Merhaba şekerlerimm
gelebıldım cok sukur :)
eksık şeler varmıs verdım onalrıda kan rontgen vss
bugun ıns bellı olck amelıyat tarıhı
çok sınır ettıler benı öle böle diil
siz napiosnz
aaaaaa kızlarr şimdi su listeyi paylaşınca aklıma geldi yaaaaaa ben rüyamda listede adım yazıyodu ama hangi ay hamilelerinde hatırlamıyorum ama baka kalabalıktııı o ay hamişlerii
ayyy inşallahhh canım yaaa hayırlısı olsun
Merhaba şekerlerimm
gelebıldım cok sukur :)
eksık şeler varmıs verdım onalrıda kan rontgen vss
bugun ıns bellı olck amelıyat tarıhı
çok sınır ettıler benı öle böle diil
siz napiosnz
meltem üst üste benı ruyasında hamıle olarak gormus 1 değil iki değil
3-4 gun dedi bi akrabamız da ruyasında hamış görmus benı bı test yap ısrarları sonucu
hem reglımde erken gelmsıtı ustune görmussundur vs bende dün test yaptım ama negatif
fakatt hala hamıle olrk gorulmeye devam edıyorum eheuehu
canım ya merak ettim vallaaa ohh neysekiş tarih bugün belli oluyomuş hadi hayırlısı canım neden sinir ettilerki?
hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhh :)
stres oldum yaaaaaaa
hoşgeldin ayşemmm
trt'de doğumları anlatıyorlar....sezeryanla doğum yapanlar normal doğum yapanlardan daha çok depresyona giriyormuşşş öyle diyo doktor
slm kızlar ben geldımmm
mert kağan ı emzırdımm uyuttummm geldımmmm
nasılsınızzz*
ben ıyı olmaya çalışlıorummm
kayınvalıdem kayınpederım hala bızde bıktımmm yanıı bızde olmalarından değill vıdı vıdı knşmalarındann allahım yarabbımmm onlar yuzunden kocama bıle surat yapıorum kaldıkı hıç sevmem trıp muhabbettınııı o da bılıo anasını babasını soylıyo ama cahıl ınsanlarla nereye kadar off offffffffffffffffffffffffffffff
mevlut okutacağızzz allahın ıznıyleee gıdeceklerrrrrr çokl bıktım çnkuu knşmalarındann
gökçe yee gökçee emzır gökçe uyuu gökçe bu bebek bızımm sen bızımsınn buna bız bakacazzz allahım delırmek uzereyımmm ben de dedım oğluma ben bakacağım gerekırse ucretsız ıznımı artıracağım çıldrcam yaaaaasoyledım eşime gıt knş aılenle ben onların bakmasını ıstemıorum dedımm
ev evın ustune olur mu yaaaa
ben yapamam şu an bıleeee odama çekılıorum odamdaaaa sızlerle yazışıorummmm ben rahat bırı değilimkııııı amannnn anlatsam roman olur şu lohusalıkta neler yaşadığımı ınanınnnnnn 3 gundur ığnelerle ayaktayımmmm o kadar pskolojım bozuldukııııı neyseeeeeeeeeeeee
sizler nasılsınızzz
değişik haberler var mııı
bu arada ben saçlarımı boyatmak ıstıorum artıkkkk ne zaman ?
artı benm doğumda 10 kılo gttı 75 kıloyum şuan..40 ından snra dıyetısyene gtmeyı düşünuyorumm sakıncası yoktur dımı ?
abooooo Allah yrdım etsin kuşummmmmmm ben çekemem valla.....
geçenlerde görümcem aldı kızı sallıyo...ben ''alışmasını istemiyorum'' dedim hemen sallamayı kesti...
yiğenlerime de hemen söylüyorum hasta olanınız varsa yaklaşmasın kıza diyorum yaklaşmıyorlar....ne derse desinlerrrr isterlerse atıp tutsunlar hakkımda....kızımdan daha önemli değil vallaaaa
işteee ahh ahhhh ben dıyemedığım için böyleyımmmmmm
bundan snra dıcemmm ama
dun sabah kalkmışşş kaynanammmmm ahh ahhh şanssız oğlum benm dıooosebebı ne bılıomusunuzzz gece kalkmış mert ın gazını çıkarmış ben de uyumuşum dıyeeee allahım çıldrmamamk elde değilll ben de dedım asıl şansısz benm ama kocamdan yana değil dedımmmm ...eşim de tmm annem sana solede sen de ona soledınn rahatlayacaksan sole cvp ver dıooo napsınn o da kapayamıyorkı anasının babasının çenesınııııı eşime de uzuluyorummmmm ..şimdı evdelerr yuzlerıne bakmıorum ınanınn bunu yapmak ıstemezdımmm ama yaptrıyorlar işteeee
Allahım yaaaaa............en sevmediğimmmm şeyler bunlarrrrrrrr......
çocuğu onlara doğurdun sanki....ahh iyiki kaynanam yanımda değil....görümcem yeter banaaa gerçi...
melojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :76:
mrb kızlar dün net yoktu hiç gelemdim nasılsınız bakalımmm
ayy gökçeee aynı dertten bende şikayetçiyimm
doğumdan sonra 10 gün kaynanamlarda kaldımm allahımm nasıl bi hata yapmışım keke kalmasaydımm
dediğin gibi sanki çocuk benim deil olnarın ben doğurmadım kaynanam doğurdu sanki
banada meltem ye meltem iç meltem sütün olsun üstünü sıkı giyin bebek senden üşütme kapmasınn
çocuk ağlarr meltem bebek acıktı altını pisletti vıdı vıdı bana sırf bebek için bakıolar yani bebek olmasa ne yersen yeee meselesii bebeğin yüzünde bişiler çıkıo isilik yani olur bebekte normall kayınpederim gelio bu neden çıktı nooldu kaynanam geliirr oo bu çıocuun altı pişik olmuş meltem güzel yıkamıomsn altını ayyyy bin pişman oldum gittiğime gideceğime gökçe seni çok iyi anlıyorumm bide üstüne lohusa sendromu iice beter oluoo allahtan birlikte oturmuozz evimize geldik kurtuldukk
mrb kızlar dün net yoktu hiç gelemdim nasılsınız bakalımmm
ayy gökçeee aynı dertten bende şikayetçiyimm
doğumdan sonra 10 gün kaynanamlarda kaldımm allahımm nasıl bi hata yapmışım keke kalmasaydımm
dediğin gibi sanki çocuk benim deil olnarın ben doğurmadım kaynanam doğurdu sanki
banada meltem ye meltem iç meltem sütün olsun üstünü sıkı giyin bebek senden üşütme kapmasınn
çocuk ağlarr meltem bebek acıktı altını pisletti vıdı vıdı bana sırf bebek için bakıolar yani bebek olmasa ne yersen yeee meselesii bebeğin yüzünde bişiler çıkıo isilik yani olur bebekte normall kayınpederim gelio bu neden çıktı nooldu kaynanam geliirr oo bu çıocuun altı pişik olmuş meltem güzel yıkamıomsn altını ayyyy bin pişman oldum gittiğime gideceğime gökçe seni çok iyi anlıyorumm bide üstüne lohusa sendromu iice beter oluoo allahtan birlikte oturmuozz evimize geldik kurtuldukk
idiliimm nasılsınnn yafruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?