hayırlısı canım ama sinir oldum ya test yaptım hiç bişi yok ama adet olucakmışım gibi bi agrımda yok
kız ordan al dıye vermedım lınkı bak dıye verdım tabı ucuzunu arastırman ıyı olmus..ellerıyle tutmaya basladıgında kumas muzıklı hıkayeler al fısherprıze nın cok guzellerı var ..bizde bırde muzıklı bı aletı var şarkılar soyluyo kadın çok guzel ege bayılıyo...çok haklısısnızkızlarrrr kesınlıkle ustune düştukçe hasta oluyrlarrr
ben meselaa annem çok üsütme düşmüş kat kat gıyındırmıiş bakıcımızaa al işte hemen hasta olurumm bağışıklık sıstemı fasooo vucudumda hıç mıkrop yoktu ığne falan vurulmuştummm
azcıkk aslında alıştrmkala alakalı dediğiniz gbııı
anacımm benm kendı annem de pımpırıklı şimdı yanımda ev ınanın cehennem gbıı bebeği banyo yaptrdık yaaa kat kat kat kat gıydırdıkkk eee ole daha çabuk hasta olur duorum dınlemıoo neysekı bugun çok fazla gıydırmedımm yıneeeee...
gezme olayına gelınceee bız de başladık gezmelere canmmmm burda komşular oolsunnn arkadaşlar olsun gıdıoruzz ama dışarıya hayatta çıkılmaz -10 burası ayolllll
bı bahar gelsın çıkaracağım mertişkomu ınş.
bu arada TINKER cımm gnderdiğin linkte fıyatı pahalı oyuncağınn bebek markette kıraz bebe de 50 ytl 60 ytl falan yanı arada 20-30tl fark var
şimdı ondan da alacağımmm hemenn nettennnbebeğimın hıç oyuncağı yoktuu yavaş yavaş alıorum ama
seni korkutmak istemiyorum ama öyle yanii
bekle bakalım şekerımm hayırlısı olsunn
bılmıorum benı hatlıyor musun ama
benım adetımden 5 gun geçmesıne rağmen ıdrarada bellı olmamıştı
daha sonra adetımden 12 gun mu 10 gun mu ne geçmişti ole kan tahlılınde çıkmıştı yanııııııı o yuzden bekle bakalımmmm , geç dollenme olmuştu bende
kız ordan al dıye vermedım lınkı bak dıye verdım tabı ucuzunu arastırman ıyı olmus..ellerıyle tutmaya basladıgında kumas muzıklı hıkayeler al fısherprıze nın cok guzellerı var ..bizde bırde muzıklı bı aletı var şarkılar soyluyo kadın çok guzel ege bayılıyo...
Bebek Oyuncakları - Fisher-Price'dan eğitici oyuncaklar - Product Details
ay benimki de süperdi ama spinal anestezi ..sadece iğne yaptılar hiç ama hiç hissetmedim
yok canım bu ay degil ya ogün ööle yazmışım yani bu sıralar istemiorum şöle bi 3-4 ay falan çünkü baya masrafımız olucak
kızlar ben yenı hamıleyım ve bu aralara cok problemlı dönemler atlatıyorum bebegim düşer mi diye cok korkuyorum..
ama bebeğini düşünmen lazım konuş eşinle hatta eşininde bebeğini düşünmesi lazım stresden uzak durmam gerek çözümü olamayn bir konumuda bu kadar stres oluyordaha 5 haftalık falan canım eşimle ilgili problemler ..sinirlerime hakım olamıyorum bebegım duscek dıe cok korkuyorum..
nerdesınızzzzzz hu huuuuuuuuuuuuuuu
ama bebeğini düşünmen lazım konuş eşinle hatta eşininde bebeğini düşünmesi lazım stresden uzak durmam gerek çözümü olamayn bir konumuda bu kadar stres oluyor
ya ben varım ama çook yoğunum o yüzden pek bakamıyorum
yelizimmmmmmmmmmmmmmmm
yeavrummm nassssınnnnnn nerdesınnnnnnnnn :84:
biz geldikkkk kizlarrr hava cok guzel burdaaa, kizimla gezmeye gittik acik hava yaradi kuzuma hep uyudu :) cekirdeklerimizi de aldikkkkk cit cit citttttlattik:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?