Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

selamm canımm hoşgeldin..
seliz görmüş keseyi sanırım yelize msj atmış..

ayşeylede henüz görüşen yok inş. herşey olumludur..

selammmm kızlarrrr...:92::92:

Selam canım!hoşgeldinn..

Sanırım Yeliz e mesaj atmış keseyi görmüşler çok şükür...
Ayşe den bir haber yok sanırım abla...

Biz geldikkk şimdii canım!
Nasılsınız bakalım kızcenle ?

İyiyiz canımcım pek yogunuz bu aralar
Yarın kızımın kuzenleri olacak onun peşine koştururuz işte artık ne zmn rahat olucam bilemiyom

fatoş sen nerelerdesin gitmedi mi daha misafirlerin

Bugün gittiler ablacım
pek gelemiyom artık yaaaa vakit kalmıyoki sabahın köründe çıkıom evden gece geliyom

günaydın güzellerr kimsecikler yok topikte selizde gelmemiş daha inş güzel haberlerle gelir
bu arada kızlar sabah test yaptım ama tek çizgi maalesef ama hala kırmızılar gelmedi...inş ilk fırsatta doktora gidicem...

gökçecim canım çok zor günler geçiriyorsun ama Allahın izniyle geçicek bunlar unutma...mervenin dedigi gibi onlar ne derse desin he de geç hiç aldırma bile yine kendi bildigini yap...bu kadar yıpratma kendini lütfen olurmu canım

nanecim günaydım.
sanırım test yapmışsın ve negatif çıkmış. hayırlısı olsun canım.
benim adetim 7 gün geçmişti 7. gün test yaptıgımda belirgin tek çizgiydi.
ama 10. gün testi tekrarladım ve Rabbim'e şükürler olsun çift çizgi anında çıkmıştı.
sen birde istersen kanda baktır canım.
hakkında hayırlısı olsun.

senden bi cevap bekliyodum amaa yazmadan çıktın.. neyse

günaydın çiçeklaracım...ewet test yaptım maalesef negatif çıktı... benim nerdeyse 2 hafta olucak günüm geçeli hala gelmedi kırmızılar(
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...senin adına çok sevindim ne kadar mutlu olmuşsundur kan testi pozitif çıkınca ben her defasında negatifi görünce çok üzülüyorum sanki hiç pozitifi görmeyecek gibi hissediyorum o zaman...
hayırlısı demekten başka elimizden bişey gelmiyor...

senden bi cevap bekliyodum amaa yazmadan çıktın.. neyse

işim çıkınca çıkmak zorunda kaldım canım kusuruma bakma

offf ben de ne heyecanla gelmiştim ( çok üzüldüm şimdi
o zaman niye gelmediki bu adet yaa sinir şey
hayırlısı demekten başka elimizden bişe gelmiyor canım benim
inş bi an önce gelir kırmızılar da rahatlarsın

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım iki çizginim getirdiği mutluluğu yakında sanada tattırır inşallah , ama aklıma takılan neden bu kadar geçiktiki hiç gecikirmiydi.

günaydın kızlar

nanecim hayırlısı be gülüm, inşallah kısa zamanda netliğe kavuşur durumun

dr yi ihmal etme sakın belki kist oldu, belki psikolojik olarak gecikti, belki bir problem var

umarım hiçbiri değildir

lütfen git dr ye bir an önce

merhaba kızlar.. en son ocak 17de adet olmuştum, şimdi ayın 13 ünü bekliyorum, ama 4-5 gündür karnımda kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrılar sancılar var. beyaz yada şeffaf akıntım çok yoğun. yerleşme ağrısı falan olabilir mi? 15 inde doktorum kanda bakacak var mı diye ama meraktan ölüyorum.. umut var mı ki? belirtileri yaşayan yada daha önce duyan varsa yardımcı olurmusunuz lütfen :26:

canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birebir aynı..
hamile olabilirsin de olmayabilirsin de..o yüzden bunları düşünmeden
gününü bekle,yoksa psikolojik olarak adetini geciktirebilirsin..
inşallah bebeğin seninledir..Allah gönlüne göre versin

( dimi ne kadar sinir bişey gelmemesi...bu belirsizlik insanı deli ediyor gerçektende(
inş canım hayırlısı ne diyeyim...

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım iki çizginim getirdiği mutluluğu yakında sanada tattırır inşallah , ama aklıma takılan neden bu kadar geçiktiki hiç gecikirmiydi.

aminnn canım inşallahhh...inan canım hiç bilmiyorum neden geciktigini hiç bu kadar gecikmemişti bayagı oldu..eşimde her gün soruyor hala gelen giden yokmu diye...o da heyecanlanıyor ya bişey varsa diye...sabah tek çizgi çıktıgını söylediğimde üzüldü biraz.. zaten biliyordum çıkmayacagını felan diye avutuyor kendini canım benim ya

günaydın hatuncum...inşallah artık sıkıldım gerçektende 2 hafta olucak ya nerdeyse 2 hafta hiç böyle olmamıştı
inşallah kist felan yoktur bide onunla hiç ugrasmak istemiyorum...
hayırlısıyla ne olucaksa olsun artık...

hayırlısı canımın içi önce sağlık olsun sonra hepsi tek tek geliyo yeterki inancını yitirme ilk tüpte tutacak Allahın izniyle kist falanda yoktur oldu olcak sitresinden gecikmiştir

( dimi ne kadar sinir bişey gelmemesi...bu belirsizlik insanı deli ediyor gerçektende(
inş canım hayırlısı ne diyeyim...

canım benim sıkma canını umarım kötü bişe yoktur
sadece stresten falan gecikmiştir..doktora gidince
zaten duruma göre söktürücü verir rahatlarsın

canım benim sıkma canını umarım kötü bişe yoktur
sadece stresten falan gecikmiştir..doktora gidince
zaten duruma göre söktürücü verir rahatlarsın

umarım canım dedigin gibidir... doktora bi gidebilseydim...
benim çalıştıgım bölüme birini aldılar dedim iyi oldu tek başıma çalışmam işim çıktıgı zamanda kolaylıkla giderim ama nerdeee...kız öle bişeyki sabah uynamadıgı zaman ben rahatsızım geç gelicem diyor öğlene kadar uyuyo evde...yada tahlil yaptırcam geç gelicem diyor sonra geldiginde soruyorum naptın tahlillerini yaptırdınmı dye yok be canım diyo ne tahlili uynamadım o yğzden öle dedim uyudum diyor bu saate kadar...ayy ne kadar sorumsuz insan varsa beni buluyor zaten...bugün yine yok rahatsızmış hanfendi...

aa o neymiş öyle oh keyfe bak herkes erkenden gelsin işine
sen binbir yalanla yat uyu ne ayıp
söylesene canım sen de şikayet et haddini bilsin

aa o neymiş öyle oh keyfe bak herkes erkenden gelsin işine
sen binbir yalanla yat uyu ne ayıp
söylesene canım sen de şikayet et haddini bilsin

sorma canım sorma her hafta yapıyor bunu hiç aksatmadan...haftayada rapor alıcakmış keyfi tatil yapmak için...ohh ne ala valla...
valla canım burdakiler öyle tuhafki şikayet etsende hiçbirşey yapmıyolar...göz yumuyorlar herşeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…