neden hala gitmedilerki annen yanında degilmibı defolsalar artık bıktımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar slm nasılsınızzz
ben pek ıyı değilimmm
bıktım kayınvalıdemın kayınpederımın dırdırındann yaaaa
artık o kadar köt oldum kııı ıkı gundru akşmaları dıyazem vurdularr banaaa
allahım bı adam her şeye zırt pırt karışır mı yaaa benm kayınpederımse karışırrrrrrrr ayy bıktımmmm dun bırbırımızee gırdıkkkk eşim de bıktı artıkk benm dırdırımmm onların vırvırııııı allahım yarabbımmmm bıktımm
kocamla da görüşmüyorummmm konuşmuyorummmm kusummm ve mumkunse yuzunu bıle gormek ıstemıorummmmmm
dun gece oğluma sarıldımmm uyudummmm ıyı kı o varrr
Selam kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm moralim bozuk çok üzgünüm.. Hamile olduğuma sevinemedim bile dertleşmeye çok ihtiyacım var ama Rabbim den başka anlatacak kimse yok ne acı deil mi?
Hayırdır canım ne oldu ?
Ölüm dışında çözümsüz dert yoktur biliyorsun.Geçici şeyler hepsi Allah ın izniyle...Sen hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış herşeye ve herkese rağmen emi.
Merhaba canım hoşgeldin!
Açıkçası seni böyle görmek beni üzdü! Ama biliyorum ki bu bebeğin doğumundan sonra neredeyse her evde karşılabilen bir karmaşa;malesef anneler ve babalar düşüncesizce her şeye karışabiliyorlar. Biz de tabii sabır sabır nereye kadar;en sonunda patlıyoruz.Sen az daha sakin ol canım.Duymamaya gayret et gidecekler neticede her zaman orada kalmıcaklar biliyorsun. Hem kendine yapıyorsun böyle yaparak hem bebeğinin de sana çok ihtiyacı var.Varsın konussunlar onlar..Sen bildiğini oku.Kocişine de hak ver azcık o da arada kalıyordur napsın.Huzurunuz tez zamanda geri gelir inşallah.Ama o miniğin olması bence herseye değer!
yok canım biliyorum ama kocama çok kırgınım aynı yastığa baş koyduğum insan bana saygısızca davranıyor onun öyle olması beni nerdeyse öldürecek gibi benim sevdiğim adam bu muydu diye soruyorum artk kendime her akşam ağlıyorum artk köşeme çekilip ne tad kaldı ne huzur daha yeni evliyis ne oldu da böyle yapıyor aklım almıyor :c
yok canım biliyorum ama kocama çok kırgınım aynı yastığa baş koyduğum insan bana saygısızca davranıyor onun öyle olması beni nerdeyse öldürecek gibi benim sevdiğim adam bu muydu diye soruyorum artk kendime her akşam ağlıyorum artk köşeme çekilip ne tad kaldı ne huzur daha yeni evliyis ne oldu da böyle yapıyor aklım almıyor :c
cahıl ınsanlarla uğraşmak ne zor yaaaaaa
Onun bunun yanında karısına kötü davranır mi insan veya sevdiği kadını deli etmek için uğraşır mi canım?
seliz, nerdesin yahu, valla merak ettim
Nerdesiniz sizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?