Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoş geldin canımçok sevindim
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa Mayısta evimdeyim inşallahhhhhh
ne güzel sevinçli haberlerle geldiniz bugün yahudarısı bize

canımmmmmmmmmmm hadi hayırlısı olsunnnnn

ahhhhhhhhh bu cok güzel bir haberrrr canım cok sevindim..allah iyi günlerde oturmayı nasip etsinnn inşallahh

o kadar çok mutluyum ki kızlarrrrrrrrrr anlatamam sizeeeeeeee........... çok uğraştık banka banka dolaştık ama sonunda olduuuuuuuuuuuuuu
ne kötü bişey ya dimi kendi paramızla rezil oluyoruz :)))) görümcemden kurtuluyorum ....annemlere ve abimlere daha yakın olacamm ohhhhhhhhhhhhhh

kıslar farkındamısınız bu aralar topiğimiz eskisi gibi huzur içinde aman nazar değmesin

sevinçten haticemin yazdıklarını okumamışım :))))) tahlillerde bi sorun çıkmamış canikom çok güzellllllllllllll gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy evet yaaa sonundaa çok şükürrrrr ameliyatını ol sağlığına kavuşşş inş....

canım yaaa çok şükür kurtulucaksın agrılardan sızılardan çok sevindim canım hayırlısı inşallah

aysem sonunda belli olmus ameliyat tarihi......
Ameliyattan sonra gelsin bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yazık valla sizeee....... Allahtan kaynanam türkiyede :)))

[sıze="3"]teşekkürler kızlar hayırlısıyal inşallah bi sağlığıma kavuşayımda [/sıze]

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kredi tamammmmmmmmmmmmm
Nisan veyaaa mayısta evimdeyim inşallahhhhhh

idilcim hayırlı olsun canımm sağlıkla mutlulukla oturmak nasib olsun inşallah

hemşom bi evde elbistandan al yazın memlekete gelince kaynananla oturursunuz
hem burda fiyatlarda çok pahalı değil

hemşom bi evde elbistandan al yazın memlekete gelince kaynananla oturursunuz
hem burda fiyatlarda çok pahalı değil

hahahaha alemsin bebişim yaaaaaaa............ kız elbistanda mutlaka görüşelim seninleee......... kızz bu elbistandan afşine giderken bir restoranta balık yemiştik abimle filan neresiydi orasıı çok süperr balık yapıyorlarrr

ayy canımsın yaaa insanın evi gibisi varmı inşallah bundan sonra kendi evindi rahat rahat görümcenden uzakk pek güzel olurrrr...
kıslar farkındamısınız bu aralar topiğimiz eskisi gibi huzur içinde aman nazar değmesin
amann kız nazar değdircenn dilini ısırrr..
sevinçten haticemin yazdıklarını okumamışım :))))) tahlillerde bi sorun çıkmamış canikom çok güzellllllllllllll gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol idilimmmm inşallahh canım..
[sıze="3"]teşekkürler kızlar hayırlısıyal inşallah bi sağlığıma kavuşayımda [/sıze]

inşallah ayşemm herşey olucakk allahım izni ile..

kesinlikle görüşelim hem ben baharı o kadar çok merak ediyorum ki oğlum olursa alacam
hııııııım akçırıyı diyosun sanırım gelirsen balıklar benden

yarın kimse girmiyomuş
aman aman sölemedimdilimide ısırdım

ayy bende memleketten istiyom ev tatile gidince kaynanamda kalmamak için ama koçişim ev alsak bile kiraya veririm diyor gerci oda haklı boş boşuna senede bir kere bizim için niye boş kalsın ev..
aslında şimdi doğuya giderken alıcaktık ev ama görümceme para verdikk ee kalan parayıda tüpe ayırdıkk ev işi yattı yine..
biz seneye bekliyoduk tayini seneye cekipte gidicektik ama evdeki hesap carşıya uymadı ne yazıkkii.neyse artık batı dönüşü nasipse..

inşallahhhhhh ilk denemede olacakkk bak ben biliyorum ve hissediyorummmm inşallahhhhh hatçem

hiç sorma görümceden uzakkkk ohhhhhhhhhhhhh ne rahattttt olurrr............

herkese iyi akşamlar kısalr benim mesai bitti hepinizi çooooooooooooook seviyorum

hatice canım çok sevindim tahlil sonuçlarına hadi inş. bebeişine kucaana alırsınn

canım inşallah senın su tüp bebısolayıda yolunda gitsin

ayy ayy ben qamelıyat olduktan sonrada bu ıs yerınden kurtulmam lazım oncee

sinir sahıbı oldum valla burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…