agrım adetten önceki 2 gün başlar ama bu öyle bir agrı değilde sadece sol tarafta sızı halinde ara ara oluyor gögüslerim genelde şişer ve sızlar ama şuan gögüslerim 2 gün önce sızlıyordu şimdi hiçbişey yok ne sızı ne şişlik kalmadı yaa kafam karışık işte bilmiyorum ki acayip gazım var sadece her zamankinden farklı ve karnımda acayip şişlik var balon gibiyim ve midem kaynıyor ama mübessil olduşğumdan sürekli dışardayım ve üşütmüş olabileceğimden şüpeleniyorum yani bu belirtileri hiç bebiş için yormak istemiyorum umutlanmamak için olursada süpriz diyorum
yaşadım biliyorum hatta çevrem dalga geçti benle kocan ceketini atsa hamile kalıyosun diye. kaydirigubbakcemile3 ben kendimden kaynaklanan rahatsızlıktandolayı bebeğimi kaybettim. ama bu canını sıkmasın sadece benle ilgili. işllah hamile kalırsın mutlu haberleni alırız senii çok iyi anlıyorum bizimde ilk bebeğimizdi ilk öğrendimizde 3 gün mutluluktan konuşamadık. dilimiz tutuldu. işallah bidaha sonuna kadar yaşarız aynı mutluluğuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
adetine kaç gün var?
agrım adetten önceki 2 gün başlar ama bu öyle bir agrı değilde sadece sol tarafta sızı halinde ara ara oluyor gögüslerim genelde şişer ve sızlar ama şuan gögüslerim 2 gün önce sızlıyordu şimdi hiçbişey yok ne sızı ne şişlik kalmadı yaa kafam karışık işte bilmiyorum ki acayip gazım var sadece her zamankinden farklı ve karnımda acayip şişlik var balon gibiyim ve midem kaynıyor ama mübessil olduşğumdan sürekli dışardayım ve üşütmüş olabileceğimden şüpeleniyorum yani bu belirtileri hiç bebiş için yormak istemiyorum umutlanmamak için olursada süpriz diyorum
geçmiş olsun canım.
aynı şeyleri bende yaşadım canım bu ay gazım varda kasıklarımda ağrıda vardı başımda çok ağrıyodu ama malesef arkasından grip oldum vede adet oldum ama seninki inşallah bebiş belirtileridir
pinkaya87 peki kimyasal gebelik oluyo bitiyo anlamıyomusun hiç
ben anlamadım bundan bişe ya
6 günüm var daha bitanem yawww
bende kesin üşüttüm zaten canım ya bütün gün dışarda olunca aldım galiba mikropları ocak ayına inşallah dicez artık
ya bişey sorabilirmiyim benim adetim normalde 3 gün sürüyo 4. gün hafif geliyo ve temizleniyorum ama bu ay adetim biteli 2 gün oldu ama benden ara ara kahverengi lekeler geliyo bi problem olabilirmi
Slm kızlar nasılsınız.Dün bebek yapmaktan vazgeçtiğimi söylemiştim size ama alışkanlık olmuş geldim yine buraya.Hem bir ihtimal yine bu ay hamile kalma olasılığım olabilir.4 gündür özellikle ilişkiye girmiyorum ama ondan öncesi tutmuş olabilir.Eee sizde varmı bişeyler bugün hiç hamile haberi geldi bakalım
öyle düşünme sen yinede umut fakirin ekmeğiymiş belki bu ay hamilesindir:CüvCüv:
canım bi doktora görün bence idrar yollarını ve yumurtalıklarını üşütmüş olabilirsin
allah hayırlı evlatları hayırlı zamanda nasip etsin hepimize canım benim
olabilir yaa bence ben bu ay bi doktora gözükeyim erken teşhiz her zaman iyidir
biz hala uğraşıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabi canım ihmal etme sakın en kısa zamanda gözük bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?