Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa Mayısta evimdeyim inşallahhhhhh
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkredi tamammmmmmmmmmmmm
hoş geldin canımselammm kızlarrrr ben geldimmmm....
sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızlayarın veya cuma vericek artık. .sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. gidince belii olucak ne olduğu..
gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. en kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:
ne güzel sevinçli haberlerle geldiniz bugün yahuKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkredi tamammmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmm hadi hayırlısı olsunnnnn
ahhhhhhhhh bu cok güzel bir haberrrr canım cok sevindim..allah iyi günlerde oturmayı nasip etsinnn inşallahh
kıslar farkındamısınız bu aralar topiğimiz eskisi gibi huzur içindeaman nazar değmesin
ayyy evet yaaa sonundaa çok şükürrrrr ameliyatını ol sağlığına kavuşşş inş....
canım yaaa çok şükür kurtulucaksın agrılardan sızılardan çok sevindim canım hayırlısı inşallah
aysem sonunda belli olmus ameliyat tarihi......
Ameliyattan sonra gelsin bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yazık valla sizeee....... Allahtan kaynanam türkiyede :)))
selammm kızlarrrr ben geldimmmm....
Sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızlayarın veya cuma vericek artık. .sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
Bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. Değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
Nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. Gidince belii olucak ne olduğu..
Gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. En kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
Ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
Başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrKredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa mayısta evimdeyim inşallahhhhhh
o kadar çok mutluyum ki kızlarrrrrrrrrr anlatamam sizeeeeeeee........... çok uğraştık banka banka dolaştık ama sonunda olduuuuuuuuuuuuuu
ne kötü bişey ya dimi kendi paramızla rezil oluyoruz :)))) görümcemden kurtuluyorum ....annemlere ve abimlere daha yakın olacamm ohhhhhhhhhhhhhh
hemşom bi evde elbistandan al yazın memlekete gelince kaynananla oturursunuz
hem burda fiyatlarda çok pahalı değil
ayy canımsın yaaa insanın evi gibisi varmı inşallah bundan sonra kendi evindi rahat rahat görümcenden uzakk pek güzel olurrrr..o kadar çok mutluyum ki kızlarrrrrrrrrr anlatamam sizeeeeeeee........... çok uğraştık banka banka dolaştık ama sonunda olduuuuuuuuuuuuuu
ne kötü bişey ya dimi kendi paramızla rezil oluyoruz :)))) görümcemden kurtuluyorum ....annemlere ve abimlere daha yakın olacamm ohhhhhhhhhhhhhh
amann kız nazar değdircenn dilini ısırrr..kıslar farkındamısınız bu aralar topiğimiz eskisi gibi huzur içindeaman nazar değmesin
sağol idilimmmm inşallahh canım..sevinçten haticemin yazdıklarını okumamışım :))))) tahlillerde bi sorun çıkmamış canikom çok güzellllllllllllll gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[sıze="3"]teşekkürler kızlar hayırlısıyal inşallah bi sağlığıma kavuşayımda[/sıze]
hahahaha alemsin bebişim yaaaaaaa............kız elbistanda mutlaka görüşelim seninleee......... kızz bu elbistandan afşine giderken bir restoranta balık yemiştik abimle filan neresiydi orasıı çok süperr balık yapıyorlarrr
yarın kimse girmiyomuşayy canımsın yaaa insanın evi gibisi varmı inşallah bundan sonra kendi evindi rahat rahat görümcenden uzakk pek güzel olurrrr...
amann kız nazar değdircenn dilini ısırrr..
sağol idilimmmm inşallahh canım..
inşallah ayşemm herşey olucakk allahım izni ile..
ayy canımsın yaaa insanın evi gibisi varmı inşallah bundan sonra kendi evindi rahat rahat görümcenden uzakk pek güzel olurrrr...
selammm kızlarrrr ben geldimmmm....
sabahtan tahlillerimi yaptırmaya gittik hepside cıktı bri sorun yok cok şükür herşey normal ama eşim veremedi kavga etti hastanedeki kayıttaki kızlayarın veya cuma vericek artık. .sadece rubella ayın 17,de cıkacakmışş..:78:
bu arada burdaki hastaneyede gelmiş beta hcg cok şükürki hamile kaldığım zaman başka yere gitmek zorunda kalmıcamm ama birde dr. değişseydi daha iyi olucaktı ama mecbur gidicez artık yapacak bişey yok..
nanemm canım pc hemen actı topiğe gelmeden yelize sordum bebiş varmı diye ama negatif cıkmış test..umarım hemen atmadın belkide sonradan belirdi cizgii neyse hayırlısı olsun zaten dr. gidince belii olucak ne olduğu..
gökcemm canım allahım sana sabırlıklar versin cok zor yaşadıkların inş. en kısa zamanda giderler kaynananlar..bu arada sacımı boyatıcam demişsin eğer kanaman varsa boya tutmaz canım haberin olsun..
ayşemm canım ameliyat tarihi belli olmuş hadi hayırlısı biran önce ameliyatını olda beraberce hamiş olalımm...
başka atladım varsa kusura bakmayın kızlarrrrr...:92:
ayy canımsın yaaa insanın evi gibisi varmı inşallah bundan sonra kendi evindi rahat rahat görümcenden uzakk pek güzel olurrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?