Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hemşom konuşamadık yaaaaa kredi çekecekmişiniz bankadan haber oldumu canım

hala haber yok bekliyorum ben de heyecanla offfff

şaka yapıyorum zaten canımmm herkesin işi var gücü varr :)
aminnnn canımmm

ayy ne kötü yaaaa:5

evet yıldız en doğrusunu yaparsın fazla yakınlık iyi deil bide büyükler anlayışlı olsa keşkee sanki kaynanam kendi bu yollardan geçmedii yanlarında doğoru düzgün çocuumu kucama bile alamıorm onlardan sıra gelmio bi türlü beni damızlık inek gibi kullanıolar acıkınca acıktııı altına yapınca altına yaptı sanki ben anlamıyorum ağladıında ne şikayeti olduğunu acayip öfkeliyim valla gökçe konuyu açmasaydıı belki ben açmazdıımm iiki bahsetti bu konulardann yanii kendilerinden soğutuyolarr şimdi bize geldiklerinde yüzlerine bile bakmak istemiyorumm ama bunu kendileri yaptılarr

anammm ne dertliymiş bizim yeni annelerimiz yaaa ama sonuna kadar haklısınız valla bende hiç istemiyorum böyle dip dibe falan.hatta ben hamile kaldıgımda her konu açıldıgında kaynanam yok halası bakıcak dogunca yok cart yok curt falan diodu bende o kadar dememe ragmen anlamadıkları için bigün sert bi şekilde söyledim ben çocugum dogduktan sonra çalışmayı düşünmüyorum diye. sinir oldum ama ya evleneli 4 sene oldu ev kredisi ödüycez diye k...çımız çıkıyo çalış çalış sanki köleleriyim ben onlarında hep çalışıcam

hala haber yok bekliyorum ben de heyecanla offfff

şaka yapıyorum zaten canımmm herkesin işi var gücü varr :)
aminnnn canımmm
canım ya inşallah biran önce haber gelir
haklısın şekerim benim kaynanamda mukayyet ol da bunada bişi olmasın diyo güya ben diğerini araba kullanırken düşürmüşüm
bende dedim hafta sonu annemlerdeydim dedim hemen arabaylamı gittin demezmi bende evet deyince çok kullanma dikkat et falan filan sinir etti yaaa
halbuki ne alaka oğlu kullanırken ben daha çok geriliyodum şimdi en azından yavaş kullanıyorum sorun yok .

he biz köle geldk
ben evlendim evleneli taksit ödemekten tüm aylık almayı bırak bazen eksiye düşüyorum ama yaranıyormyum hayır bi lafla çırak yapı:26:yolar:26:

ayy ne kötü yaaaa:5

sorma kuzum, hala burnumun direği sızlar 14 yıl sonra bile aklıma geldikçe gözlerim doluyor..
Ne kadar salakmışım ben diye

Yine kabahat bizde, sanki biz onlar için çalışıyoruz

bence bizim herkese onların oğulları rahat etsin diye değil sadece kendimiz için kendi rahatımız için çalıştığımızı göstermemiz gerekiyor.....

ayy benimde görümcem bebegimin öldügünü cuma günü ögrenmiştim doktordan çıkar çıkmazda sigara almıştım neyse akşam oldu kaynanamlar geldi bide arkadaşım bizde duyar duymaz geldi kız saolsun.neyse kaynanamlar gidecekler tam kapıdalar bende mutfak camına sigaramı bırakmıştım arkadaşımda yeliz söndürüyümmü bunu bitmiş dedi bende söndür dedim görümcem hemen sen yine sigaramı içiyosun zaten bebek o yüzden ölmüştür dedi o an bişi diyemedim ama onlar gitti aglama krizine girdim

yaniii anlamıyorum böle laf sokuncaaa koruduklarını mı sanıyolarrr çok saçmaa
geçen kontrole gittiğimizde dr. dediki bol süt iç süt ürünleri tükett bende sütü hiiiçç sevmem neyse o akşam kaynanamda bizde eşim süt almış geldi dediki süt iç meltem bende eşimle şakalaşmak amaçlıı aayy ömerr ne fenasınn önceden sana süt aldım iç demiodun şimdi kızın için aldın demii dedi ikimiz güldük geçtikk kaynanam demesin mii aa sende kızını mı kıskanırr oldunnn laf mı bu şimdiii kim çocuunu kıskanırrr güldüm geçtiim diicek laf bile bulamadımm bazen çok ii bazen böle laflar sokuo nasıl davranacağımı anlamıormmm

evet ablacım aynen sanki ben onlar için çalışıyorumda ki eşim herzaman söylüyo bana istersen çalışma krediyi sorun etme ödenir ama bu kadar rahat yaşayamayız diyo ki haklı.ama gelde annesine sor bunu ki kaç kere dile getirdim ben bebegim olursa bi süre asla çalışmam dedim ama yok anlamıyolarki.

yazık valla sizeee....... allahtan kaynanam türkiyede :)))

eevt canım sanki onlar için kı...mızı yırtarak okuduk dimi
evet ya nerden çıkarıyolarsa bi bahane buluyolar. sigarayı görmeseler merak etme bişi bulurlardı

ya laf sokmada üstlerine yoktur, bi kere bi hata yaptım eşim hakkında bi şikayette bulundum,işte bi düğüne gidelim diyo bende rahatsızım anne ama burnumdan getiriyor dedim doktr yanlızda kalma demişti o gebelikte. ne dese beğenirsiniz oğlumun içinde kalmıştır beş dakika tek gide geleydi . falan filan sanki oğulları çocuk ya

selammm kızlarrrr ben geldimmmm....
sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızla yarın veya cuma vericek artık..sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. gidince belii olucak ne olduğu..
gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. en kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…