Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
o kadar yoğunum ki giremiyorum hiç.... yeni hamile haberleri var mı acaba ?
hey maşallah bee.. topic 100. sayfaya gelmiş artık =)))

geçen ay 24 ünde olmam gerekirken 18 inde oldum
bu ayda 14 ünde oldum
normalde de hep geriye giderdim ama bu kadar değil korunmayı bırakalı sapıttı :bbo:

evet canım psikolojik nedenlerle adette çok değişiklikler oluyor. benimde bebek düşünmeye başladıktan sonra düzenli olan adetlerim hep 1 hafta gecikmeyle olmaya başladı. bi doktora gitsen

evet canım yaaa onu bende duydum ama daha hiç uygulayamadım tembellik ediyorum ama yarından itibaren başlıyorum hemen çünkü faydasını gören çok olmuş

merhaba arkadaşlar benimde son 6 günüm geçmek bilmiyor ama sanırım kırmızıları erken görücem sol kasığımda sızı oluyor ara ara bakalım bekliyorum

belki bebişin yerleşiyordur ondan sızı oluyordur kasığında belli olmaz canım

belki bebişin yerleşiyordur ondan sızı oluyordur kasığında belli olmaz canım

umutlanmak istemiyorum canımcım geçen ay kımysal gebelik yaşadım bitirdi beni heycanı kursagımda kaldı resmen bu ay o yüzden umutlanmak istemiyorum allah hepimize yeni yılda hayırlı evlat haberleriyle girmeyi nasip etsin

evet canım psikolojik nedenlerle adette çok değişiklikler oluyor. benimde bebek düşünmeye başladıktan sonra düzenli olan adetlerim hep 1 hafta gecikmeyle olmaya başladı. bi doktora gitsen

sanırım canım psikolojik adetimin ilk günü hep ilaç alırdm ağrım olmasın diye bu sefer almadım bişe vardır belki üstüne görmüşümdür diye ilk akşam kasığımda çok ağrı vardı ama hiç böyle adet ağrım olmamıştı gecede çok fazla kanamam oldu.ikinci günde akşama kadar bişe yokdu akşam gene aynı oldu adetim bitince gitmeyi düşünüyorum bende doktora

teşekkür ederim bu arada ilgin için

üzülme canım kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak çok kolay ben kiimyasal gebelikten sonra 5 gün beraber olduk sadece ve hamile kalmıştım. çünkü için temiz oluyor ve hamile kalman kolaylaşıyor.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

üzülme canım kimyasal gebelik sonrası ham,lel,k çok kolay ben kiimyasal gebelikten sonra 5 gün beraber olduk sadece ve hamile kalmıştım. çünkü için temiz oluyor ve hamile kalman kolaylaşıyor.

sağol bitanem payşalımın için inan moral oldu çok canım benim:1hug:

sağol bitanem payşalımın için inan moral oldu çok canım benim:1hug:

yaşadım biliyorum hatta çevrem dalga geçti benle kocan ceketini atsa hamile kalıyosun diye. kaydirigubbakcemile3 ben kendimden kaynaklanan rahatsızlıktandolayı bebeğimi kaybettim. ama bu canını sıkmasın sadece benle ilgili. işllah hamile kalırsın mutlu haberleni alırız senii çok iyi anlıyorum bizimde ilk bebeğimizdi ilk öğrendimizde 3 gün mutluluktan konuşamadık. dilimiz tutuldu. işallah bidaha sonuna kadar yaşarız aynı mutluluğuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya kızlar kimyasal gebelik nasıl oluyo

adettin geçtikten sonra kanaman oluyor ve kanama ile birlite bebek düşüyor tabi bu kromozom eşleşmeleri falan var onlar uyuşmadığı için oluryor. genellikle çoğu kadında olurmuş bazı kadınlar fark etmezmiş bile. bizim gibi merzklılar anlıyor ancak.

herzaman böyle mi oluyo adet öncesi canım

agrım adetten önceki 2 gün başlar ama bu öyle bir agrı değilde sadece sol tarafta sızı halinde ara ara oluyor gögüslerim genelde şişer ve sızlar ama şuan gögüslerim 2 gün önce sızlıyordu şimdi hiçbişey yok ne sızı ne şişlik kalmadı yaa kafam karışık işte bilmiyorum ki acayip gazım var sadece her zamankinden farklı ve karnımda acayip şişlik var balon gibiyim ve midem kaynıyor ama mübessil olduşğumdan sürekli dışardayım ve üşütmüş olabileceğimden şüpeleniyorum yani bu belirtileri hiç bebiş için yormak istemiyorum umutlanmamak için olursada süpriz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…