günaydınn ballı lokmalarr nasılsınızzz bakalımmm
hatçe söylemiş ama ben yine söliyim seliz keseyi görmüş dün annesinin yanına gittigi için gelememiş topige bebegi ve pıtlarını duymak için daha sonraya gün vermiş doktorrr
nanecim senin kırmızılarda gelmemiş hala müsait oldugunda bi kan testi yaptır bakalım belkide geldi bebişinnn inşallahhh
sucum bu arada benim kırmızılar erkenden geldi dün yani yeni tarihim 7 mart :) allahım hayırlısını versin inşallah ama bu ay bende başlıyım bi çalışmalara
çiğdoşummmmmmmmmm son 13 günnnnnnnnnn
günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bakem ekşınlar ne alemde bu ay çalışmalar iyimiydi
tamam canım saolasınnngünaydın canım :)
selizi merak etmiştik çok şükür görmüşler keseyi,inş pıtpıtları da duyarlar
yeniden 7 marta yazıyorum seni,hadi hayırlısı olsunn
evet ablacım saolasın dün geldi ama benide bitirdi yani ben hiç böyle bi agrı yaşamamıştımm çok kötüydü neyseki şimdi iyiyim.evet bu ay başlıycam bakalım çalışmalara inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ablacım.18 şubatta başlıycam bakalımyeliz hoşgeldin kırmızıların gelmiş hayırlısı olsun tatlım
bu ay başlıyorsun demek ciddi ciddi çalışmalara
hadi allah gönlüne göre versin
hayırlısıyla gelsin bebişin balım
çiğdoşummmmmmmmmm son 13 günnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz bugün yaramazlık yapa yapa geldik
hiç durmuyoruz yerimizde bu sabah
nasılsınız kızlar? maşallahı var topiğimizin bu sabah
yokkk kızzzzzz bu ay çalışmalar çok geç oldu yani 19,güümde başladıkk ama nafile tabiii adetime şurda bi kaçgün var olacağını sanmıyorumm...gelecek aya inşallah sıkı çalışırsak........
arkadaşlar merhaba, adet günüme şuan 4 gün var haliyle dün 5 gün vardı.şüphelendiğim için dayanamadım bir test yaptım.hafif bir çizgi çıkması üzerine kan testi yaptım degerim 5.34 çıktı.sizce dururm nedir?
çiğdem hoşgeldin
maşallah sana bitanem maşallah allah nazarlardan saklasın
dr nu da tebrik ediyorum gerçekten işinin uzmanı galiba bu safhaya geldiniz ya korkma artık.....
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz yaramazlarr siziiii
hoşgeldinn canımmmmm hayırlısı herşeyinnn inş olurrr.
Pembe hoşgeldin
nasılsın, bulantılar geçti mi
anneni gittin mi sana yemekler yapıcak di mi bugün
Pembe hoşgeldin
nasılsın, bulantılar geçti mi
anneni gittin mi sana yemekler yapıcak di mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?