Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlısı canım ama sinir oldum ya test yaptım hiç bişi yok ama adet olucakmışım gibi bi agrımda yok

bekle bakalım şekerımm hayırlısı olsunn
bılmıorum benı hatlıyor musun ama
benım adetımden 5 gun geçmesıne rağmen ıdrarada bellı olmamıştı
daha sonra adetımden 12 gun mu 10 gun mu ne geçmişti ole kan tahlılınde çıkmıştı yanııııııı o yuzden bekle bakalımmmm , geç dollenme olmuştu bende

tınkerrrrrrrrr playskool ıkılı egzersız ı alacağım da sen netten mı aldınn
bakınıorum da bı sıtede 50tl bı sıtede 70 tll anlamadım yahuu :26:

kız ordan al dıye vermedım lınkı bak dıye verdım tabı ucuzunu arastırman ıyı olmus..ellerıyle tutmaya basladıgında kumas muzıklı hıkayeler al fısherprıze nın cok guzellerı var ..bizde bırde muzıklı bı aletı var şarkılar soyluyo kadın çok guzel ege bayılıyo...
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details
seni korkutmak istemiyorum ama öyle yanii

ay benimki de süperdi ama spinal anestezi ..sadece iğne yaptılar hiç ama hiç hissetmedim

:128::128::128::128::128::128::128::128::128:

heammm onu da azcık buyunce alayım barımmmmm
şimdı ıkı tane çıngırak aldımm
kuzucuk aldım anne kalp atışları olan falannnn
araba koltukları var yaa puşetler onların oyuncağını aldım bır de muzıklı teyzesıı perşembe elımee ulaşacakk ınş.
şimdı de plaskool alacağım bakınıorummmm nerde ucuzsa ordan alayım dımıı ama

kızlar ben yenı hamıleyım ve bu aralara cok problemlı dönemler atlatıyorum bebegim düşer mi diye cok korkuyorum..

daha 5 haftalık falan canım eşimle ilgili problemler ..sinirlerime hakım olamıyorum bebegım duscek dıe cok korkuyorum..

daha 5 haftalık falan canım eşimle ilgili problemler ..sinirlerime hakım olamıyorum bebegım duscek dıe cok korkuyorum..
ama bebeğini düşünmen lazım konuş eşinle hatta eşininde bebeğini düşünmesi lazım stresden uzak durmam gerek çözümü olamayn bir konumuda bu kadar stres oluyor

nerdesınızzzzzz hu huuuuuuuuuuuuuuu

ya ben varım ama çook yoğunum o yüzden pek bakamıyorum

haklsın canım ben düşünüyorum da eşim düşüncesiz biraz neyse saol canım..

yelizimmmmmmmmmmmmmmmm
yeavrummm nassssınnnnnn nerdesınnnnnnnnn :84:

burdayım canım burdayım teldeydim de şimcik gördüm yazdıgını bi arkadaşımın eşi dogum yapmış onunla konuştum karısınıda hiç sevmem ama bebek 35 haftalık dogmuş 1,800 kilosu boyuda 44 cm miş arkadaşta üzülüyo garibim dedim üzülme saglıgı yerindeymiş dedim
sen napıyosun canım mertcik uyudumu

biz geldikkkk kizlarrr hava cok guzel burdaaa, kizimla gezmeye gittik acik hava yaradi kuzuma hep uyudu :) cekirdeklerimizi de aldikkkkk cit cit citttttlattik:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…