hemşom konuşamadık yaaaaa kredi çekecekmişiniz bankadan haber oldumu canım
aşkol yaaaa, kesin işim çıkmıştır, ya da pc m kasmıştır, bizim kuruma yeni pc ler geliyor inşallah daha güzel olucak sohbetlerimiz böyle çok ağır dakikalarca açılmıyor sayfalar
ay inşallah canım benim, allah gönlündekini versin sana
aşkol yaaaa, kesin işim çıkmıştır, ya da pc m kasmıştır, bizim kuruma yeni pc ler geliyor inşallah daha güzel olucak sohbetlerimiz böyle çok ağır dakikalarca açılmıyor sayfalar
ay inşallah canım benim, allah gönlündekini versin sana
hay allah ya ne biçim iş bu git gel git gel kaç oldu böyle, inşallah rast gelir bugün bakalım hadi hayırlısı
gökçem üzme kendini, takma bunları, sana ve oğluna yazık, onların umrunda bile olmuyor lütfen sakin ol bebeğine odaklan sadece
canım özür dilerim biraz patavatsız yazdım galiba ya acele acele yazıyordum işim çıktı diye yazmadan da geçmek istemedim ama seni korkutmak değildi amacım, yani henüz çok küçük zaten daha gününe de varmış, ama sen erken başladın ölçtürmeye eğer öyle dış gebelik gibi bir durum tespit edildiği takdirde allah korusun ameliyat olmadan da sorun çözülebilliyor diye biliyorum. Allaha emanet ol.
aman gökçeeeee kızım olur mu hiç öyle şey ya,
Benim boya kültürüm çok zayıftır, hangi renk ne olur bilmem sadece kızılı bilirim bi de geçen merveden röfleyi öğrendim, sadece bir kere saç boyattım o da yıllaaaaarrrrr önce, bir daha boyatmadım, bir sürü beyazlarım var tepemde, ama anlamadığım için cesaret edemiyorum.
Keşke anlasaydım sana fikir verebilirdim belki.....
Ama bir an önce boyat da moralin yerine gelsin tatlişkom
Ay çok şükür bu bile en azından içimi rahatladı, bu aşamaya kadar geldin ya, bundan sonrasını Allahım hayırlısıyla rast getirsin inşallahhhh, sorunsuz kolaycacık oluver ameliyatını da zaten süren de azaldı iyice hemen hamiş ol bebem.....
bence de en doğru karar, süperrrrr bunu erkenden tespit etmen.
Gökçe bak bunları sen de oku.
Benim de durumum gökçe gibiydi, hatta benimkiler geçici bir süreliğine değil uzun bir süreliğine bizimleydi,
aynı hır gür ilk günden bizde de başlamıştı
Veeeeeee sonunda ne oldu, benim sütüm kesildi, oğlumu 34 gün emzirebildim o da aç kalıyordu yavrucak
ama hastanede ilk nasıl gelmişti sütüm oluk oluk akıyordu göğüslerimden,,,,,
ne oldu sonunda olan yavrucuğuma oldu, anne sütünü alamadı doyuncaya kadar
1 aylıkken mama başladık
hayatımdaki en büyük yanlışımdı......
hayırdır inşallah tatlım inş önümüzdeki aydır
ooo canım kolaymı hastanede iş bitirmek yine sen iyisin
gökçecim baştan sona kudum ve karar verdim kaynanamlara pek yüz vermeyecem
kesinlikle ikinizin yazdıklarını okuyunca kayınvalidemi gördüm ve karar verdim çok yaklaşmicam gelin bizde kalın çocuğa sen bak anne demicem
hadi gözün aydın canımmmmmmmm gelsin bebişler
Kızlar amelıyat tarıhım bellı olduu
17 şubatta yatıcam kan verceklermıs 18 subatta amelıyat olcakmısım
evet yıldız en doğrusunu yaparsın fazla yakınlık iyi deil bide büyükler anlayışlı olsa keşkee sanki kaynanam kendi bu yollardan geçmedii yanlarında doğoru düzgün çocuumu kucama bile alamıorm onlardan sıra gelmio bi türlü beni damızlık inek gibi kullanıolar acıkınca acıktııı altına yapınca altına yaptı sanki ben anlamıyorum ağladıında ne şikayeti olduğunu acayip öfkeliyim valla gökçe konuyu açmasaydıı belki ben açmazdıımm iiki bahsetti bu konulardann yanii kendilerinden soğutuyolarr şimdi bize geldiklerinde yüzlerine bile bakmak istemiyorumm ama bunu kendileri yaptılarr
yeliiiiiiizzzz nabersin şekeriiimmmmm
canım ya inşallah biran önce haber gelirhala haber yok bekliyorum ben de heyecanla offfff
şaka yapıyorum zaten canımmm herkesin işi var gücü varr :)
aminnnn canımmm
haklısın şekerim benim kaynanamda mukayyet ol da bunada bişi olmasın diyo güya ben diğerini araba kullanırken düşürmüşümevet yıldız en doğrusunu yaparsın fazla yakınlık iyi deil bide büyükler anlayışlı olsa keşkee sanki kaynanam kendi bu yollardan geçmedii yanlarında doğoru düzgün çocuumu kucama bile alamıorm onlardan sıra gelmio bi türlü beni damızlık inek gibi kullanıolar acıkınca acıktııı altına yapınca altına yaptı sanki ben anlamıyorum ağladıında ne şikayeti olduğunu acayip öfkeliyim valla gökçe konuyu açmasaydıı belki ben açmazdıımm iiki bahsetti bu konulardann yanii kendilerinden soğutuyolarr şimdi bize geldiklerinde yüzlerine bile bakmak istemiyorumm ama bunu kendileri yaptılarr
iyiyimm canım işiyim sen nasılsın bakemmm
anammm ne dertliymiş bizim yeni annelerimiz yaaa ama sonuna kadar haklısınız valla bende hiç istemiyorum böyle dip dibe falan.hatta ben hamile kaldıgımda her konu açıldıgında kaynanam yok halası bakıcak dogunca yok cart yok curt falan diodu bende o kadar dememe ragmen anlamadıkları için bigün sert bi şekilde söyledim ben çocugum dogduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum diye. sinir oldum ama ya evleneli 4 sene oldu ev kredisi ödüycez diye k...çımız çıkıyo çalış çalış sanki köleleriyim ben onlarında hep çalışıcam
ayy ne kötü yaaaa:5
anammm ne dertliymiş bizim yeni annelerimiz yaaa ama sonuna kadar haklısınız valla bende hiç istemiyorum böyle dip dibe falan.hatta ben hamile kaldıgımda her konu açıldıgında kaynanam yok halası bakıcak dogunca yok cart yok curt falan diodu bende o kadar dememe ragmen anlamadıkları için bigün sert bi şekilde söyledim ben çocugum dogduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum diye. sinir oldum ama ya evleneli 4 sene oldu ev kredisi ödüycez diye k...çımız çıkıyo çalış çalış sanki köleleriyim ben onlarında hep çalışıcam
canım ya inşallah biran önce haber gelir
haklısın şekerim benim kaynanamda mukayyet ol da bunada bişi olmasın diyo güya ben diğerini araba kullanırken düşürmüşüm
bende dedim hafta sonu annemlerdeydim dedim hemen arabaylamı gittin demezmi bende evet deyince çok kullanma dikkat et falan filan sinir etti yaaa
halbuki ne alaka oğlu kullanırken ben daha çok geriliyodum şimdi en azından yavaş kullanıyorum sorun yok .
canım ya inşallah biran önce haber gelir
haklısın şekerim benim kaynanamda mukayyet ol da bunada bişi olmasın diyo güya ben diğerini araba kullanırken düşürmüşüm
bende dedim hafta sonu annemlerdeydim dedim hemen arabaylamı gittin demezmi bende evet deyince çok kullanma dikkat et falan filan sinir etti yaaa
halbuki ne alaka oğlu kullanırken ben daha çok geriliyodum şimdi en azından yavaş kullanıyorum sorun yok .
evet ablacım aynen sanki ben onlar için çalışıyorumda ki eşim herzaman söylüyo bana istersen çalışma krediyi sorun etme ödenir ama bu kadar rahat yaşayamayız diyo ki haklı.ama gelde annesine sor bunusorma kuzum, hala burnumun direği sızlar 14 yıl sonra bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor..
Ne kadar salakmışım ben diye
Yine kabahat bizde, sanki biz onlar için çalışıyoruz
bence bizim herkese onların oğulları rahat etsin diye değil sadece kendimiz için kendi rahatımız için çalıştığımızı göstermemiz gerekiyor.....
yaniii anlamıyorum böle laf sokuncaaa koruduklarını mı sanıyolarrr çok saçmaa
geçen kontrole gittiğimizde dr. dediki bol süt iç süt ürünleri tükett bende sütü hiiiçç sevmem neyse o akşam kaynanamda bizde eşim süt almış geldi dediki süt iç meltem bende eşimle şakalaşmak amaçlıı aayy ömerr ne fenasınn önceden sana süt aldım iç demiodun şimdi kızın için aldın demii dedi ikimiz güldük geçtikk kaynanam demesin mii aa sende kızını mı kıskanırr oldunnnlaf mı bu şimdiii kim çocuunu kıskanırrr güldüm geçtiim diicek laf bile bulamadımm bazen çok ii bazen böle laflar sokuo nasıl davranacağımı anlamıormmm
yazık valla sizeee....... allahtan kaynanam türkiyede :)))
eevt canım sanki onlar için kı...mızı yırtarak okuduk dimisorma kuzum, hala burnumun direği sızlar 14 yıl sonra bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor..
Ne kadar salakmışım ben diye
Yine kabahat bizde, sanki biz onlar için çalışıyoruz
bence bizim herkese onların oğulları rahat etsin diye değil sadece kendimiz için kendi rahatımız için çalıştığımızı göstermemiz gerekiyor.....
evet ya nerden çıkarıyolarsa bi bahane buluyolar. sigarayı görmeseler merak etme bişi bulurlardıayy benimde görümcem bebegimin öldügünü cuma günü ögrenmiştim doktordan çıkar çıkmazda sigara almıştım neyse akşam oldu kaynanamlar geldi bide arkadaşım bizde duyar duymaz geldi kız saolsun.neyse kaynanamlar gidecekler tam kapıdalar bende mutfak camına sigaramı bırakmıştım arkadaşımda yeliz söndürüyümmü bunu bitmiş dedi bende söndür dedim görümcem hemen sen yine sigaramı içiyosun zaten bebek o yüzden ölmüştür dedi o an bişi diyemedim ama onlar gitti aglama krizine girdim
ya laf sokmada üstlerine yoktur, bi kere bi hata yaptım eşim hakkında bi şikayette bulundum,işte bi düğüne gidelim diyo bende rahatsızım anne ama burnumdan getiriyor dedim doktr yanlızda kalma demişti o gebelikte. ne dese beğenirsiniz oğlumun içinde kalmıştır beş dakika tek gide geleydi . falan filan sanki oğulları çocuk yayaniii anlamıyorum böle laf sokuncaaa koruduklarını mı sanıyolarrr çok saçmaa
geçen kontrole gittiğimizde dr. dediki bol süt iç süt ürünleri tükett bende sütü hiiiçç sevmem neyse o akşam kaynanamda bizde eşim süt almış geldi dediki süt iç meltem bende eşimle şakalaşmak amaçlıı aayy ömerr ne fenasınn önceden sana süt aldım iç demiodun şimdi kızın için aldın demii dedi ikimiz güldük geçtikk kaynanam demesin mii aa sende kızını mı kıskanırr oldunnnlaf mı bu şimdiii kim çocuunu kıskanırrr güldüm geçtiim diicek laf bile bulamadımm bazen çok ii bazen böle laflar sokuo nasıl davranacağımı anlamıormmm
yazık valla sizeee....... allahtan kaynanam türkiyede :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?