımm..neyse yarın ya hamsi yada nohut pilav yapıyım bari...

ben çok yemek seçerim eşim öle tek tük yemedigi seyler...ben çok yemek sectiğim için zor oluyor yemek hazırlamak...bazen öle oluyorki sadece kocişimin sevdiği şeyleri yapıyorum ben aç kalıyorum:)))

ben bugün kızılaya gideyimde hamsi alayım yoksa bi taraflarım şişecek:)))

ayy ıspanağı ben yumurtalı çok severimmm

Ben de severimm canım;ıspanağın her türlüsünü severim aslında :)Daha ilginci annem geçen gün ıspanaklı pasta yapmış hani ilk başta çok kötü geliyor ama ıspanak demeye bin şahit ister çoook güzel olmus!

Ehh işte canım fena değil,yiyecek bişiler var ya ona da çok şükür :)
Evet malesef dondurucudakileri erkenden çıkarmak gerekiyor çözülmeleri için.Neyse sen bugünlük bu menünü yapta sonra yine düşünürüz:))

hamişler siz hiç rüyanızda yemek yediniz mi yaa? ben dün taze fasulye ve pilav yedim kaşık kaşık? neden öle oluyo anlamadım bu kaçıncı oldu? yarın yapiim bari

Hiç hatırlamıyorum canım şu anda gördüm mü...
Ama senin bence bilinçaltından yemekler giriyor rüyana :) Maşallah sana bebişe Yap tabii ye hemen...

iyi fikir canım ya hazırlıcan aslında hergün düşünmicen..
bunu bi deneyim ben

aslında mantıklı, ona görede haftalık alışverişini yapacaksın...

gerçekten çok yararını gördüm bu haftalık yemek listesinin... ama insan artık öyle birşeye geliyorki sürekli haftalık yemek listesi yapmaktan sıkılıyor düşün düşün kafayı yiyo:)))

pembecim dedigin gibi öle olunca haftalık alışverişini ona göre yapıyosun çok iyi oluyor...

Ayy canım kıyamam aman şişmesin koş al ye hamsini ohhh afiyetle de rahatla :))

Ayy canım kıyamam aman şişmesin koş al ye hamsini ohhh afiyetle de rahatla :))

:))) ewet ewet alayımda afiyetle yiyeyim inş:))

ben yemek ayırt etmem vallaaa.... ay ben çorba yapiim yaaa, şehriye çorbası yapimmmm canım istedi..

valla bayılıyorum yemek ayırt etmeyen insanlara
yap yap canım ohh mis gibi içersin

valla canım o zaman işin cok zorr..benimde abim cok secerdi ne pişirceni şaşırırdı annem...
ama cok şükürki koçişim taşı pişir yer yani öyledir..

bencede sen iş cıkışı al bir hamside yap şöyle mısır unluu ohh misler gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…