Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy ablacım yemek deme yawww çok acıktım ben bugünn ama yemicem çünkü kilo vermem lazımmm

yemek yemeden kilo veremezsin canım.. sadece metabolizmanı yavaşlatırsın..yavaşlayan metabolizman sayesinde de vermek istediğin kadar kilo alırsın
mutlaka yemek ye ama az ve sağlıklı şeyler ye..

amin arkadaşım... bakalım ben biraz daha bekleyim o zaman. teşekkür ederim.

ayyyy heyecan basıyor yaaa

biz bile çok heyecanlanıyoruz seni düşünemiyorum bile

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
biz bugün yaramazlık yapa yapa geldik
hiç durmuyoruz yerimizde bu sabah

nasılsınız kızlar? maşallahı var topiğimizin bu sabah

hoşgeldinnn balımmmmmmmm ama nazar degmesin maşallah kıpır kıpır bebişlerin dogunca gör bak ne şaklabanlıklar yapıcaklar sana

sorma canım sorma... yok ya burdakilerin tınladıkları yok öyle şeyleri..hatta korkuyolar böyle şeyleri sölemeye ne sinir dimi...şef ara dedi kızı e dedim siz arayın ben niye arıyorum yok sen ara dedi e dedim ne dicem kıza sor bi ne zaman gelicekmiş niye diye sorarsa toplantı varmış dersin diyo anaaa dedim ne kadar korkak bi şefim var kıza bişey diyemiyo bana arattırıyo...
az kaldı ama istifa edip gidicem kafama koydum evde oturup daha rahat ders çalışırım sonrada sınavlara girer güzel bir yere geçerim...en iyisi böyle valla kimsenin nazını çekemem

ay o ebruli değil miydi acep, hani hamile kalamıyordu stresten topicten falan gitmişti ama sonra geri dönmüştü

ne zaman hamile kaldı doğurdu, ama geri döndükten sonra haber vermedi hamileliğini hiç ya

ay çok sevindim o zaman, canım ne çok üzülüyordu, allah analı babalı büyütsün enes bebişi sağlıkla,
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah

yok canım hamileliğini haber verdi hatta ilk bir kaç ayında hep takıldı yine buraya ama sonra işten ayrılmak durumunda kalınca hamileliği eğey zor geçiyordu evde de neti olmadığı için bir daha giremedi hiç bende pazar günü öğrendim gerçi ocakta doğum yapacağını biliyordum ama erken olmuş biraz son anda problem çıkmış acil sezeryana almışlar sonrada oğluşuna kavuşmuş işte

evet sizin yöneticilerinizde iş yokmuş gerçekten

3 yıllık bir memur buna cesaret edebiliyorsa ben bunun arkasında başka işler de ararım

hep öyle olur zaten canla başla çalışan memur kenara atılır

salla başını al maaşını denilen tipler de hora geçer

vatandaş da her memuru aynı sanar

günaydın tweety...aaa çok sevindim valla...Allah analı babalı büyütsün inş...

ben çıkıyorum kızlar şimciklik :)
benim sıpalar rahat bırakmadı beni, uzanayım biraz.. kasığıma kasığıma vuruyor eşşek

ahh bi bilsen burda ne entrikalar dönüyor şaşar kalırsın valla...
Allah hepsini ıslah etsin ne diyeyim...

merhaba ben bişey sormak istiyorum...
7 aylık evliyim ve bu ay ovulosyon testi kullandım ocak 25de yumurtladım...regl olmam gerekn günlerde yani 6 şubat gecesi çok açık kahve ve pem şekilde akıntım oldu çok az bi daha hiç gelmedi akıntım beyaza dönüşdü bu sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı eğer yerleşme kanamasıysa belli olmazmıydı hemen...
:26:

evet canım ebruli hatırladım :) çok sevindim hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün..tabiki yazarım listeye..
görüşürsen tebriklerimizi ve selamımızı iletirsin canım

yerleşme kanamasıyla ilgili bi bilgim yok canım
ama hamileysen eğer testte çıkmamış olabilir bi kaç gün
sonra testi bidaha yap veya kan testi yaptır,
kesin sonucu öğrenirsin,hakkında hayırlısı olsun

Canlarım hepinize günaydınlar ve hayırlı günler diliyorum!!

Biz kızımla uyandık azcık bişiler atıştırdık hazırlandık gezmeye gidiyoruz teyzeleri...:)
Arkadaşlarımla buluşup Samsun'a gidiyoruz azcık hava alalım güya havada kötü ama olsun...
Akşama gelicez inşallah topiğe...Hepinizii çook öpüyoruzzz!Allah a emanet olun!

Selizzz kusumm çok şükür ki keseyii gördün Allah ım tez zamanda pıt pıtları duymayı da nasip etsin inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…