evet yaa burda muhabbet süper herkes o kadar içtenki bu moralle burda hepimiz teker teker hamile kalırız vallaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq:
3 gün beklemek istiyorum pazartesi falan test yaparım diye düşünüyorum ama dayabilirsem tabi
selam kızlarr ben de geldim dün giremedim sayfa baya bi ilerlemiş oku oku bitiremedim :)) nazar değmesinbugün hamiş haberi yok heralde
evet yaa burda muhabbet süper herkes o kadar içtenki bu moralle burda hepimiz teker teker hamile kalırız vallaaaaaaaa
:Saruboceq::Saruboceq:
Canımcım sende iyi sabırr var demek;ben hayatta bekleyemem yaaaaaaaaaaa sositososito
selam kızlarr ben de geldim dün giremedim sayfa baya bi ilerlemiş oku oku bitiremedim :)) nazar değmesinbugün hamiş haberi yok heralde
Sen de yumurtlama günü civarında olmalısın değil mi suozdek'cim?Bak,git gide yukarı doğru çıkmaya başladın farkında mıısn :))
aslında bende sabır yok. ama ne yapayım canım daha önce hep hüsranla karşılaşınca bi yanım bekle öyle yap diyo. belim çok şu anda adet olcam diye çok korkuyorum ya
Bir Mucize olsa Herkes Hamile olsa Şuan:CüvCüv::Saruboceq:
Ben geldım kızlar nasılsınız
evet canım görüyorum :)) bende 13.günümdeyim fazla stres yapmadan bebek konusu kafamda olmadan değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri işallah bu sefer olur :)) zemuszemus
eminim bizim gibi isteyenlerden çok istemeyenlerde vardır canım
öyle tabi ... sizler ne kadardır istiyorsunuz ?
Canımcım!Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?