Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım.valla kimyasal gebelik bildiğim kadarıyla tam oluşamadığı yada tutunamadığı için erken dönemde düşükle sonuçlanıyor.öyle olsa neyse ama dış gebelik çok kötü bişey diye biliyorum.ameliyat olman gerekiyor.inşallah öyle bişey değildir :18: Allah korusun.cevapladığın için teşekkürler.

amann idill iiki yalnız kalmışsınnnnn en iisi
iim canım saol elif te iyi şükürr atlattı öle aşırı kusması yok
ayy canım baharcığa çok geçmiş olsunnn

Kızlar düne kadar doğumdan korkuyorduk :18: :18: :18: şimdi ise bebişlerimizi konuşuyoruzz....

evet kızz hakkaten doğumdan korkuoduk atlattık çok şükürrr

ıdılışkooo bebeğinı ne kadar sureyle ve ne kadar emzırıyorsunnn hımmm ?

bu arada benm soruma cvp versenızee eyyyyyyyyyyyyy ahaliiiiiiiiiiiiiiii

saçlarımı boyatmka ıstıyorummmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ıdılışkooo bebeğinı ne kadar sureyle ve ne kadar emzırıyorsunnn hımmm ?

bu arada benm soruma cvp versenızee eyyyyyyyyyyyyy ahaliiiiiiiiiiiiiiii

saçlarımı boyatmka ıstıyorummmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 saatte bi emziriyorum...geceleri 4 saatte
sen?
canım ne sordun ki? saçlarını ne renk yapıcan?

3 saatte bi emziriyorum...geceleri 4 saatte
sen?
canım ne sordun ki? saçlarını ne renk yapıcan?

neee 3saatte mı gecelerı de 4 saatte mıı o zaman benm oğlum obez olacakk kesınnnn
ben 2 saatte bı emzırıyorum gecelerı de oleeeee bazen 1 saatte ıstıyorrr göğsümde uyuyorrrr vee emmeye başladığındaa en az 25 dk en fazka 45 dk emıyorrrr barız emıyorr yanıııı 20.dk dan snra gözlerı kapanıyorrr vee emıyorrr oyle yatağına koyuyorummmm .

ve saçlarımı boyatacağımmm karamel rengıııı zaten oyleydı ama şuan batık haldeeee ufffffff kendıme gelmem lazım acılennnn ama boyatabılır mıyım 40 ından snra falann hımm ?

hoşçakal ıdılcımmm

aaaa kımse cvp vermıo resmen sorduğum soruyaaaaaaaaaaa

ben deçıkıyorummmm o zamannn kımsecıklr knşmuyorr napayımmm :80:

hoşçakal ıdılcımmm

gökçeciğim bildiğim kadarıyla boyatabilirsin bende boyatmak istiyorumm

ne renge boyatmak istiosn ???

Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu

17 şubatta yatıcam kan verceklermıs 18 subatta amelıyat olcakmısım

aaaaaa kızlarr şimdi su listeyi paylaşınca aklıma geldi yaaaaaa ben rüyamda listede adım yazıyodu ama hangi ay hamilelerinde hatırlamıyorum ama baka kalabalıktııı o ay hamişlerii
hayırdır inşallah tatlım inş önümüzdeki aydır
ooo canım kolaymı hastanede iş bitirmek yine sen iyisin

gökçecim baştan sona kudum ve karar verdim kaynanamlara pek yüz vermeyecem

kesinlikle ikinizin yazdıklarını okuyunca kayınvalidemi gördüm ve karar verdim çok yaklaşmicam gelin bizde kalın çocuğa sen bak anne demicem

hadi gözün aydın canımmmmmmmm gelsin bebişler

hemşom konuşamadık yaaaaa kredi çekecekmişiniz bankadan haber oldumu canım

aşkol yaaaa, kesin işim çıkmıştır, ya da pc m kasmıştır, bizim kuruma yeni pc ler geliyor inşallah daha güzel olucak sohbetlerimiz böyle çok ağır dakikalarca açılmıyor sayfalar

Kızlar başka bir bankadan kredi istemiştik bugün açıklanacakk...inşallahh kabul ederler dee evimizi alırız yaaaa offf annemlere yakın olmak istiyorum yaaaaaaaaaa offf

ay inşallah canım benim, allah gönlündekini versin sana

hay allah ya ne biçim iş bu git gel git gel kaç oldu böyle, inşallah rast gelir bugün bakalım hadi hayırlısı

gökçem üzme kendini, takma bunları, sana ve oğluna yazık, onların umrunda bile olmuyor lütfen sakin ol bebeğine odaklan sadece

canım özür dilerim biraz patavatsız yazdım galiba ya acele acele yazıyordum işim çıktı diye yazmadan da geçmek istemedim ama seni korkutmak değildi amacım, yani henüz çok küçük zaten daha gününe de varmış, ama sen erken başladın ölçtürmeye eğer öyle dış gebelik gibi bir durum tespit edildiği takdirde allah korusun ameliyat olmadan da sorun çözülebilliyor diye biliyorum. Allaha emanet ol.

hoşçakal ıdılcımmm

aman gökçeeeee kızım olur mu hiç öyle şey ya,
Benim boya kültürüm çok zayıftır, hangi renk ne olur bilmem sadece kızılı bilirim bi de geçen merveden röfleyi öğrendim, sadece bir kere saç boyattım o da yıllaaaaarrrrr önce, bir daha boyatmadım, bir sürü beyazlarım var tepemde, ama anlamadığım için cesaret edemiyorum.
Keşke anlasaydım sana fikir verebilirdim belki.....
Ama bir an önce boyat da moralin yerine gelsin tatlişkom

Ay çok şükür bu bile en azından içimi rahatladı, bu aşamaya kadar geldin ya, bundan sonrasını Allahım hayırlısıyla rast getirsin inşallahhhh, sorunsuz kolaycacık oluver ameliyatını da zaten süren de azaldı iyice hemen hamiş ol bebem.....

bence de en doğru karar, süperrrrr bunu erkenden tespit etmen.

Gökçe bak bunları sen de oku.

Benim de durumum gökçe gibiydi, hatta benimkiler geçici bir süreliğine değil uzun bir süreliğine bizimleydi,
aynı hır gür ilk günden bizde de başlamıştı
Veeeeeee sonunda ne oldu, benim sütüm kesildi, oğlumu 34 gün emzirebildim o da aç kalıyordu yavrucak

ama hastanede ilk nasıl gelmişti sütüm oluk oluk akıyordu göğüslerimden,,,,,

ne oldu sonunda olan yavrucuğuma oldu, anne sütünü alamadı doyuncaya kadar
1 aylıkken mama başladık

hayatımdaki en büyük yanlışımdı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…