geçen ay 24 ünde olmam gerekirken 18 inde oldum
bu ayda 14 ünde oldum
normalde de hep geriye giderdim ama bu kadar değil korunmayı bırakalı sapıttı :bbo:
belki gebelik belirtisidir o:CüvCüv:
selam canım guatr ın varsa yumurtalara etkı edermıs.yanlız ben ogluma hamıleyken yaptırdım guatr testı zehırlı guatr cıktı..cok sukur oglum ıyı..sımdı yıne gebelıgı dusunmeden once yıne yaptırdım testı degerlerım normale donmus..doktor ne yedınde bole oldu dedı.bende dereotu yedım bol bol.tvde bı doktor solemıstı.yemeklerden 15 dakıka once tavsıye edıyorum..
merhaba arkadaşlar benimde son 6 günüm geçmek bilmiyor ama sanırım kırmızıları erken görücem sol kasığımda sızı oluyor ara ara bakalım bekliyorum
evet canım yaaa onu bende duydum ama daha hiç uygulayamadım tembellik ediyorum ama yarından itibaren başlıyorum hemen çünkü faydasını gören çok olmuş
belki bebişin yerleşiyordur ondan sızı oluyordur kasığında belli olmaz canım
evet canım psikolojik nedenlerle adette çok değişiklikler oluyor. benimde bebek düşünmeye başladıktan sonra düzenli olan adetlerim hep 1 hafta gecikmeyle olmaya başladı. bi doktora gitsen
evet canım yaaa onu bende duydum ama daha hiç uygulayamadım tembellik ediyorum ama yarından itibaren başlıyorum hemen çünkü faydasını gören çok olmuş
umutlanmak istemiyorum canımcım geçen ay kımysal gebelik yaşadım bitirdi beni heycanı kursagımda kaldı resmen bu ay o yüzden umutlanmak istemiyorum allah hepimize yeni yılda hayırlı evlat haberleriyle girmeyi nasip etsin
umutlanmak istemiyorum canımcım geçen ay kımysal gebelik yaşadım bitirdi beni heycanı kursagımda kaldı resmen bu ay o yüzden umutlanmak istemiyorum allah hepimize yeni yılda hayırlı evlat haberleriyle girmeyi nasip etsin
üzülme canım kimyasal gebelik sonrası ham,lel,k çok kolay ben kiimyasal gebelikten sonra 5 gün beraber olduk sadece ve hamile kalmıştım. çünkü için temiz oluyor ve hamile kalman kolaylaşıyor.
sanmıyorum bitanem ya çünkü gögüslerim gayet normal ağrı sızı yok sadece sol kasığımda sızı oluyor
canım tsh dgrlerını bılıyormusun aklındaysa bı yazarmısın
sağol bitanem payşalımın için inan moral oldu çok canım benim:1hug:
evet canım geçen gün baktım en son nisan ayında ölçtürmüştüm 2.20
ya kızlar kimyasal gebelik nasıl oluyo
herzaman böyle mi oluyo adet öncesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?