Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oyy kıyamam ben onaaa yaaa küçücük doğmuşşş yavrumm

valla ben ıyıyımmm mertişko uyudu bugun ayaklarımda uyutuyorumm snra uyuyorr maşallahhh 4te uyandırdım ama hem emmesı gerekıyorduu mızırdanıyordu hem de bıraz uyanık kalmasını ıstedımm konuşuyoruz şimdı kendısıyleeee baya bı seviştik öpüştükkk bakınıyorr şimdııı..seslerımee karşılık veremeye başladı sankıı .arasıra da guluyor kuzumm.şimdı anneannesını dınlıyorrrr teyzemle konuşuyor da annemm hararetleee şimdı oyanlansınnn 6.5 7 gbı emzırıp yıne uyuyacak allahın ıznıyleeeeeeeeeeee

kalktımm makyaj yaptımmm kıpkırmızı bı ruj surdummm azcık aylıner çektımm hafıf de allıkkk ohhhhhhhhhhh oğlum bana bakıyorrrr yazık tanıyamadı sanırım bu kım dıyee hahahhahahaha

ohh ohhh maşallahhh fındıgaaaa.sende iyi yapmışsın canım çocuk seni hep uykusuz halsiz görmesin acık süslen püslenn

bu arada TINKERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR gelınce okursun hayatımmmmmmm

plaskool ıkılı egzersız arkadaşımı da bebefıx ten aldımm canmmm 56 tl yeeee 3-10 gun arası gelecek ınş.. oyle işteeeeeeeeeeeeee haber vereyım dedım şekerımmmmmmmmmmmm :87:

hahhh işte bu yaaaaaaaaaa annesinin mutlu görsünn mertişko....bu arada gökce ben saçlarıma geçen gün boya yaptım...bi sakıncası var mı ki?

çok tatlılar yaaa gördüm resimleri allah nazarlardan korusun onlarıııı maşallahhhh ne güzel çocuklarrr doğurmuş çiğdoşşşş :))

hahhh işte bu yaaaaaaaaaa annesinin mutlu görsünn mertişko....bu arada gökce ben saçlarıma geçen gün boya yaptım...bi sakıncası var mı ki?

inş. yoktur bı sakıncası bıdenemmm
ben hala boyamadımmmmm
kendı saçlarım dıpteee ,uçları da açık kumralll aslında dalgalı gbı bole golgelı gbı duruyorrrr gusel de ama olsun ben boyatmak ıstıyorummmm

yaa erkes boyamış ama yaaaa
esra erol a baksanızaa hamıeyken bıle boyamış saçlarınıı

tatlım zararlı ya boşver sen onları eger boyuycaksanızda çok çok naturel tamamen bitki özlü boyalar kullanın çünkü süte geçiyo diye biliorum ben nolur nolmaz bitkisel olduguna emin olmadan boyamayın kızarımm heee

druma soracağım çocuk dr unaa.bakalım ne dıyecek kendısıı

# gokcegokce
# serem5
# idilcan+
# seastar
# heroine

yavru kuşlarımmmmmm ben kaçar artıkın gideyim evimede bende kızımla(zeytinimmm ) oynuyum birazzz.hava zaten buz gibi çıkaramıyom hayvanı evde kovalamaca oynuyoz bolca :)))
öpüyorum hepiciginizi bebişlerede ii bakın heeee.

kendune ıyı bak şeker böceğimmmmmm
bye byeee:80::80::80::80::80::80:

görüşürüz canım iyi akşamlar

bişi sormak istiyorum yardım eder misiniz?bn 5haftalık hamileyim.bebegim 5mm boyutu buyuk mu normal mı?ikiz olabilr mi tek kesede.ikinci bi kese yoktu çünkü.bide bulantısı başlayanınız var mı.nezamn başlıo genelde?lutfen cvp atın çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…