selam, 5 ve üstü için pozitif diyorlar ama daha dört gün varken çıkması da ümitlendirici, iki günde bir tekrarlayıp değerinde yükselme olursa sorun yok demektir
ama yükselme olmazsa kimyasal gebelik ya da dış gebelik de olabilir
ablaaaa msn i açsanaaa müsaitsennn
doğumdan sonra evde hep yalnızdım...yalnızlıktan şikayet ediyordum ama iyiki yalnız kalmışım :)))
iyiyim canım sen nasılsınnnn elifim nasıl oldu?
dün bahar altını pisletti ve kakası sümük gibiydi çok sıvıydı ishal oldu diye korktum doktora gittik salgın vrmış....ateşi olmadığı sürece ve kusmadığı sürece kendi kendine atlatırmış dedi doktor. şimdi normale döndü ama çok korktum yaa
Kızlar düne kadar doğumdan korkuyorduk :18: :18: :18: şimdi ise bebişlerimizi konuşuyoruzz....
ıdılışkooo bebeğinı ne kadar sureyle ve ne kadar emzırıyorsunnn hımmm ?
bu arada benm soruma cvp versenızee eyyyyyyyyyyyyy ahaliiiiiiiiiiiiiiii
saçlarımı boyatmka ıstıyorummmm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa
amann idill iiki yalnız kalmışsınnnnn en iisi
iim canım saol elif te iyi şükürr atlattı öle aşırı kusması yok
ayy canım baharcığa çok geçmiş olsunnn
evet kızz hakkaten doğumdan korkuoduk atlattık çok şükürrr
sağol canım....hadi çabuk gellll
3 saatte bi emziriyorum...geceleri 4 saatte
sen?
canım ne sordun ki? saçlarını ne renk yapıcan?
geldiimm elifi emzirdimmm uyudu hemen fıısss
hosgeldın canım elife de afiyet olsun :)
hoşçakal ıdılcımmm
aaaa kımse cvp vermıo resmen sorduğum soruyaaaaaaaaaaa
ben deçıkıyorummmm o zamannn kımsecıklr knşmuyorr napayımmm:80:
hayırdır inşallah tatlım inş önümüzdeki aydıraaaaaa kızlarr şimdi su listeyi paylaşınca aklıma geldi yaaaaaa ben rüyamda listede adım yazıyodu ama hangi ay hamilelerinde hatırlamıyorum ama baka kalabalıktııı o ay hamişlerii
ooo canım kolaymı hastanede iş bitirmek yine sen iyisinMerhaba şekerlerimm
gelebıldım cok sukur :)
eksık şeler varmıs verdım onalrıda kan rontgen vss
bugun ıns bellı olck amelıyat tarıhı
çok sınır ettıler benı öle böle diil
siz napiosnz
gökçecim baştan sona kudum ve karar verdim kaynanamlara pek yüz vermeyecemslm kızlar ben geldımmm
mert kağan ı emzırdımm uyuttummm geldımmmm
nasılsınızzz*
ben ıyı olmaya çalışlıorummm
kayınvalıdem kayınpederım hala bızde bıktımmm yanıı bızde olmalarından değill vıdı vıdı knşmalarındann allahım yarabbımmm onlar yuzunden kocama bıle surat yapıorum kaldıkı hıç sevmem trıp muhabbettınııı o da bılıo anasını babasını soylıyo ama cahıl ınsanlarla nereye kadar off offffffffffffffffffffffffffffff
mevlut okutacağızzz allahın ıznıyleee gıdeceklerrrrrr çokl bıktım çnkuu knşmalarındann
gökçe yee gökçee emzır gökçe uyuu gökçe bu bebek bızımm sen bızımsınn buna bız bakacazzz allahım delırmek uzereyımmm ben de dedım oğluma ben bakacağım gerekırse ucretsız ıznımı artıracağım çıldrcam yaaaaasoyledım eşime gıt knş aılenle ben onların bakmasını ıstemıorum dedımm
ev evın ustune olur mu yaaaa
ben yapamam şu an bıleeee odama çekılıorum odamdaaaa sızlerle yazışıorummmm ben rahat bırı değilimkııııı amannnn anlatsam roman olur şu lohusalıkta neler yaşadığımı ınanınnnnnn 3 gundur ığnelerle ayaktayımmmm o kadar pskolojım bozuldukııııı neyseeeeeeeeeeeee
sizler nasılsınızzz
değişik haberler var mııı
bu arada ben saçlarımı boyatmak ıstıorum artıkkkk ne zaman ?
artı benm doğumda 10 kılo gttı 75 kıloyum şuan..40 ından snra dıyetısyene gtmeyı düşünuyorumm sakıncası yoktur dımı ?
kesinlikle ikinizin yazdıklarını okuyunca kayınvalidemi gördüm ve karar verdim çok yaklaşmicam gelin bizde kalın çocuğa sen bak anne demicemmrb kızlar dün net yoktu hiç gelemdim nasılsınız bakalımmm
ayy gökçeee aynı dertten bende şikayetçiyimm
doğumdan sonra 10 gün kaynanamlarda kaldımm allahımm nasıl bi hata yapmışım keke kalmasaydımm
dediğin gibi sanki çocuk benim deil olnarın ben doğurmadım kaynanam doğurdu sanki
banada meltem ye meltem iç meltem sütün olsun üstünü sıkı giyin bebek senden üşütme kapmasınn
çocuk ağlarr meltem bebek acıktı altını pisletti vıdı vıdı bana sırf bebek için bakıolar yani bebek olmasa ne yersen yeee meselesii bebeğin yüzünde bişiler çıkıo isilik yani olur bebekte normall kayınpederim gelio bu neden çıktı nooldu kaynanam geliirr oo bu çıocuun altı pişik olmuş meltem güzel yıkamıomsn altını ayyyy bin pişman oldum gittiğime gideceğime gökçe seni çok iyi anlıyorumm bide üstüne lohusa sendromu iice beter oluoo allahtan birlikte oturmuozz evimize geldik kurtuldukk
hadi gözün aydın canımmmmmmmm gelsin bebişlerKızlar amelıyat tarıhım bellı olduu
17 şubatta yatıcam kan verceklermıs 18 subatta amelıyat olcakmısım
Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu
he valla zaman çok çabuk geçiyo kızlar kızım iki aylık olacak nerdeyse.......
afiyet olsn canım hemşom
her zamanki gibi ben geldim herkes kaçtıyoksa beni sevmiyor musunuzzzz
ben de küserim haaaaaaaaaaaaa
Kızlar başka bir bankadan kredi istemiştik bugün açıklanacakk...inşallahh kabul ederler dee evimizi alırız yaaaa offf annemlere yakın olmak istiyorum yaaaaaaaaaa offf
Merhaba şekerlerimm
gelebıldım cok sukur :)
eksık şeler varmıs verdım onalrıda kan rontgen vss
bugun ıns bellı olck amelıyat tarıhı
çok sınır ettıler benı öle böle diil
siz napiosnz
slm kızlar ben geldımmm
mert kağan ı emzırdımm uyuttummm geldımmmm
nasılsınızzz*
ben ıyı olmaya çalışlıorummm
kayınvalıdem kayınpederım hala bızde bıktımmm yanıı bızde olmalarından değill vıdı vıdı knşmalarındann allahım yarabbımmm onlar yuzunden kocama bıle surat yapıorum kaldıkı hıç sevmem trıp muhabbettınııı o da bılıo anasını babasını soylıyo ama cahıl ınsanlarla nereye kadar off offffffffffffffffffffffffffffff
canım.valla kimyasal gebelik bildiğim kadarıyla tam oluşamadığı yada tutunamadığı için erken dönemde düşükle sonuçlanıyor.öyle olsa neyse ama dış gebelik çok kötü bişey diye biliyorum.ameliyat olman gerekiyor.inşallah öyle bişey değildir :18: Allah korusun.cevapladığın için teşekkürler.
hoşçakal ıdılcımmm
aaaa kımse cvp vermıo resmen sorduğum soruyaaaaaaaaaaa
ben deçıkıyorummmm o zamannn kımsecıklr knşmuyorr napayımmm:80:
Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu
hayırdır inşallah tatlım inş önümüzdeki aydır
ooo canım kolaymı hastanede iş bitirmek yine sen iyisin
gökçecim baştan sona kudum ve karar verdim kaynanamlara pek yüz vermeyecem
kesinlikle ikinizin yazdıklarını okuyunca kayınvalidemi gördüm ve karar verdim çok yaklaşmicam gelin bizde kalın çocuğa sen bak anne demicem
hadi gözün aydın canımmmmmmmm gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?