ayyy inşallah kızzzzzzzzzzzzzz
bide bana sor o elini kaldırmayı...kalkmıyo valla şekerim... neyseki önüme gelen herşeyi yiyorum
Hehe olsun napsın adamcağız,ellerine sağlık canım yarasın bebişine de sana da :)))
Ohh miss gibiii valla canım ellerine sağlık..Sağlık kan can olsun bebişine sana ve kocişine :))
Ispanağı ben de çok severimm...
hahaha cok hoşsun ben hamileykende aynı menü oluyo hergün..kahvaltı yapıcaz biz, kocişin elinden o geliyor
ohh maşallahh rahatsın vallaaa..aslında sabahtan yapmak lazımki akşama rahat olasın..ben öğlen pişirdim..çorba ıspanak ve makarna
ama yarın ne pişirsem diye bakınıyorum artık çeşit kalmadı
Off her günkü muallak konumuz...Benim hiç bişi yapasım yok açıkçasıı :)))
Böyle özenerek bişiler yapasım var ama elimi kaldırasım yok kusumm :))
Yeşil mercimek yemeği ve makarna yaptım en kolayından:) Yarına da Allah kerim....
dün makarna vardı bizdede ıspanagıda eşim yemiyor( pöff ne yapsam ne yapsam deliriciğim:))
ben sabahtan belli düşünüyommmm..:44:
koçişe soruyom ne yapim diye oda diyoki yap bişey ee yapta neyyy..
büyük ihtimal yoğurt çorbası ve karnıbahar kızartması yapıcamm ne yapim başka..:97:
ohh maşallahh rahatsın vallaaa..aslında sabahtan yapmak lazımki akşama rahat olasın..
ıspanağı gecen gün yaptım bende..
yarına nuhtlu et ve pilav yapıcamm eğer akşamdam nohutu ıslatmayı unutmassam..
İnşallah canım benim!Şöyle çoluklu çocuklu cümbür cemaat bir kalabalık olalım ohh ne güzel :))
off sorma canım ya ben de deliricem valla
ayy allahtan bizde hiç yemek secilmezz ne pişerse koçişim yer bende öyleyimdir..heheheh erkeklerin hepsi aynı sanırım bende bizimkine sorunca aynı cvbı alıyorum:))
yogurt çorba hastasıyım ben ama eşim hayatta içmez karnıbaharıda ben sevmem(
nolcak bizim halimiz
güzel bir hamsi olsada alsam da yapsam acayip derecede canım hamsi istiyor engel olamıyorum kendime:))
ayy canım ya seninde canını cektirdimm...neyse yarın annene gitti yedirsin sana...oyy oyyy sarımsaklı yoğurtla güzel olur, acıktım vallaa, bakalnım yokkyarın anneme kaçayım ben gene!!!
:)) önceden ne yapıyordum varya haftalık yemek listesi yapıyordum kolay oluyordu şimdi o kadar üşeniyorumki 1 haftalık menü çıkarmaya düşünmekten anam ağlıyor valla:))
ayy allahtan bizde hiç yemek secilmezz ne pişerse koçişim yer bende öyleyimdir..
ahhh bak hamsi dedinde dondurucuda hamsi vardı onu yapsam olurdu ama cıkarmadımm..neyse yarın ya hamsi yada nohut pilav yapıyım bari...
ayy ıspanağı ben yumurtalı çok severimmm
hahaha cok hoşsun ben hamileykende aynı menü oluyo hergün..
ohh maşallahh rahatsın vallaaa..aslında sabahtan yapmak lazımki akşama rahat olasın..
ıspanağı gecen gün yaptım bende..
yarına nuhtlu et ve pilav yapıcamm eğer akşamdam nohutu ıslatmayı unutmassam..
aynen anımm iyice uyuşuk oldum valla canım hiçbişey yapmak istemiyoo ne olcak bu halim bilmiyomm...
ee seninde iyiymiş menüü..
bende yoğurt corbbası ve karnıbaha kızartması yapim başka şuanda pişecek bişey yok dondurucy-uda var ama onuda erken cıkarmak gerek..
hamişler siz hiç rüyanızda yemek yediniz mi yaa? ben dün taze fasulye ve pilav yedim kaşık kaşık? neden öle oluyo anlamadım bu kaçıncı oldu? yarın yapiim bari
iyi fikir canım ya hazırlıcan aslında hergün düşünmicen..
bunu bi deneyim ben
aslında mantıklı, ona görede haftalık alışverişini yapacaksın...
ben çok yemek seçerim eşim öle tek tük yemedigi seyler...ben çok yemek sectiğim için zor oluyor yemek hazırlamak...bazen öle oluyorki sadece kocişimin sevdiği şeyleri yapıyorum ben aç kalıyorum:)))
ben bugün kızılaya gideyimde hamsi alayım yoksa bi taraflarım şişecek:)))
Ayy canım kıyamam aman şişmesin koş al ye hamsini ohhh afiyetle de rahatla :))
ben yemek ayırt etmem vallaaa.... ay ben çorba yapiim yaaa, şehriye çorbası yapimmmm canım istedi..
gerçekten çok yararını gördüm bu haftalık yemek listesinin... ama insan artık öyle birşeye geliyorki sürekli haftalık yemek listesi yapmaktan sıkılıyor düşün düşün kafayı yiyo:)))
o da bi süre sonra sıkar haklısın :97:
ben çok yemek seçerim eşim öle tek tük yemedigi seyler...ben çok yemek sectiğim için zor oluyor yemek hazırlamak...bazen öle oluyorki sadece kocişimin sevdiği şeyleri yapıyorum ben aç kalıyorum:)))
ben bugün kızılaya gideyimde hamsi alayım yoksa bi taraflarım şişecek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?