Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ya merak ettim vallaaa ohh neysekiş tarih bugün belli oluyomuş hadi hayırlısı canım neden sinir ettilerki?

aaaaaa kızlarr şimdi su listeyi paylaşınca aklıma geldi yaaaaaa ben rüyamda listede adım yazıyodu ama hangi ay hamilelerinde hatırlamıyorum ama baka kalabalıktııı o ay hamişlerii

hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhh :)

ayyy inşallahhh canım yaaa hayırlısı olsun

stres oldum yaaaaaaa

hoşgeldin ayşemmm
trt'de doğumları anlatıyorlar....sezeryanla doğum yapanlar normal doğum yapanlardan daha çok depresyona giriyormuşşş öyle diyo doktor

meltem üst üste benı ruyasında hamıle olarak gormus 1 değil iki değil

3-4 gun dedi bi akrabamız da ruyasında hamış görmus benı bı test yap ısrarları sonucu

hem reglımde erken gelmsıtı ustune görmussundur vs bende dün test yaptım ama negatif

fakatt hala hamıle olrk gorulmeye devam edıyorum eheuehu

:18: :18: :18: :18: yakindirrrrrrrrrrrrrrr

canım ya merak ettim vallaaa ohh neysekiş tarih bugün belli oluyomuş hadi hayırlısı canım neden sinir ettilerki?

canım gıcıklık yapioalr ıstee yaa bişeyı ılk kesde söle dımı o eksık bu eksık yanı
bu ıslemler fıx değilmi ya adam elisa testı yapomayı unutmus sormasam
hatırlamıcak aaa unutmususz dioo

anstezi yapılck rontgenfılmı yok nası unutmudslarsa dön babam dön hastanede

öle işte ona sinir oldumm

hoşbulduk canımm :)

bencede öle olur kıs doğum anı farklı bebısın senden cıkıo hop kucaka gelıyoo :)

slm kızlar ben geldımmm
mert kağan ı emzırdımm uyuttummm geldımmmm
nasılsınızzz*
ben ıyı olmaya çalışlıorummm
kayınvalıdem kayınpederım hala bızde bıktımmm yanıı bızde olmalarından değill vıdı vıdı knşmalarındann allahım yarabbımmm onlar yuzunden kocama bıle surat yapıorum kaldıkı hıç sevmem trıp muhabbettınııı o da bılıo anasını babasını soylıyo ama cahıl ınsanlarla nereye kadar off offffffffffffffffffffffffffffff

mevlut okutacağızzz allahın ıznıyleee gıdeceklerrrrrr çokl bıktım çnkuu knşmalarındann
gökçe yee gökçee emzır gökçe uyuu gökçe bu bebek bızımm sen bızımsınn buna bız bakacazzz allahım delırmek uzereyımmm ben de dedım oğluma ben bakacağım gerekırse ucretsız ıznımı artıracağım çıldrcam yaaaaa soyledım eşime gıt knş aılenle ben onların bakmasını ıstemıorum dedımm
ev evın ustune olur mu yaaaa
ben yapamam şu an bıleeee odama çekılıorum odamdaaaa sızlerle yazışıorummmm ben rahat bırı değilimkııııı amannnn anlatsam roman olur şu lohusalıkta neler yaşadığımı ınanınnnnnn 3 gundur ığnelerle ayaktayımmmm o kadar pskolojım bozuldukııııı neyseeeeeeeeeeeee

sizler nasılsınızzz
değişik haberler var mııı
bu arada ben saçlarımı boyatmak ıstıorum artıkkkk ne zaman ?
artı benm doğumda 10 kılo gttı 75 kıloyum şuan..40 ından snra dıyetısyene gtmeyı düşünuyorumm sakıncası yoktur dımı ?

abooooo Allah yrdım etsin kuşummmmmmm ben çekemem valla.....
geçenlerde görümcem aldı kızı sallıyo...ben ''alışmasını istemiyorum'' dedim hemen sallamayı kesti...
yiğenlerime de hemen söylüyorum hasta olanınız varsa yaklaşmasın kıza diyorum yaklaşmıyorlar....ne derse desinlerrrr isterlerse atıp tutsunlar hakkımda....kızımdan daha önemli değil vallaaaa

işteee ahh ahhhh ben dıyemedığım için böyleyımmmmmm

bundan snra dıcemmm ama
dun sabah kalkmışşş kaynanammmmm ahh ahhh şanssız oğlum benm dıooo sebebı ne bılıomusunuzzz gece kalkmış mert ın gazını çıkarmış ben de uyumuşum dıyeeee allahım çıldrmamamk elde değilll ben de dedım asıl şansısz benm ama kocamdan yana değil dedımmmm ...eşim de tmm annem sana solede sen de ona soledınn rahatlayacaksan sole cvp ver dıooo napsınn o da kapayamıyorkı anasının babasının çenesınııııı eşime de uzuluyorummmmm ..şimdı evdelerr yuzlerıne bakmıorum ınanınn bunu yapmak ıstemezdımmm ama yaptrıyorlar işteeee

işteee ahh ahhhh ben dıyemedığım için böyleyımmmmmm

valla ben de eskiden öyleydim senin gibi kırmamak için bişey diyemiyordum ama söz konusu olan kızım yani....onları kırmadan güzel bi şekilde söyle sana bağır çağır demiyorummm..... ama söyle yaniii seni rahatsız eden bişey varsa söylemen lazımm

Allahım yaaaaa............en sevmediğimmmm şeyler bunlarrrrrrrr......
çocuğu onlara doğurdun sanki....ahh iyiki kaynanam yanımda değil....görümcem yeter banaaa gerçi...

Allahım yaaaaa............en sevmediğimmmm şeyler bunlarrrrrrrr......
çocuğu onlara doğurdun sanki....ahh iyiki kaynanam yanımda değil....görümcem yeter banaaa gerçi...

allaha havale ettım bennn
yuzlerıne bakmıorumm
onlar anlıyorlarr anlayacaklarını
eşime de soledım bundan snra boleee dedımmm
bşey dıyemıorkı napsınnn
ben bakacağım ya da baktıracağım soleyeceksın dedımm
eşim de tmm sen nasıl ıstersen ole dedıı kımse bızım yanımıza zorla glmezz ben soylerım zamanı gelınce dedı tmm dedımm kapadım konuyuuu ama lımonıyım yınedeee hıhhhh

saçlarımı ne zaman boyatacağım bennnn
acılen kendıme yenı bır ben lazım çunkuuuuuu
ayyy dun kabanımı gıyeyım dedımmm anacımmmm onu kapanmadıı 38 beden tabıkııı
dıyetısyene de gıdeceğim bu ay sonundaa bakalımmmm

mrb kızlar dün net yoktu hiç gelemdim nasılsınız bakalımmm

ayy gökçeee aynı dertten bende şikayetçiyimm

doğumdan sonra 10 gün kaynanamlarda kaldımm allahımm nasıl bi hata yapmışım keke kalmasaydımm
dediğin gibi sanki çocuk benim deil olnarın ben doğurmadım kaynanam doğurdu sanki
banada meltem ye meltem iç meltem sütün olsun üstünü sıkı giyin bebek senden üşütme kapmasınn
çocuk ağlarr meltem bebek acıktı altını pisletti vıdı vıdı bana sırf bebek için bakıolar yani bebek olmasa ne yersen yeee meselesii bebeğin yüzünde bişiler çıkıo isilik yani olur bebekte normall kayınpederim gelio bu neden çıktı nooldu kaynanam geliirr oo bu çıocuun altı pişik olmuş meltem güzel yıkamıomsn altını ayyyy bin pişman oldum gittiğime gideceğime gökçe seni çok iyi anlıyorumm bide üstüne lohusa sendromu iice beter oluoo allahtan birlikte oturmuozz evimize geldik kurtuldukk

işteeeeeeeeeeee aynennnn bu durum bende de hakımmmmmm bı gıtseler de kurtulsam dıyorum yaaaaa
inşallah allahın ıznıyle defolacaklarrrr o kadar bıktım ınanınnnn onların laflarını kafama takmaktannn 3 gundru dıyazem vurdular banaaaa olan kıme oluyooo bana oluyoooo onlar evde rahatlarrr ben naz yapıorummm ben nazlanıorum..bı de otrmuş anneme dıyo kaynanamm sız çok nazlı buyutmuşsunuz dıyeee annem de attı attı içineee en sonunda o da patladıı şimdı aynı evın içinde tellıoğullarıyla seferoğulları modundayızzzz annem de yuzlerıne bakmıyorrr benı bu hale getırdıklerı içinnnn ....amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn 40ından snraaa allahın ıznıylee bı ıst yapacağım zatennn azcık açılırım sanırımmm bakalımmm

doğumdan sonra evde hep yalnızdım...yalnızlıktan şikayet ediyordum ama iyiki yalnız kalmışım :)))

idiliimm nasılsınnn yafruummmm

iyiyim canım sen nasılsınnnn elifim nasıl oldu?
dün bahar altını pisletti ve kakası sümük gibiydi çok sıvıydı ishal oldu diye korktum doktora gittik salgın vrmış....ateşi olmadığı sürece ve kusmadığı sürece kendi kendine atlatırmış dedi doktor. şimdi normale döndü ama çok korktum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…