Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet yaa burda muhabbet süper herkes o kadar içtenki bu moralle burda hepimiz teker teker hamile kalırız vallaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq:

evet ben herkesi çok sevdim herkes birbirine yardımcı oluyor herkes bildiklerini paylaşıyor. süper bi topik oldu.

selam kızlarr ben de geldim dün giremedim sayfa baya bi ilerlemiş oku oku bitiremedim :)) nazar değmesin bugün hamiş haberi yok heralde

evet yaa burda muhabbet süper herkes o kadar içtenki bu moralle burda hepimiz teker teker hamile kalırız vallaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq:

İşte oluşturmaya çalıştığım ortam buydu.İlk sayfaya yazdığım şeyleri hatırlarsınız belki;o topikten bu topiğe bu topikten şu topiğe atlamak insanın paylaşımalrını sınırlı kılıyor.Tabi her yeri okuyacağız ama daha detaylı daha içten konuşabilmek için daha iyi bizi tanıyan insanlara ihtiyaç vardır.Sanırım bunu sağlama yolunda emin adımalar atıyoruz.

Gerçi ben bıraktığım sayfana buraya kadar okumaya çalışırken siz bi o akdar daha yazışmış oluyorsunuz yetşimeiyrum size ama şikayetçi değilim. alkisalkisalkis Olayları heyecanla okumayı hep çok sevmişimdir. hihoyyyt

Canımcım sende iyi sabırr var demek;ben hayatta bekleyemem yaaaaaaaaaaa sositososito

aslında bende sabır yok. ama ne yapayım canım daha önce hep hüsranla karşılaşınca bi yanım bekle öyle yap diyo. belim çok şu anda adet olcam diye çok korkuyorum ya

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

ayycann.....................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09......................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
burcuburcu..................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
su1983.............................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

cicegim7979....................19 ARALIK
hatice_48.....................................19 ARALIK
butterfly45.............20 ARALIK
smart_girl...................20 ARALIK
AnGELL...........................21 ARALIK
krizantem.................21ARALIK
izmirhayal.........................22 ARALIK
clementine...........22 ARALIK
banu77...................22 ARALIK
Kuzucugum....................22 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIK
tutas_te................................22 ARALIK
Pinkaya87.............................24 ARALIK
bayankarasu............24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

hoşbulduk canım saol işallah bol bol hamile haberleri alırız günü yakın arkadaşlarımızdan ve günü geçenlerden ama hamile olan arkadaşlarımız hiç girmiyo heralde ( gelselerde azcık bilgilerinden faydalansak

selam kızlarr ben de geldim dün giremedim sayfa baya bi ilerlemiş oku oku bitiremedim :)) nazar değmesin bugün hamiş haberi yok heralde

Sen de yumurtlama günü civarında olmalısın değil mi suozdek'cim?Bak,git gide yukarı doğru çıkmaya başladın farkında mıısn :))

Sen de yumurtlama günü civarında olmalısın değil mi suozdek'cim?Bak,git gide yukarı doğru çıkmaya başladın farkında mıısn :))

evet canım görüyorum :)) bende 13.günümdeyim fazla stres yapmadan bebek konusu kafamda olmadan değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri işallah bu sefer olur :)) zemuszemus

aslında bende sabır yok. ama ne yapayım canım daha önce hep hüsranla karşılaşınca bi yanım bekle öyle yap diyo. belim çok şu anda adet olcam diye çok korkuyorum ya

Peki regl olacak gibi misin SU'cum yaaa?İİnşallah olmazsın...Adın gibi bir akıcılık kattın topikciğimize :) Güxel haberini alıp tebrik etmek de bize düşer. :)

evet canım görüyorum :)) bende 13.günümdeyim fazla stres yapmadan bebek konusu kafamda olmadan değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri işallah bu sefer olur :)) zemuszemus

İlk günden beri sen ve bir kaç arkadaş daha hep birlikteyiz. :) Sonrasında da çok cici arkadaşlar katıldı aramıza ve bu da şu demek;günleri iyi değerlendir.Çünkü seni tebrik etmek için sırada bekleyen bir sürü kişiyiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…