Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

adetine kaç gün var?

amin canımcım sağol iyi dileklerin için umarım hamişlerle dolar topigimizde artık hamişlikle ilgili sorularımızı paylaşırız

aynı şeyleri bende yaşadım canım bu ay gazım varda kasıklarımda ağrıda vardı başımda çok ağrıyodu ama malesef arkasından grip oldum vede adet oldum ama seninki inşallah bebiş belirtileridir

ya bişey sorabilirmiyim benim adetim normalde 3 gün sürüyo 4. gün hafif geliyo ve temizleniyorum ama bu ay adetim biteli 2 gün oldu ama benden ara ara kahverengi lekeler geliyo bi problem olabilirmi

aynı şeyleri bende yaşadım canım bu ay gazım varda kasıklarımda ağrıda vardı başımda çok ağrıyodu ama malesef arkasından grip oldum vede adet oldum ama seninki inşallah bebiş belirtileridir

bende kesin üşüttüm zaten canım ya bütün gün dışarda olunca aldım galiba mikropları ocak ayına inşallah dicez artık

pinkaya87 peki kimyasal gebelik oluyo bitiyo anlamıyomusun hiç
ben anlamadım bundan bişe ya

test yaptırmadığın sürece pek bişey anlamıypsun. idrar testindede çıkıyor kan testindede çıkıyor ama adetten 1 hafta sonra falan kanama yollu düşüyor. eskiden kadınlar adete geçikmesi sanarlarmış.

Slm kızlar nasılsınız.Dün bebek yapmaktan vazgeçtiğimi söylemiştim size ama alışkanlık olmuş geldim yine buraya.Hem bir ihtimal yine bu ay hamile kalma olasılığım olabilir.4 gündür özellikle ilişkiye girmiyorum ama ondan öncesi tutmuş olabilir.Eee sizde varmı bişeyler bugün hiç hamile haberi geldi bakalım

ya bişey sorabilirmiyim benim adetim normalde 3 gün sürüyo 4. gün hafif geliyo ve temizleniyorum ama bu ay adetim biteli 2 gün oldu ama benden ara ara kahverengi lekeler geliyo bi problem olabilirmi

canım bi doktora görün bence idrar yollarını ve yumurtalıklarını üşütmüş olabilirsin

biz hala uğraşıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…