umarım canım dedigin gibidir... doktora bi gidebilseydim...
benim çalıştıgım bölüme birini aldılar dedim iyi oldu tek başıma çalışmam işim çıktıgı zamanda kolaylıkla giderim ama nerdeee...kız öle bişeyki sabah uynamadıgı zaman ben rahatsızım geç gelicem diyor öğlene kadar uyuyo evde...yada tahlil yaptırcam geç gelicem diyor sonra geldiginde soruyorum naptın tahlillerini yaptırdınmı dye yok be canım diyo ne tahlili uynamadım o yğzden öle dedim uyudum diyor bu saate kadar...ayy ne kadar sorumsuz insan varsa beni buluyor zaten...bugün yine yok rahatsızmış hanfendi...
sorma canım sorma her hafta yapıyor bunu hiç aksatmadan...haftayada rapor alıcakmış keyfi tatil yapmak için...ohh ne ala valla...
valla canım burdakiler öyle tuhafki şikayet etsende hiçbirşey yapmıyolar...göz yumuyorlar herşeye...
offffffff ya bizi hep böleleri bulur zaten benim başımdada var canı sıkılsa üç gün rapor alır şu kadar işin arasında yıllık izne çıktı ne bitmez izinse
iyiymiş valla bi de yeni girmiş işe hiç çıkarılır mıyım
yalanım ortaya çıkar mı korkusu da yok
ne diyim yorumsuzz
aman canım yabu kızda yıllık 40 gün rapor alma hakkımız varya onu sanki izinmiş gibi kullanıyor nasıl olsa öyle bi hak verilmiş diye 40 gün raporun tamamını kullanıyor...tamam böyle bi hak var ama keyfiyeten kullanın demiyolar rapor adı üstünde işe gelemeyecek durumda olursun rapor alırsın gelmezsin...Allah böylelerine akıl fikir versin...
yok canım işe yeni girmedi 3 yıldır burda ama bölümünü değiştirdiler bizim odaya verdiler...
aman canım yabizimkisini tarif ettin valla yok midesi ağrır, yok böbreği halbuki o gün ya çoçukları anne işe gitme demiştir yada eşiyle yaşına da bakmadan sabah sabah ekşınlar yapar onu da bi güzel anlatır
Yelizz canım sen nasılsın ne zamandır konusamadık hiç?
ayyy o da çok ilginçmiş
yok canım işe yeni girmedi 3 yıldır burda ama bölümünü değiştirdiler bizim odaya verdiler...
aman canım yabizimkisini tarif ettin valla yok midesi ağrır, yok böbreği halbuki o gün ya çoçukları anne işe gitme demiştir yada eşiyle yaşına da bakmadan sabah sabah ekşınlar yapar onu da bi güzel anlatır
bide oda arkadaşı olduğumuzdan herşeyi öğrenmek ister iki hamileliğimdede burda ilk öğrenendi kimseye sölemicem dedim ama gel görki bütün işletme duymuşşşş
bazen diğer bürodaki kıslar yıldızzzzzz ayşe duymasında derler ben yeni anladım meğer onun ağzında bakla ıslanmazmış herkes farkındaymış
kendi adıma söylüyorum bennnnnn bennnnnnnnnnn saftiriğin tekiyimm
günaydınn ballı lokmalarr nasılsınızzz bakalımmm
hatçe söylemiş ama ben yine söliyim seliz keseyi görmüş dün annesinin yanına gittigi için gelememiş topige bebegi ve pıtlarını duymak için daha sonraya gün vermiş doktorrr
nanecim senin kırmızılarda gelmemiş hala müsait oldugunda bi kan testi yaptır bakalım belkide geldi bebişinnn inşallahhh
sucum bu arada benim kırmızılar erkenden geldi dün yani yeni tarihim 7 mart :) allahım hayırlısını versin inşallah ama bu ay bende başlıyım bi çalışmalara
hımm :26: anladım canım..
günaydın canım iyiyim ben sadece dün biras tansiyonum düşmüştügünaydınn ballı lokmalarr nasılsınızzz bakalımmm
hatçe söylemiş ama ben yine söliyim seliz keseyi görmüş dün annesinin yanına gittigi için gelememiş topige bebegi ve pıtlarını duymak için daha sonraya gün vermiş doktorrr
nanecim senin kırmızılarda gelmemiş hala müsait oldugunda bi kan testi yaptır bakalım belkide geldi bebişinnn inşallahhh
sucum bu arada benim kırmızılar erkenden geldi dün yani yeni tarihim 7 mart :) allahım hayırlısını versin inşallah ama bu ay bende başlıyım bi çalışmalara
evet canım yaanammm korkulur bölelerinden valla...
bu benim yanımdaki kızda öle anamm herşeyide bilir gelir anlatır bana...ama hakkını yememek lazım şimdi onun vesilesiyle bu iş yerinde ne dolaplar dönüyormuş onları öğrendim
tek yararı bu oldu valla
arkadaşlar merhaba, adet günüme şuan 4 gün var haliyle dün 5 gün vardı.şüphelendiğim için dayanamadım bir test yaptım.hafif bir çizgi çıkması üzerine kan testi yaptım degerim 5.34 çıktı.sizce dururm nedir?
arkadaşlar merhaba, adet günüme şuan 4 gün var haliyle dün 5 gün vardı.şüphelendiğim için dayanamadım bir test yaptım.hafif bir çizgi çıkması üzerine kan testi yaptım degerim 5.34 çıktı.sizce dururm nedir?
selammmm kıslarrr nasılsınız bakalımmm sabah sabah kaynatmışınız yinee:))
nanem hayırlısı olsun test yapmışsın canm...ilk fırsattta dr a git bakalım inş..kist felan değildir yaa..
çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için
selammmm kıslarrr nasılsınız bakalımmm sabah sabah kaynatmışınız yinee:))
nanem hayırlısı olsun test yapmışsın canm...ilk fırsattta dr a git bakalım inş..kist felan değildir yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?