Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?


  • Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Merhaba canım hoşgeldin!
Açıkçası seni böyle görmek beni üzdü! Ama biliyorum ki bu bebeğin doğumundan sonra neredeyse her evde karşılabilen bir karmaşa;malesef anneler ve babalar düşüncesizce her şeye karışabiliyorlar. Biz de tabii sabır sabır nereye kadar;en sonunda patlıyoruz.Sen az daha sakin ol canım.Duymamaya gayret et gidecekler neticede her zaman orada kalmıcaklar biliyorsun. Hem kendine yapıyorsun böyle yaparak hem bebeğinin de sana çok ihtiyacı var.Varsın konussunlar onlar..Sen bildiğini oku.Kocişine de hak ver azcık o da arada kalıyordur napsın.Huzurunuz tez zamanda geri gelir inşallah.Ama o miniğin olması bence herseye değer!
 
Selam kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm moralim bozuk çok üzgünüm.. Hamile olduğuma sevinemedim bile dertleşmeye çok ihtiyacım var ama Rabbim den başka anlatacak kimse yok ne acı deil mi?
 
Selam kızlar nasılsınız? Ben çok kötüyüm moralim bozuk çok üzgünüm.. Hamile olduğuma sevinemedim bile dertleşmeye çok ihtiyacım var ama Rabbim den başka anlatacak kimse yok ne acı deil mi?

Hayırdır canım ne oldu ?
Ölüm dışında çözümsüz dert yoktur biliyorsun.Geçici şeyler hepsi Allah ın izniyle...Sen hamileliğinin tadını çıkarmaya çalış herşeye ve herkese rağmen emi.
 

yok canım biliyorum ama kocama çok kırgınım aynı yastığa baş koyduğum insan bana saygısızca davranıyor onun öyle olması beni nerdeyse öldürecek gibi benim sevdiğim adam bu muydu diye soruyorum artk kendime her akşam ağlıyorum artk köşeme çekilip ne tad kaldı ne huzur daha yeni evliyis ne oldu da böyle yapıyor aklım almıyor :c
 

cahıl ınsanlarla uğraşmak ne zor yaaaaaa
 

ne yapıyorki canım ya
 

Allah Allah böyle davranmasının sence sebebi ne peki ?
Yani durduk yere yapmaz sanmıyorum vardır içinde tuttuğu belki de sana anlatamadığı bir sebep.Ama tabiki asla sebebi ne olursa olsun hamile bir kadına böyle davranmak hoş görülemez;o yüzden üzüldüm böyle olmasına.Hem onun şimdi tam tersi mutlu olması gerekmez mi ki;yani neticede baba olacak Allah izin verirse..Yüzünün sürekli gülmesi ve sana bu süreçte destek olması beklenir.Hem de daha yeni evliymişsiniz.Peki konusmayı denedın mı canım hiç?Ne diyor kendisi?
 
cahıl ınsanlarla uğraşmak ne zor yaaaaaa

Maleseff öyle canım ama onlar artık belli bir yaşa geldikleri için çağ olarakta bizden farklı büyüyüp yaşadıkları için düşünce farkı var aramızda.Bir de kendi bildiklerinin her zaman doğru olduğunu düşünürler tecrübelerine dayanarak.Sen de elinden geldiği kadar kendin ve bebeğin için duymamaya alttan almaya gayret et.Varsın o sana şöyle yap desin hı hı tamam de var git bildiğini yap ne çıkar ki?Biiliyorsun bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur!
 
Onun bunun yanında karısına kötü davranır mi insan veya sevdiği kadını deli etmek için uğraşır mi canım?
 
Onun bunun yanında karısına kötü davranır mi insan veya sevdiği kadını deli etmek için uğraşır mi canım?

Ben ne diyeceğimi bilemedim canım...
Hani dediğim gibi eminim durduk yere yapmıyordur vardır bir sebebi ama sebep ne olursa olsun sana asla böyle davranmamalı hem de sen hamilelik gibi zorlu bir süreç geçiriyorsan ve de taşıdığın bebek onunda bebeğiyse!
Dilerim eşin bir an önce bu tavırlarından vazgeçer ve hersey güzel olur canım
 
Saol canım kötü bi durum inan insan ister mi eşinin öyle yapmasını dilimi tutayim diyorum ama dayanamıyorum yeni evliyis diye insanın üzerine de çok gelinmez ki
 
selamlar
herkes nasıl
seliz keseyi görmüş mü, ay hadi iyi bakalım içim rahatladı şimdi

fatoş sen nerelerdesin gitmedi mi daha misafirlerin

ayşeyle konuşan var mı almışmı ameliyat gününü

hatçem hoşgeldin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…