evet şimdi aldım canım randevumu yarın 11 de gidicem hem bebek için bi sorun varmı testlerimi yaptırayım ben yinede 1 yılın dolmasını beklemeyeyim
eşim sarma istedi kızlar ben onu yapayım gelicem yine müsadenizle:)
evet şimdi aldım canım randevumu yarın 11 de gidicem hem bebek için bi sorun varmı testlerimi yaptırayım ben yinede 1 yılın dolmasını beklemeyeyim
aycannn sende akıntı kaşıntı varmı
8 kasımda regl olmam lazımdı 12sinde test yaptım negativ ama regl dair yada hamişliğie hiç bir belirti yok bugun aşırı derecede kaşıntı başladı akıntıda var hafiften kokuda
Canım yaa giremedim foruma birkaç gündür.O günden sonra gelen giden olmadı bakalım.Bekliyorum seni de yalnız bırakmak istemedim herhaldekaydirigubbakcemile5
Hayırlısı inş...
aşırı bir kaşıntı var acaba iltihap kaptımda ondanmı regl olmuyorumCADIARZUakıntı var cnm da kaşıntı yok
8 aralıkta regl olmam lazımdı 12sinde test yaptım negativ ama regl dair yada hamişliğie hiç bir belirti yok bugun aşırı derecede kaşıntı başladı akıntıda var hafiften kokuda
Merhaba arkadaşlar... :)
SU'cum gün senin günün. zemuszemus
testi ne gün yapmayı düşünüyorsun kırmızılar gelmezse?
evet canım iyi yapmışsın randevunu almakla,yanklız benim benim aklıma takılan bişey var canımya bu 1 sene bekleme olayı ne kadar saçma ben 2 yıllık evliyim hayat şartlarından dolayı 6 ay önce bebek sahibi olabilecek cesareti bulduk ancak yaşımda 33 ne yani ben şimdi 6 ay daha bekleyip 34 oluncamı ancak tedaviye başlayacak doktor saçmalık bence bu protokol ben şubat ayına kadar eger mutlu bir haber alamazsam aşılama yaptırmayı düşünüyorum aş ilerledi zaten iyice:)))):kedi:
sonuçlarını alınca bizede haber canım. inşallah bi sorun yoktur.
ewettt aramıza hoş geldin cnm.inşallah hamşsindir cnm:Saruboceq:
smart_gırl cüm sanada çok teşekkür ediyorum iyiki bu topiği açmışşın çok iyi insanlarla tanışıyorum.bu heyecanlar tek başına yaşanmıyo.bütün herkesi kocamaaaaaaann öpüyorum.iyiki varsınızzzzzopuyorumnanaktan
Böyle düşünmene çok memnun oldum :lepi:
Hakikaten topiğimizdeki arkadaşların hepsi çok iyi çok içten.İnşallah ortamımız bozulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?