burdayım canım burdayım teldeydim de şimcik gördüm yazdıgını bi arkadaşımın eşi dogum yapmış onunla konuştum karısınıda hiç sevmem amabebek 35 haftalık dogmuş 1,800 kilosu boyuda 44 cm miş arkadaşta üzülüyo garibim dedim üzülme saglıgı yerindeymiş dedim
sen napıyosun canım mertcik uyudumu
biz geldikkkk kizlarrr hava cok guzel burdaaa, kizimla gezmeye gittik acik hava yaradi kuzuma hep uyudu :) cekirdeklerimizi de aldikkkkk cit cit citttttlattik:86:
oyy kıyamam ben onaaa yaaa küçücük doğmuşşş yavrumm
valla ben ıyıyımmm mertişko uyudu bugun ayaklarımda uyutuyorumm snra uyuyorr maşallahhh4te uyandırdım ama hem emmesı gerekıyorduu mızırdanıyordu hem de bıraz uyanık kalmasını ıstedımm konuşuyoruz şimdı kendısıyleeee baya bı seviştik öpüştükkk bakınıyorr şimdııı..seslerımee karşılık veremeye başladı sankıı .arasıra da guluyor kuzumm.şimdı anneannesını dınlıyorrrr teyzemle konuşuyor da annemm hararetleee şimdı oyanlansınnn 6.5 7 gbı emzırıp yıne uyuyacak allahın ıznıyleeeeeeeeeeee
kalktımm makyaj yaptımmm kıpkırmızı bı ruj surdummm azcık aylıner çektımm hafıf de allıkkk ohhhhhhhhhhhoğlum bana bakıyorrrr yazık tanıyamadı sanırım bu kım dıyee hahahhahahaha
oyy kıyamam ben onaaa yaaa küçücük doğmuşşş yavrumm
valla ben ıyıyımmm mertişko uyudu bugun ayaklarımda uyutuyorumm snra uyuyorr maşallahhh4te uyandırdım ama hem emmesı gerekıyorduu mızırdanıyordu hem de bıraz uyanık kalmasını ıstedımm konuşuyoruz şimdı kendısıyleeee baya bı seviştik öpüştükkk bakınıyorr şimdııı..seslerımee karşılık veremeye başladı sankıı .arasıra da guluyor kuzumm.şimdı anneannesını dınlıyorrrr teyzemle konuşuyor da annemm hararetleee şimdı oyanlansınnn 6.5 7 gbı emzırıp yıne uyuyacak allahın ıznıyleeeeeeeeeeee
kalktımm makyaj yaptımmm kıpkırmızı bı ruj surdummm azcık aylıner çektımm hafıf de allıkkk ohhhhhhhhhhhoğlum bana bakıyorrrr yazık tanıyamadı sanırım bu kım dıyee hahahhahahaha
ohh ohhh maşallahhh fındıgaaaa.sende iyi yapmışsın canım çocuk seni hep uykusuz halsiz görmesin acık süslen püslenn
hahhh işte bu yaaaaaaaaaa annesinin mutlu görsünn mertişko....bu arada gökce ben saçlarıma geçen gün boya yaptım...bi sakıncası var mı ki?
çok tatlılar yaaa gördüm resimleri allah nazarlardan korusun onlarıııı maşallahhhh ne güzel çocuklarrr doğurmuş çiğdoşşşş :))
inş. yoktur bı sakıncası bıdenemmm
ben hala boyamadımmmmm
kendı saçlarım dıpteee ,uçları da açık kumralll aslında dalgalı gbı bole golgelı gbı duruyorrrr gusel de ama olsun ben boyatmak ıstıyorummmm
aa kızlarr emzirirken boyamayın yaaaa
yaa erkes boyamış ama yaaaa
esra erol a baksanızaa hamıeyken bıle boyamış saçlarınıı
tatlım zararlı ya boşver sen onları eger boyuycaksanızda çok çok naturel tamamen bitki özlü boyalar kullanın çünkü süte geçiyo diye biliorum ben nolur nolmaz bitkisel olduguna emin olmadan boyamayın kızarımm heee
# gokcegokce
# serem5
# idilcan+
# seastar
# heroine
yavru kuşlarımmmmmm ben kaçar artıkın gideyim evimede bende kızımla(zeytinimmm ) oynuyum birazzz.hava zaten buz gibi çıkaramıyom hayvanı evde kovalamaca oynuyoz bolca :)))
öpüyorum hepiciginizi bebişlerede ii bakın heeee.
biz geldikkkk kizlarrr hava cok guzel burdaaa, kizimla gezmeye gittik acik hava yaradi kuzuma hep uyudu :) cekirdeklerimizi de aldikkkkk cit cit citttttlattik:86:
# gokcegokce
# serem5
# idilcan+
# seastar
# heroine
yavru kuşlarımmmmmm ben kaçar artıkın gideyim evimede bende kızımla(zeytinimmm ) oynuyum birazzz.hava zaten buz gibi çıkaramıyom hayvanı evde kovalamaca oynuyoz bolca :)))
öpüyorum hepiciginizi bebişlerede ii bakın heeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?